I love grey


Eftersom jag jobbar hela dagen och inte hinner blogga så mycket så tänkte jag bara påminna er om att nya numret av MODEFLICKAN MAGAZINE har kommit ut och ni kan läsa det här:

modeflickan.se

Commercial

Sorry för dålig uppdatering men jag jobbar nämligen hela dagen idag och imorgon med en reklamfilm för apelsinjuice. Inte tårta som man kanske tror på bilden ovan men det är bara ett litet smakprov på vad jag har stoppat i mig idag:) Mums!

Bloggdrink

Det var jättekul igår på Hells Kitchen och jag, Jenny och Karin både drack och åt gott. Plus att man fick en välfylld goodiebag med sig hem:) Tack till Angelica och Therese som alltid fixar så bra fester!


Jag, Jenny och Karin hemma hos Karin

Vi pussas lite=)

Jag och Jenny

Jag och Karin

Söta Macarones

Fina Angelica och Therese som hade fixat allt!

Massor av härliga goodiebags och cupcakes och goda snittar


What to wear?

Är bjuden på en bloggdrink ikväll av söta Therese och Angelica. Men vad ska jag ha på mig? Hjälp!

Någon mer som ska dit?





New issue: Modeflickan Magazine



Nya numret av MODEFLICKAN MAGAZINE har äntligen släppts idag! Med ingen mindre än snyggingen EMMA ELWIN på omslaget! Efter sommaren har det hänt en hel del med Modeflickan, vi har en ny redakttion och massor av nya koncept i tidningen, det känns så kul och spännande!

Vill ni se mer snygga bilder på Emma samt få massor av inspiration, läsa om höstens mode så gå in här:

modeflickan.se


(Tidningen går att läsa helt gratis och man behöver endast registrera sig om man vill delta i tävlingar eller få nyhetsbrev)

My Dream


Vardagsrummet

Köket

Matplats och utgång till balkongen

Sovrummet



Hallen

Badrummet

Här vill jag verkligen bo!! Jag och baby ska titta på den här lägenheten på söndag och jag hoppas den känns lika bra i verkligheten som på bild=)

I´m in love♥

My thursday


Jag vid Karlaplan

Mitt nya halsband

Dagens kläder: Skinnjacka/Cubus, Tröja/Bikbok, Leggings/Bikbok, Boots/Skopunkten

På väg till Karin

Jag och Karin
Har jobbat idag en liten sväng, 13-16. Sen drog jag till Karlaplan aka "Rich kids playground" som Karin och Robert kallar det. Hämtade nyckel till Bikbok i Fältan eftersom jag ska jobba där på lördag sen blev det en liten fikastund med Karin på Donken. Alltid lika trevligt, att träffa Karin alltså, jag gillar ju inte McDonalds så mycket. Men jag fick en god muffins av Karin som jag kunde smaska på:)

Är så glad att min dator funkar igen! Jag har rensat och fixat och ominstallerat hela skiten så nu är den som ny:) Fixade allting själv dessutom, jag är en liten hacker innerst inne;) Haha!

Puss♥

Shopping


Det här köpte jag igår:

♥ Svart kofta
♥ Grå oversizetröja
♥ Två par tights
♥ Två spets bh:ar (99 kr för 2 st på Bikbok)
♥ Svart och vit halsduk
♥ Halsband
♥ Underkläder

Shoppade lite nya kläder igår på Bikbok och lite nya trosor på H&M, nu behöver jag bara köpa en ny kalender och gummistövlar sen är det köpstopp. Måste spara!!

Me


Bild på mig från Cittys kamera
Måste tyvärr meddela att min älskade dator har blivit helt cp så jag kanske inte kan blogga på några dagar:( Tur att jag har min iphone iaf, min nya älskling<3

Shoes I want


Leopardkilklackar från Scorett

Kilklackar från Zara

Kilklackar med snörning från Din Sko

Snygga gråa boots från Eurosko

Jag vill ha alla!!:)

Turban



Det är väldigt populärt med en turban i håret nuförtiden, vad tycker ni?
Passar det på mig?:)
Köpte iaf den där sjalen för endast 39 kronor på rea så vi får se om den hamnar i håret eller runt halsen.

Puss

Kräftskiva

Här kommer lite bilder från gårdagens kräftskiva:


Jag hade med mig en hel påse med lyktor, haklappar, hattar och diverse utsmyckning:)

Jättegoda kräftor, mousserande vin och hembakat bröd

Jättebra med haklapp:)

Även Karin behövde en:)

Mums!

Det var superkul och supergott med kräftskiva igår. Min lilla "festpåse" med diverse dekorationer var väldigt uppskattad också. Vi drack nubbe, spelade spel och sjöng och dansade halva natten, sen tog jag och baby en taxi hem. Orkade inte gå ut eftersom jag var ut i fredags. Kände mig ganska pigg idag som tur var för jag blev inringd och var tvungen att jobba på min lediga söndag, men det gick jättebra!


Look of friday








Kavaj/H&M, Leopardskjorta/Vila, Leggings/Gina, Halsband/Indiska, Skor/Nelly
Invigde mina nya skor från Nelly igår på Lobby:) Fick inte skavsår och hade inte ett dugg ont i fötterna när jag kom hem. Så himla skönt, världens skönaste och snyggaste skor helt enkelt!
Nu måste jag skynda mig för nu ska vi snart iväg på kräftskiva, mums!

Ha en fin kväll alla söta♥

Höstjacka


Köpte en ny höstjacka på Cubus i förrgår, det är både en fårskinnsjacka och en skinnjacka i ett. Väldigt bra budgetköp om man behöver en snygg höstjacka. Kostade 499 kronor!

Sitter i soffan nu och tittar på medans min pojkvän städar, känner mig så sjukt trött och sliten efter gårdagen. Vi hade grymt kul iaf, jag, Matilda och Karin. Först var vi hemma hos Karin och drack vin och käkade popcorn (väldigt trevligt), sen tog vi en taxi till Lobby där det var storpremiär av det nya stället, vi hade jättekul. Fast framåt småtimmarna började det bli lite väl mycket galna småungar där så vi drog hem. Men väldigt bra musik, gratis drinkar och gratis inträde, gjorde inte av med en krona! Very good:)

Ikväll blir är det kräftskiva som står på schemat så jag måste vila lite nu så jag orkar med kvällen.

Puss♥

My Eyelashes





Så här såg det ut igår när jag var på Corinne & Friends och gjorde en permanent ögonfransuppböjning.

Tänkte berätta lite steg för steg hur det går till:

1. Först lägger man en liten rulle på ögonlocket, så nära fransraden som möjligt. Sen limmar man fast fransarna på den.

2. Sen penslar man på permanentvätska på fransarna, så långt ner mot roten som möjligt men man får passa så att inte underfransarna blir böjda också. Det ska verka i ca 10 min.

3. Sen när det är klart ska man ta en bomullstuss och torka bort det, och sen pensla på fixeringsvätska som ska verka i ca 10 min.

4. Efter det är klart är det dags för en skonsam efterbehandling för fransarna så dom blir mjuka och fina, precis som med håret.

5. Det sista man gör är att färga fransarna vilket ger ett mycket bättre slutresultat.

Totalt kostar det mellan 500-800 kronor på salong. Men det är verkligen värt det! Fransarna får jättefint lyft, och om man redan har ganska långa fransar innan som jag så är det här perfekt. Man slipper böja dom varje dag och man slipper lösögonfransar.

Frågor på det?:)

Outfits




Vilken outfit gillar du bäst?:)


Nu ska jag iväg till jobbet, fast jag jobbar bara 13-16 sen ikväll ska jag, Karin och Matilda ut på invigingen av nya stället Lobby:)

Golddigger












Så här fina smycken visade Golddigger upp idag. Jag och Jenny fick dessutom ett varsitt smycke i present, tack så mycket! Efter det satt jag och jobbade lite på ett café och så kom Karin förbi och lunchade med mig. Sen har jag även varit på Corinne & Friends och fixat mina ögonfransar, det blev superbra! Ni får se bilder på det imorgon, nu ska jag och baby kolla på True Blood sen är det godnatt!

Puss♥

This is me today


Kavaj/H&M, Skjorta/Gina Tricot, Leopardsjal/H&M, Leggings/MQ, Väska/H&M, Armband/Bikbok.

Jättefina smycken från Golddiggers nya kollektion:)

Puss♥

Pressfrukost




Nu ska jag iväg och träffa Jenny. Först är det pressfrukost på NK som står på schemat, väldigt trevligt. Sen ska jag till Corinne & Friends och bättra på ögonfransarna sen iväg på jobbet 14-19.15.

Grey Poncho


H&M 199 kronor!

En poncho känns helt rätt i höst. Den här kommer från H&M och ser så himla mysig ut, den skulle jag vilja ha på mig när det blir lite kallare väder. 199 kronor är den ju verkligen värd iaf!

Näe nu måste jag göra lite kvällsfika sen blir det natti natti:)

Puss puss♥

Cravings






For a new jacket:)
Jag måste verkligen ha en snygg skinnjacka till hösten, brukar låna Jennys men nu har hon "knyckt" tillbaka den. Funderar på den här från Jofama, den är så skön och passar perfekt på mig. Nu behöver jag bara skrapa ihop 1695 kronor.

Idag blir det jobb 14-19.15 sen ikväll är det mera jobb med Modeflickan som gäller. Vi vill ju få klart nya numret så fort som möjligt!

Puss på er♥

Details


Fina ringar på Fashiontoast

Snygga leopardklackar

Fint halsband som Karin hade på sig

Snygga pumps i grå mocka

Fin väska

Nu är modeveckans dag två över och jag är lika trött i fötterna som igår. Fast inte lika rund om fötterna som tur är:) haha! Jag och baby kom precis hem från Vapiano där jag åt en väldigt god och välbehövd pizza. Mums!
Nu har jag massa bilder som ska redigeras så jag läre bli uppe halva natten.

Puss på er♥

Fashion week


Jag och Karin utanför Berns igår

Jag och Jenny

Jättebra att man kan spegla sig i Jennys brillor:)

I Kungsträdgården

Jag
Vilken lång dag det blev igår, men så himla rolig. Först sprang jag och Jenny på några visningar, Nakkna, Stylein och Ida Sjöstedt. Träffade även Karin en sväng:) Sen drog Jenny hem och jag mötte upp Citty på Riche där dom hade ett event för märkeskläder. Sen gick vi till Fridays i Kungsan och tog en glas vin/öl, pratade ikapp lite eftersom vi inte har setts på så länge. Sen blev det dags för invigningsfesten på Café Opera, där det bjöds på mera vin, bubbel och modevisning. Årets rookie utsågs och vinnare blev Ida Pyk.

Jag var lagomt trött igår kväll när jag kom hem så min pojkvän fick komma och möta mig vid t-banan för jag orkade inte bära alla saker som jag fått under dagen, hehe! Nu bär det av mot Berns salonger igen så vi hörs ikväll!

Yesterday




Foto: Armand Dommer
Det blev en grym plåtning igår med snyggingen Emma Elwin. Resultatet kommer ni får se snart i nya numret av Modeflickan. Så håll ut!
Ett stort tack till Anja som fixade hår och makeup och till Armand som tog så sjukt snygga bilder, och till Emma så klart som ställde upp med sig själv och sina grymma outfits! Tack♥

Nu ska jag klä på mig och bege mig mot Berns och Fashion week...

Sneak peak



Sitter i studion nu och håller på med omslagsplåtningen till nya nymret av MODEFLICKAN.

Kan ni se vem det är?=)

Leopard skirt




Kavaj/H&M, Blus/Bikbok, Kjol/Forever 21, Skor/H&M, Halsband/H&M

Så här såg jag ut på grill/födelsedagsfesten igår, hittade min gamla leopardkjol från Forever 21 långt in i garderoben. Älskar den fortfarande, men synd bara att det känns som man visar halva rumpan i den:)
Nu kommer snart Matilda hit och ska grilla lite med mig ikväll, mysigt med tjejkväll innan killen kommer hem inatt.

Puss♥

Grillfest










(Tog inte så mycket kort igår så några bilder är lånade av Jenny)

Igår hade vi supermysigt hemma hos Jenny och Johannes. Vi grillade, drack rosévin med fanta (jag gjorde det iaf), spelade sällskapsspel och hade jättetrevligt! Nu ska jag iväg till jobbet och sen ikväll blir det nog ganska lugnt. Har massa saker som behöver fixas inför morgondagens omslagsplåtning. Ska bli så kul! Ni ska få se sneak peaks sen:)

Varm summer day


Kavaj/H&M, Transparent blus/Bikbok, Halsband/Indiska, Shorts/Vila, Skor/H&M.

Så här har jag sett ut idag medans jag sprang på stan, (nu har jag dock bytt ut shortsen mot en leopardkjol istället). Först skulle jag fixa ett nytt sim-kort till min iphone vilket ledde till att mitt gamla blev spärrat. Men nu har det löst sig iaf och jag kan använda den nu. Det enda jobbiga är att alla kontakter är borta, är det någon som vet hur man gör? Orkar inte sitta och lägga in alla igen. Fast det kanske kan vara bra att rensa lite, ny telefon, nya vänner:) Hehe!

Nu ska jag ner på systemet och handla lite sen ska jag och Karin åka till Farsta strand för lite grillfest hemma hos Jenny och Johannes som fyller 25 år idag. Grattis Johannes!

Outfits augusti




Vilken outift gillar du bäst?=)

Just nu går det inte att ringa mig eftersom mitt sim-kort är inaktiverat. Måste få igång min nya iPhone innan det går att ringa:)

Ny design

Jag har ju bytt header, om ni inte har sett den tryck på F5 knappen:)
Tänkte bara fråga om jag ska behålla den eller ta någon annan?










Äntligen



Äntligen har den kommit! Jag har blivit med iPhone 4! Så fort den har laddat färdigt ska jag dona och fixa med den, ska bli så kul! Mitt liv kommer att bli så mycket lättare:) Haha!

My look today


Kavaj/H&M, Linne/Bikbok(nytt), leggings/Gina Tricot, Väska/H&M.

Jag behöver:

♥ Klippa mig

♥ Göra en toning

♥ Ögonfransuppböjning

Håret börjar kännas lite slitet nu efter all sol och allt saltvatten. Känns som att det dags snart för en uppfräshning. Gjorde en inpackning i håret nu så länge så det känns lite bättre iaf, men jag vill gärna få bort lite av de gula tonerna som blev efter slingorna.
Idag jobbar jag bara mellan 13-16 sen ska jag ta en fika med Karin och sen ikväll ska jag fixa Johannas utväxt.

Puss puss

New lipstick






Köpte två nya läppstift från Lumene igår. De är helt underbara! Jättemjuka för läpparna och ger en fin lyster. Den ena heter Nude Beige och den andra Cristal Peach och kostade bara 69 kronor styck.

Schema - Fashion week


Börjar längta till Fashion week som drar igång nästa vecka. Har inte hunnit tänka på det så mycket, det har varit så mycket annat. Men nu närmar det sig, ska bli så kul! Speciellt med min vapendragare och kollega Jenny vid min sida, vi är ett perfekt team!

Nu blir det duschen, sen frukost, sen jobb 13-19:)

Shorts


Om någon letar efter ett par shyssta skinnshorts så finns dessa på Bibok just nu och kostar 249 kronor.

Me today



God morgon:) Har på mig min nya favoritklänning från Bikbok idag! Efter jobbet kanske jag ska fika med Karin en sväng, hon har ju varit bortrest i en vecka nu så vi har mycket att ta igen.

Puss♥

My favorite



Ville bara tipsa om mitt shampo som jag använder. Det är superbra för torrt och slitet hår, förut hade jag volym serien som också funkade jättebra. Men sen jag gjorde slingor i håret behöver det mera fukt och då är det här bättre. Tresemmé Moisture Rich heter det och jag köpte två stora flaskor för endast 69 kronor på ÖoB! Billigt och jäkligt bra:) Finns även på vanliga mataffärer.

Cravings


Råkade klicka hem dom här från Nelly:) Bild lånad härifrån<<<----
Har jobbat hela dagen om ni undrar varför jag inte har bloggat. Ska iväg på två lägenhetsvisningar nu också så det blir lite "snabb-bloggning". Puss på er!

Home at last


Äntligen hemma i soffan efter en jävligt lång bussresa. Nu blir det True Blood på tv:n och fotspa:)

Sista sommarkvällen




Kavaj/H&M, klänning/Bikbok, Skor/H&M

Igår var jag och baby på restaurang och åt supergod trerätters-middag. Räktoast till förrätt, oxfilé till huvudrätt och chokladbakelse till efterrätt, mums! Sen en flaska mousserande till det, och en till flaska på förfesten, sen blev det massa rosévin när vi gick ut. Man kan säga att jag mår som jag förtjänar idag, men det var en superhärlig kväll här i Kalmar iaf, kändes som den sista varma sommarkvällen som man kan gå med bara ben.

Öland dag 1 och 2


På stranden igår

Sen åt vi jättegod sorbetglass i Borgholm

På kvällen blev det supergod musselsoppa och räkor till middag


Idag åkte vi motorcykel till stranden

Zebrarandigt och leopardmönstrat, just the way I like it!


Snart ska vi in till Kalmar och äta god mat på restaurang, bara jag och älsklingen:) Efter det blir det antagligen lite goda drinkar på Byttan.

New boots



Min nya älsklingsboots kommer från Skopunkten och kostade 349 kronor. Nästan identiska med dom från Scorett fast nu kan man säga att jag har sparat 850 kronor istället för att köpa dom som kostar 1200:) Bra va?


Nu ska vi bege oss mot stranden på Öland, och vi ska inte åka bil dit utan motorcykel! Hjälp!

Vykort

Från Kalmar:





Dagens kläder: Skinnjacka/H&M, Tröja/Bikbok, Halsband/Lindex, Leggings/Gina, Boots/Skopunkten.


Efter regn kommer...

Solsken:)

Först åkte jag från ett regningt Stockholm imorse

Fick åka i världens minsta flygplan

Sen när jag landade i Kalmar möttes jag av solsken!
Nu har vi varit lite på stan idag, sen har Jimmy åkt vattenskidor (jag hoppade över det, 16 grader kallt i vattnet, burr), sen har vi paddlat kanot och kollat på sälar och nu ska vi snart grilla. Så skönt med semester!

Packning pågår




Packning pågår just nu, ska ju flyga till Kalmar imorgon och hänga lite på Öland resten av veckan. Ska bli så härligt att komma hemifrån lite, jag var ju i Hudik i helgen men då är jag ju fortfarande hemma liksom. Nu blir det lite mer semester feeling. Har det lite jobbigt med packningen bara när jag inte vet vad det blir för väder. Måste ha både sommarkläder och lite varmare kläder med mig, plus en massa skor och träningskläder. Suck!
Jaja, nu måste jag sätta fart så jag kan gå och lägga mig i tid för en gångs skull:) Flyget går 09.00 imorgon från Bromma.

Puss♥

Fina örhängen




Bild lånad från Loweo
De här fina örhängena hittar du på Bikbok för ynka 49 kronor!

Natti



Åh vilken lång dag! Först jobbat, kom hem vid åtta. Handlade mat, lagade mat, åt mat. Sen har jag gjort folieslingor och klippt min fina vän Matilda, det tog sammanlagt 3.5 timme ungefär. Men nu är hon finare än någonsin! Jag kommer att somna gott nu iaf, och förhoppningsvis drömma om min baby:)

Godnatt alla och dröm sött♥

Wanted



Är det någon som vet om dessa finns kvar i butik och vilken isf?

Nu måste jag ge mig ut i regnovädret och åka till jobbet. See you later!

Leopard today




Jacka/H&M, Leopardblus/H&M, Leggins/Gina Tricot, Skor/H&M, Ring/Cocoo

Så här har jag sett ut idag på min lediga söndag (för en gångs skull), fast jag har suttit och jobbat vid datorn hela dagen istället. Pysslat och donat lite. Nu ska jag snart åka bil hem till Stockholm, ska jobba måndag och tisdag sen bär det av till Öland till min baby:)

Puss♥

Snyggt i butik


Randiga tights från Indiska

Blommig byxkjol från Indiska

Snygg outfit från H&M

Randig bustier från H&M

Härlig leopardväska från Glitter

Vill ha vill ha vill ha! Från H&M

Snygga leopardkilklackar från Scorett


Åh jag vill ha allt! Kan inte någon sätta in en liten bonus på mitt konto?:)