Bik Bok Shoes



Imorgon kl 10.00 släpper BIK BOK sin nya skokollektion! Gå in här så ser ni några av modellerna men alla är inte med, ni får skynda in i någon av våra butiker imorgon och kolla! Prisvärda och väldigt snygga tycker jag iaf, måste ha dom svarta pumpsen:)


Things I Want


Leopardkappa som jag såg på Majas blogg, hur fin?

Jag måste ha en vit iphone, ska önska mig det i julklapp. Bilden hittade jag här.

Så snyggt med metallicjeans som jag såg att Madde har köpt, jag vill ha nu!

Mitt hår skulle verkligen behöva en anti-snap kur från Redken, bild från Hannas blogg.


Nu ska jag bege mig ut i skogen för lite modeplåtning till Modeflickan, läs det senaste numret här:

modeflickan.se

Versace for H&M





Som ni alla säkert vet redan så släpper ju H&M sin kollektion för Versace snart, nämligen den 17:e november för att vara exakt. Jag älskar nitar men jag är lite trött på det just nu. Undrar bara vad plaggen kommer att kosta, säkert för dyrt för min budget nu ändå. Har ni hittat något favoritplagg ur kollektionen?

New necklace



Det här fina halsbandet köpte jag i lördags, jag gillar att det är lite mer bronsigt än guldigt. Finns att köpa på Bik Bok för 129 kronor! Löp och köp innan dom är slut:)
Nu ska jag iväg till jobbet snart, tänkte prova lite jeans innan men det är lika jobbigt varje gång. Behöver ett par nya i lite höstigare färg. Sen ikväll blir det bio med Linda.

Puss♥

Autumn pictures











Så här fin utsikt har jag från mitt fönster och min balkong just nu. Älskar hösten när alla löv blir gula och röda, vill inte ha någon tråkig och kall vinter. Det bästa är i alla fall att jag kommer att vara i Thailand i en månad så då slipper jag vintern litegrann. Längtar redan!

Tävling - Reebok Easytone



I oktobernumret av Modeflickan kan du tävla om ett träningskit från Reebok Easytone! Skicka din motivering till [email protected] och skriv varför just du ska vinna.

Lycka till!

F.A.V













Här är lite bilder från gårdagens pressvisning på Select Agency som visade upp ett nytt klädmärke: F.A.V.
Det bjöds på supergod italiensk buffé till lunch och så var det väldigt kul att få se nya kollektionen och prata med dom gulliga tjejerna som höll i det. Dessutom fick man en underbart fin pälsväst med sig hem och som ni såg så tog jag på mig den direkt igår och jag älskar den!! Värde 1295 kronor och finns att köpa i Göteborg än så länge men så småningom kommer det även finnas här i Stockholm



My look today




Pälsväst/FAV, Skinnjacka/Jofama, Leggings/Gina, Väska/Bikbok, Skor/Din Sko

Idag när jag och Linda var på pressvisning så fick vi en varsin pälsväst med oss hem och jag blev helt kär i den!! Så himla mysig och perfekt att ha över skinnjackan nu när det är så kallt. Mer info om pressvisningen kommer imorgon.

Puss o gonatt♥

Invite



Snart ska jag träffa Linda och gå till Select Agency på pressvisning som jag fick inbjudan om förra veckan, vet inte riktigt vilka märken dom har än men det ska bli spännande!
Sen efter det har vi Modeflickan möte kl 15.00 och ikväll blir det myskväll med Idol och trevligt sällskap:)

Puss♥

For sale



Nu är min fina Nelly klänning till salu på min Bloppis!!
Jag brukar oftast bara kunna ha på mig en "fin-klänning" en gång och sedan tröttnar jag, så nu ska jag rensa lite i garderoben tänkte jag.

Pris: 400 kronor (nypris 599 kronor, använd endast en gång)
Storlek: Small
Skriv en kommentar här om du är intresserad eller maila mig på [email protected]

Inspiration





Hur snygg är inte den här tjejen på en skala från 1-10? Jag tycker hon är alldeles underbar! Hon har varit med i Modeflickan för att hon verkligen är en inspirationskälla och det är det vi vill visa i tidningen. Kolla in hennes blogg här<----- om du vill ha inspiration i massor!

Vet du någon som har en inspirerande blogg eller vill du vara med i Modeflickan Magazine på något sätt? Maila mig på [email protected]

Hemma hos mig



För ett litet tag sedan så kom min kompis och Bik Bok-kollega Josefin hem till mig för att göra ett "Hemma Hos-reportage" till sin websida. Det var superkul och här kan ni se resultatet---> www.beau.se

Wishes



Jag satt precis och kolla på H&M´s hemsida och hittade massa fint som jag vill ha nu! Det enda problemet är att jag har lovat min pojkvän att jag inte ska shoppa något för vi ska spara pengar till Thailand, men jag är så shopping sugen just nu, what to do?:)

Vad gillar du mest?

Rosa Oktober




Jag har precis skänkt en gåva till kampen mot bröstcancer. Gör det du med! Man vet aldrig om en närstående eller du själv kommer att bli drabbad och tänk på alla 7000 kvinnor som får diagnosen bröstcancer varje år. Man kan faktiskt skippa den där tröjan för 100 kronor och ge pengar dit det behövs istället♥

Colorism



De här fina produkterna fick jag med mig hem från Star PR`s pressdag förra veckan. Jag hade redan volymserien som heter Volumism och nu har jag även den som heter Colorism som är anpassat för färgat hår eftersom mitt hår är ganska nyfärgat. Jag har provat det en gång och det doftar underbart av hallon. Jag som älskar hallon! Det bästa med den här serien är att alla innehåller naturliga ämnen som är tagna direkt från den nordiska naturen. Som t.ex hallon, havtorn, svartvinbär, tranbär mm. Det luktar gott och håret känns fräcsht och fint och inte flottigt på en gång.

Puss♥

Modeflickan ute nu!




Nu är nya numret av Modeflickan ute! Klicka på tidningen för att läsa den!

Puss♥

Come to me



Snart är den min! Macbook Air 11.2 tum ska beställas och jag längtar! Är trött på PC och jag är trött på min Samsung som jag har haft i cirka 2 år. Den är värdelös, ingen batteritid kvar heller och det var ju därför jag köpte den från början för att den är bra att ta med överallt. Men inte nu längre. Dessutom vill ja ha en Mac för dom känns mycket bättre att arbeta med när jag har Modeflickan, plus att den är så sjukt liten och nätt!

Vill ha den nu!!!♥

Video - modevisning



Kolla in modevisningen från Modeflickan festen!! Källa här<-

Dagens detaljer





När ska jag sluta älska fjädrar? Aldrig! Hihi:) Hoppas ni har en fin lördagkväll allesammans♥
Jag ska mysa i soffan med älsklingen och kolla på film.

New blouse





Här kommer en liten close up på min nya blus som jag köpte från Whitney Port kollektionen på Bik Bok. Jag gillar den verkligen, det enda tråkiga är att jag har fått en foundation-fläck på bröstet och vet inte hur jag ska få bort det. Några bra tips? (jag har redan provat Vanish och Yes diskmedel)

Puss♥

Godnatt



Har precis haft en supermysig tjejkväll här hemma med tacos, mys, cava och Idol. Nu ska sova sen imorgon blir det jobb med Modeflickan hela dagen. Ingen vila här inte. Om ni håller utkik så kanske nya numret av Modeflickan kommer ut imorgon!

Puss♥

Star PR


















Idag har det varit väldigt mycket att göra men väldigt roligt samtidigt. Först var jag, Linda och Jenny varit på pressvisning, hos Star PR bland annat. Superkul eftersom det är första gången vi var där och kul att Linda är med också! Där har dom flera märken som Bik Bok, Scorett, Ldb, Cutrin, Tresemmé, Mist, Lumene, Sheercover, Ballerina Closet mm. Supermycket fina saker, jag fick med mig ett nytt schampo hem från Cutrin som jag ska testa och berätta mer om sedan.

Efter det så har vi haft Modeflickan möte, jag har jobbat på Bik Bok ock så ikväll har jag varit på bio med Bik Bok tjejerna. Älskar mitt jobb och mitt liv sånna här dagar:)

Puss♥

Mingelbilder


Jag, Matilda och Jenny

Hilda och Anna

Beatrice från Depend

Tjejerna från Depend fixade naglar och fransar

Petit france hade fixat supergoda macarons

Drinkar från Nigab

Lovisa och Tora på catwalken

Här är lite bilder som Finest.se tagit under fredagskvällen på Lobby. Det var tyvärr inte så många bilder som blev så bra men så är det ibland. Jag har lite fler bilder från min kamera som jag ska redigera också som jag kanske lägger upp på Facebook sen.

Puss♥

Modeflickan/Pixboom Goodiebag

Det här låg i goodiebagen i fredags:









Bilder från Jenny

Proteinschampo från Rosenserien
Damernas Värld från Tidningskungen
Akryl nagelkit f& nagellack från Depend
TräningsDVD från Reebok
Hårstyling reseförpackningar från KMS
Duo Eyeshadow från Too Faced
Källvattenspray från Vichy
Rabattcheck på Bik Bok
Rabattcheck på JH Shop (smycken)
Rabattcheck på Cocoo.se (smycken)


Värde ca 900 kr/st!


Under kvällen på Lobby så var Depend på plats och gjorde tjejernas naglar o fransar, det bjöds på Macarons från Petite France, kläder från Bik Bok, smycken från Cocoo.se och klockor till modellerna från Fewsome.

Vi lottade också ut ett lyxigt träningskit från REEBOK Easytone!

Bilder från kvällen kommer sen!


Me today


Skinnjacka/Jofama, Halsduk/Lindex, Blus/BikBok Whitney Port, Jeans/BikBok, Skor/Monki

Idag har jag jobbat hela dagen och nu är jag helt slut efter gårdagens event, modevisning och allt möjligt som har hänt. Kom precis hem från biosalongen nu med älsklingen, kändes skönt med lite belöning efter allt slit.

Nu ska jag sova sen blir det jobb imorgon igen. Ingen vila ingen ro.

Puss♥

VIP kväll på LOBBY



Vi har några platser kvar till modevisnigen imorgon kväll!! Osa här senast kl 17.00 (fredag):

[email protected]

OBS! 18 år åldersgräns!

New lipstick





Har glömt att visa vad jag köpte förra veckan. Maria Montazamis nya läppstift som finns att köpa på Make Up Store. Kostar 180 kronor. I love it!

Idag är det mycket saker som ska fixas inför morgondagens modevisning på Lobby. Vi ska ha klädprovning, hämta kläder, hämta smycken, stryka kläder, ha möte på Lobby, packa goodiebags mm.
Vi behöver en till makeup artist också tills imorgon så om någon kan eller vill
maila till mig på [email protected].

Klädprovning









Idag har vi haft klädprovning här hemma med kläder från Bik Bok som vi ska ha tills på fredag. Det är supermycket att göra nu inför eventet så det blir inte så mycket bloggnng tyvärr. Sen ikväll var jag förbi Bik Bok i Gallerian och kollade in Whitney Port som satt där och skrev autografer till alla tjejer som var där. Det var hur lång kö som helst! Skynda er dit imorgon och spana in hennes kollektion innan den tar slut:)

Puss♥

Whitney Port



För er som inte redan vet detta så släpper Bik Bok en ny kollektion med "The City"-stjärnan Whitney Portonsdag kl 18.00. Om ni vill ha chansen att få se och träffa Whitney så kommer hon att befinna sig i den nya Bik Bok butiken i Gallerian på onsdag. Kollektionen är inspirerad från Whitney´s egen garderob och består av skira blusar, sidenklänningar, skor, kostymbyxor, mönstrade jeans och grovstickade tröjor.

Här ser ni ett litet smakprov:


Pink roses


Fina rosor som jag har fått från älsklingen

Middag igår med nära och kära

Jag idag:)
Igår hade vi en supermysig och god middag här hemma med Jimmys mamma, brorsa och två kompisar till oss. Det blev trerätters och ostbricka på slutet, helt otroligt gott. Idag ska jag strax iväg på loppis igen och försöka sälja mina sista saker. Sen måste jag nog köpa en ny garderob, har inget kvar, haha!

Puss♥