This is me today





Har en ny tröja idag från Bikbok med urringning i ryggen. Jätteskön och bra pris!
Idag ska jag och Linda göra lite ärenden, sen ska jag på möte med Matilda angående ett kommade projekt med Modeflickan.

Puss♥

Streetstylers



När jag och Karin var på Fashion Week så blev jag streetstyle-fotad av Rami och Sonya som driver bloggen STREETSTYLERS.BLOGG.SE tillsammans. Gå in där och kolla så hittar ni massa inspirerande streetstylebilder!

Bondens loppis



Jag har ju glömt att visa vad jag fyndade på Bondens loppis i helgen förutom min snygga bast-kjol för 10 kronor. Jag hittade en superfin leopardväska i skinn för endast 100 kronor, helt oanvänd. Och sedan en tidning och en film för totalt 10 kronor. Riktigt bra fynd eller hur?!

Puss

Thailand



Jag längtar, drömmer och hoppas att vi kan åka till Thailand i vinter. Om jag lyckas spara ihop tillräckligt med pengar vill säga, jag ska jobba häcken av mig nu i höst!

Har någon ett favvo-ställe i Thailand som dom vill tipsa om?=)

Bloppisfynd



Svart klänning från H&M
Pris: 80 kr
Storlek: S




Leopardväska från H&M
Pris: 80 kronor



Mockajacka från Vila
Pris: 200 kr
Storlek: S




Skinnshorts från Bikbok
Pris: 100 kr
Storlek: S




Klänning från H&M Fashion Against Aids
Pris: 100 kr
Storlek: 34



Boots från Din Sko
Pris: 120 kr
Storlek: 37



Väska från Gina Tricot
Pris: 80 kr



Halsband från Gina Tricot
Pris: 50 kr




Blus från Gina Tricot
Pris: 60 kronor
Storlek: S




Jumpsuit från Bikbok
Pris: 80 kronor
Storlek: S


Maxiklänning från Gina Tricot
Pris: 130 kronor
Storlek: 36


Maila mig på [email protected] om du är intresserad!

Alla priser är inklusive frakt (eller avhämtning om du bor i Stockholmsområdet)

My hawaii look






Bikini/Bikbok, Kjol/Second hand, Blomma/Second hand, Skor/Barcelona


Igår hade vi en fantastisk kväll hemma hos Kelly och Erik. Det var helt otroligt var mycket hon hade fixat inför sin födelsedagsfest, jag var så imponerad. Jag har aldrig sett så mycket Hawaii-prylar på en och samma gång. Det var väldigt kul att åka t-bana i bast-kjol och bikini också, många som kollade konstigt. Haha!

Tack Kelly för en underbar kväll♥

Hawaii







Ikväll är det födelsedagsfest med Hawaii tema hemma hos Kelly som står på schemat. Jag och Jimmy fyndade massa fina Hawaii-saker idag på loppis. Totalt kostade blomman, bastkjolen och skjortan 35 kronor! Helt sjukt bra!

Aloha♥

Haircut



Nästa vecka MÅSTE jag gå till frisören och klippa mig.
Känner att jag skulle behöva klippa av en decimeter minst och gärna ha lika fin färg som Kiera Knightley har här. Älskar ju lockigt hår med lite mörkare i botten och ljusare toppar. Frågan är bara om jag vågar klippa så mycket.
Vad tycker ni?

Utdrag: Augusti numret


Hösttrender

Streetstyle från Fashion week





Har ni missat att läsa det nya numret av Modeflickan Magazine? går in här:

modeflickan.se

My new ring






Jacka/Jofama, Sjal/H&M, Jeans/Bikbok, Kofta/Lindex Skor/Din Sko, Ring/LIndex, Väska/Lindex

Idag ska jag jobba hela dagen fast inte i butik utan med reklamfilm. Jag brukar göra det ibland bara för att min pojkvän jobbar med det, bra extrajobb:) Det är superkul att se hur allt går till under en inspelning dessutom. Sen ska det bli skönt med en ledig helg!

Puss♥

Startsidan



Kom precis hem från en filmkväll med tjejerna, väldigt mysigt förutom att det var mest jag som ville titta på film. Vi såg Never let me go med bland andra Keira Knightley, väldigt sorglig men bra film. Måste ses!

Väldigt kul också att jag var med på Blogg.se startsida idag, alltid kul när man får lite nya läsare till bloggen. Nu ska jag sova, godnatt!

Puss♥

Tävla med Modeflickan






Just nu har vi TVÅ TÄVLINGAR på MODEFLICKAN.

Du kan vinna ett presentkort på Melba på 500 kronor om du skickar in din bästa sommarbild till [email protected].

Du kan vinna ett smink-kit till ett värde av 1000 kronor från Viva la Diva om du skickar din motivering till [email protected]

Glöm inte att skriva tävlingens namn i ämnesraden.

LYCKA TILL♥

Me today





Idag blev det först pressfrukost på Mildh Press och sedan jobb 9.30-17. Sen ikväll har jag träffat Matilda och gått på stan lite med henne och sen tog vi ett glas vin innan jag drog hem. Nu blir det mera vin här hemma och lite ostbricka.

Puss♥

Make Up Store



Idag började min dag med en sminkning på Make Up Store. Jag skulle sitta modell åt en tjej som ska börja jobba där och behövde träna på någon. Det blev superbra! Sen fick jag (förutom en gratis sminkning) en liten present med mig. Deras underbara trippel-concealer fast i pennform och så köpte jag en ny pincett.

Puss♥

Cravings



Just nu sitter jag och längtar till USA, vill så gärna åka dit eftersom mina släktingar bor där. Det får kanske bli nästa höst. Som tur är så har jag en jättesnäll lillebror som är där nu och han ska shoppa på Victoria Secret åt mig. Han är världens snällaste!

Wishes for today


Poncho/Cubus, Jeans/Bikbok, Skor/Scorett, Tröja/H&M, Väska/Lindex

Så här skulle jag vilja se ut idag, jag har ju redan nya jeans från Bikbok och väskan från Lindex, det är resten som fattas.
Känns bra med måndag idag, en ny vecka, en ny arbetsplats. Ska bli så härligt! Även att Jenny är i Stockholm den här veckan så man får träffa henne lite, det är ca två månader sedan sist.

Puss♥

På landet

























I helgen har vi varit iväg till Jimmys kompis stuga utanför Örebro. Väldigt trevlig och mysig helg med mycket god mat, vi hade kräftskiva igår och det var supergott! Sedan har jag plockat lite kantareller också för första gången i hela mitt liv, men det va ju kul när man väl hittade lite svamp. Det blev iaf några härliga svampmackor ikväll.

Puss♥

For sale



Tänkte sälja mina Modevetenskapsböcker som jag har kvar sedan jag gick den kursen. Det är böcker till första delen av Modevetenskap 60 hp på Stockholms Universitet. Kontakta mig på [email protected] om någon är intresserad! Ca 600 kronor totalt för alla fem böcker.

Dilara







Fotograf: Kajsa Ekström
Modell: Dilara Kuscu
Makeup: Jennie-Lie Borgström ([email protected])

Vill ni ser mer bilder och läsa det senaste numret av Modeflickan Magazine gå in här:

MODEFLICKAN.SE

Augustinumret ute nu!


Foto: Kajsa Ekström

Nu kan ni gå in på MODEFLICKAN.SE och läsa vårat senaste nummer med snyggingen Dilara Kuscu på omslaget! Fullspäckat med inspiration, streetstyle, bloggporträtt och de senaste trenderna som vanligt!


Puss♥

Tapasmiddag



Igår hade vi en supertrevlig och mysig tapasmiddag här hemma med massa god mat, pannacotta, sangria, cava, mojitos (det blev lite mycket dricka) och väldigt trevligt sällskap. Tack alla för att ni kom!

My look yesterday


Kofta/Vila, Jeans/Bikbok, Blus/Primark, Skor/Scorett, Halsband/H&M




Igår hade jag och Karin en riktig heldag tillsammans. Härligt att hon ville bo hos oss några nätter så jag fick rå om henne lite:) Först så tog vi en "powerwalk" tillsammans som resulterade i årets träningspass för mig som inte alls är lika vältränad som henne. Helt slutkörd blev jag!
Sen gjorde vi lite ärenden på stan innan vi drog till Berns för att gå på lite modevisningar. Det blev Mayla, Busnel och Odd Molly, väldigt fina visningar alla tre men Odd Molly överraskade mig mest med sin kollektion. Hur mycket fint som helst och jag brukar inte alls gilla deras kläder. Ni får se lite bilder sedan.

Puss♥

@ Fashion Week



Idag tänkte jag gå på några visningar, bland annat Mayla, Odd Molly och kanske Tiger, sen ikväll är det ju Fashion Night (läs mer här) som man inte vill missa. Bland annat ett mascara regn vid Norrmalmstorg kl 19.00 ikväll. Missa inte det!

Reese Witherspoon


Foto: Alexi Lumbormirski
Fick precis reda på att Hollywoodstjärnan Reese Witherspoon är Lindex nya modell inför hösten. Jag gillar verkligen henne och kollektionen som är 70-talsinspirerad så det känns extra kul!

Metallic





Här är min nya metallic tröja som jag köpte på Zara i Barcelona. 299 kronor. Jag älskar guld och silver just nu, förut var det bara silver men jag gillar guld också.


Must have



Jag tycker den här väskan från Lindex är så himla snygg! Jag kan bara inte bestämma vilken färg jag ska köpa?! Jag älskar ju svart och det funkar till allt, men jag älskar ju djurmönstrat och den bruna är snäppet coolare än den svarta, eller vad tycker ni? Den kostar bara 199 kronor.

Hjälp mig:)

Fashion week



Den här veckan är det ju Fashion Week igen. Tråkigt att jag jobbar så mycket men jag ska försöka gå på  några visningar.

Never Denim



Nu har vi ny kampanj på Bikbok denna vecka som innebär att du får ett valfritt plagg (för max 199 kr) om du köper ett par jeans! Vi har fått in massa snygga jeans nu så kom in och prova! Dom är superstretchiga och sköna och man får supersnygg rumpa:)

Me today







Äntligen en ledig helg! Typiskt att det skulle bli så dåligt väder idag bara så det blev ingen strand. Men det blev en sväng på stan istället och sedan sprack det upp så det ser ut att bli en fin kväll iaf. Självklart hittade jag en poncho på SOLO som jag blev sugen på också, jag har fått "poncho-sjukan".
Snart kommer det lite tjejer hit så ska vi dricka drinkar och ha kul ikväll:)

Puss♥

So fresh



Högst upp på min önskelista just nu är Eau so fresh från Marc Jacobs, den dofar helt underbart! Måste ha den i mitt badrumsskåp nu! Synd att den är lite dyr men jag har ingen parfym jag gillar just nu så jag måste ha en ny snart.

Poncho♥



Dagens tips är denna fina poncho från Gina Tricot som bara kostar 149 kronor och finns i flera färger. Det finns ju inget underbarare plagg till hösten tycker jag som passar till de flesta outfits och verkligen är supersnygga!

Vilken färg gillar du?

Tävla om en önskeoutfit





On the beach









Här är lite bilder från stranden i Barcelona också. Vi hade ju lite otur med vädret men det blev fyra soldagar av sex iallafall. Nu får man hoppas att det blir lite härligt sommarväder här i Sverige så man kan sola och bada lite när man är ledig.

Puss♥