Helgens outfits



Fredag:
Röd klänning från Bikbok och halsband från H&M
Lördag: Vit klänning och paljettkavaj från Vila och halsband från H&M.

Goodiebags


Fick fyra feta goodiebags från Bloggfesten i fredags och det var minst sagt inte lätt att bära hem alltihop.
Tänkte visa lite av det som fanns i dem:

Hårfön och plattång i rosa plus massa fina smycken.
Massa nagellack i härliga höstfärger från Depend (som är grymt snabbtorkande btw) och parfym från Body shop, smink från bland annat Loreal, Lumene och Claudia, fina ringar från Ms Bijoux och smycken från Mi lajki.

En snygg "blogg-tischa".

Den här fastnade jag för direkt, det står "Hope" på den och det behöver jag extra mycket av ibland:)


Vill ni se fler bilder av vad som fanns i goodiebagsen är det bara att spana in Jennys blogg, Colorelles eller Angelicas!

Pepparkaksbakning

Idag har jag och Jimmy varit duktiga och julstädat och julpysslat hela dagen, och lyssnat på julmusik samtidigt.
Först satte vi nejlikor i apelsiner så det doftar gott, och sen blev det pepparkaksbakning. Nu ska vi äta lite middag bestående av lax- och spenatpaj sen blir det pepparkaksfika med varm glögg!


Första advent

Me yesterday

Först gick jag (själv) till Pure där Malin skulle ha sin födelsedagsfest, har aldrig någonsin gått in själv på ett uteställe eller på en fest tidigare men någon gång måste ju vara den första, (väldigt stolt över mig själv). Alla bangade i sista sekunden men det gjorde inte så mycket, jag hade kul ändå:) Träffade några som jag kände där och drack lite bubbel innan jag mötte upp Jimmy och hans polare på O-baren. Sen blev det nattmat på Max så klart!


Nu har jag och Jimmy städat hela hans lägenhet och lyssnat på julmusik hela morgonen, snart ska vi gå och handla lite så vi kan baka pepparkakor och göra lite julmysigt här hemma.
Jag vill gärna tända ett ljus i en adventljusstake med fyra ljus i men han har ingen sådan, så nu måste vi köpa det så jag blir nöjd!


Hoppas alla får en mysig första advent!

More pics


Kvällens outfit: Klänning från Bikbok, halsband från H&M, skor från Monki.







Bilder från Finest

Tack alla söta bloggtjejer som var där och gjorde kvällen grym!


Nu måste jag skynda mig till nästa fest. Har en kompis som har födelsedagsfest på Pure och sen ska jag möta upp baby och hans grabbgäng någonstans:)
Puss♥

@ Rose

Jenny och jag

Rosa drinkbiljetter

Smarriga cupcakes

Söta värdinnorna

Tack Therese och Angelica för en super trevlig kväll med underbar mat och finfina goodiebags!!
Fler bilder kommer sen, nu ska jag skynda iväg på stan en sväng...

Drinks


Det blev ingen cosmopolitan, men det blev årets godaste jordgubbsdrink ändå. Världens enklaste recept dessutom:

2 dl frysta jordgubbar
1 skvätt Smirnoff
1 skvätt tranbärsjuice


Mums!

Cosmopolitan


Idag har jag städat, fixat, donat, tvättat, diskat, klippt hår, bytt sängkläder, lite allt möjligt helt enkelt. Skönt när man har sådana dagar ibland så man hinner göra lite fint här hemma.
Nu är det dags att börja fixa iordning mig själv inför kvällens Bloggfest på Rose! Sen ska jag färga håret på Jenny också, kan bli spännande. Först av allt blir det en drink tror jag:)

Puss så länge!

Whyred



Me lajki♥

Skulle vilja hitta ett par liknande tights någonstans som inte är så dyra. Någon som vet vart det kan finnas?

Dagens fynd



Klippningen blev inställd idag, men det blev lite shopping istället. Första gången på typ två månader som jag köper några nya kläder, nu kanske jag överdrev lite med det känns som det var jävligt länge sen.
Det blev den lilla röda klänningen från Bikbok (249 kr) och sen en svart-silvrig bolero/jacka (199 kr) och ett halsband (99 kr) på H&M, sen en hårinpackning för brunt hår 149 kr. Men totalt blev det bara 400 kronor eftersom jag hade rabattkupong på H&M:)

Red dress


Bild från Kenzas blogg.

Kunde inte låta bli att känna shoppingsuget i blodådrorna när jag såg den här klänningen, den kommer från Bikbok och kostar tydligen endast 249 kr! Den måste provas idag!

My look today


Jacka: Gina Tricot, Tights: H&M, Stövlar: Bianco, Väska: Pieces.

Nu har vi haft filmvisning på Filmhuset, en gammal amerikansk film från 1950-talet som heter "Sunset Boulevard". Handlade om det glamorösa Hollywood livet och om en gammal skådespelerska som hoppas få göra comeback på filmduken. Tyvärr slutar det hela med ett mord och väldigt mycket drama, rolig film fast lite svart humor.
Nu ska vi snart ha föreläsning och sen blir det klippning.

Snart läggdags



Nu har jag varit duktig idag. Först skola, sen simmade jag 50 längder med Marlene och Jenny, och efter det åkte jag till min tremänning Maja för att klippa och färga håret på henne. Det blev väldigt bra måste jag säga och hon blev så nöjd med håret att hon knappt kunde slita sig från spegeln:) Kul att man kan glädja andra. Ett plus i kanten är att jag fick en liten extra slant också, det kan behövas i dessa tider när man lever studentliv. Nu har jag ätit lite pepparkaksdeg till kvällsfika och känner att jag måste hoppa i säng snart om jag ska orka upp imorgon.

Jag ska faktiskt till frisören själv imorgon, och jag längtar! Känner att jag måste få unna mig en klippning innan jul eftersom jag klipper och fixar med alla andras hår hela tiden.

Puss och godnatt

Rain again




(Blev samma outfit idag eftersom jag har sovit hos b-friend, man orkar ju inte släpa miljoner saker fram och tillbaka hela tiden)

Kom precis hem från skolan, vi hade seminarium idag om analyserna vi gjorde till i måndags. Fick jättebra feedback från min grupp så nu ska jag försöka skriva klart uppgiften helt och hållet. Det är egentligen inte inlämning förrän i januari men lika bra att göra det på en gång, annars glömmer jag bara bort allt som jag ska skriva.
Nu ska jag göra lite lunch och sen blir det simning ikväll.

Dagens outfit


Mockajacka: Vila, Pälsväst: Cubus, Tröja: Gina Tricot, Väska: Accent, Leggings: Gina Tricot, Stövlett: Din Sko.

Cravings






Jag sitter och drömmer om en ny klänning och ett par nya skor tills på fredag, not gonna happen med mitt csn bidrag som jag får imorgon, men önska får man ju:)

Good morning

Tänkte visa några nya bilder som mamma har lagt upp på sin facebook, det är vårat nya kök och badrum i fjällstugan som äntligen är färdigt. Nu längtar jag dit som f-n!

Köket (såg ut som ett litet rått hål innan)

Badrummet och matsalsrummet.

Vi har inte ens haft ett riktigt badrum på fem år så nu ska det bli underbart att ha en riktig dusch, bastu och till och med varmvatten:)

Smoothie



Så här goda efterrätter gjorde jag alldeles nyss, hade en egen liten "cookalong" här hemma i köket. Mat Tina kan slänga sig i väggen när hon får smaka på mina krämiga hallonsmoothies!

Recept:
2 dl frysta hallon
3 dl frysta jordgubbar
1,5 dl vaniljyoghurt
1 skvätt äpplejuice
2 skvättar apelsinjucie
2 tsk strösocker (behövs egentligen inte)

Wish of today


Jacka och tröja från Monki, ring från Cocoo.se, fuskpälskrage från Forever 21, lacktights från H&M och kilklackar från Monki.


Ny domän

This is my new blog adress:

Morgon sms


Vaknade av det här sms:et imorse, då kan det inte bli annat än en underbar dag, vecka, månad, år!


Nu är jag äntligen klar med första utkastet av analysen och det är dags för mig och Marlene att åka iväg till simhallen och vara lite duktiga idag.

Kontoret

I mitt rum idag:


Både jag och baby och suttit framför en varsin dator och pluggat, chattat, facebookat, bloggat (bara jag) och massa annat. Men nu blir det en liten paus med mys i soffan istället.
Har skrivit halva uppgiften och har halva kvar, det går inte så bra som jag hade tänkt, svårt att skriva och analysera en film som jag knappt kommer ihåg...men men, det är bara ett första utkast imorgon så man hinner finslipa mer sen.

Lazy sunday



Victoria Secret fashion show
gick av stapeln förra veckan och jag kan inget mer än bara drömma mig bort när jag ser alla färgsprakande kreationer och framförallt alla vackra kvinnor, bland annat Miranda Kerr som är min absoluta favorit modell.

Nu är det dags att sluta drömma och börja plugga istället. Har försökt att ha en någorlunda datorfri helg men nu blir det extra mycker ikväll istället. Har en deadline imorgon kl två på en fyra sidor lång analys om en stumfilm från 1920-talet. Känns sådär kul måste jag säga.
Blir tacos till middag ikväll i alla fall så jag har någonting att se fram emot.

Robinson


Brukar inte kolla på Robinson, men nu känner jag att jag måste se. Det kanske kan bli en bra säsong, jag känner det på mig. Är det någon där ute som också ska titta?

Jag ska titta medans min baby lagar tre-rätters middag åt mig. Först skagenröra i avokado till förrätt, sen fisksoppa med saffran till varmrätt, och sen efterrätt vet jag inte än:)

Puss♥

Sunshine day


Solen skiner idag och jag är så glad! Jag har inte sett solen sen jag och J kom hem från Egypten. Nu blir det en sväng på stan i det fina vädret, sen ska jag och Johanna se New Moon på bio. *Längtar*

Puss♥

Love tonight

Kärlekstema på Idol ikväll och kärleksmys i soffan. Jag tyckte att Calle, Tove och Mariette gjorde bra ifrån sig så jag är rätt nöjd med resultatet. Mest nöjd är jag med middagen som baby lagade åt mig. Ryggbiff med rotfrukter i ugnen och rödvinssås till, och ett glas rött så klart. Så himla gott och jag gjorde efterrätt med vaniljglass och rårörda bär. Mums!
Nu är det natti natt♥

Cravings for a bag



Denna Alexander Wang inspirerande väska med nitar skulle gärna få hänga på min axel. Om jag hade 799 kronor över skulle jag beställa den på Modekungen direkt.

Blogg fest



Den här inbjudan trillade in i min inkorg igår och jag blev så himla glad! Tack söta Therese:)
Ska bli grymt kul och dessutom är det på mitt favvo ställe Rose som festen ska vara på!

My outfit today



Kavaj - Second hand, Halsband - Glitter, Tröja - Monki, Leggings - Bikbok, Väska med nitar - Pieces

Pressvisning x fem






Din Sko



(cravings)

Indiska



Vila (Bestseller)



MQ




Accent/Don Donna/Rizzo/Vezzano


Nu är mina fötter och min rygg så trött efter allt springande och bärande på grejer så jag vill bara hem och dö. Plus att vi ska på en till efter skolan. Men vi har sett så mycket fina saker som kommer att komma till våren och nästa år plus att vi har fått små goodiebags överallt så det är lätt värt det:)

Good Morning


Idag är det en väldigt busy day för mig och Jenny, vi har 5-6 pressvisningar att gå på plus en föreläsning.
Så här ser dagens schema ut:

9.00: Pressvisning Din Sko
10.00: Pressvisning Indiska
11.00: Pressvisning Bestseller
12.00: Pressvisning och mat MQ
13.00 Pressvisning Åhléns
14.00-16.00: Föresläsning på Universitetet
16.30: Pressvisning Accent

Sisters


Modellerna

Citty jobbar på

Jenny


Massa god mat och en present fick man:)

Wednesday


Me today

Jag och Jenny

Jag och Citty

Idag hade jag och Jenny filmvisning igen på Filmhuset. En stumfilm som hette "Min engelska fru". Väldigt rolig och mycket kärleksintriger.
Sen mötte vi upp Citty och drog iväg på Brothes & Sisters pressvisning, synd bara att vi missade själva modevisningen precis. Men vi fick se modellerna och kläderna ändå och god mat fick vi dessutom. Bilder kommer strax.

"This is it"



Kom just hem från biomörkret där jag och J såg filmen om Michael Jacksons sista konsert "This is it". Om man älskar hans musik så älskar man filmen, det är svårt att hålla fötterna stilla för man vill bara upp och dansa. Jag älskar hans musik och jag tycker filmen var grym! Känns bra att minnas honom med den här filmen, ur en positiv synvinkel och få en inblick i hur hans sista dagar i livet såg ut.

Michael Jackson
King of Pop

Love lives forever

I love feathers



Båda halsbanden kommer från Topshop och jag vill ha nu!

Dagens outfit


Jacka - Oasis, Sjal - Indiska, Lackleggings - Gina Tricot, Vantar - H&M, Tygpåse - från Blog awards.

Nu sitter jag och Jenny på skolan och har precis haft filmvisning. Fick fick se en stumfilm denna gång också fast nu fick man åtminstone lite musik till, vilket gjorde det lättare att hålla sig vaken. Filmen hette "La sirène des tropiques" och är från 1927. Väldigt rolig med mycket kärleksdrama, och sånt gillar jag!

Mingel






Efter våran fika blev det en snabb visit förbi Café Opera och mingelfest för Sthlm Fashion week. Träffade min kära vän Camilo som är redaktör för Modeflickan och jag och Linda drack två glas vin innan det blev hemfärd. En oväntat trevlig avslutning på måndagskvällen:)

Stockholm Fashion week


Idag börjar ju Sthlm Fashion week, men jag vet inte om jag ska gå på så många pressvisningar, det är ju roligt, men inte lika roligt som Fashion week by Berns precis. Får se vad jag hinner med. Det är tydligen någon mingelfest ikväll, är det någon där ute som ska dit?:)

Fikastund har guld i mun



Idag har det blivit dåligt med bloggning, råkade sova extra länge imorse och sen har jag varit hem och fixat lite grejer och nu är jag och Linda på ett fik inne i stan. Vissa dagar har man ingen ork eller lust alls, och måndagar är så för mig. Speciellt när det bara regnar och är grått ute hela tiden. Men nu har jag och Linda unnat oss chai latte och hallon smoothie så nu känns det lite bättre.


Beslutsångest

Vilken header ska jag ha?





I need help!

I want to go back


Gud vad jag önskar att jag kunde backa tillbaka tiden ca 10 dagar och få ligga vid poolen och steka i solen igen. Känns som att man inte ens vaknar ordentligt för solen går inte ens upp nuförtiden här hemma, den kommer inte fram överhuvudtaget. Och jag vill bada, ligga på stranden och bara ha det bra.
Söndagsångest kan man säga att jag har idag:)

Cravings



Jag vet att jag inte har råd att köpa skor just nu med man får väl önska sig?:) De här ovan kommer från Skopunkten och kostar 399 kronor och skulle sitta fint i min skohylla.


Idag har jag varit på stan med Johanna och hjälpt henne att shoppa lite nya skor och då känns det som att shopping abstinensen har minskat lite i alla fall.
Det blir en lugn kväll ikväll igen eftersom jag är noll partysugen och nu sitter vi (jag, Jenny, Marlene, Linda) och dippar morötter och gurka. Mums!


My outfit today



Kofta - Gina Tricot, Halsband - Glitter, Grå sammetstights - H&M, Armband - Humanity, Ring - Egypten

Jimmy Choo för H&M



Klockan tio öppnades dörrarna till Jimmy Choo kollektionen på H&M, både online och i butik, och jag kan erkänna att jag är lite avundsjuka på dem som har råd att köpa ett par skor eller en väska. Det finns en hel del snygga grejer jag gärna hade lagt vantarna på men själv är jag fattig student just nu så det blir tyvärr ingen shopping på ett tag. Men det går ingen nöd på mig för det, istället för att trängas i en H&M butik ska jag snart få varma scones till frukost som b-friend har gjort, ibland är det skönt att få bli lite ompysslad.

Idolkväll with the girls

Ikväll har vi (jag, Jenny, Karin, Linda, Marlene) suttit hemma hos Jenny och haft Idol-kväll med tacos och massa mys. Så himla skönt med en riktig tjej-kväll utan att det är fest och man ska ut sen eller nåt.
Synd bara att min favorit och sötis Eddie åkte ut från Idol ikväll, jag kommer att sakna honom:)

Bild lånad av Karin

Äntligen min!


Har länge trånat efter min kära vän Lindas fina jacka. Och nu har hon tröttnat på den och bestämt sig för att sälja den till mig, eller rättare sagt byta den mot diverse hårbehandlingar. Toppen bra för mig, en ny jacka typ gratis!

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin


I love my new rings


Fick de här två svarta ringarna av b-friend förra veckan i Egypten och jag älskar dem. Den silvriga har jag alltid på mig och är en landskapsring för Hälsingland med linblommor på.
(Jag är medveten om att mina naglar ser förjävliga ut men jag försöker sluta bita, okej?)

Nu ska jag hoppa in i duschen! Puss♥

Ny header



Söta Natalie har designat en ny header till mig, jätte fin tycker jag:)

Vad tycker du?

Humanity


Armband som jag fick i goodiebagen

Humanity kollektionen
Väldigt fina smycken från Humanity som vi fick se imorse på NK Details. Sen att 25 % av intäkterna går till välgörenhet är ju är ett stort plus, inte så dyra är dom heller. Från 299 kronor och uppåt ligger de flesta armbanden på, riktigt snygga tycker jag och det svarta som man kan vira hundra varv runt handleden passade min smak perfekt.

God Morgon


Jag och Karin

Kajsa och Delinda

Karin och Citty


Steg upp relativt tidigt idag för att vara mig, kvart i sju ringde min klocka. Först har jag varit på pressfrukost på NK details och träffat massa goda vänner och fått en fin goodiebag (bilder på det kommer). Sen nu är jag på universitetet med Jenny och vi ska få se våran första stumfilm idag. Jag har sett stumfilm förut när jag gick Foto & Film på gymnasiet, men det var ju ett tag sen. Idag är det Mauritz Stillers film "Erotikon" från 1920-talet som vi ska få se. Inget prat, ingen musik, bara tyst. Får se hur länge jag orkar hålla mig vaken:)



Plättar


Nu har jag varit duktig och simmat 42 längder på ca 40 min. Då får man belöna sig själv med lite plättar, hallonsylt och glass:)



Simma lugnt



Nu har jag varit hos Jenny ett tag och "pluggat" lite, och nu har Marlene joinat oss och så ska vi iväg till badhuset i Farsta centrum och simma lite. Dags att börja träna bort alla bakelser som jag åt i Egypten:)

Film och Flärd


Så heter våran nya kurs på modevetenskapen som började idag. Känns väldigt kul och intressant att få se massa gamla filmer i samband med varje föreläsning. Någonting som är mindre kul är att jag måste köpa fyra nya böcker och ett kompendium på sammanlagt 1200 kr.

Nu är det plugga och en kopp hallonte som gäller:)

Veckans outfits



Vilken outfit gillar du bäst?

Monday

Idag har det blivit mycket vila, känner mig helt slut i kroppen efter en veckas semester, det borde ju vara tvärtom. Har tvättat lite och fixat med alla bilder från resan som nu finns på facebook för dom som är intresserade.
Imorgon är det skola igen som gäller. Nya kursen Film & Flärd börjar och jag måste fixa massa nya böcker dessutom. Kommer inte kännas kul nu när alla pengar gick åt till Egypten.

Back in Sweden

Inte så kul att komma hem till kalla Sverige, men lite skönt att komma hem till en mjuk och skön säng. Resan gick bra i alla fall och vi köpte med oss sushi hem. Mätt och belåten och trött är jag nu och det är snart dags att sova. Har varit en lång dag idag, vi gick upp vid åtta så vi skulle hinna äta frukost och bada en sista gång i poolen innan vi åkte hem. Sen klockan tolv lämnade vi vårat underbart fina hotell i El Gouna, och klockan tre lämnade vi Egypten.

Nu kan jag bara längta till nästa resa, klarar inte hela vintern utan mera sol och bad. Har jag tur och om jag lyckas spara tillräckligt mycket pengar kanske det kan bli Thailand nästa år:)
Här är lite bilder från gårdagen och idag:


at the pool

Mr cool

last night at the resaurant


On the way home:(


Mat koma

Tankte bara visa ett litet smakprov pa vad som bjuds har pa varat 5-stjarniga hotell (Steigenberger Golf resort). Inte nog med att det ar frukostbuffe och middagsbuffe varje dag, dom har aven eftermiddagsfika med te och godsaker. Jag kommer behova kopa gymkort direkt nar vi kommer hem!





Om nagon kanner sig sugen sa kan jag forsoka smuggla med mig lite hem till Sverige?

Egypten dag sex

Jag vet att jag ar en dalig bloggare just nu men ibland gar karlek, sol och bad fore internet:D

Idag har vi varit pa en battur ute i Roda havet och snorklat, hur underbart som helst och hor och hapna: jag har sett delfiner!! Jatte fina!

Har kommer lite bilder fran de senaste dagarna:


Jag gassar i solen

Jimmy forsoker kla mig i pingis

Le love

On the boat trip

The sunset

Bilder pa delfinerna kommer, de ligger pa andra kameran.

Puss sa lange!♥

Egypten dag tre


Jag i poolen vid Steigenberger Golf Resort


Jimmy i poolen

Pa stranden

Igar hade vi en underbart harlig dag. Forst sol och bad i poolen och pa stranden. Sen spa-behandling i 2,5 timme med helkroppsmassage och ansiktsbehandling. Det var latt den basta massagen jag har fatt i hela mitt liv. Mysigt ocksa att vi fick vara i samma rum. Efter det blev det 5-ratters middag med as god mat!

Idag har vi varit pa en annan strand lite langre bort och kollat pa kite-surfing hela dagen. Nu ska vi ivag till gymmet en svang och sen bada i relaxpoolen.

Puss♥

(ps. kolla gardagens outfit pa modeflickan)

We are here


Har ar varan utsikt fran rummet:


Antligen ar vi framme i El Gouna, Egypten. Varat underbara hotellrum ar sjukt stort med jattestor terass dessutom och allting ar jattefint. Fick aven en valkomstdrick plus fruktkorg nar vi kom:)
Det tog ca fem timmar att flyga hit, sen pa flygplatsen tog det drygt en timme bara att komma igenom tullen. Men nu ar allting underbart, vi har atit god mat och haft det bra hela kvallen. Ska lagga oss att sova snart for bada ar enormt trotta efter flygresan. Anledningen till att jag inte bloggar fran min egen dator och inte kan skriva svenska bokstaver ar for att det var javligt dyrt att ha internet pa rummet sa det fick bli en nodlosning. Jag maste ju blogga lite iaf:)

Puss pa er alla dar hemma! I miss you♥