Workout



Nu har jag varit duktig idag och varit och tränat. Jag har inte varit på gymmet sen i somras någongång, minns inte ens när jag var där sist. Men nu känns det bra att jag kom iväg. Körde 10 min på crossstrinern sen var jag helt slut, men jag körde massa övningar med stången, både ben, rumpa och armar. Sen situps med pilatesbollen och på mattan. Har ätit världens godaste kycklingsoppa till middag och nu blir det film och mys i soffan.

Puss på er♥

Utväxt



Så här vill jag se ut i håret, (som Rachel Bilson). Tycker det är snyggt med lite utväxt och sen ljusa slingor, kanske inte så där mycket men lite mörkare i botten skulle jag vilja ha. Har bokat tid hos frisören den 16:e december.

Vad tycker du? Fult eller fint med utväxt?

Pure Goodiebag








Bilder lånade av Jenny
Här är allt som låg i goodiebagen jag fick i fredags på Pure Green Vodkas 1-årsjubileum:

Hårprodukter från Sasha Juan - inpackning och Toni&Guy - proteinspray. Samt fullsize hudvård från Gilda - ögoncreme, Korres - ansikts och ögonserum, Dr.Hauschka - bodyoil, Garnier - ögonroller, Bulldog - ansiktscreme för män, Rapsodine - ansiktscreme och ansiktsmask och Stockholmsgruppen Cosmetics - Caroline Winbergs ansiktsmask. Andra som bidrog med produkter var Depend - lösnaglar och miljövänlig nagellacksborttagningsmedel, Vitaminwell - reload, Läkerol - nya revolutionerande tuggummin och halstabletter för fräsch andedräkt, Vitalis - en månadsförbrukning av olika hälskokosttillskott, Njie - AloeVeradryck och Kahls - farligt goda chokladpraliner. Testers från Acquizhen, Dr. Hauschka, Dsqared mfl. Kung Markatta sponsrade med ekologiska mandlar till alla goodiebags, plus 400 påsar som vi serverade som snacks på festen. Några presentkort: Korres - 20 % rabatt, dbrand - 50 % rabatt ett köptillfälle, Linda Vista - 50 % rabatt på valfri behandling, film2home - en gratis film, Sasha Juan - valfri produkt och Balance - fri träning i 10 dagar och Stockholmsgruppen Cosmetics - ett travelkit.

Text lånad av Fredrika som fixade hela kvällen:) Tack!

@ Rose


Bild från Finest
Igår var jag på fest med fina Kelly. Kände typ ingen på festen utom henne men jag hade grymt kul ändå. Sen tog vi taxi till Rose där det var hur mycket folk som helst men vi lyckades komma in iaf (gratis dessutom). Sen dansade jag hela kvällen och hade hur roligt som helst, fast det var väldigt trångt på dansgolvet. Älskar ju Rose men det var hundra år sedan jag var där sist så det var kul att vi gick dit.

Nu måste jag skynda mig att göra mig iordning innan Jenny kommer och plockar upp mig, vi ska på Modeflickan möte. Sen blir det pepparkaksbak och glögg för att fira första advent:)

Puss

Pure green

Lite bilder från Pure igår:

Goda drinkar från Pure green vodka:)

Jag och Matilda (Jenny ville inte vara med på bild dessvärre)

Bloggdrinktävling

Tack till Fredrika för en trevlig kväll!
Hade supertrevligt igår och jag ska visa vad jag fick i goodiebagen sen. Nu måste jag skynda iväg, ska på förfest vid Odenplan sen blir det utgång på Rose.

Puss♥

Dagens


Fuskpäls/H&M, Hårband/Bikbok, Tunika/Bikbok, Handskar/H&M, Knästrumpor/Bikbok, Boots/Skopunkten, Väska/H&M

Mina nya handskar från H&M



Kom nyss hem från en mycket trevlig kväll på Pure med Matilda och Jenny. Har druckit goda drinkar och fått en väldigt generös goodiebag. Visar den imorgon, nu måste jag gå och lägga mig innan ögonen faller ihop. Snart så kan även jag och Jenny äntligen avslöja våran hemlighet också!

Puss o godnatt♥

My look


Klånning från H&M, endast 49 kronor.

Eftersom det inte är så kul att ta outfitbilder ute i snön längre så bjudar jag på en gammal istället. Från förrförra helgen när jag och Mattan var ut. Ikväll efter jobbet blir det after work och sen ska jag, Jenny och Matilda på Pure. Det är ett års jubileum där ikväll samt bloggdrinksfinal med Pure Green Vodka, kan bli skoj.

Puss♥

Thursday



Min torsdag:

Jobbat hela dagen från öppning till stängning
Fått massa inspiration på jobbet (av regionsvisualchefen)
Ätit Globens godaste sushi till lunch
Fixat ett väldigt bra samarbete till Modeflickan
Fått ett väldigt roligt röstmeddelande från HusmanHagberg
Ätit tomtegröt till middag
Hämtat ut ett H&M paket

Nu ska jag iväg till Matilda och kvällsfika lite med henne:)

Puss♥

Leo naglar


Bild lånad av Therese
Träffade på Angelica och Therese på pressvisning häromdagen och hon hade målat sina naglar i leopardmönster. Eftersom jag älskar leopard så ska Jenny få göra det på mina naglar sen. Superfint!

Snöstorm


Det har varit snöstorm hela dagen idag och jag känner mig redan trött på vintern. Vill bara ha sol och bad och värme. Nu ska jag, Jenny och Marlene simma lite iaf och värma oss lite i bubbelpoolen och bastun sen. Vet inte om jag ska simma så mycket egentligen för jag känner mig lite sjuk. Snoret rinner och jag hade jätteont i halsen imorse.

Puss♥

Macarones



Nu har jag och Jenny sprungit på flera pressvisningar under morgonen. Snöstorm ute och nu har jag jättemycket att bära dessutom (väskan, datorn, goodiebags...). Har fått se massa fina saker iaf, men jag visar mer bilder på det sen. Ska till jobbet nu sen blir det hem och vila ikväll:)

Puss

Lanvin



Idag smäller det! H&M lanserar Lanvin både på nätet och i butikerna. Är det någon som ska handla något idag? Jag försökte klicka mig in på H&M´s webshop men förgäves, det är väl hysteri nu antar jag:)

New bag


Så här ser min nya väska ut som jag fick med H&M-paketet förra veckan. Endast 249 kronor. Vet inte om jag gillar det guldiga handtaget bara... men jag orkar inte skicka tillbaka den heller.

Vad tycks? Ska jag behålla den?

Miss you





Nu är det snart en månad sen Karin åkte till Bangladesh, tänk vad tiden går fort!

Saknar dig som f-n gumman♥

My girls


Bild från Soap bar igår
Nu har jag och Mattan varit på bio och sett Himlen är oskyldigt blå med Bill Skarsgård. Vilken kille alltså som visar hela härligheten på bioduken. Jag blev helt chockad, undrar vad pappa Stellan säger om det. Haha!
Ny tradtion är iaf inrättad och det är bio+middag varje söndag. Hoppas det håller i sig för jag älskar att gå på bio.

Puss o godnatt♥

Smokey eyes









Så här fint blev jag sminkad när vi var på Spotlife Most wanted i fredags av en tjej från Oriflame. Försökte mig på att göra lika sotade ögon igår kväll men det blev inte riktigt lika bra. Om jag hade 20 000 kronor över skulle jag lätt vilja gå en makeup-utbildning. Det har jag velat göra länge.

Hade väldigt roligt igår iaf med Matilda och Marlene. Drog på Soap bar och sen blev det taxi hem. Ikväll ska vi på bio, har inte bestämt vilken film än bara.

Puss♥

My look today


Poncho/Bikbok, Halsduk/Bikbok, Tröja/H&M, Leggings/Bikbok, Skor/Second hand
Så här såg jag ut på jobbet idag. Nu är det party som gäller hemma hos mig, förfest med tjejerna och några killar så klart:)

Puss♥

Novembernumret ute nu



Nu är äntligen det nya numret av Modeflickan här! På omslaget ser ni snyggingen Ebba Zingmark som gjorde ett enastående jobb framför kameran trots sin unga ålder.
Vill ni se fler bilder på Ebba eller få massa inspiration så gå in här:

modeflickan.se

Me



Nu ska jag bege mig till jobbet strax. Hoppas ni får en fin dag sötnosar!

Puss♥

My new nails


Så här såg det ut i onsdags när duktiga Noomi fixade mina hemska naglar

Vilken lyx med en egen nagelterapeut hemma:)

Snart färdig

Före (världens fulaste naglar)

Efter (mycket fräschare)
Är så sjukt nöjd nu, det var verlkligen värt varenda krona. Jag som har så svårt att sluta bita på naglarna, borde ha gjort detta för länge sedan. Nu slipper jag iaf gömma fingrarna för folk så dom inte ska se vilka hemska naglar jag har. Nästa gång vi fyller på kommer det bli ännu bättre för då har mina egna naglar växt ut till normal längd. Tack Noomi!

Om du bor i Stockholm och vill få dina naglar fixade så kan du maila Noomi på:
[email protected]

Look of yesterday




Jacka/Vila, Kofta/Bikbok, Leggings/Vila, Halsduk/Bikbok, Skor/Din Sko, Väska/H&M
Det blir en lång och stressig dag på jobbet idag, mycket att göra i butiken. Alla kastar sig över kläderna och sen ligger hälften på golvet. Sen ikväll får jag belöning med god middag och biljard iaf:)

Puss♥

Sale




Passa på shoppa på Bikbok idag. 50 % på allt i hela butiken!
Gäller alla Bikbok och endast idag!

Leopard Poncho



Eftersom jag älskar allt som har leopardmönstrat (nästan), så var jag ju tvungen att köpa den här snygga leopard ponchon från Bikbok. Om du är shopping sugen så är det 50 % rabatt i ALLA Bikbok, på ALLT i hela butiken i hela Sverige imorgon (endast torsdag 18/11). Passa på att shoppa julklappar vetja!

My latest outfits





Vilken outfit gillar du bäst?

Fina naglar



Är det något som jag är riktigt trött på just nu så är det mina hemska naglar. Kan inte sluta riva och bita på dom, (äckligt jag vet). Ska ringa och boka tid för akrylnaglar så fort som möjligt. Vilket är bäst egentligen, akryl eller gelé? Jag har noll koll på sånt.

Puss♥

My look






Fuskpäls/H&M, Tröja/Vila, Leggings/Bikbok, Halsduk/Bikbok, Skor/Skopunkten.
Så här såg jag ut i lördags på plåtningen med Ebba, men jag har ju bloggat så dåligt de senaste dagarna så ni får se gamla outfitbilder:) Har haft fullt upp hela helgen med Modeflickan, sen har jag festat två dagar i rad också vilket inte gjorde saken bättre. Sitter och jobbar lite nu medans jag väntar på att vårat p-möte på Bikbok ska börja. Jag och Jenny håller nämligen på att planera något väldigt roligt som ni kommer få veta mer om snart.

Puss♥

Cravings



Är så avis på Jennys nya väska som hon har köpt på Bellme.se för 449 kronor. Jag vill också en sådan!

Puss♥

Movie time



Vilken underbar kväll jag hade igår. Först hade vi tjejmiddag hemma hos mig med tacos. Jag, Jenny, Marlene, Matilda och Signe. Sen drog vi på Hemma hos Kaj en sväng men jag och Matilda ville dansa så det blev Soap bar (igen). Max hamburgare som nattamat efter det så klart.

Idag har jag och Jenny varit och gjort reportage till Modeflickan, sen åkte jag till Matilda och chillade lite. Har precis ätit världens godaste söndagsmiddag, (grillspett med klyft potatis och tsatsiki) och nu sitter vi i biosalongen och väntar på att nya filmen Cornelis ska börja. Hoppas att den är bra:)

Puss♥

Girls night

Här kommer lite bilder från gårdagen:


Goda drinkar

Tjejerna

Jag med drinken

Mina skor

Citty och jag




Hade verkligen superkul igår!
Först var vi på Café Opera och sen blev det "en liten sväng" på Soap bar.
Dansade järnet och kom hem vid fem imorse, sov cirka två timmar innan jag skulle upp och plåta för Modeflickan, men det gick bra. Nu är jag och Matilda på G igen, snart drar vi ut på byn!

Puss♥

I studion







Nu är jag och Jenny precis klar i studion. Har plåtat snyggingen Ebba Zingmark till Modeflickans novembernummer som kommer ut nästa vecka! Här är det snabba ryck:)
Hon var så otroligt duktig trots att hon är bara 15 år gammal, helt otroligt.

Nu ska jag träffa mamma på stan och fika med henne och sen ikväll vet jag inte vad som händer.

Puss♥

My look tonight


Klänning/H&M, Örhängen/Gina Tricot, Skor/Scorett (syns inte)
Så här ser jag ut ikväll. Nu bär det av mot Café Opera med tjejerna för lite mingel.

Ha en fin kväll♥

New dress




Köpte en ny klänning igår och så här ser den ut. Ska ha den ikväll på Finest Girls Night Out. Kände att jag ville ha något nytt, (fast jag har redan tusen svarta klänningar, jag vet Jenny...). Men jag kom på att jag inte har några skor att ha till. Har bara kilklackar och det passar nog bäst med ett par enkla pumps, så jag måste köpa det efter jobbet tror jag. Din Sko eller H&M läre ju ha några som är relativt billiga.
Jobbigt bara att man inte kan gå i pumps utomhus direkt, det är ju svinhalt. Man får väl lägga dom i väskan och köra uggs och sen byta om när man kommer fram.

Hur gör ni om ni ska på fest och det är ishalka ute?:)

My look today









Jacka - Vila
Kofta - Bikbok
Halsduk - Bikbok
Jeans - Bikbok (nya)
Skor - Second hand
Ring - H&M (ny)
Väska - H&M

Nu har jag klippt och färgat håret på min gammelfaster (min morfars syster) och sen har jag fått världens godaste mat till middag. Pärgröt med fläsk, så himla gott! Det finns bara i Hälsingland så det är inte så konstigt om ni aldrig har ätit det. Och nu ska jag få äppelkaka till efterrätt, mums!

Sol & bad


Bild från Egypten förra året
Jag behöver sol och bad och jag behöver det nu! Orkar inte en dag till om jag inte får något som jag kan längta och se fram emot. Allt känns bara som en grådassig dimma just nu. Vill boka resa till Thailand nu!

Girls night out



På fredag är det Girls Night Out Café Opera i samarbete med Finest. Om du är sugen på att komma kan man osa här:

http://finest.se/articles/article.php?aid=6690

Nu har jag, Johanna, Jenny, Marlene och Matilda varit och simmat, bubblat och bastat. Så himla skönt! Jag är så trött nu så jag skulle kunna somna på två röda. Kanske kan komma i säng i tid ikväll för en gångs skull.

Puss o godnatt♥

Me today


Så här hemskt väder var det när jag skulle hem efter jobbet igår.

Så idag klädde jag på mig ordentligt utifall det blir snöstorm igen.

Just nu: Äter sen lunch/tidig middag
Dricker:
Vitamin Water Apelsin
Vill ha:
Chokladboll till efterätt
Måste köpa: Nytt kamerafodral till min nya kamera
Längtar till:
Helgen för då händer det massa skoj!
Vad händer ikväll: Ska simma med tjejerna efter jobbet (var hundra år sedan sist)

Cravings





Hittade ett par snygga skor och en jacka på H&M idag när jag var på stan en sväng efter jobbet. Sen provade jag en klänning på Bikbok som jag kanske ska köpa. Kostade 299 kronor bara, och så en pälsmössa från Glitter. Kan vara bra att ha om det ska vara snöstorm fler gånger.
Vad tycks? ska jag slå till?:)

Puss♥


Never Denim





Jag använder ju aldrig jeans längre, bara leggings. Känner mig bara obekväm i jeans och så brukar jag få blåmärken på höftbenen om det sitter för tight. Men nu är det ändring på det. Har köpt två par fina jeans på Bikbok (så klart). Higher heter modellen för att dom är höga i midjan och jättestretchiga, sitter som en smäck. Känns skönt att ha jeans på hösten och vintern när det är lite kallare, på sommaren skulle jag bara känna mig instängd.

Bad monday



Sorry för dålig update. Idag har det inte varit en bra dag. Började med att jag försov mig till jobbet imorse och var tvungen att ta en taxi till jobbet för att komma dit så snabbt som möjligt. Sån jävla ångest! Sen har jag haft ont i huvudet hela dagen och inte ens hunnit äta lunch.
Men kvällen slutade bra iaf med middag hos Mattan och Desperate Housewives maraton.

Puss


Stoneheart






Två nya nagellack
har tillkommit i badrumshyllan. Miss Stoneheart (ljusgrått) och ett guldigt. Miss Stoneheart passar ju mig bra eftersom jag heter Miss Stonegard, haha. Kostar 39 kronor på H&M.

Nu sitter jag och Mallis på tåget på väg hem från Oslo. Känner mig heelt ödelagd (förstörd) efter helgens alla bravader och vill bara hem och däcka i soffan. Har haft det underbart roligt iaf med världens bästa tjejer♥ Måste åka och hälsa på Linda oftare det är en sak som är säker!


Party in Norway


Innan locktången

Efter locktången



Jag och Linda

Mallis

Framåt småtimmarna:)
Vi hade så sjukt kul igår. Har aldrig haft speciellt kul när jag har gått ut på aslänge, men igår var det underbart. Vi dansade hela natten tills svetten rann. Jag vill aldrig åka hem till Sverige:)

Puss♥

Framme i Oslo



Har längtat så mycket och äntligen ses vi snart!♥ Ikväll blir det middag hemma hos Linda sen en tur ner på byn (så säger man i Norge om man ska ner på stan för dom som inte visste).

Puss på er♥

Style by Tyra event

Här kommer lite bilder från förra veckan när vi var på Style by Tyras event:

Jättefina modeller med smycken från Style by Tyra och kläder från Kim Hagelind

Makeup och hår hade duktiga Linda gjort

Man ville ha alla smycken som fanns där

Bland annat dessa fina armband

Och den här fina ringen

Jag köpte ett halsband för endast 50 kronor

Jättegod mat från Hemma hos Kaj

Jag och Tyra

En väldigt trevlig kväll där man kunde titta på alla fina smycken, shoppa lite, designa egna smycken, äta och dricka gott. Sen gjorde vi även en intervju med Tyra till nästa nummer av Modeflickan som kommer snart. Håll ut tills dess!

Sunny day








Pälsjacka/H&M, Halsduk/Bikbok, Tröja/Vila, Leggings/Bikbok, Väska/H&M, Skor/Second hand
Så här har ser jag ut idag. Så himla härligt väder! Nu är det middag framför Robinson och sen måste jag packa. Jag och Mallis drar ju till Oslo imorgon! Kommer bli grymt kul, Linda verkar redan ha planerat hela helgen:)

My favorites



Här är några av mina favoriter från H&M´s kollektion med gästdesignern Lanvin. Jag älskar ju svart, rött, zebramönster, spets, fuskpäls så det här känns riktigt spännande. Glasögonen är ett måste iaf:)

Vad gillar du bäst med kollektionen?

Skype samtal



God morgon!
Eller god förmiddag kanske för vissa. Jag jobbar ju nästan alltid kväll så det innebär sovmorgon varje dag. Grymt skönt att få sova ut.
Jag pratade precis med Karin på Skype från Bangladesh. Konstigt att hon är på andra sidan jordklotet och är i en helt ny värld och så sitter man här hemma där allt är precis som vanligt. Man önskar lite att man kunde hoppa in i datorn och byta lite ett tag, få ligga vid poolen istället:) Miss you♥

Headband



Köpte mig ett litet pannband/hårband på Bikbok igår. De kostar endast 79 kronor styck. Vad tycks? Vet inte riktigt om jag passar i det men det är ju bra att ha om det blir kallt om öronen.

Puss o godnatt♥

Mingel





Hittade lite mingelbilder på mig och mina vänner från förra veckan. Den översta är från Style by Tyra eventet som jag, Jenny och Elin var på. De under är från Karins avkedsfest när vi var på Hotellet en sväng. Nu ska jag fixa håret lite och bege mig ut i världens regnrusk. Känns sådär kul. Måste kanske byta min kamera också för jag tror jag köpte fel igår.

Puss♥

Tuesday look



Så här har jag sett ut idag. Hade ett spännande Modeflickan möte efter jobbet och sen råkade jag köpa en ny kamera på Onoff. Det blev ingen stand up ikväll, ingen orkade. Men det är ju DHW på tv:n så det är lugnt. Så skönt att ligga hemma i soffan när det regnar isdroppar ute. Kameran får ni se en annan dag:)

Puss♥

Smelling good



Köpte den här på Body Shop förra veckan för endast 150 kronor. Den doftar underbart! Billig och bra julkapp kanske?:)

My look




Poncho/Bikbok, Skinnjacka/Jofama, Halsduk/Bikbok, Leggings/H&M, Skor/Din Sko.
Nu ska jag iväg till jobbet, ni får se "dagens outfit" fast dagen efter nuförtiden. Hoppas det är okej. Hinner ju inte blogga så mycket när jag är på jobbet men nu när man kan ha tidsinställda inlägg på blogg.se så kanske det blir bättre. Ska ha möte med Modeflickan ikväll efter jobbet och sen blir det kanske stand up med Marlene och Matilda. Längtar till fredag för då åker jag och Marlene till Oslo och hälsar på min älskade Linda som bor där:)

Puss♥

Jofama by Kenza





Min nya favorit i garderoben:) En skinnjacka från Jofama by Kenza som jag hittade på JC i Hudiksvall. Det var 30 % rabatt på alla jackor där så jag var tvungen att slå till. Har ju velat ha den hur länge som helst nu. Kanske inte bästa läget att köpa skinnjacka nu med tanke på vädret men man kan ju ha den ibland och sen till våren och nästa sommar. Är så nöjd!

Puss♥