Save the date



Skriv upp nästa fredag den 7:e oktober i era kalendrar, då har Modeflickan ett event på gång i samarbete med Pixboom.com. Inbjudan kommer inom kort!

Puss♥

3 för 2



Från och med onsdag till fredag är det TAG 3 BETALA för 2 på hela sortimentet på BIK BOK! Passa på att handla om du behöver lite nya fina höstkläder, vi har hela butiken full av snygga jackor, stickade tröjor och snyggaste jeansen med hög midja!

Working girl


Fotograf: Rami Hanna, Bild ur Modeflickan Magazine

Den här veckan får ni ursäkta om det inte händer så mycket på bloggen. Jag ska nämligen jobba med en reklamfilm från 06.45-19.15 varje dag (mån-fre) så jag kommer inte ha tid eller ork att blogga så mycket. Hopas ni förstår! Ni får lite inspiration så länge ur det senaste numret av Modeflickan, gå in här och läs!

Puss på er♥

Bik Bok Flagshipstore















Förra veckan slog Bik Bok upp dörrarna för flaggskeppsbutiken inne i Gallerian. Superfräsch och stor butik med jättefin inredning. Trägolv, blommor i taket, vitt och svart, lite mysfaktor med en liten läshörna och massa snygga kläder så klart! Jättefint blev det! Ni måste dit och handla, det ligger
längst in i Gallerian dock men det är värt det:) En till liten nyhet är att Bik Bok har släppt en egen tidning som kommer att komma ut den här veckan i alla butiker, och i den kan man bland annat läsa en intervju med Whitney Port som är deras nya gästdesigner.


My look yesterday








Poncho/H&M, Tröja/H&M, Halsband/Bik Bok, Väska/Lindex, Jeans/Bik Bok, Ring/Indiska, Boots/Skopunkten
Köpte ett nytt halsband igår på Bik Bok, visst är det fint?

Nu har jag jobbat på en reklaminspelning hela dagen och sedan när jag kom hem blev jag bjuden på middag på Piren nere vid Fredhäll av älsklingen. Perfekt avslut på den här dagen! Nu är det vin och jordgubbar i soffan till Idol-reprisen.

Puss♥

New shoes



De här sjukt snygga bootsen låg i goodiebagen som jag fick igår på Monkis invigning. Kan inte fatta att dom är mina! I påsen låg även en orange blus och en jättefin väska. Tack till Monki samt Evahelena PR för ett supertrevligt event och till alla fina grejer:)

Monki invigning








Cake pops (kaka på en pinne)







Världens godaste macaron från petitefrance.se

Jag och Jenny

Hilda med hennes vän Carolina

Jag och Madelene

Monki Magazine

Ikväll var jag och JennyMonkis premiärinvigning av nya flaggskeppsbutiken i Gallerian. Dom öppnar för allmänheten kl 12.00 imorgon. Det bjöds på massa godsaker; macaroons, cake pops, bubbel, drinkar (fast jag hade bil så jag drack alkoholfritt), vitamindrycker mm. Hela butiken är designad med temat "The Sea of Scallops" som tar en ner till havets botten, fullt av maneter, sjunkna karuseller och vattenväxter. Väldigt inspirerande och väldigt Monki-style!
Så länge sedan nu som jag var på något event så då är det extra kul att få träffa folk man känner och få ny inspiration. Man fick även en väldigt lyxig goodiebag med sig hem med saker som man hade fått önskat sig innan:) Ni får se vad det var sedan:)

Dagens tips



Passa på att handla jeans på Bik Bok för just nu är det 100 kronor rabatt på ALLA JEANS! Erbjudandet gäller till 2 oktober.

Dessutom så får ni inte missa att Bikbok öppnar Flagship Store idag i Gallerian, det är 30% på hela sortimentet!! Löp och löp!

Rusty red



Stickad polotröja & Långkjol/Lindex
Cardigan/Lindex
Blus med knyt/H&M
Klänning/H&M
Halsduk/Gina Tricot


Röda nyanser i roströd, orange och brunt är mina favoritfärger just nu som ni kanske märker:) Skulle vilja ha den där fina orangea koftan från Lindex men jag kände på den idag och det var nästan bara akryl i den. Inte så kul sen när den blir nopprig och ful efter ett tag.

Loppis = Succé





Nu är det äntligen en ny vecka. Förra veckan var det väldigt stressigt med jobb, reklamfilm, nytt nummer av Modeflickan och så loppis, men nu känns det skönt att ha det gjort. Tjänade ju storkovan på loppisen i Täby igår och kom hem med drygt 4000 kronor på fickan och de kändes så skönt att bli av med massa gamla kläder. Det blev ju extra mycket plats i både förrådet och i garderoben också.
Jättekul att det kom så mycket folk och alla gick bananas bland mina grejer, jag fick inte en enda lugn stund på hela dagen, hehe!

Gå in här och kolla om du också vill sälja grejer: www.tabyloppis.com


Backluckeloppis = Öppna bakluckan och sälj som tusan:)

Tävling med Mad Lady



I nya numret av Modeflickan har du chans att vinna massa fina smycken från Madlady.se! Lycka till!

September Issue



Nu kan ni gå in här och läsa det senaste numret av Modeflickan Magazine!!

Must have



Ni kanske har sett att Maria Montazami har släppt ett eget läppstift på Make up Store? Jag fick redo på det häromdagen iaf när jag gick in på Lindas blogg.
Jag älskar ju både läppstift och Maria Montazami så jag känner att jag måste nog gå och inhandla detta. Färgen ser dessutom helt perfekt ut för mig!

Någon mer som har provat det?

New haircolour





Imorse var jag hos Corinne & Friends och klippte mig hos favoritfrisören Jessica. Vi klippte bort cirka 15 cm solblekta toppar, färgade utväxten, plus att vi gjorde en toning på längderna för att få bort den solblekta nyansen.

Det känns superskönt att få en liten uppfräschning på håret och en ny hårfärg till hösten.
Vad tycks?

Modeplåtning





Idag är det modeplåtning som står på schemat. Just nu sitter jag hemma hos mig och väntar på att makeup artisten ska fixa våran söta bloggtjej som vi ska plåta idag för Modeflickan.

Secret charm





Den här fina flaskan kom på posten häromdagen från ByDee.se. Dom har supermycket Victoria Secret saker för er som gillar det! Och den här body misten luktar så himla gott:) I love it♥

New week






Skinnjacka/Jofama, Blus/Primark, Leggings/Zara, Väska/Lindex, Skor/Din Sko, Halsband/H&M

Det känns som det kommer att bli en hektisk vecka men det är bara att köra på. Idag jobbar jag som vanligt på Bikbok, sedan tisdag och onsdag blir det reklamfilmsinspelning och modeplåtning. På torsdag kommer nya numret av Modeflickan ut, plus att vi håller på att planera ett kommande event för Modeflickan. Och till helgen ska jag och tjejerna åka på loppis i Täby och sälja massa grejer, alla pengar som jag får in ska gå till Thailandsresa i vinter.

Puss♥

Saturday night









Lite bilder från Wijnjas Ost & Vinkällare som vi var på igår. Verkligen supermysigt ställe att gå till om man vill ha lite romantisk feeling. Supergod champagne dessutom!

Idag har vi sprungit på stan hela dagen och köpt en ny höstgarderob till Jimmy och jag fick en jättefin blus från Gina som tack för att jag var så bra personal shopper:)

Puss♥

My look yesterday




Jacka/Jofama, Kofta/Lindex, Jeans/Bikbok, Blus/Bikbok, Väska/Lindex, Halsband/Bikbok, Pumps/Skopunkten
Igår cyklade jag och pojkvännen in till stan och åt middag på en jättemysig restaurang som hette Wijnjas Ost & Vinkällare. Supergod mat, mysigt ställe och väldigt trevlig personal. Sen cyklade vi vidare på en liten födelsedagsfest och sen hem igen. Man får passa på att använda cykeln nu innan det blir för kallt.

Puss♥

Balkongen och pannkaka







Så här fint var det på balkongen när jag kom hem häromdagen. Min duktiga pojkvän hade köpt nya höstblommor på Hötorget och planterat dom också! Tur att någon av oss har gröna fingrar för det har inte jag!



Idag har jag jobbat hela dagen och sedan när jag kom hem fick jag världens godaste pannkakor med hallonsylt och vaniljglass. Fast det var bara mellanmål för ikväll ska vi äta middag på restaurang och testa Krogveckan-meny.

Puss♥

Bloggmiddag

Här kommer lite bilder från kvällens bloggmiddag på Edsbacka Wärdhus:

Den fina bordsdukningen

Menyn

Jag, Andrea och Izza

Räktoast till förrätt

PT-Fia, Linn och Citty

Majskyckling med svamprisotto till varmrätt

Tora och Kelly

Chokladtarte och hallonsorbet till efterrätt

Kom precis hem efter en underbar kväll och middag på Edsbacka Wärdhus med ett gäng härliga bloggtjejer/killar. Vi har ätit massa god mat och jag är så himla mätt nu så jag skulle kunna spricka. Supermysigt ställe som ligger en liten bit utanför stan men så värt att åka dit! Jättefin inredning, lite lantlig stil och dom hade till och med lysflugor utanför fönstret så det blev extra mysig stämning.
Tack till underbara Izza som bjöd med mig på middag (igen) och tack till Edsbacka Wärdhus för underbart god mat!

Vill man prova på att äta där så passa på nu för imoron drar krogveckan igång i Stockholm där flera restauranger har två rätter för 200 kronor. Superbilligt! Gå in här så ser du vilka restauranger som är med.

Daisy



Äntligen är den min! Tack till min kära bror som köpte den till mig när han var i USA. Från och med nu är Daisy Eau so fresh från Marc Jacobs min nya favorit i badrumshyllan. Om ni inte har luktat på den så gå och gör det nu!

Nu ska jag iväg på "blogg-middag" med Izza, Citty, Kelly, Tora m.fl.

Puss♥

New boots



Dom här underbart sköna bootsen köpte jag på Monki förra veckan, perfekt att ha till allt! Kostade dessutom bara 350 kronor, som hittat!

Home sweet home









Trivs så himla bra med våran nya lägenhet och jag är så glad varje dag jag kommer hem och vet att jag bor här på riktigt. Känner mig lyckligt lottad att jag bor med min kärlek här och det känns så bra! Nära till parken, nära till Fredhällsklipporna och nära till stan och ganska nära till jobbet, kan inte bli bätte:)

Sen vill jag säga grattis till min lillebror Johan som fyller 25 år idag och till Karin som också fyller 25 år idag! Hipp hipp hurra!!!

Puss

Autumn wishes



Boots/Skopunkten, Slokhatt/Åhléns, Jeans/Bikbok, Skjorta/Monki, Fjäderörhängen/Lindex
Det blev ingen klippning för mig imorse eftersom jag hade bokat en tid nästa tisdag och inte idag. Så typiskt mig! Men då får jag vara långhårig ett tag till helt enkelt. Nu ska jag iväg till jobbet iaf sen ikväll blir det middag med Ulrika och Maja.

Puss♥

My look today




Leopardponcho/Bikbok, Skjorta/Bikbok, Leggings/Gina Tricot, Halsband/H&M, Skor/Monki, Väska/Lindex

Så här har jag sett ut idag, det är fortfarande alldeles för varmt för att ha jacka på sig. Den här veckan blir det mycket jobb, måndag-lördag, plus några klippningar. Sedan imorgon ska jag äntligen få klippa mitt eget hår och på torsdag ska jag på mysig blogg/tjej. Skönt att ha lite extra roliga stunder att se fram emot.

London Chic



Just nu kan man tävla med Ellos och vinna en resa till London om man gör en "London-outfit". Snälla rösta på mitt bidrag, jag skulle bli så himla glad om jag vann!

Direktlänk till bidraget

Bon appetit





Jag brukar ju inte blogga om mat så det här är ett undantag, men jag ville bara visa vilken underbar middag jag kom hem till idag. Min underbara älskling är en mästerkock i köket och jag känner mig lyckligt lottad som har honom. Det blev blåmusselsoppa med vitlöksbröd och rött vin... sjukt gott!

Vill ni har receptet så maila [email protected]!

New shoes



Har äntligen hittat ett par perfekta pumps med spetsig klack och lagom höjd. Fick dom dessutom av Linda som tack för att jag klippte henne häromdagen, bra byte om jag får säga det själv. Dom kommer från Skopunkten och kostar 299 kr.


Poncho time








Poncho/Gina Tricot, Blus/Bikbok, Jeans/Bikbok, Solisar/H&M, Boots/Skopunkten, Väska/Lindex
Igår efter jobbet mötte jag upp tjejerna och drog till Grönan en sväng. Oskar Linnros spelade och det kändes som den sista sommarkvällen, nu är det höst på riktigt. Höll på att frysa ihjäl när vi satt där, men annars var det supertrevligt! Sedan gick vi till Soap bar och fortsatte kvällen där.

Puss♥

Reportage



För ett litet tag sedan blev jag och Jenny intervjuade av en tjej från våran hemstad som skriver för Hudik Nytt. Det står allt om hur jag och Jenny träffades och hur vi kom in på det här med mode och började driva Modeflickan Magazine. Jättekul att få vara med i tidningen där hemma, jag hoppas min mamma läser det:)