Backstage









Nu får ni en liten sneak peak på hur det såg ut idag när vi fotade för MODEFLICKAN #2. Det blev grymt snygga bilder och Elin/Dollyblond gjorde ett fruktansvärt bra jobb! Även fotografen och sminktjejen var jätteduktiga. Resultatet kommer ni att få se om cirka två veckor. Den som väntar på något gott...

Modeflickan photoshoot







Så här såg det ut när vi plåtade omslaget till första numret av Modeflickan. Snygga Kim var grym på att posa och det blev grymt bra bilder. Idag ska vi fota omslaget till nästa nummer och Dollyblond ska vara omslagsflicka denna gång. Jag kommer att rapportera sen hur det har gått så klart! Nu måste jag skynda mig iväg och möta upp Modeflickan gänget:)

Om ni fortfarande inte har läst Modeflickan Magazine så kan ni göra det här<-----

Filminspelning







Äntligen hemma efter en lång dags filminspelning. Gick upp klockan fem imorse och blev klar vid sex tiden ikväll, fullt ös hela dagen. Fast jag är inte hemma, jag är hos söta Karin som har lagat jättegod tacos middag till mig:) Lucky me!
Och nu är det Melodifestivalen och mys i soffan som gäller. Blir lite dålig bloggning idag men jag ska göra bättre ifrån mig imorgon.

Puss♥

Lovely dress


Acne, 2000 kronor. Finns på Bubbleroom.
Tänk vad härligt med en sådan klänning när det börjar bli sommar och man har bruna ben, me lajki! Det är lätt att drömma sig bort nu när det ena dagen är 20 minusgrader sen blir det plusgrader helt plötsligt och allt blir blött och geggigt, vilket är värst liksom? Själv så föredrar jag plusgrader, nu vill jag att ALL snö ska tina bort! För gott!

Det har varit en jobbig dag idag med huvudvärk hela dagen, men nu har jag varit hos doktorn och fått reda på att jag har bihåleinflammation så nu blir det penicillin i en vecka, men då blir jag förhoppningsvis frisk iaf:)
Trist att jag skulle egentligen jobba imorgon på en reklamfilmsinspelning, men nu vet jag inte hur det blir. Om jag inte bloggar på hela dagen så vet ni att jag jobbar, annars är jag hemma:)

Puss

Cravings


Har inte hittat den här i min storlek än, provade S men jag vill nog ha XS, får hoppas den kommer in i butik eller på H&M's hemsida snart. I want it so bad!
Nu ska jag och baby iväg till Ikea en sväng och handla lite nödvändiga saker:)

Ha en bra dag allihopa

Cafe Latte


Köpte detta snygga lack idag för endast 35 kronor! Någonting måste jag ju få unna mig:)
You like?

Me today


Tröja - Vila, Leggings - MQ, Halsband - Lindex
Ni får ursäkta mitt rufsiga hår idag, jag tänkte inte gå till skolan först pga av ihållande huvudvärk, men sen bestämde jag mig för att gå i sista sekunden så det blev lite bråttom:)
Idag är det "lönings-dag" vilket innebär csn-bidrag för min del, men det är svårt att glädjas åt det när man vet att cirka 80% går åt till hyra och räkningar, sen blir det mat för resten... Jag är så sjukt shopping sugen!!!

Yes


Åkte ändå till Farsta strand trots att jag borde ligga hemma och kurera mig, men jag kan ju inte låta min dator ligga där och vänta helt ensam. Tack Onoff för att det gick så snabbt iaf, och skönt att jag hade två månader kvar på garantin så servicen var gratis!

Wish of today


♥ Leggings från Vila
♥ Tröja från Monki
♥ Skinnjacka från Jofama by Kenza
♥ Skor från DinSko
♥ Väska från Topshop
Tänk om det hade varit liite varmare ute då hade jag velat se ut så här! Leggingsen har jag ju redan i garderoben, nu fattas bara resten:)

Good Morning



Solen skiner som aldrig förr, jag vaknade extra tidigt idag för att det var så ljust i rummet, trodde klockan var halv ett men den var bara nio. Så skönt! Tunnelbanan verkar fungera igen också, åtminstone här i Fruängen, tacka Gud!
Nu sitter jag och njuter av den soliga utsikten med en god frukost; apelsinjuice, keso- och avocadomacka, fil med skogsbärsmusli, mums:) Känner mig lite friskare också så jag hoppas det vänder nu!

Together


Nu är det tydligen officiellt att "Twilight" -stjärnorna Robert Pattinson och Kirsten Stewert är ett par.
"We're sick of sneaking around" säger dom. Källa här.
I knew it!

Spets från Lindex


Endast 199 kronor på Lindex. Dagens vill ha!!

100223


Vila Spring Collection - I love it

Idag valde jag att stanna hemma från skolan eftersom jag fortfarande är sjuk och gårdagens tunnelbanekaos var ett helvete och det skulle vara likadant idag. Sen fick jag reda på av Jenny att föreläsningen var inställd så då slapp jag ha ångest över att jag missade något viktigt. Istället har jag legat i sängen och knaprat ipren hela morgonen, och nu har jag precis ätit frukost.
Jag är SÅ glad att jag inte tvingade iväg mig själv till skolan med ersättningsbuss för det hade ändå varit i onödan! Nu blir det lugna puckar i soffan, sen kanske jag måste ta mig till OnOff i Farsta för att hämta ut min kära dator som är klar från service! Jippie:) Frågan är bara hur jag tar mig dit när alla tåg är inställlda?

Lovely Shoes


De här snygga skorna hittade jag på Din Sko för 449 kronor när jag var på stan. Jag har blivit kär! Men jag måste säga att jag har väldigt lätt för att bli kär... i skor alltså:)

Vaknade precis upp ur min lilla soffkoma, jag har haft ont i huvudet hela dagen och när jag kom hem från skolan efter allt stök och bök med tunnelbanan så däckade jag i soffan. Nu måste jag sätta fart och göra middag innan min baby kommer hem!


My Favorites


Har samlat alla mina favoriter från Sonia Rykiel kollektionen, speciellt de stickade tightsen med strasstenar. Konstigt nog är det bara svarta plagg och accessoarer när det finns så mycket färgglada saker, men jag älskar ju svart! Vilken är din favorit?


Morgon kaos



22 minusgrader ute och alla tunnelbanor som går ovanför marken är INSTÄLLDA! Helt sjukt, jag fattar inte riktigt varför heller när det är soligt väder, snöar inte och är helt vindstilla. Men tågrälsen klarar tydligen inte av för många minusgrader. Det tog först en timme med ersättningsbuss från Fruängen till Liljeholmen, fullt med folk på bussen och jag fick stå hela vägen med migränhuvudvärk. Men nu är jag iaf framme på skolan, kom bara 30 min försent och nu ska vi ha förläsning till 12. Efter det ska jag lämna in min uppgift:)

Kunde inte blogga igår kväll pga problem med blogg.se, men vi var på bio och såg Snabba Cash, det var bara det jag ville säga:)


Sunday Inspiration


Bildkälla: Emsedge

Jag vill ha vår, sommar, och en prickig kjol=) Framförallt så vill jag inte ha mera snö!!

Godnatt


Nu har jag kollat på tre filmer, skrivit färdigt min skoluppgift samtidigt, ätit massa chips och nu säger jag puss och godnatt!

I love Darin



Det blev en lugn hemmakväll för mig ikväll, jag är förkyld och orkar inte ens gå utanför dörren. Jag har iaf fullt upp med Melodifestivalen och chips med dip:) Jag får ju inte missa min älskade Darin som ska uppträda NU!!

Update:
Darins låt YOU`RE OUT OF MY LIFE ÄR BÄSTA LÅTEN!!
(det kom nästan en tår)

Stripes

Den här outfiten är så jag! Den randiga tröjan och kjolen från Lindex är underbara och skinnjackan, den är så snygg! Jag tänkte ju önska mig en skinnjacka i födelsedagspresent men jag önskar mig hela den här outfiten från Carolines blogg istället:)
Om jag vinner så dör jag av lycka!

Modeflickan Magazine



Äntligen är den här!
Det första numret av Sveriges första digitala bloggtidning Modeflickan Magazine har lanserats och ni kan prenumerera gratis här!


Lite viktig info: Man måste vara prenumerant för att kunna läsa tidningen. Det är GRATIS att vara prenumerant så sätt fart och bli det. Jag kan lova er massor av intressant läsning och snygga bilder!
Vi kommer inte skicka massa spam och trams till den mailadressen ni registrerar er med, istället kommer ni att få ta del av roliga tävlingar och en hel del trevliga förmåner!

Enjoy!

Sonia Rykiel


Idag smäller det. Den andra kollektionen som Sonia Rykiel har gjort för H&M släpps idag. Jag har tyvärr inte så mycket pengar att spendera just nu så det blir inge köp för mig. Men det är väldigt snygga, randiga och prisvärda plagg i kollektionen.

Är det någon som tänker köa utanför H&M idag?

Animal print


Jag har ju glömt att visa de här två underbara klänningarna som jag fick av min älskling på Alla hjärtans dag
Fraktade ändå från Rio de Janeiro! Visst är dom fina? Tänk att han visste att jag älskar animalprint.

Friday







Äntligen är det fredag. Vilket betyder helg för mig för jag har ingen föreläsning nu förrän på måndag, och då är det även deadline för våran inlämningsuppgift. Det snöar ute och det ser jävligt kallt ut så jag tänkte inte gå utanför dörren mer än jag behöver. Därför blir det luvtröja och mjukisbyxor hela dagen idag, sen ikväll vet jag inte vad som händer just nu.

Tävling - Max Factor


Gå in på Kajsas blogg så kan du vara med och tävla om ett snyggt makeup kit från Max factor!

Award till mig


Fick denna fina award av den här söta tjejen! Tack snälla!
Så  här går det till: Jag berättar sju saker om mig själv, skickar vidare till sju andra bloggare och länkar till den som jag fick awarden av. Here we go!

Sju saker du inte visste om mig:

- Jag är vänsterhänt.
- Jag tycker det är jättejobbigt att borsta tänderna och skippar oftast det på morgonen.
- Jag är enormt givmild om jag har pengar, tyvärr har jag inte det nu.
- Jag orkar aldrig tvätta mitt hår, max två gånger i veckan kanske det blir av.
- Jag drömmer ofta mardrömmar om att jag är med i en actionfilm och blir jagad av skurkar.
- Jag är drömde om att bli busschaufför när jag var liten.
- Jag hatar att baka och laga mat men älskar att äta:) Har aldrig haft ätstörningar i hela mitt liv, fast jag är så smal.


Jag vill ge denna fina award till dessa kreativa bloggare:

IDA SS - En härlig blogg tjej från Norrland som ger mig fina kommentarer på min blogg nästan varje dag!
Stylemind - Min kära vän och klasskamrat, tur att jag har dig!
Stonegard - Min lillasyster Julia som är en grym bloggare (om hon bara vill) och sjukt lik Taylor Momsen!
Esmeralda - Härligt inspirarande tjej som bjuder på grymma outfits varje dag!
Karin B - En snygging med långt mörkt hår som inspirerar mig hela tiden, dessutom är vi kollegor:)
Karin O - Min kära vän som jag beundrar för hennes jobb och hennes blogg som ständigt uppdateras med roliga och intressanta inlägg!
Natalie - Min klasskamrat från Norge som har en modeblogg med mycket snygga bilder och kollage varje dag!




Cravings




Bildkälla: Fashionfever
1200 kronor på Scorett eller Åhlens. Jag vill ha nu, nu, nu!
Jag har inga bra skor med lagom hög klack som jag kan använda i det här äckliga vädret, de här skulle vara perfekt! Jag måste ha mina fula stövlar på mig varje dag istället, inget annat funkar:(

Vila shirt


Den här köpte jag för mitt presentkort som jag vann på Vila. Jättefin svart blus i transparent material.
You like?

This is me today







Nu sticker jag till skolan... Ska bara dricka lite blåbärssoppa först:)

100217

Först fikade jag med Karin efter skolan på Café Creme:
Härligt att vi hinner ses lite snabbt ibland och "catch up". Vi pussades till och med, mer sånt till nästa gång!


Sen hälsade jag på Malin & söta Maxian i Södertälje:

Han har blivit så stor och fin sen jag såg honom senast och dessutom kan han gå nu, gud va tiden går fort:)



Efter det blev det Vila kväll med bubbel och shopping:

Det bjöds på massa godsaker, bubbel och 20 % på allt i hela butiken. Plus att man kunde vinna presentkort på 300 kronor och gissa vem som vann?! JAG & Malin! Kunde inte bli bättre! Självklart handlade jag upp det på en gång men jag visar imorgon vad det blev.

Nu är det läggdags. Puss & godnatt

Wish of today


Så här vill jag se ut idag!

Nu befinner jag mig i Södertälje hos Malin och Maxian, min kompis och hennes lilla bebis. Kände mig lite spontan idag efter skolan och åkte hit och hälsade på innan jag ska på Vilas klubbkväll ikväll. Snart ska jag bli bjuden på pannkakor också!

God Morgon


Det var ovanligt att kliva upp åtta idag, känner mig så himla trött, man är ju van att gå upp tidigast tio lixom. Men nu känner jag mig lite piggare. 
Vi har föreläsning till kl 14 nu, sen ska jag kanske ta en fika med Karin och Jenny:)
Ikväll är jag bjuden på Vila kväll i Södertälje, jag hoppas jag får någon med mig bara, inte så kul att åka själv.

 


Me today


Jacka - Sisters, Kofta - Lindex (Jennys), Luvtröja - Carlings , Halsduk & Vantar - H&M, Leggings - Vila.
Det blev mycket lager på lager idag eftersom det var svinkallt ute! Kan inte snön börja tina snart, snälla?!

Update: Det blev totalt TVÅ semlor idag! Måste börja träna nu!

Magazine


Nya numret av Elle som jag fick i brevlådan häromdagen, hur fin som helst!

Jag kom en halvtimme försent till föreläsningen idag pga av rökutveckling i t-banan. Men det gick bra ändå, vi fick se en jätteintressant dokumentär om modets utveckling från ca 1700-talet till nutid.
Sen tog vi en snabb lunch med morotsoppa och vi fick även en gratis semla om man fyllde i nåt slags formulär, det tackar vi för! Jag tänkte gå på stan en sväng och kika lite också men huvudet värker och snoret rinner fortfarande så jag åkte direkt hem istället. Ska vila lite nu och plugga... längtar tills baby kommer hem och tar hand om mig:)

Fettisdagen


Nu har hela morgonen bestått av semlor på tv:n så jag tror att jag måste äta en semla senare idag.
Först blir det skola mellan 12-14, hoppas jag kommer dit i tid bara för tydligen har det hänt något med tunnelbanan mellan slussen och centralen.

Puss så länge♥ Och grattis till Julia som har namnsdag idag!

My new jacket






Så här ser min nya jacka ut som jag köpte på Sisters igår. Fin va?

Har inte haft någon dator på hela dagen eftersom min är på sevice och baby tog med sig sin till jobbet imorse. Men nu är jag hemma i min lya och som tur är så har jag ju min gamla Acer kvar, den funkar sisådär, men jag är glad att jag har den i sånna här stunder.

Så här ser min vecka ut:

Måndag: Hämta datorn, hämta böcker, plugga.
Tisdag: Skola 12-14
Onsdag: Skola 10-12, Vila-klubbkväll kl 19.00
Torsdag: Skola 12-14
Fredag: Plugga inför inlämningsuppgift
Lördag: Kanske bio?
Söndag: Plugga

Händer inte så mycket den här veckan, men jag är som sagt fortfarande sjuk och behöver ta det lugnt så jag blir frisk.

This was me today


Jacka - Whyred, Tröja - Gina Tricot, Leggings - Vila, Halsduk - H&M.


Jag åt världens godaste morotskaka idag, sen har jag även köpt en ny jacka för mitt presentkort som jag hade på Sisters, jag ska visa den en annan dag när det är lite varmare ute:)
Nu blir det vaniljpannacotta med hallon till efterrätt och filmtajm!

Happy Valentine



Min alla hjärtans dag började med en dusch, sen bjöd jag min baby på jättegod frukost bestående av bland annat ciabattasmörgås med parmaskinka, mozzarellaost, tomat och basilika. Efter frukosten fick baby massa presenter av mig... ett fint örngott, en ny disktrasa och lite choklad mm (en kärleks-goodiebag kan man säga). Haha! Han blev lite glad iaf:)
Dessutom fick jag två presenter, två jättefina klänningar från Rio, en zebramönstrad och en leopardmönstrad som jag ska visa sen:) Jag blev så överraskad och glad!! Jättefina rosor har jag fått också, fast dom fick jag redan igår egentligen.

Efter det åkte vi till Liljeholmens centrum och fikade lite, sen tänkte vi gå på bio med det var utsålt på Saga biografen när vi kom dit och även på Söder när vi gick dit istället. Då orkade vi inte vänta på nästa bio så vi åkte hem istället. Nu blir det snart god middag med tacos, som jag har längtat efter hela veckan! Kanske att vi åker till Heron City sen och går på bio där, om vi orkar. Annars blir det hemmakväll och hyrfilm.

Blue

Så här fina är mina naglar nu:


Tråkigt väder ute, det snöar som vanligt och himlen är grå. Jag saknar min älskade baby (dator) som är på service, känns tomt utan den. Tur att min andra baby har en dator som jag får låna, men det är en Mac och jag är inte van vid det så det kan bli lite jobbigt ibland. Sen är jag fortfarande fruktansvärt förkyld och det verkar inte vilja släppa i första taget, jag som hade bokat spa till oss imorgon men det fick avbokas tyvärr. Inte så bra att få massage när man är sjuk. Men istället blir det kanske bio imorgon, och mysig middag.

Vad ska ni göra på Alla hjärtans dag?

Craving for feathers




Jag fyller ju år snart... eller om en månad typ:) Så jag tänkte börja önska mig lite saker redan nu ifall att någon jag känner vill vara ute i god tid och då är detta den perfekta presenten. Jag vill så gärna ha ett nytt fint halsband och helst med fjädrar. Alla dessa kommer från Forever 21.

I love leggings




Tröja - Gina Tricot, Halsband - Glitter, Leggings - Vila



Det här är just nu mina nya favoritleggings som jag hittade på Vila igår. Kostade endast 249 kronor men jag hade presentkort så det blev gratis för mig. Sjukt snygga tycker jag iaf och jag längtar till det blir lite mer vårigt ute så man kan ha snygga kilklacksskor och en vårjacka till!


Nu är jag hemma hos Jenny i Farsta och kollar på Let´s Dance, jag ska nog sova här eftersom hennes kille inte är hemma och hon känner sig lite ensam, klart jag ställer upp:) Sen måste jag tycärr meddela att min älskade bebis (läs dator) har blivit knäpp och mäste lämnas in på service, jag är så ledsen så jag finner inga ord. Hur ska jag klara mig utan dator i 2-3 veckor??!!! Panik!
Tur att jag har en gammal laptop som ligger och skräpar, men kul att släpa runt på den, suck!
Jag får bara be en bön varje kväll och hoppas att den blir lagad så fort som möjligt.

 



Dagens vill ha


Bild från Karin
Helvete vad sur jag blir, lika fort som denna underbart fina "Jessica" tunika kom in på H&M, lika fort tog den slut tydligen. Får hoppas att dom fyller på snart. Jag vill ha den nu!!!

Chic & Twilfit

Idag har jag mest legat i soffan och tyckt synd om mig själv. Baby lämnade mig tidigt imorse för att åka till jobbet och jag har haft ont i halsen, ont i huvudet och snoret har runnit hela dagen. Och ingen som har lagat mat och tagit hand om mig:( Till slut blev jag less på att ligga hemma och vara sjuk så jag mötte upp Jenny på stan och hittade skitsnygga leggings på Vila (som jag ska visa imorgon) och fick en goodiebag från Chic. Det var nämligen ett event på Twilfit i Gallerian som jag inte trodde att jag skulle orka gå på, men det är svårt att motstå "goodiebag-frestelsen".

Vi fick lite bubbel, goda munkar, vitamindryck och fina rosa påsar med lite mått och gott i, så det var lätt värt att masa sig ur soffan för. Plus att när jag kom så hade min älskling lagat jättegod middag till mig, det blev en bra dag till slut!






Goodiebag


Det här fick jag i Finest goodiebag: Veckorevyn, Sköna Hem, ögonbrynspenna, mascara, duschcreme, chokladkaka med chokladmousse i (min favorit), nyckelring, Heat Defence spray, kaffe- pommes frites- paj-kupong på Mcdonalds presentkort på underkläder och en rabattkort på Taxi kurir. Kommer att komma till bra använding allting tror jag, förutom tidningen Sköna Hem för den ska Jenny få:)

Finest Awards













Vinnare av Finest Awards:


ÅRETS MODEBUTIK: TOPSHOP
ÅRETS MEDLEMSBLOGG: FELICIA BOOK
ÅRETS RESTAURANG: VAPIANO
ÅRETS MODEBLOGG: KENZA ZOUITEN
ÅRETS NATTKLUBB: COLLAGE
ÅRETS BÄST KLÄDDA KVINNA: SIBEL REDZEP
ÅRETS PERSONLIGA BLOGG: KENZA ZOUITEN
ÅRETS DANSLÅT: SEXY BITCH
GÖTEBORGSPRISET: AMANDA BERG
ÅRETS BÄST KLÄDDA MAN: MÅNS ZELMERLÖW
ÅRETS TOPPBLOGG: JOSEFIN CRAFOORD
ÅRETS TV PERSONLIGHET: JACKIE FERM

Jag och Kajsa var på Café Opera igår och ckeckade in Finest nya gala. Det bjöds på rosa bubbel, jättegod buffé med chokladmoussé till dessert och dessutom fick vi fina goodiebags när vi gick hem.
Det var sjukt mycket folk som trängdes där inne, mestadels dokusåpakändisar som njuter av sina "3 månader" i rampljuset innan nästa säsong börjar av Paradise Hotel, Robinson, Idol mm, sen kommer nya människor och tar deras plats:)
Josefin Craaford
var kvällens conferancier och gjorde ett grymt bra jobb. Och alla på Finest ska ha ett stort tack för en grym kväll!

Ready




Jag hann bli klar ändå och jag hann blogga min outfit:) Det blev lackleggings istället för strumpbyxor så jag inte ska frysa ihjäl. Leopardklänningen är lånad av Marlene och kommer från Ellos, leggings från Lindex och pumps från Din Sko.

Puss puss

My outfit tonight




Tänkte köra på en leopardklänning ikväll med puffärmar, sen blir det strumpbyxor, svart väska och svarta skor till, väldigt enkelt men ändå snyggt! Ni får vänta med att se outfiten på tills imorgon för nu hinner jag inte:)

Busy day





Idag blir det fullt upp, ska skynda mig iväg till skolan nu snart, sen ikväll ska jag på två olika event. Först Modediamanten som Modette anordnar på Biograf Sture med förhandsvisning av filmen Valentine´s day och sen Finest Awards hela kvällen med buffé och goodiebags!
Jag kanske hinner blogga en snabbis sen när jag kommer hem från skolan:)

Puss puss

Läsa läsa läsa

Den här underbara tisdagen består av städning, massa tvätt och en hel del läsning. Jag ska nämligen läsa ut en hel bok till morgondagens seminarium. Suck!
Jag får trösta mig med att det blir en bättre dag imorgon.
Ska ju gå på Finest awards och det ska bli superroligt! Synd att jag är pank bara för jag skulle behöva en ny klänning, nya strumpbyxor, kajalpenna, foundation, halsband och massa mer... Klänningen nedan kommer från Vila, men den finns inte i butik än tror jag. Annars hade jag velat ha den:)


Monday

Idag har jag några sysslor som måste göras, men mestadels sitter jag och längtar till helgen för då ska jag och baby åka på spa! Min kropp bara skriker efter massage och lite ompyssling:)

Sen sitter jag och längtar efter vårsol och gator utan snö och slask. Jag vill ha jeansshorts, ett slappt linne och en snygg, randig kavaj på mig.

Bild från Vila Spring Collection

Outfit




Glömde att visa min outfit i fredags och eftersom jag har samma tröja på mig idag också så får ni se den nu. Den randiga tröjan kommer från Vila i Kalmar, väldigt nöjd med den. Hade lite svårt att hitta en bra "outfitvägg" i fredags, så det fick bli framför toaletten istället:)
Nu sitter vi bilen på väg tillbaka mot Stockholm, kommer nog hem rätt sent eftersom vi kollade på hockey i Nybro innan vi åkte. Nybro vann iaf i derbyt mot Tingsryd med 5-1!! Wehoo!

Dinner yesterday


Jag känner mig lite blek jämfört med baby

Jättegod middag som bestod av: Hummercappuccino med pilgrimsmussla till förrätt, öländsk kycklingfilé till varmrätt och vitchoklad brulé, passionsorbet och chokladtårta till efterrätt. Mums!

Idag har jag varit och hälsat på min lille kusin Emil som också bor här i Nybro, en söt liten rackare som jag till och med bytte blöja på, jag kommer ju ihåg hur man gjorde sen mina syskon var små.
Jag hoppas det inte dröjer länge innan jag ser honom igen:)


Nu ska jag skynda mig iväg på kalas här så det är bäst jag går och byter om, jag lägger upp en bättre bild på min nya tröja från Vila sen, I love it btw!

Puss

Cravings


Hittade världens finaste i Kalmar igår, fast den var äkta och kostade 1500 kronor, lite för dyrt för mig just nu och dessutom vill jag hellre ha en i fuskpäls.


Hittade en supersnygg skinnjacka också från Kenzas märke Jofama, den satt så himla bra på och jag har aldrig haft en riktig skinnjacka förut så det ska jag nog önska mig i födelsedagspresent:)

Sightseeing i Kalmar


Först kollade vi på slottet i Kalmar

Solen sken som tur var

Sen blev det en sväng på stan och en fika med årets största skumboll

Och varm choklad

Domkyrkan i Kalmar

Såg ett jättefint hus som jag ville ha också:)
Kalmar verkar vara en mysig stad, vi hade tur med vädret idag också, solen har tittat fram hela dagen.
Jag hittade en jättesnygg pälsmössa också och en skinnjacka, men jag har ju inga pengar just nu så det blev inget köp där. Men jag köpte en annan sak som jag ska visa sen.
Nu blir det en powernap och sen ska vi in till Kalmar ikväll igen och gå på restaurang.

Carin Wester












Pics by me
Carin Westers visning igår var det en blandning av färger och former som visades upp. Bland annat väldigt fina klänningar i skira tyger, kostymbyxor och långa kappor. Färger som syntes var creme, svart, vitt, grått, orange och även mönster som djurprint och randigt. Snygga kilklacksskor också med nedhasade nylonstrumpor till.

Här kommer en liten video också:


Roadtrip


Nu sitter vi i bilen och är på väg mot Nybro, Småland. Känns kul med en liten roadtrip men inte så kul när det är halt på vägarna, det snöar, det haglar, det är bilolyckor efter vägen och baby kör som en idiot!
Snart får jag sluta blogga och köra själv istället så jag slipper ha en klump i magen hela tiden.

Avatar

Jag har nyss kommit hem från en biokväll med baby. Vi såg Avatar med 3D effekt och det är den grymmaste animerade filmen jag någonsin sett. Jag glömde totalt bort att jag hade de där fula 3D glasögonen på mig och satt och hoppade av spänning i stolen. Dessutom är det min favorit artist Leona Lewis som sjunger soundtracket till filmen, kunde inte bli bättre!
Alla som inte har sett den borde göra det så fort som möjligt!





Imorgon väntar en lång bilresa mot Kalmar, men jag ska förska lägga upp bilder från Carin Westers visning under morgondagen, jag har ju självklart mitt mobila bredband med mig så då kan jag blogga i bilen:) Puss och godnatt♥

Me today


Rutig skjorta - Vila, Halsduk - H&M, Leggings - MQ, Halsband - Lindex, Ringar från H&M och Rio (present från b-friend)
Nu har jag och Jenny varit på skolan och haft seminarium, det gick väldigt bra! Och nu ska jag bara vara hemma en snabbis och packa ihop lite kläder sen tillbaka till baby (jag bor mestadels hos honom just nu), sen ikväll ska jag kanske ta en liten fika med Karin och efter det gå på Carin Westers modevisning på Berns. Fullt upp alltså, och imorgon åker jag till Kalmar över helgen för att hälsa på släkt och familj.

xoxo/Busy girl

Whyred A/W 2010







Snyggt, stilrent och välgjort! Mycket svart, grått, blått, orange, spetsklänningar, sammetkjolar, höga mockastövlar, lackiga skor och byxor. Verkligen min stil och min favoritvisning hittills, självklart var alla fashionistas på plats och man kunde se bland annat Sofi Fahrman och Elin Kling på front row med sina kameror.


Jag har självklart filmat lite också:


Happy Birthday baby


Idag fyller min baby år och vi ska gå på bio ikväll, han har redan fått sina presenter, bland annat en fotobok från våran Egypten resa. Nu måste jag rusa, ska hinna på Whyreds visning sen också och nu ska vi in till stan en sväng.

Puss

Cheap Monday A/W 2010

Kom nyss hem från Cheap Mondays visning i Frihamnen som var öppen för allmänheten, där de flesta modemedvetna kunde komma och titta. Alltså var det sjukt mycket folk där och kön slingrade sig så långt att jag trodde vi skulle få frysa ihjäl först, men när dom väl öppnade dörrarna sprang alla in i panik och försökte komma så långt fram som möjligt. Det fanns endast ett fåtal sittplatser men jag hade tur och fick en av dom, på andra raden väldigt nära catwalken. Fick ganska bra bilder, men det kunde varit bättre ljus så det blev lite mörka bilder tyvärr.

Här kommer ett litet smakprov på deras kollektion för höst och vinter 2010:





Mycket gråa toner, svart, silver, enkla snitt och väldigt mycket jeans. Men det är ju ändå jeans man tänker på när man säger Cheap Monday. Trots att visningen var lite tråkig och väldigt basic när det gäller kläderna så gjorde färgerna, formerna och stylingen att helhetsintrycket blev väldigt bra.


Dagmar A/W 2010



Dagmar visade upp en väldigt snygg kollektion idag på Berns salonger, och Fillipa Reinfeldt var där och invigde Fashion week. Det var en perfekt start på veckan med många välgjorda och fantastiskt snygga plagg, bland annat en svart enkel klänning med guldkedjor på som ni ser här ovan. Jag tog fler bilder också men ni får bara ett litet smakprov så länge, och en liten filmsnutt.


Fashion week


Idag börjar Fashion week by Berns och jag har fått äran att gå på några visningar, bland annat Dagmars, Stylein och Cheap Monday idag. Sen imorgon blir det Whyred. Kommer bli grymt kul!

Rapportering kommer:)