Home again



Blev lite dålig bloggning idag. Har känt mig både trött och sliten och deppig efter helgen. Samtidigt som det är skönt att få komma hem till familjen så får jag ångest och en liten klump i magen varje gång jag åker hem. Det är liksom inge roligt att vara i Hudik, man känner sig bara uttittad och utstött. Känns skönt att vara tillbaka i Sthlm igen (där jag trivs bäst) även om jag är ensam hemma ikväll. Ska dricka lite grönt te nu och mysa i soffan med mina nya gosiga, underbara tofflor som jag köpte i veckan.
Nu behöver jag aldrig frysa om fötterna nå mer! Finns på Din Sko för 399 kronor.

Puss♥

My look tonight







Så här ser jag ut ikväll, har en ny jacka på mig men ni får se närbilder på den en annan dag. Det är iaf en jacka som jag har suktat efter superlänge och dom hade 30% rabatt på den här i Hudik. Kunde ju inte motstå:)

Hoppas ni får en bra lördagkväll♥

New feathers



Köpte de här fina örhängena på Gina Tricot idag för 129 kronor. Tycker alla smycken på Gina är lite dyra med tanke på att de går sönder på en gång, men jag kunde inte låta bli dom här godingarna.

Nu dricker vi Mojitos hemma hos mig i Hudik och sen blir det kanske utgång. Finns inga roliga ställen här bara, det är pest eller kolera att välja mellan:)

Puss♥

Frisören







I torsdags kväll fick jag vara Karins frisör och klippa hennes hår inför Bangladesh. Det blev väldigt fint och igår fick även jag bli lite fin i håret. Jag var på Corinne & Friends hos min favoritfrisör Jessica som gjorde folieslingor först (bara utväxten) och sen gjorde vi lite toningar på håret för att få bort lite gula toner. Man kanske inte ser så tydligt resultat men det känns superfräscht och utväxten är borta.

Om ni behöver fixa erat hår och inte vet vart man ska gå i Stockholm så kan jag varmt rekommendera Corinne & Friends som ligger i Sturegallerian. Det kostar från 450 kronor att klippa sig och sen har dom även spa-behandlingar (tex vaxning, ögonfransuppböjning, ansiktsbehandling mm). Igår var både Carola och Michaela Forni där och klippte sig;)

Gå in här om ni vill boka eller ring 08-30 90 29

Party Wishes



Det kom in massa snygga partynyheter på H&M´s hemsida igår. Bland annat dessa tre svarta klänningar (en av dom har jag redan i garderoben), som man lätt kan matcha med de här fina smyckena, väskan och skorna. Skulle vilja ha allihopa. Alla julfester och mingel börjar ju närma sig så man måste vara förberedd :)

Me today/yesterday








Jacka/Gina Tricot, Halsduk/Gina Tricot, Tunika/Bikbok, Väska/H&M, Kilklackar/Scorett
Så här såg jag ut igår och så här ser jag ut idag också. Sov hos Jenny inatt och ikväll åker vi upp till Hälsingland i en liten trång bil så jag kunde inte ta med mig så många outfits, hehe!
Jag och Jenny har redan hunnit shoppa lite i Farsta Centrum på morgonkvisten och snart ska jag in till stan och färga håret på Corinne & Friends vid halv tre, sen efter det åker vi mot Hudik. Ska försoka klämma in en riktigt hejdå kram till Karin också, hon åker ju till Bangladesh imorgon och vem vet när vi ses nästa gång!!

Puss♥

Style by Tyra



Nu ska jag, Jenny, Elin och Karin"Late Night Show" med Style by Tyra. Vet inte riktigt vad som ska hända men jag har hört rykten om en modevisning och det är ju alltid skoj. Dagen i ära har jag detta fina halsband från Tyras webshop på mig.

Puss♥

My looks


1,2,3

4,5,6

7,8,9

10,11,12
Vilken outfit gillar du bäst?

Tävla med Modeflickan

Glöm inte bort att tävla i månadens tävling för Modeflickan där du kan vinna fina produkter från Lumene. Jag älskar alla deras produkter från nya serien Natural Code (och det säger jag inte för att jag måste). De är underbara!
Skynda er att vara med och tävla!



Pälsjacka



Här är min andra nya jacka som jag köpte förra veckan. Världens gosigaste och mysigaste pälsjacka som jag hittade på H&M för 799 kronor. Det bästa var att jag hade massor av rabattkuponger på H&M så den kostade bara 289 kronor! Vilket fynd va?
Den är inte lika glansig i verkligheten som på bilden och den känns verkligen användbar. Jag har alltid velat haft en fin pälsjacka (fuskpäls så klart) som man kan ha både till vardags och fest.

Silver


Nagellack från Pieces (Vero Moda), 29 kronor.

Kofta från Bikbok 399 kronor.
Silverfärgade kläder, accessoarer och smink ligger mig varmt om hjärtat. Jag köper nästan aldrig något med guld. Har svårt för guldiga smycken, guldknappar på kläder, guldiga dragkedjor osv. Men det har blivit bättre, köpte ju en kofta för ett tag sedan med guldknappar på:)

Vad gillar du bäst? Guld eller silver?

New jacket





Invigde en av mina nya jackor igår. Köpte den på Gina Tricot i fredags samtidigt som jag köpte en till jacka på H&M. Den får ni se sen:) Tog den här bilden på Långholmen igår efter vi hade varit på modeplåtning för ett väldigt känt smyckesföretag:) Kommer bli grymt snygga bilder sen!

Har jobbat idag trots att jag snorade och yrade runt, sen träffade jag Karin en sväng och åt lite god mat på restaurang, måste passa på att ha lite "quality-time" innan hon drar. Bara 4 dagar kvar nu:(

Puss och godnatt♥

My weekend

Här kommer lite bilder från min helg som har varit:

Först var vi på Finest mingel på fredagen

Träffade Citty där bland annat:)

Sen på lördagen hade vi avskedsfest för Karin

Åt goda hemlagade hamburgare till middag och drack massa bubbel

Karin kom inte med på bild av någon konstig anledning:)

Jag och Mallis
Väldigt trevlig helg med mina fina tjejer, vad skulle jag ta mig till utan dom? Får panik när jag tänker på att en av dom ska flytta till andra sidan jordklotet och vara borta i två år.
Nu har jag blivit förkyld som tusan också så jag kommer inte orka någonting den här veckan, suck!

Nu måste jag iväg till jobbet fast jag har haft feber hela natten känns det som...

Monday



Måndag idag, löning dessutom. Känns riktigt bra. Har redan betalat alla räkningar utom hyran så det känns skönt. Var först på en liten modeplåtning imorse och har intervjuat både Foki och Citty, men jag säger inte varför. Det får ni se i Modeflickan sen. Nu ska jag jobba lite till sen hem och vila, tror att jag håller på att bli förkyld, vill bara lägga mig ner och dö.

Puss♥

Second hand















Jag och Jenny kollade lite second hand affärer i fredags och vi hittade massa fina fuskpälsar på Humana vid Mariatorget. Sen fyndade jag ett par riktigt varma och sköna kängor på Stadsmissionen för endast 100 kronor!

Fina va?

Look of yesterday




Jacka/Sisters, Tröja/Gina Tricot, Halsduk/Bikbok, Väska/Gina Tricot, Leggings/Bikbok, Ring/Indiska

Så här såg jag ut igår när jag och Jenny var på stan. Jävligt kallt var det men nu har jag ju två till nya jackor som ni ska få se imorgon. Nu är det bråttom iväg till Karin på tjejfest/avskedsfest, sista utekvällen innan hon drar till Bangladesh. Kanske bloggar därifrån sen...

Puss på er och ha en fin lördagkväll

Två favoriter







Så här ser mina två favoritklänningar ut just nu. Den leopardiga köpte jag för länge sedan fast jag har glömt bort att visa den, sen så hittade jag den svarta i torsdags. Samma modell fast väldigt olika ändå, men båda är väldigt jag. Kommer från H&M och kostar 349 kronor styck. Ikväll blir det nog den svarta som åker på:)

Puss♥

After work











Lite bilder från gårdagen när jag hade lite "quality-time" med Karin. Först satt vi och fika jättelänge, pratade ikapp lite om allt mellan himmel och jord. Sen gick vi på stan lite snabbt, jag hann köpa en klänning till lördag (får visa den sen). Sen följde jag med Karin på lite "kirurgi", ni kan läsa mer här<----
Sen blev det after work med cosmopolitan:) Very good!

Jag och Jenny sprang ju lite på stan idag och jag gick bananas. Det blev en kofta, två kappor och ett par kängor. Men det får ni se sen=) Nu är det Idol/Tacos/Tjej-kväll hemma hos Jenny med fem tjejer till.

Puss

I want a new jacket



Eftersom det har blivit kallare ute så känner jag att jag skulle behöva en varm ullkappa på mig. Vill inte ha skinnjacka längre och jag vill inte ha min parkas på mig jämt. Ibland vill man känna sig lite finare. Hade en kappa i förrådet som jag tog fram häromdagen men jag upptäckte att den var jättenopprig och sliten så den får vi kasta till stadsmissionen.

Ska på stan med Jenny nu och leta en varm jacka! Puss

Vinterlandskap


Före (Bild tagen 2010-10-06)

Efter (Bild tagen 2010-10-22)
Kan ni se skillnaden?!!
Jag blev totalchockad när jag drog upp persiennerna imorse så jag gav ifrån mig ett ganska högt "Carrie-skrik". Snö och blask överallt! Jag vill bara dö just nu, även om det ser mysigt ut så försvann den underbart fina, färgsprakande hösten alldeles för fort. Nu måste jag dessutom köpa ny jacka och nya skor om jag inte ska frysa ihjäl! Suck..

Ekologisk goodiebag


Spotlifes Most Wanted mingel förra fredagen fick man en väldigt välfylld och ekologisk goodiebag. Den innhöll bland annat:

Parfym - Body Shop
Ansiktscreme - Lumene
Duschcreme och handcreme - Weleda
Knäckebröd och grönt te - Kung Markatta
50 kr rabbat - Accessora
50% rabatt på valfria jeans - D.Brand
Kaffekuponger - McDonalds
Ekologiskt godis - Råvarubutiken
Tidning - Moderna Hem

Tack till Spotlife:)
Om ni vill se en mycket bättre och detaljerad bild på innehållet kan ni kika på Jennys blogg.
Nu ska jag krypa till sängs. Godnatt!



Cravings


Såg de här underbara halsbanden på H&M´s hemsida igår, hoppas dom kommer ut i butik snart! Jag vill ha dom nu:) Är på stan lite med Karin nu tänkte försöka hinna med att träffa henne lite innan hon flyttar till ett annat land. Det är knappt en vecka kvar, börjar få lite panik! På lördag blir det sista tjejkvällen med hela gänget, längtar!

Puss♥

Lanvin <3 H&M



Lördagen 23:e november smäller det! Då öppnar H&M dörrarna för det senaste designsamarbetet med Lanvin. Känns väldigt spännande, jag brukar inte bry mig så mycket men den här gången känns det annorlunda. Synd att jag jobbar till två den dagen men jag vill nog gå dit iaf och se om det finns något kvar. Antagligen inte:)

Ska du köpa något?

Sneak peak



Här får ni en liten sneak peak på hur det såg på Södermalms gator under helgens filminspelning. Vi hade massor av duntäcken och kuddar överallt. Tänker inte säga vad det är reklam för men resultatet kommer att visas på TV om ca 3-4 veckor, det är iaf ett företag som säljer mycket täcken och kuddar:)

Nu är det snart läggdags är så sjukt trött och har jätteont i mitt stackars ben sen jag ramlade i fredags och skrapade upp hela smalbenet. Har varit svullen varje kväll innan jag ska gå och lägga mig, kanske måste amputera... Hehe!

Puss och godnatt♥

New ring


Jag fastnade för den svarta längst fram när vi var i Cocoo butiken senast


I love it♥
Om ni vill se fler fina smycken från Cocoo.se så kolla i senaste nunmret av Modeflickan Magazine.

Leopard look




Poncho/Bikbok, Kavaj/H&M, Halsduk/Bikbok, Leopardklänning/H&M, Leggings/Bikbok, Kilklackar/Scorett
Har inte så många fina outfitbilder att visa efter helgen eftersom jag har jobbat som ett djur. Jobbade 45 tim på tre dagar med reklamfilm så jag hoppas ni kan förstå varför det inte har blivit så mycket bloggande.
Idag har jag bara jobbat några timmar på Bikbok, kändes skönt att få sova ut imorse och nu tänkte jag boka in en massage som belöning för allt slit denna helg.

Puss

Oktobernumret ute nu!



Nu är nya numret av Modeflickan Magazine här!

Klicka på på det fina omslaget med vackra Pelin för att komma till tidningen. Den är som vanligt fullspäckad av snygga bilder, shoppingtips, bloggporträtt, intervjuer, krönika, streetstyle och massa mer!

Mingel


Jag, Emma och Jenny

Trots att jag och Jenny hade det tokstressigt hela dagen igår med att fixa allt inför reklamfilmsinspelningen idag så hann vi ändå gå på bloggmingel. I alla fall i en timme.
Det var Pure som hade ett event i samarbete med Spotlife och deras Most wanted tävling. Vi fick lite välbehövda wraps, goda drinkar (alkoholfria), och fina ekologiska goodiebags eftersom temat för kvällen var ekologiskt:) Sen blev det hem och kolla på Idol och sen i säng. Har sovit ca 4.5 timme inatt för vi var tvungna att stiga upp kl 04.00 imorse. Inte så kul. Men det har gått bra idag iaf, känner mig lite sliten och trött nu. Det blir samma jobb imorgon och på måndag sen är jag tillbaka på "vanliga" jobbet igen.

Puss så länge♥

Cravings


sjukt snygga kiklackar från Nelly.com. Kostar bara 379 kronor dessutom. Nu ångrar jag nästan att jag köpte mina från Scorett. What to do? Kanske ska lämna tillbaka dom...

Måste gå och lägga mig nu, har haft en sjukt stressig dag idag, men rolig. Imorgon ringer klockan vid 04.00 så jag säger godnatt nu! Puss o natti

The winner is



Stort GRATTIS till dig Lisa som har vunnit ett fint smink-kit!
Klicka på bilden så kommer ni till hennes fina blogg!

(maila mig dina adressuppgifter så kommer det ett paket på posten snart)

Betty Coat







Idag kom den här fina kappan in på Bikbok. Den finns i svart, creme, puderrosa och röd och kostar endast 399 kronor! Visst är den fin?:)

Congratulations





Idag är det ingen vanlig dag... För det är JENNYS FÖDELSEDAG!!
Hurra hurra hurra!

Puss på dig gumman så ses vi sen♥

New stuff



Köpte lite nödvändiga eller onödiga saker idag. Blev ju överlycklig när jag gick in på Lindex och såg att dom hade fått in nya läppstift från Lumene! Jag älskar ju dom så jag var tvungen att köpa två. När jag får lön ska jag köpa upp alla dom har så jag klarar mig ett tag:)

Puss och godnatt♥

Falling


Jag idag:)

Min fina ring som jag helt glömt bort att jag hade:)


Så här fint väder var det idag när jag skulle åka till jobbet, helt underbart fint med alla höstlöv i blandade färger!
Kom nyss hem, har avnjutit goda pannkkakor med glass och hallonsylt i soffan framför Bonde söker fru. Känner mig helt proppmätt:) Men gud vad galen jag blir på Bonde söker fru när dom inte ens kan prata med varann! De måste ju visa vad dom går för när de bara har 5 minuter på sig. Är det bara jag som sitter och vrider på mig i soffan för att det är så pinsamt? Haha:)

Magic


This is me today:)
Poncho/Bikbok
Tröja/Bikbok
Halsband/Lindex
Leggings/Gina Tricot
Uggs/Nelly

My autumn outfits


Vilken outfit gillar du bäst?
Nu sitter jag och väntar på Evelina och Amanda från jobbet som ska komma hit och klippa sig. Sen efter det ska jag även färga och klippa Johannas hår. Kan bli en lång men rolig kväll:)

New Lovers

Jag har "glömt" att visa mina nya älsklingar från Scorett... så här ser de ut:


Do you like?
Idag är det jobb 13-16, fast först måste jag möta upp Jennys mamma som ska ta tåget upp till Hudik kl 12.30. Ska skicka med en jacka till min kära lillasyster. Sen efter jobbet ska jag klippa håret på två arbetskollegor. Sen ikväll är det något musikevent på Café Opera som jag vill gå på, men jag får se om jag hinner och orkar.

Puss♥

Glöm inte att tävla



Glöm inte att tävla om detta fina sminkkit!! Allt du behöver göra är att lämna din motivering här<<-----

Tävlingen avslutas onsdag 13/10 kl 22.00.

Lycka till♥

Runway



Just Cavalli

Jag bara älskar alla dessa outfits, önskar att jag kunde fylla hela min garderob med leopardmönstrat och zebrarandigt! Vad tycker du om den djurmönstrade trenden?

10-10-10

Idag är det den 10:e oktober 2010, gud va tiden går fort.
Jag har först jobbat på Bikbok, sen åkte jag och Johanna hem och käkade värdens godaste pizza (från Hammarbyhöjden) och nu blir det jobb framför datorn.
Helst av allt ville jag bara ligga kvar i sängen imorse och kolla på film hela dagen... Det är en jobbig vecka som väntar så jag kan behöva vila idag:)

Bild från Loweo

Girls only




Bild tagen av Elin igår, men jag har samma kläder på mig idag:) Sov inte hemma inatt...


På väg till Jenny nu på lite tjejmiddag:) Har jobbat 14-17.15, räcker bra på en lördag det. Känner mig väldigt hungrig, det är tydligen potatisgratäng och biffar som står på menyn, mums! Sen gärna lite vin till det... Men jag tror inte det blir någon partykväll, kanske en mojito på Ljunggrens sen, man vet aldrig.

Puss♥

Backstage







Idag har vi fotat underbart vackra Pelin för nästa nummer av Modeflickan. Som kommer att komma ut snart så håll utkik! Det blev supergrymma bilder och hon var superduktig trots att det var första gången som hon stod framför en proffsfotograf. Stort tack till Armand som har fotograferat, tack till Charlotta som fixade hår och makeup, tack till Elin för din assistans och till Jenny så klart för att du fixar så bra med allt!

Yesterday


Jag och Jenny i regnet igår

Poncho/Bikbok, Jacka/Cubus, Leopardtights/H&M, Väska/Gina Tricot, Skor/Skopunkten
Bilder från igår som söta Elin har tagit. Nu ska vi iväg till studion och plåta omslaget till nästa nummer av Modeflickan.

Puss på er♥

I´m in love



Efter streetstyle plåtningen idag i regnruskvädret gick vi en sväng till Cocoo butiken och hälsade på söta Coco. Jag fastnade genast för de här fina halsbanden som var rätt nyinkomna. I love them! Det blir ditt för endast 395 kronor!

Fotografen









Så här såg det ut för några veckor sedan när jag och Jenny letade snygga outfits på Götgatan. Jag gick loss med kameran och Jenny med pennan=) Jag ser ju nästan ut som en proffisionell fotograf, fast med ryggskott!

Nu ska jag och Elin ge oss ut en sväng och leta streetstyle objekt till Modeflickan. Jag håller mig till pennan så får hon sköta kameran, det blir bäst så:)

Tävling


MAKEUP TÄVLING:
♥ Nagellack från Trind,
♥ The Black creme från Make Up Store
♥ Mascara från  The Body Shop
♥ Läppstift från Loréal

Nu tänkte att det var på tiden med en liten tävling här på bloggen, har så mycket produkter här hemma som jag gärna vill skänka till någon av mina fina läsare.

Vill du vara med och tävla om ett fint sminkkit? Allt du behöver göra är att skriva en liten motivering i kommentarsfältet här nedan och om du bloggar om tävlingen i din egen blogg är det ett stort plus! Använd bara min bild ovan och länka till min tävling. Man måste inte ha en blogg för att vara med och tävla det går bra ändå:)

Tävlingen avslutas onsdag 13:e oktober kl 22.00!

LYCKA TILL!


My autumn look






Poncho/Bikbok, Skinnjacka/Cubus, Tröja/Bikbok, Skinnshorts/Bikbok, Skor/Skopunkten.
Äntligen hemma efter en lång dag. Har tittat på Bonde söker fru en sväng, är inte så intresserad av det programmet men det går väl att titta på. Tänkte kanske att jag skulle söka till nästa säsong. Vad tycker ni?:)

Fransar



Kofta - Lindex
♥ Leggings - H&M
♥ Skor - Ellos
♥ Jacka - H&M
♥ Väska - H&M


Så här vill jag se ut idag! Speciellt koftan som ser så mysig ut från Lindex och fransjackan från H&M. Fast det kanske är lite för kallt ute för den nu. Nu har jag suttit vid datorn hela morgonen och mailat och mailat. Ska snart iväg på jobbet och fixa butiken inför morgondagens kampanj. Lady Gaga in the house:)

True love


Bildkälla

Nu ska jag hoppa i säng!
Puss och godnatt♥

My new ring



Den här fina ringen köpte jag på Indiska i söndags när jag och Jenny var på shoppingtur. Men sen köpte jag inget mer jag svär. Resten av mina pengar måste gå till mat den här månaden:)

Är du är intresserad av av att skriva om MODE/SKÖNHET/MUSIK/FILM/TRÄNING/HÄLSA?
I så fall har jag ett litet tips att scenbloggen.com söker skribenter. Vad väntar du på?:)

Maila din ansökan [email protected]!

Most wanted

Mest av allt just nu vill jag ha:

• En egen lägenhet

• Lust att börja träna igen

• En varm famn att sova i

• En fast inkomst

• En assistent

• Fårskinnstofflor:)


Så här skulle jag vilja bo:) Bilder på Sofi Fahrmans gamla lägenhet, en dröm för alla som vill ha en stor walk-in closet!

Puss o godnatt♥

Monday




Det är måndag idag, en ny vecka. Känner inte att jag har så mycket lust och energi den här veckan, men det kanske blir bättre. Var uppe med tuppen imorse och hade inventering av hela butiken (ganska jobbigt), och vi är fortfarande inte klara. Sen jobbar jag ända till stängning idag, och imorgon och på onsdag. Men torsdag och fredag är jag förhoppningsvis ledig! Jippie!

Sen är det ju kanelbullens dag idag, det får man inte glömma bort att fira. Blev jätteglad imorse när Matilda kom förbi jobbet med en god bulle till mig. Tack hjärtat!

Drive in

Så här såg det ut idag när jag och Jenny var på Drive-In Loppis i Täby. Det var Jennys idé så klart, inte min. Men det var rätt roligt trots att jag höll på att frysa ihjäl. Och väldigt billigt!!

Jag letar fynd:)



Jenny hittade en "tazzle" (som Maria Montazami älskar)

Jag såg en fin leopardpälsjacka

Och en annan fin jacka för endast 40 kr

Ångrar lite att jag inte köpte den...

Min dag idag:

- Loppis med Jenny i Täby
- Fyndade "tazzles" och en dvd film
- Åkte till Farsta Centrum en sväng och shoppade lite
- Bio på Heron City med Jenny och Johanna
- Kenza & Tyra show och mys i soffan

modell för en dag



Är du sugen på att ta snygga bilder med en grym modefotograf?
Just nu har Modeflickans fotograf Armand ett exlusivt erbjudande där man får en fotosession för endast 990 kronor!

Maila till Armand på [email protected] eller ring på 073-520 03 31.

Black and white

Här kommer lite bilder från igår:

Jag och Mallis

Matilda och Jenny



All the girls:)



Jag, Mallis och Matilda

On the dancefloor


Tack för en grymt rolig kväll igår tjejer!♥

My look



Så här såg jag ut igår; Kavaj från H&M, linne och skinnshorts från Bikbok och skor från Scorett (syns inte på bilden dock).
Vi hade grymt kul igår iaf trots att vi inte ens höll på att komma iväg från början. Det började bra med buffé och gott vin Hemma hos Kaj och sen avlutades det med dans på Ett ställe till klockan var tre. Sen begav jag mig hemåt i den kalla natten, höll på att frysa ihjäl rent ut sagt!

Nu blir det jobb 14-17.15 sen ikväll är det tjejmiddag och filmtajm som gäller, hoppas jag iaf?!

Ny kavaj



Den här fina kavajen kom på posten förra veckan, har glömt att visa den bara, den är från H&M men det visste ni säkert redan. Ska nog inviga den ikväll när vi ska på inflyttningsfest för en ny restaurang i Hammarby Sjöstad. Sitter bara hemma nu och väntar på att resten av gänget ska bli redo.


Oktober




Dagens: Skinnjacka/Cubus, Halsduk/Bikbok, Kofta/Bikbok, Leggings/Bikbok, Väska/H&M, Skor/Skopunkten
Kan inte fatta att det är första oktober idag! Fasiken vad tiden går fort, känns som det var sommar för några veckor sedan. Skönt att det var så soligt idag innan jag gick till jobbet så jag var tvungen att plocka fram solbrillorna igen:)
Nu ska jag skynda mig att göra mig iordning inför kvällens aktiviteter...

Puss♥