Vardagslyx


Underbara poolen på Selma City Spa

33 grader varmt i vattnet

Tora, Izza, Kelly och Jenny utanför hotellet

Mitt fina hotellrum på Hotell Skeppsholmen

Finaste handfatet jag någonsin sett

Fick även en fin välkomstpresent

Jag har inte kaninöron, det är mina fötter:)

Jag och Jenny

Min outfit igår:)

Middag med tjejerna

den goda maten
Igår var det en helt fantastisk dag. Först hade jag och Jenny bokat spa-behandlingar på Selma City Spa, vi var där i totalt fyra timmar och badade och solade, helt underbart! Sedan mötte vi upp Izza, Tora och Kelly och drog till Hotell Skeppsholmen där vi blev så trevligt bemötta. Fick ett varsitt rum med utsikt över vattnet och superfina välskomstpresenter. Till middagen blev vi bjudna på god dryck och trerätters middag som var utan dess like, så himla gott. Vi satt och åt i över tre timmar för att det var så gott och väldigt trevligt sällskap. Om ni vill bo på ett mysigt och fint hotell i Stockholm så ska ni bo där, personalen är supertrevlig och de hade så god mat och mysig atmosfär, man kan även luncha där på deras uteservering på sommaren.

Nu ska jag iväg till jobbet sedan ikväll blir det middag med vänner och bekanta.

Stort tack till Izza som bjöd med alla oss och tack till personalen på hotell Skeppsholmen för en underbar kväll, natt och morgon!
Ha en fin valborg allihopa♥



New stuff





Här är mina senaste köp, två till fjäderhalsband från H&M och fjäderörhängen:) Det översta är köpt i butik och de ljusrosa kom på posten med massa annat smått och gott. Bland annat en jumpsuit, strandväska, träningsshorts, rosa kofta, trosor mm. Kanske visar det sedan.

Jag och Jenny är precis klara med våra behandlingar nu och snart ska vi bege oss mot Centralen och möta upp de andra bloggtjejerna som ska med på middag ikväll. Synd att jag ska ha så ont i halsen så jag knappt kan äta och dricka...

Puss♥

Selma City Spa



Idag kommer att bli den bästa dagen på länge! Först ska jag och Jenny till Selma City Spa och få varsin spa-behandling, (Jenny ska få massage och jag ska göra en ansiktsbehandling), sen innan det tänkte vi ju så klart passa på att sola och bada lite uppe på takterassen. Efter det ska vi iväg på bloggmiddag med massa härliga bloggtjejer på hotell Skeppsholmen och sedan blir det övernattning där dessutom, vilket innebär hotellfrukost imorgon. En riktig lyxdag helt enkelt!

Puss på er♥

Summer dress



Så här ser min nya sommarklänning ut som jag köpte på Gina Tricot nu när jag var hemma i Hudik i helgen. Jag provade den redan för flera veckor sedan när vi var i Jönköping på Elmiamässan men nu kunde jag inte hålla mig längre, det var Jimmy som tyckte att jag skulle slå till. Perfekt att ha i sommar, kanske till midsommarfesten eller kankse när vi ska till Småland på bröllop. Ett tips om du också är sugen på fina sommarklänningar är att kolla in Bikbok, vi har fått in så sjukt många fina klänningar nu, det är helt proppfullt i butiken!

Do you like?:)

@ Corinne & Friends


Före

Efter
Igår hade jag en fullspäckad dag kan man säga. Jag hade klipptid på Corinne & Friends kl 07.30 (fanns ingen annan tid hos min favoritfrisör denna vecka) och jag ville verkligen klippa mig. Är så nöjd med håret nu, det var så långt och slitet och kändes torrt och livlöst. Nu har Jessica (min frisör) bättrat på färgen och klippt bort ca 7 cm så det känns fräscht och fint igen. Jag gillar ju att ha långt hår, men hellre ett hår som är lite kortare och känns fräscht istället. Sen såg dagen ut så här:

- Fika med Karin på Le Café
- Träning på Friskis & Svettis
- Lunch med Jimmy vid Odenplan
- Jobb på Bikbok 14-19
- Middag med Karin, Robert och Jimmy på Vapiano

J Beverly Hills



Fick hem de här i brevlådan förra veckan som är en ny serie från USA. De doftade väldigt fräscht tycker jag och håret kändes underbart efteråt. Sedan tycker jag att designen på schampoflaskor är viktigt och dom här känns stilrena och bra så dom får väldigt gärna flytta in i duschen:) Finns endast att köpa på utvalda salonger runt om i Sverige, klicka in dig på länken nedan så ser du vilka. Verkligen värd att testa!

Alla produkter från J Beverly Hills
är fria från parabener och istället används extrakt från grönt te som konserveringsmedel. Produkterna är även fria från sulfater och istället används kokosextrakt för att produkterna ska löddra och göra rent.

Sunglasses

















Idag efter jobbet träffade jag Delinda och Karin som är hemma från Bangladesh igen, som jag har längtat! Vi var på ett bloggevent för mysunglasses.se där dom berättade om sin nya webshop där man till och med kan prova glasögon direkt på nätet genom att ladda upp en bild på sig själv, superbra ju! Nu är det dessutom 15 % rabatt på alla snygga solisar, gå in och kolla vetja:) Vi fick prova alla glajjer och vi fick dessutom välja ett par valfria att med sig hem, tack så hemskt mycket! Jag är supernöjd med mina nya fina solisar från Björn Borg, perfekt nu när solen har börjat kika fram.

Puss♥

My look today




Skinnjacka/Jofama, Tröja/Bikbok, Shorts/Bikbok, Väska/Bikbok, Solglasögon/H&M
Nu är påskhelgen slut och det är dags för jobb igen, ser fram emot att träffa Karin ikväll som jag inte har sett på väldigt länge. Det blir kanske en fika/after work så vi kan prata om allt som hänt de senaste veckorna. Sen ser jag fram emot fredag för då ska jag och Jenny på Selma City Spa och på kvällen ska jag på bloggmiddag med Izza och Kelly.

Puss♥

Cravings



Hittade superfina träsandaler i äkta skinn på Eurosko häromdagen i Hudik. Känns perfekta att ha i sommar till både shorts, klänning, jeans och allt. Kostar 995 kronor så jag ska kolla min budget lite först och se om det blir något köp.

Vad tycker ni? Ska jag köpa dom?

Crazy night



Det blev många suddiga bilder igår men ni får bara se en, hehe! Vi hade superkul iaf och jag känner mig duktigt sliten idag. Ska äta lite påskmiddag nu sedan blir det kanske utgång ikväll igen om vi orkar.

Puss♥

My new dress



Den här klänningen tänkte jag ha på mig ikväll. Köpte den på Bikbok i onsdags för 299 kronor.

Do you like?:)

Glada Hudik

Lite bilder från idag:

På väg till stan

Nytt halsband

Jag och Johan

Korvlunch i solen

Sjöbodarna i Hudik


Idag har vi haft finväder i Hudik hela dagen, helt underbart! Gick på stan lite med brorsan och Jimmy sedan har vi varit och storhandlat på Ica inför kvällens grillmiddag/fest. Nu är det dags att äta, det blir grillspett och potatissallad och så rosévin till det så klart!

Puss♥

Dinner at Riche




Varmrätt

Efterrätt


Igår var det en riktigt härlig dag. Började dagen med en god hotellfrukost på Clarion, sen tränade jag i hotellgymmet en snabbis, sen blev det sol och bad på takterassen. Efter jobbet åt jag och Jimmy middag på Riche och sedan blev det några glas vin innan vi åkte tillbaka till hotellet. Underbar dag helt enkelt!

Nu har vi precis kommit fram till Hudiksvall och det ska bli så skönt att vara ledig hela helgen. Mamma har gjort påskmysigt här hemma och nu lyxar vi till det lite med ost, kex och rödvin, mums!

Glad påsk på er♥

New stuff


Leopardballerinas från H&M

Bikinisar från Bikbok
Ballerinaskorna från H&M fick jag av Kelly när jag fyllde år och dom är superbra att ha i väskan för man kan vika ihop dom så dom inte tar någon plats alls. Perfekt till sommaren när man går i högklackat och vill ha ett par extra skor med sig på krogen, dom är supersköna dessutom!

Nu har jag precis ätit världens godaste hotellfrukost och snart tänkte jag träna lite innan jobbet och kanske hinna ta ett dopp i poolen också.

Puss♥

Clarion Hotel


Utsikt över poolen

Våran säng

Jag i vårat fina badrum

Mumsiga jordgubbar

Nu har jag och min älskling checkat in på Clarion Hotel Sign som ligger mitt i centrala Stockholm, det kommer att bli två nätter här innan vi drar hem till Hudiksvall över påskhelgen. Mest så bor vi här för att vi inte har någon annanstans att ta vägen men lite för att vi ska få lite vardagslyx och romantik medans vi väntar på att få flytta in i nya lägenheten. Vi har bastat och badat i poolen på taket allldeles nyss och nu blir det lite vin och jordgubbar på hotellrummet innan det är dags att sova. Längtar till hotellfrukosten imorgon!

Puss o godnatt♥

Tävling - Bohemian Luxury



Du har väl inte glömt bort att skicka in ditt bidrag till månadens tävling i Modeflickan?


Du kan vinna ett valfritt smycke från Bohemian Luxury så skynda dig att maila till [email protected] vilket smycke du helst vill ha!

Café Moda


Idag var jag och Natalie på stan och så tog vi en fika på Café Moda eller Moda Café, jag vet inte riktigt vad det heter. Men det var i alla fall supermysigt att ses! Jag shoppade lite småsaker idag också:



- Nya underkläder från Rachel Zoe kollektionen
- Nattcreme från H&M
- Halsband och ringar från Lindex
- Trosor från Topshop


Kände att jag ville ha lite nya underkläder:)

Vårtecken



Nu har jag sprungit första joggingrundan utomhus sedan förra sommaren och det kändes så skönt, fast jävligt jobbigt också så klart, jag är helt slut nu! Solen sken och fåglarna kvittrade (fast dom hörde jag inte så mycket när jag lyssnade på min "Spotify workout-playlist", men härligt var det! Jag hittade massa fina vitsippor i skogen också, hur härligt vårtecken är inte det?

Puss♥

My new dress


Bild lånad av Citty
Här är en lite bättre bild på min nya klänning från Bikbok som jag invigde på min födelsedag. Tre veckor senare jag vet, men bättre sent än aldrig:)
Idag är jag ledig och nu tänkte jag steka lite på balkongen innan jag ska iväg och träna, sen ska jag träffa Natalie på stan som jag inte har sett sen i höstas♥



Me today




Skinnjacka/Jofama, Sjal/Bianco, Tröja/Topshop, Leggings/Gina Tricot, Skor/Din Sko, Väska/Bikbok

Känner mig glad och pigg när det är så fint väder ute, och bättre ska det tydligen bli till påskhelgen. Jag tog min första cykeltur idag också i det fina vädret, kändes så skönt! Nu jobbar jag bara onsdag, torsdag och fredag sen bär det av mot Hälsingland över påsk. Längtar efter alla vänner och familjen!

Puss♥

Nya numret ute nu!



MODEFLICKAN MAGAZINE april nummer är ute nu!
På omslaget ser ni snyggingen Izza och tidningen är fylld av vårig inspiration, bland annat får ni följa med oss på Elmiamässan i Jönköping, ta del av favoritbloggarnas skönhetsfavoriter, månadens tävling, shoppingtips och massa mer!

Klicka på bilden för att komma till tidningen!

Lunch i solen













Igår på inspelningen åt jag första lunchen i solen, det var så himla fint väder och världens utsikt från restaurangen. Och huset vi filmade i var som mitt drömhus, plus att det låg precis vid vattnet.
Nu ska jag iväg till jobbet och sen ikväll blir det kanske fest om jag orkar, ska ju jobba imorgon också.

Puss♥

Video - Elmia Inspiration




Nu kan ni se den här grymma filmen från Elmia mässan som Izza har klippt ihop, väldigt bra jobbat tycker jag! Så om ni vill se lite mer från visningarna och hur kul vi hade är det bara att trycka på play!

Avanna webshop



Om ni inte redan har sett det så tänkte jag tipsa om att min kära bloggvän Anna har startat en webshop nu för sitt märke Avanna som har funnits på Nelly.se innan. Det finns supersnygga tygkassar bland annat som jag gillar (samlar ju på sådana). Om man uppger koden FABULOUS i kassan så får man 10 % rabatt vid beställning hela helgen!

Klicka på bilden för att komma till webshopen!

Nytt i sminkväskan



För några dagar sedan köpte en jag en ny foundation, ville testa en ny. Det blev Loréal´s Infallible Foundation (kostade bara 119 kronor på Åhléns) och jag älskar den! Den täcker ojämnheter bra och min hy känns perfekt och alldeles sammetslen utan att kännas för tung, även efter att man har haft den en hel dag. Verkligen värd att testa!

Puss♥

Greece



Jag och älsklingen sitter och planerar och drömmer oss bort till Grekland i sommar, kanske att även Karin och Robert ska följa med. Första hade vi tänkt att vara på Öland någon vecka, dels för att vi ska på bröllop och dels för att det var så underbart där förra sommaren och J har ju sommarstuga där. Sen efter det vill jag gärna komma iväg till Grekland en vecka, hade tänkt Barcelona först men nu lutar det åt Kreta eller Rhodos.

Är det någon som har varit i Grekland och har något bra resetips?

Nytt runt halsen





Jag har fått big cravings på halsband på senaste tiden och senaste tillskottet är ett till halsband från Bikbok, kostar 79 kronor i butik. Finns i silver och guld.

Nu måste jag fortsätta att jobba med Modelflickan sen ska jag och Jenny åka och träna.

Puss♥

Dinner and dancing

Här kommer lite bilder från lördag kväll i Jönköping:


Min outfit under kvällen



Jag och Jenny på restaurangen Studio MDGV

Underbara laxsnittar

Delinda och Tindra och utsikt över vattnet

Angelica, Jenny och Linda

Kelly och Jenny

Izza och Citty

Skumpa

The Party Girls; Tora, Izza, jag och Kelly

På lördag kväll hade vi underbart trevligt i Jönköping! Först middag med världens godaste mat och sedan utgång på Sliver i Jönköping. Så himla kul att hänga med alla bloggkollegor på en och samma gång:)

Tusen tack till Studio MDGV för underbar mat och dryck och Destination Jönköping för deras trevliga bemötande! Jag vill gärna hälsa på i eran stad igen:)

Fint i butik


Leopardshorts från H&M

Tröja från H&M

Prickig klänning från H&M

Fina armband från Indiska

Fina örhängen från Indiska

Leopardgummistövlar från Din Sko
Ser ni något ni gillar?


Spring is here






Trenchcoat/Cubus, Halsduk/Gina, Klänning/Bikbok, Boots/Din Sko, Väska/Jennys
Så himla varmt och skönt idag när jag gick till jobbet, cirka 15 plusgrader ute och lite sol, helt underbart! Jag lämnade även in min cykel på lagning så man kan börja cykla snart igen som är det bästa jag vet.

Puss♥

Bikini time


Nu är det bikinifrossa på Bikbok, vi har bikinidelar från 49 kr styck, helt otroligt billigt!! Perfekt att shoppa nu så man har semestern och sommaren säkrad.

Puss♥

My week



Så här ser min vecka ut. Smidigt och bra att man kan göra en egen bloggalmanacka på den här sidan.

Puss♥

 


En skön lirare












I fredags plåtades den här snyggingen (bilderna är lånade av henne) för Modeflickan Magzine! Resultatet ser ni den 15:e april när det nya numret kommer ut! Det kommer bli så fint!

Nu har vi precis lämnat Jönköping och sitter i bussen på väg hem till Stockholm igen, det har varit en fantastisk helg på Elmiamässan med massor av roliga happenings! Tack till alla er på Bindefeld AB som har fixat allt så bra!


Puss♥

Elmia day one





















Åh vilken underbar dag vi har haft! Massor av inspiration har vi fått från alla fantastiska visningar och workshops! Nu kom vi precis fram till hotellet här i Jönköping och vi har ca en timme på oss att göra oss iordning till kvällens middag och festligheter. Vi fick även tre små söta goodiebags som stod och väntade på hotellrummet när vi kom, ibland känns livet för bra för att vara sant!:)

Puss♥

New colours



Har massa nya färger från Depend som jag älskar! Har du någon favorit?

Nu sitter jag, Jenny, Kelly, Citty, Izza, Tora, Delinda m.fl på bussen på väg mot Jönköping. Det blir Elmiamässan för hela slanten idag och imorgon, sen ikväll väntar middag och party med alla tjejer!

Puss♥

Read the Magazine



Ni har väl inte glömt att läsa det senaste numret av Modeflickan Magazine?

Klicka på omslaget av fina Karin för att läsa tidningen!

Packning pågår



Imorgon bär det av mot Elmiamässan i Jönköping med massor av härliga bloggtjejer! Måste packa nu så jag kan ta med mig all packning till jobbet för sen ikväll åker jag direkt till Jenny och sover hos henne. Vi ska nämligen upp kl 05.00 imorgon så det blir ingen sovmorgon direkt. Känns superkul att få åka iväg en helg med bara massa härliga tjejer, bo på hotell, äta god mat och få massor av härlig inspiration, det kan inte bli bättre!


Puss♥

Victoria Secret




När Johanna var i Austrailen fick jag ett par trosor av henne från Victoria Secret (mina första) och jag är helt kär i dom nu! Modellen är superbra, de är inte osköna som stringtrosor och känns inte tantiga som hotpants, plus att man slipper en kant när man har tajta byxor på sig. Nu vill jag ha flera och jag efterlyser hjälp här i bloggen!

Någon som har något bra tips hur jag kan få tag i fler utan att behöva åka utomlands?:)

50 procent



Idag är det 50 % rabatt i alla BIKBOK butiker hela dagen, endast idag. Så passa på att köpa lite nya vårkläder vetja!

Streetstyle

Fotografen

Fint väder på Götgatan

Jag och Jenny (min partner in crime)

Min streetstylelook: Jacka/Sisters, Kofta/Vila, Halsband/H&M, Leggings/Bikbok, Skor/Din Sko
Idag har jag och Jenny fotat streetsyle på Götgatsbacken till Modeflickan. Det gick riktigt bra faktsikt och vi hittade massa snygga människor. Fint väder som tur var men det blåste lite kallt så när i var klara fick vi belöning i form av en varm choklad på Wayne´s coffee.

Puss♥

I butik nu



Nu har den här underbart fina klänningen från Bikbok kommit in i butik. Den kostar 499 kronor och finnsi blått och gråbeige. Jag tänkte köpa den så jag kan ha den när vi ska på bröllop i sommar eller på någon annan finare fest.

Puss♥

Good morning



Nu ska jag iväg till jobbet sen blir det streetstyle påtning för Modeflickan med Jenny. Så om ni ser mig med en kamera på Götgatan, tveka inte att komma fram!

Puss♥

My look today






Virkad tröja/Bikbok, Halsband/Bikbok, Jeans/Bikbok, Skor/Din Sko
Idag hade jag mina nya jeans på Bikbok på mig och min nya sommar/vår tröja. Jag har inte många ljusa plagg i garderoben men jag försöker ändra på det nu. Längtar tills jag ska få en stor klädkammare så jag kan få plats med alla mina kläder och skor utan att allt måste tryckas ihop i en stor hög på golvet.

Puss♥

Bikbok summer


















Bilder från Bikboks sommarkollektion
Visst blir Bikbok bara bättre och bättre? I love it♥

Så här ser min vecka ut:

Måndag:
Hämta blekning, jobba 13.30-19, färga håret på Johanna
Tisdag: Jobba 13-16, färga håret på Jenny
Onsdag: Jobba 9.30-17.00, fota streetstyle
Torsdag: Jobba 12-18
Fredag: Jobba 13-19.15
Lördag: Åka till Jönköping på Elmiamässan 2 dagar (hår- och skönhetsmässa)
Söndag: Elmiamässan sen hem till Stockholm

Feathers



Jag hittade det här halsbandet på Cocoo.se och jag har blivit kär! Så himla fint och jag älskar fjädrarna!
Perfekt att piffa upp en vardagsoutfit med:)

Puss♥

Söndagsmys



Idag är det lugna puckar som gäller. Har sovit till halv ett och åt frukost vid två. Jag känner mig lite trött och sliten efter gårdagens utgång, men kul hade vi iaf! Först blev det vin och trevligt sällskap på East och sen dans och drinkar på Berns. Självklart avslutades kvällen på Max med ett gott nattamål.
Nu ska jag bara ta det lugnt, kanske åka en sväng till Kungens Kurva och kika på lite grejer sen blir det god söndagsmiddag vid sextiden. Önskar att jag orkade träna idag eftersom jag bara har tränat en gång den här veckan, men det känns inte så aktuellt just nu.


Puss på er♥

Svart trenchcoat



Idag har jag jobbat till två och sedan var jag i Farsta centrum en sväng och shoppade lite. Jag skulle egentligen bara byta en tröja på Bikbok men det blev en trenchcoat på Cubus, en blus på Lindex (som jag ska ha på mig ikväll) och en ny foundation. Tänkte hoppa in i duschen nu och göra mig iordning inför kvällen, det blir lite tacosmiddag först och sen utgång, vart vet jag inte än men jag vill gärna fira med lite bubbel eftersom jag har fyllt år.

Hoppas ni får en fin lördag kväll♥

Shorts 99 kr



Dagens tips är de här snygga shortsen från Bikbok som bara kostar 99 kronor! De är supersköna och finns i svart, blått, beige, blommigt, zebrarandigt och prickigt.

Puss♥

Kalas


Min goda tårta

Födelsedagsbarnet

Kladdkakemuffins med grädde och hallon

Mina goda bullar

Chokladbollar som älsklingen hade bakat


Jag fick massa fina presenter

...och massa fina blommor också

Jenny hade gjort ett jättefint kort till mig
Känner mig supernöjd med gårdagens kalas. Jag är så glad att så många kom och grattade mig och att alla tyckte att mina bullar och kakor var goda! Tack för att ni finns och tack för alla fina presenter♥♥♥

Puss♥