My look today




Dagens outfit: Klänning från Lindex, skinnjacka lånad av Jenny, halsband från Kimstore, örhängen från H&M och skor lånade av Marlene (från H&M).
Nu blir det lugna puckar ikväll, ska kolla på film, äta chips & dip och mysa i soffan med Signe;)

Hudik kalaset



Hade superkul igår med alla tjejerna. Vi var först hemma hos Siggan på förfest, drack rosé med fanta och rökte vattenpipa:) Sen fick vi skjuss av lillebrorsan upp till Köpmanberget och Hudik-kalaset. Mycket folk och bra musik, vi hade ganska tur med vädret också, det kom några enstaka regndroppar men inge mer. Sen blev det en lång promenad ner till stan för lite strips och en trocadero sen drog jag hem.

Nu väntar släktträff uppe i Hälsingeskogarna så det är bäst jag snabbar på.

Puss så länge♥

Party time







Nu har jag och Jenny suttit och fixat lite med Modeflickan, ätit massa god mat som mami gjorde (kors i taket), och nu ska vi iväg till Signes krypin på förfest med alla bästa tjejerna! Fast Linda som bor i Norge nu skulle egentligen komma hem i helgen men hon fick inte ledigt:( Men ikväll ska vi upp på Köpmanberget och gå på "Hudik-kalaset". Synd bara att jag egentligen inte har råd att gå in.

Ha en fin fredag kväll alla sötnosar♥

Klingen







Här har vi en tjej som vet hur man inspirerar iaf:)

Även om jag inte läser Elin Klings blogg varje dag så är det ändå en blogg som jag vet är ett säkert kort om man vill få lite inpiration i vardagen.
Nu ska jag fika lite goda sockerbullar med mamma, har precis varit nere på stan och beställt en Iphone 4!!! Hoppas den kommer med raketfart, jag vill ha den nu!!

Home sweet home


Lite fler bilder från gårdagen:)

Hemma i Hudik nu, eller Hudiks som Jimmy alltid säger. Glada Hudik brukar jag säga:) Hemma här är numera mammas nya lägenhet eftersom huset är sålt. Känns lite tråkigt att bo trångt kanske men det är är gångavstånd ner på stan, tar max 5 min så det är ju bra!

På lördag får jag träffa min söta kusin Isabella igen, längtar♥


Nytt halsband



Det här fina halsbandet fick jag på posten igår. Jag blev så himla glad när jag vann det hos den här söta tjejen: ----kimstore.blogg.se-----

Om ni är sugna på ett likadant eller andra fina smycken så gå in där och kolla, det finns hur mycket fina saker som helst! Man vill ha allt:)

Tusen tack
Kim

Busy day



Hej alla söta:)
Har haft fullt upp hela dagen kan man säga. Först jobbade jag lite hemifrån innan jobbet, sen jobb 13-18. Efter det kom Karin förbi för jag skulle klippa henne ikväll, men först tod vi en fika med mina släktingar från USA som är här och hälsar på. Så himla glad att få träffa dom, det var cirka ett år sen vi sågs sist. Tog ingen bild med min kamera så ni får nöja er med den här så länge. Jag ska få bilder av Karin imorgon. Sen efter det åkte vi hem till mig och klippte hår, Evelina från jobbet var också här och blev fin i håret! Känns extra kul när man gör folk så nöjda och glada:)
Nu ska jag krypa ner och hoppas att min baby kommer hem från jobbet snart.

This was me today




Klänning från Bikbok, väska från H&M och skor från Lindex
Så här såg jag ut på jobbet idag och när jag och Jenny strosade runt på Götgatan och fångade massa coola tjejer på bild. Resultatet får ni se i kommande numret av Modeflickan den 15:e augusti!

Min nya blus




H&M 249 kronor
Jag blev så himla glad förra veckan när jag upptäckte ett presentkort på H&M i plånboken som jag hade glömt bort. Har ju inte haft så mycket pengar att shoppa för på senaste tiden men då passade jag på kan man lugnt säga:) Som sagt så kan ju inte få nog av leopardmönstrat och den här blusen kändes helt rätt!

Idag blir det jobb 13-18 sen ikväll kanske jag och Jenny ska ta lite fler streetstylebilder till Modeflickan, så kom på Götgatan och visa upp dig!:)

Half off








Så här har jag sett ut ikväll, köpte en klänning på Bikbok för halva reapriset. Sjukt billigt! Känner mig även halvt off idag, därför har det inte blivit så mycket bloggning tyvärr. Jobbade iaf i Fältöversten idag, sen kom Jenny dit och nu är vi hemma hos Karin. Mysigt med tjejkväll:)


Streetstyle


Ett litet smakprov:)

Jag och Jenny kom nyss hem till mig nu. Har varit ute i regnvädret och plåtat streetstylebilder efter jag slutade jobba. Det gick ganska bra, men pga av det dåliga vädret fick vi avbryta så vi inte skulle frysa ihjäl. Vi ska ta fler bilder i veckan, det blev en middagspaus på Max, duktigt gott och så slapp jag laga middag idag också! Har inte lagat mat på hela veckan (fy skäms på mig).

Nu blir det fotspa, popcorn, mjukisbyxor, filmtajm och mys i soffan♥


Bianco



De här snyggingarna såg jag på Bianco härondagen. Känner mig grymt sugen, men det är inte riktigt läge för shopping den här månaden, ligger redan back på kontot. Någon som behöver klippa sig kanske?:)

Näe nu ska jag iväg och jobba igen, jobbar även imorgon. Men det är rätt skönt att jobba när det är dåligt väder, då får man inge ångest över att vara inne hela dagen.

Puss♥

Cocktail hour





Nu är det äntligen fredag (fast jag jobbar även lördag och söndag), vilket innebär cocktail hour här hemma med Karin som är här och ska sova hos mig. Vi ska dricka mojitos och snacka skit hela kvällen:) Barskåpet töms nu när boyfriend inte är hemma! Hehe!

Mera mönster



Satt och kollade lite på H&M´s hemsida imorse och upptäckte att det är många mönstrade nyheter. Passar mig perfekt eftersom jag gillar djurmönstrat och jag älskar svart och vitt. Skönt att trenden håller i sig även till hösten för det känns som att jag aldrig kommer att tröttna på leopardmönstrat:)


Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det jobb 13-19.15. Sen ikväll kommer Karin hem till mig, det blir nog middag och lite rosévin kan jag tänka mig:)

Puss♥

Working

Nu är jag och Jenny djupt inne en lång och väldigt svår rekryteringsprocess, det här var svårare än jag trodde. Det är så många duktiga och fina tjejer som har sökt till Modeflickan, kommer bli svårt att bara välja en av dom.


See you tomorrow♥

Turkos dröm


Jag önskar att min pojkvän kunde hitta något liknande halsband till mig nu när han är i Barcelona, samma som Linda hade på sig på Signes 25-års kalas. Så himla fint att jag dör! Big cravings!
(Synd att han aldrig läser min blogg)

This is me today


Dagens kläder: Linne/Bikbok, Shorts/Bikok, Halsband/H&M, Sandaler/Knapps.
Nu sitter jag på pendeltåget på våg till Haninge centrum. Ska jobba på Bikbok där idag, även igår var jag där. Jättekul att få prova på lite olika butiker. Slutar fyra idag så det känns så skönt, ska försöka hitta en fläkt och en resväska billigt någonstans. Min lilla resväska blev ju stulen förra veckan när vi hade inbrott i förrådet och en fläkt klarar jag mig inte utan länge till.

Puss♥

sista chansen idag!




Idag är sista chansen att söka om du vill bli MODEFLICKANS NYA SKÖNHETSREDAKTÖR, kom igen nu tjejer! Känner du någon som skulle vara intresserad av detta så tipsa! Eller sök själv :) Du kan läsa mera HÄR om du vill ansöka ♥


Sommarkväll











Har precis haft en mysig grillkväll i Farsta hos familjen Fredin/Norin, haha! Hemma hos Jenny och Johannes fast Marlene och Jones bor också här nu tydligen. Sen var även Myra och Lisabi här och spred lite glädje:) Nu ska jag tränga mig ner i dubbelsängen och mysa med Jenny och Johannes, inge kul att sova hemma ju när pojkvännen är bortrest. Då får man ta alla chanser man får;)

Puss och godnatt♥

Pink and beige wishes




Linne - Vila
Jeansshorts - H&M
Väska - Pieces
Skor - H&M
Halsband - Cocoo

Så här fin skulle jag vilja vara idag, älskar skorna från H&M!
Näe nu måste jag skynda iväg till jobbet. Puss puss♥

Pics from today


Jag idag på Långholmen

Svenska jordgubbar

Mallis och jag

Mums!

Fick besök på stranden av Erika och Johan (min bror)

Även Lisabi och Myra kom förbi (fast Myra hann jag aldrig få med på bild)

Lisabi på cykel och Mallis

Såg en Karin look-a-like (så sjukt likt att jag nästan gick fram och skulle säga hej fast jag vet att hon inte är i Sthlm)



Sen blev det fika på söder med Jenny och Sofia

Jag åt en jättegod chokladkaka

Jag och Sofia

Outfitbild på Götgatan
Jättehärlig dag idag. Först stranden med Mallis, bada och sola. Sen fika med Jenny och Sofia och massa planering om Modeflickan. Och nu har jag besök av lillebror, vi har precis ätit grillad kyckling med halloumi och avocadosallad på balkongen. Han blir nog kvar här tills imorrn, skönt med lite sällskap nu när älsklingen är i Barcelona hela veckan:)

Cravings




http://carolinesmode.caroline/
Jag blev helt kär när jag såg den här fina skjortan från Acne, jag vill också ha en sådan! Snygg kombination också!

Nu ska jag packa badväskan och bege mig till Långholmen med Mallis. Solen skiner och jag är ledig idag så det är bara att passa på. Ska jobba hela veckan sen. Ska bli kul att träffa Mallis också för det känns som hundra år sedan vi sågs sist:)

My looks

Här kommer lite outfitbilder från juli:




Vilken gillar du bäst?
Nu har jag jobbat hela dagen (11.30-16.45) och nu väntar en god middag på balkongen med baby. Sista kvällen innan han åker till Barcelona hela nästa vecka:( I´m gonna miss you!

Grillfest

Nu sitter jag och väntar på att Karin och Robert ska komma hit på grillfest ikväll, är så hungrig så att det kurrar i magen! Har jobbat från 10-16 idag sen åkte jag hem och sprang en liten runda samt körde lite styrkeövningar här hemma:) Nu sätter vi på grillen och börjar blanda mojitos, orkar inte vänta mer. Kvällens meny består av helstekt fläskfilé med nypotatis, mangosallad, sen till dessert blir det ostar och kex:)




My look yesterday

Så här såg jag ut igår när jag och Karin var på väg upp till Mosebacke:


Klänning/Gina Tricot, Väska/H&M, Örhängen/Lindex, Skor/H&M.


Nu måste jag skynda iväg till jobbet! Puss♥

My new stuff


Militärgrön skjorta från Gina Tricot 199 kr

Korallfärgad tunika från Gina, kostade bara 49 kr!


Nu ska jag snart iväg till jobbet, sen ikväll blir det After work på Mosebacke med Karin, Jimmy och hans kompis. Jag har varit duktig hittills idag iaf, har dammsugit lägenheten, vattnat alla blommor, varit och handlat, förberett matlåda, tvättat håret (görs endast en gång i veckan), ätit frukost två gånger och diskat! Bra där:)

Puss på er♥

New ring with wings








Linne/H&M, Shorts/Bikbok, Sandaler/Knapps, Halsband/H&M, Ring/Bikbok (ny!)
Idag gick det bra på jobbet, jag har bara lite ont i fötterna. Kom hem för drygt en timme sen och nu har jag och baby precis ätit världens godaste lax till middag, tröttnar aldrig på den fisken.

Jättekul att se att så många vill söka till Modeflickan! Sista ansökningsdag är 21/7, tillträde blir så fort vi har hittat någon som passar och det är bara att maila [email protected] om du är intresserad. Det är inget måste att man ska bo i Stockholm eftersom man jobbar mestadels hemifrån, men ett plus i kanten om man bor nära så man kan hjälpa till när vi har omslagsplåtningar mm.

Modeflickan söker skönhetsredaktör

Är du makeupartist, stylist eller bara allmänt brinner för skönhet?

Just nu söker Modeflickan Magazine en praktiserande skönhetsredaktör. Personen kommer att skriva om skönhet i varje nummer av tidningen som kommer ut en gång per månad och ha en egen skönhetsdel att fylla med sminktips, hår, frisyrer, nyheter, inspiration och spännande reportage.

Kravlista:

18 år eller uppåt
Mode och smink/hårintresserad
Kunskaper i Photoshop (inget måste men ett plus)
Självständig
Driven och framåt
Social
Målmedveten
Ett plus om du bor nära Stockholm


Skicka in CV + personligt brev till [email protected] så kanske just du kan bli en del av Modeflickan! Ansökan bör vara inne senast 21 juli.



Vi ser fram emot att höra från dig!






Gå in här och läs det senaste numret med snyggingen ANGELICA BLICK på omslaget:

www.modeflickan.se

Me today

Så här har min dag sett ut:

På lunchen: Klänning från H&M och smycken från Bikbok och Cocoo. Jag och Karin pussades lite:)


På gymmet: Inte så mycket muskler än men det ska bli:)


Hos tandläkaren: Lite rädd innan borrningen:)

Min dag har varit ganska lugn idag. Jag åkte in till stan för att träffa Karin lite snabbt på lunchen, lika trevligt som vanligt. Sen drog jag till Friskis & Svettis på Sveavägen för Hornstull har ju semesterstängt. Men det var sjukt fräscht och bra där så dit vill jag gå fler gånger. Sen efter det har jag varit hos tandläkaren och lagat ett hål (skulle egentligen laga två), men det behövdes inte. Hade gruvat mig för detta i flera veckor nu, både inför smärtan och för vad kalaset skulle kosta. Men det gjorde inte ett dugg ont och det kostade bara 775 kronor, billigt va?! Jag är så sjukt glad att det är över nu och att det gick så bra! Bästa tandläkarn i stan var det (ganska söt också dessutom:).

Solsidan

Igår var det en underbar dag! Först hade jag och Jenny supermysigt och härligt på Solsidan, vi badade flera gånger och stekte i solen (det är såå fint där!). Det var sjukt länge sedan vi sågs så det fanns mycket att prata om men har vi iaf tagit igen det vi missat de senaste veckorna. Hehe!
Sen efter det blev det grillning på Fredhällsklipporna med Jimmy, Robert och Karin. Badade där också, bildbevis finns på Karins blogg:)















Fler fina bilder kan ni se på JENNYS blogg & KARINS blogg:)

Bikiniväder


Nu åker bikinin på för nu ska vi ut i solen och bli bruna!
(32.3 grader i skuggan här just nu)

Puss♥

Frukost time



Nu har jag ätit jordgubbar med fil ända sedan midsommarafton tror jag, varje dag, två veckor i sträck. Det finns nog inge bättre sätt att starta dagen på. Plus att det är extra mysigt att äta i morgonsolen på balkongen. Kan det inte alltid vara sommar?

Snart kommer Jenny hit så vi kan åka på utflykt, strålande sol idag så det passar bra!

Älskar sommaren










Lite fler fina bilder från min och Karins mysiga fredag när vi var på Snaps en sväng, sen satt vi och drack mojitos och åt ost och kex på min balkong. En riktigt härlig sommarkväll helt enkelt!
Dagens lista:
Äter: Grillad kyckling med couscoussallad
Dricker: Rosévin med jordgubbe i:)
Känner mig: Sjukt trött i fötterna och kroppen
Dagens måste: En kall dusch efter jobbet och en resorb (vätskebrist)
Dagens värsta: Ett tredje världskrig på jobbet (stökigt och stressigt)
Dagens bästa: Fick middag av baby när man kom hem
På G just nu: Fotspa sen mys i soffan (kanske ost och kex till efterrätt)
Gillar: Våran fina balkong och att få komma hem till min kärlek varje dag♥
Längtar till: Imorgon för då är jag ledig och jag ska på utflykt med Jenny:)

Eclipse





Efter en lång dag på stranden igår mötte jag upp Karin och Tina på kvällen för lite mys i biomörkret:) Vi såg den senaste Twilight filmen Eclipse, jag tyckte den var superspännande och kärleksfull (satt och skrek till flera ggr) och jag gillar den här mer än de andra två filmerna. Är det någon som har sett den? Vad tyckte ni?

Summer night


Så här såg jag ut igår kväll: Klänning/Vila, halsband/H&M, armband/Bikbok, skor/Scorett.
Hade supertrevligt igår på Mallans tjejfest, tack gumman för att jag fick komma! Och tack för den goda bålen:) Ska göra den nästa gång när jag har sommarfest.
Nu ska jag och baby dra iväg till Långholmen idag igen och möta upp Karin och Robert för lite sol och bad! Ha en underbar söndag alla söta♥

Hot hot hot


Fina Karin

På väg mot stranden

Bra utsikt



Jag åt massa goda jordgubbar och hade potatissallad och lax med mig:)


Gud vad det är varmt ute! Kollade på temperaturmätaren och den står på 31.7 grader här i Fruängen:) Helt otroligt ju! Är det lika varmt i hela Sverige lr?

Kom nyss hem nu från en mysig dag på Långholmen med Karin och Robert. Så himla skönt att bara slappa och ta det lugnt, och bada lite så klart. Nu ska jag skynda mig att byta om och sen bär det av till Södertälje på tjejfest ikväll. Vet inte vad jag ska ha på mig än bara....

Friday night


Jag ikväll: Linne/H&M, Leggings/Gina Tricot, Sandaler/Knapps, Halsband/H&M

Armand från Bikbok=)

Jag och Karin


Nu har vi haft en sjukt mysig kväll jag och Karin. Först kom hon till mig på jobbet när jag slutade, det tog lite tid att bli klar (sjukt lång och svettig dag idag), sen drog vi till Snaps för ett par glas vin och sen slutade med Mojitos och ost & kex på min balkong:) Så himla varm och underbar sommarkväll! Nu ska vi ha fotspa här sen blir det nog godnatt. Imorrn hoppas jag på fint väder så vi kan dra till Långholmen och sola, sen ska jag på tjejfest i Södertälje!

Volangklänning


Jag vill ha alla färger faktiskt, synd att plånboken säger ifrån:) Vilken skulle du helst vilja ha?

Ny header






Vilken ska jag ha?

Eller om någon känner sig manad att hjälpa mig med en ny header så säg gärna till:)

Inspiration


http://lookbook.nu/user/116697-Elle-R
Visst blir man sjukt inspirerad och sommarglad när man ser den här outfiten? Så himla fin.

Nu är jag duktigt trött i mina fötter efter en lång arbetsdag, synd att min baby inte är hemma så jag kunde få fotspa. Imorrn blir det jobb mellan 13-19.15 sen after work med Karin och så ska hon sova hos mig, myys=)

Puss och godnatt!

Dagens tips


Bikbok 99 kronor

Sitter och käkar lite lunch nu på Wayne´s Coffe, synd att man inte känner någon som också jobbar här på Götgatan, vore trevligt med lite sällskap:) Jag jobbar hela dagen idag, från öppning till stängning så det blir inte så mycket bloggning förrän jag kommer hem ikväll.

Men jag ville bara tipsa er om att det har kommit in massa fina smycken på Bikbok just nu, bland annat det snygga armbandet ovan som ser ut som en orm och massa fina ringar. Bra priser dessutom! Skynda er att shoppa innan de tar slut:)

Sommarbilder


Kom hem från jobbet för drygt en timme sen, baby hade lagat jättegod pasta carbonara med färsk basilika (egen odlad), mums! Nu ska jag plantera lite nya blommor så det ser fint ut tills mäklaren ska fota lägenheten nästa vecka.

Eftersom jag inte har hunnit ta någon outfitbild idag så bjuder jag på lite sommarbilder istället:











Vilken bild gillar du bäst?


Khaki wishes



♥ Linne - Bikbok
♥ Halsband - H&M
♥ Shorts - Vero Moda
♥ Espadrillos - Lindex

Så här snygg skulle jag vlja vara idag, jag har ju liknande shorts och skorna har jag ju så det fattas mest bara ett snyggt linne från Bikbok. Det kanske jag kan fixa idag:)

Puss♥

Min dag idag

Idag är det nämligen ingen vanlig dag utan det är MIN NAMNSDAG=) Hehe, kom på det själv alldeles nyss när vi kom hem från visningen. Men idag är det Jessica som har namnsdag, så GRATTIS alla Jessicor där ute!


Tänkte visa mitt nya linne och mitt nya snäckhalsband som jag fick på posten igår: (namnsdagspresent till mig själv, annars får man inget)




Väska, skor, halsband, linne - H&M, leggings -  Gina Tricot, kavajen - second hand.

Lunch i Humlegården


Träffade Karin en sväng på lunchen
och vi satte oss i Humlegården och pratade/myste/skrattade/åt lite:) Sen har jag gått på stan och gjort lite ärenden idag, det blev ingen shopping åt mig bara åt pojkvännen. Sen köpte jag nya blommor till balkongen också eftersom våra hade dött och ikväll kommer det en mäklare och ska kolla på lägenheten. Nu måste jag skynda mig iväg på ännu en lägenhetsvisning i Fredhäll. See ya!

Halsband från Cocoo


Såg att Cocoo har fått in massa nya fina halsband, man blir duktigt köpsugen:)

L'appartement


Kom just hem nu från tre lägenhetsvisningar i Fredhällstrakterna. Alla kändes jättefina, men den jag gillade mest var den som inte hade balkong. Typiskt, men man har ju sjukt nära till fina Fredhällsparken så det skulle ju funka ändå. Synd bara nu när man är van att ha värsta stora fina balkongen.

Tränade lite på Friskis vid Fridhemsplan idag också men det är lika varmt och svettigt där inne som ute, vet att man inte ska klaga på värmen men idag har det varit så kvavt, kan knappt andas.
Nu har vi precis ätit frasvåfflor med hallon och blåbär och snart ska jag få fotbehandling:) Hehe.


Dagens kläder: Shorts från Bikbok, linne och espadrillos från H&M.

To do list




Bilder från Långholmen igår

Dagens att göra:


- Städa hatthyllan
- Bära ner saker i förrådet
- Köpa nya blommor till balkongen
- Fixa papper till Alfakassan
- Träna
- Lämna tillbaka hyrfilmen
- Gå på lägenhetsvisning

Josefinas

Kom precis hem efter en lång dag med mycket huvudvärk och illamående. Först jobbade jag 4.5 timmar sen drog jag till Långholmen där Jimmy, Robert och Karin hade legat och stekt hela dagen:) Jag hann iaf få lite sol på kroppen. Nu ska vi tydligen söndagsstäda här hemma men jag har noll ork och lust. Får se hur det blir med den saken.

Här är lite fler bilder från gårdagen:


Jag på Djurgårdsbron

Mojitos på Josefinas

Jag och Karin

Jimmy och jag

Jag och Karin på Josefinas

Fina Karin

My outfit last night


Kläder lånade av Karin: Kavaj/Zara, Skjorta/Gina Tricot, Shorts/Bikbok, skor/Bianco, örhängen/H&M (tror att det stämmer:)
Nu ska jag iväg på jobbet, lite sliten efter gårdagen men vi hade superkul på Josefinas. Jättevarmt väder och supertrevligt sällskap. Tack Karin framförallt för att jag fick låna kläder av henne när jag kom direkt från jobbet, tur att vi har samma storlek på det mesta.

Puss♥

Långholmen








Låg på Långholmen en snabis idag innan jobet och solade lite med Jimmy. Sen var även Karin och hennes mamma där också, vilket roligt sammanträffande! Sen nu har jag jobbat lite och nu är jag hemma hos Karin och fixar mig lite innan kvällens utgång. Hon är så snäll och tar hand om mig, jag får låna både kläder och mat:) hehe!

Puss♥

Beachbabe vs Partygirl




Vilken outfit gillar du bäst?=)

This is me today


Hela outfiten är Bikbok så klart:)

Kom precis hem från jobbet och möttes av ett glas champagne, trodde att jag hade glömt att det var våran "månadsdag" men pojkvännen ville tydligen bara fira ändå:) Sen gick det väldigt bra på jobbet idag så det är värt att fira lite!
Nu blir det god middag som baby har gjort med kronärtskocka till förrätt, grillad lax med halloumi och smörslungad nypotatits och sommarsallad. Vilken lyx va?=)

My new shoes



De här köpte jag förra veckan på Scorett för 400 kronor, det kostade egentligen 799 kr men jag hade 50% rabattcheck:) I love them!

Nu har jag precis varit ute och sprungit lite, sen kört situps och styrkeövningar med mina hantlar här hemma, ska bli grymt skönt med en dusch nu. Det är så himla varmt och fint väder idag!

My feet hurts


Bild från Vanillascented
Gud va mina fötter värker efter en dag på jobbet, man står ju liksom upp hela tiden. Men det gick väldigt bra idag så jag är hemskt nöjd med min insats, har sålt som tusan:)
Nu ska jag få fotmassage av baby sen blir det lugna puckar i soffan.
Jag bara älskar shortsen som Maria har på sig här ovan, jag skulle verkligen vilja ha sådana. Om ni mot all förmodan skulle ha missat hennes blogg så gå in här<<<---

Thursday





God Morgon alla söta! Nu ska jag iväg på jobbet så ha en bra dag!