Backstage i det gröna







Så här såg det ut igår när Modeflickan var och fotade snyggingen Angelica Blick till nästa nummer som kommer ut den 20:e juni. Så ni får se resultatet då, det kommer bli så himla fint! Fler bilder kan ni hitta hos Jenny.

Skärgårdsutsikt







Äntligen hemma på torra land! Vi har haft en supermysig resa med god mat, goda drinkar och härlig spa-upplevelse. Men jag känner ändå att det blir inga fler kryssningar på ett tag, inte riktigt min grej. Det var spa-behandlingen och spa-avdelningen med jacuzzi utomhus som gjorde hela resan, men man kan ju gå på spa på andra ställen också.
Nu har jag lagat jättegoda hamburgare, färgat håret på Johanna och fixat mina fötter inför sommaren:)

Puss och godnatt♥

Birka Paradise


Nu ska jag och b-friend åka på en kryssning med Birka Paradise. Det var hundra år sedan jag åkte på en kryssning, jag hoppas det blir mysigt och att jag inte blir åksjuk. Vi ska äta god mat, dansa lite, gå på spa och sola och bada:) Kommer hem imorgon!

Här är lite bilder från middagen igår:


Puss så länge♥

My outfit last night


Mockajacka/Vila, Klänning/H&M, Väska/H&M, Skor/H&M, Bälte/secondhand.
Jag behöll klänningen:)

Ett år sedan

Idag är det exakt ett år sedan jag träffade min älskling på Ljunggrens här i Stockholm. Det var spelning där med Daniel Merriweather (som jag också älskar), och jag var där med Karin och drack lite goda drinkar. Sen hittade vi två trevliga grabbar som vi började prata med och sen gick vi vidare till Rose och festade med dom resten av kvällen. Det slutade med att vi, (jag och J) pussades lite, bytte nummer, veckan därpå hade vi våran första date och på den vägen är det...♥
Vi tänkte fira ikväll med en middag på Ljunggrens och sen imorgon åker vi iväg på en liten mini-semester:)


Bilder fotade av Karin

Dagens outfit


Dagens kläder: Kavaj och väska från H&M, blus från Vila, sjal från Indiska, leggings från Gina Tricot och skor från H&M.

Goda popcorn


Jag gillade filmen jättemycket, satt och skrattade hysteriskt flera gånger plus att det kom några tårar lite då och då. Precis som det brukar vara när jag kollar på Sex and the City, och precis som jag vill att det ska vara! Är det någon mer som har sett den? Vad tyckte ni?

Jag ger den ♥♥♥♥ av fem i betyg:)

Puss o gonatt♥

SATC 2 Trailer

Nu ska jag ivæg och se Sex and the City 2, hoppas den ær bra!! (bloggar från Natalies dator så det ær dærfør jag skriver så konstigt).
Någon mer som ska gå på den idag?


Me today


Kändes bra på träningen idag, trodde jag skulle dö men det gjorde jag inte, det gick galant:) Nu ska jag krypa till kojs så jag orkar med att flyttstäda min gamla lägenhet imorgon.

Puss o natti!

Makeup tips

Jag har fått en hel del fina produkter från Lumene's nya serie Natural Code på sista tiden. Först på  Angelica & Therese Bloggfest och även när jag och Jenny var på Lindex pressvisning. Jag skulle verkligen inte rekommendera något jag inte gillade själv, men hela serien är helt underbar. Bland annat en jättebra matt foundation, bra puder som tar bort blanka  och röda partier, lättapplicerade och färgglada nagellack, fina läppglans med bra pensel, flytande eyeliner och jättesnygga ögonskuggspaletter. Dessutom är det en väldigt prisvärd serie som precis har börjat säljas på Lindex. Om ni vill ha bra sminktips på hur man lägger en snygg sotad look med produkterna från Natural Code serien kan ni gå in här<<<-------


SATC 2

Sitter hemma och bläddrar i nya Veckorevyn på balkongen och är så glad över att uppsatsen är färdig och inlämnad, nu väntar granskning och betyg nästa vecka. Längtar tills jag ska gå på SATC 2 imorgon med Johanna och hennes kompis. Jag tror att den kommer att vara grymt bra!


Nu ska jag skynda mig iväg på mitt första Bodypump-pass på ett antal år, wish me luck:)

Äntligen läggdags






Nu är jag och Jenny äntligen klara med dagens hårda arbete och jag ska få skjuss hem till min underbara säng och älskling som väntar. Imorgon bitti är det finputs som gäller sen är detta äntligen över. Då tänker jag belöna mig själv med shopping tror jag:)

Puss & Godnatt!

Hot


Så himla fin bikini=) Tänk om man kunde bli lite brun så skulle den sitta fint i sommar, och den kroppen skulle också sitta fint!! Det står Jessica på den bikinin!

Nu sitter jag och Jenny med en varsin dator och försöker skriva färdigt våran uppsats som ska vara klar tills imorgon. Vi har hela dagen på oss, och det går framåt, men det är ändå mycket som fattas känns det som, många pusselbitar som måste in på rätt plats. Hjälp!

Bloggfest bilder del 2



Jag

Ballongtävling:)

Linda och Jenny

Jag och Cilla

Massa fina flickor

Kvällens godsaker

Angelica

Kvällens underhållning:)

Min outfit: Kavaj - H&M, kjol - Bikbok, Strumpbyxor - H&M, Skor - Din Sko
Nu fick ni se lite mer fantasktiska bilder från Bloggfesten på Snaps som Angelica och Therese hade fixat. Det var verkligen en oförglömlig kväll, väldigt roligt att få träffa alla sötisar och jag hoppas det blir fler gånger! De fina bilderna har Armand tagit och vill ni fler bilder kan ni gå in HÄR<<<----------


Maxidress



Klänning - Lindex
Örhängen - H&M
Skor - Nelly
Armband - H&M
Väska - Pieces
Om det inte blåste så satans kallt ute så skulle jag lätt vilja ha den här outfiten på mig idag, solen skiner ju iaf. Men jag och Jenny måste sitta inne hela dagen och plugga, plugga, plugga. Har deadline på onsdag för våran uppsats om Modebloggar. Den där klänningen från Lindex ska jag köpa iaf har jag bestämt:)

I love you


Så här fina priser vann jag på Grönan i lördags, men det var inte det jag ville säga. Jag ville bara säga I love you right back till min söta lillasyster som bloggade det här om mig. Jag blev så glad när jag såg det! Jag älskar alla i min familj så klart och min baby och mina vänner. I love you all♥

Grönan

Här kommer lite bilder från gårdagen på Gröna Lund:






Fina bilder va?
Vi hade supermysigt igår iaf och jag längtar redan till nästa gång vi ska på Grönan, och nu måste jag dit fler gånger för jag har köpt "Gröna Kortet" som räcker hela sommaren.
Vi åt god mat, drack gott vin, lyssnade på Sommarkrysset, spelade spel och åkte en stackars liten karusell, men det räckte gott och väl åt oss som inte vågar åka nånting:) Hehe!

Nu ska jag åka iväg på bio så jag måste springa... Puss!

Trött och frusen


Bilder lånade av Karin:)
Nu kom jag precis hem från en lång men härlig dag. Det började lite trögt imorse eftersom jag var lite sliten från After worken igår, men sen gick det bra på jobbet och efter jobbet åkte jag till Karin. Vi tog lite snabba posebilder hemma hos henne och hon fick en liten mini-goodiebag av mig som present. Sen gick vi ner till Gröna Lund (hon bor ju så nära), sen har vi varit där hela kvällen och haft supermysigt. Mer bilder på det och min nya blus från Bikbok kommer imorgon, nu ska jag krypa ner under täcket innan jag fryser ihjäl.

Puss & godnatt♥

My new bikini

Kom på att jag har totalt glömt bort att visa min nya zebrabikini som jag beställde från H&M för hundra år sedan. Men inte så konstigt när det har legat längst in i garderoben pga av att det inte har varit badväder och för att där lägger jag allt som jag inte vill att min pojkvän ska se. Han tycker jag shoppar för mycket helt enkelt:) Men nu får ni se den iaf, jag älskar den!!


Om ni tycker att det är stökigt i bakgrunden så vill jag bara säga att jag ska städa ikväll när jag kommer hem från jobbet, jag är egentligen väldigt pedant av mig:)

Puss♥

Ny header?






Dagens ilandsproblem: Ska jag byta header till någon av de här eller behålla den jag har? Hjälp mig!



Pressvisning dag 2


Åhléns

Din Sko

Bestseller

Brothers&Sisters

Don Donna/Accent/Rizzo

MQ


H&M
Det var superkul att gå på alla pressvisningar igår, alla hade ordnat det så bra. Svettigt var det också men som tur var fick man kalla drycker och kunde låna toaletten på varje ställe:) Här ovan är det bara lite godbitar från varje ställe, mina favoriter var Bestseller och H&M för dom hade så mycket snygga saker som kommer att komma till hösten, speciellt leopardskorna. På H&M kommer vissa plagg att komma ut redan vecka 21 och det är ju nästa vecka!
Har du någon favorit?


Dagens outfit







Dagens kläder:

Linne - Bikbok
♥ Halsband - Lindex
♥ Leggings - Bikbok
♥ Skor - H&M
♥ Tygpåse - H&M fashion against aids
♥ Ringar - Glitter

Nu jag precis hem från Veckorevyns Blog Awards turné på Bikbok, väldigt kul och fina goodiebags men det var så sjukt varmt där inne så jag höll på att dö. Provade iaf "Gynning-jeansen" (se här) och dom satt som en smäck så nu vill jag ha dom ännu mer, vet inte om budgeten håller bara.
Dags för mig att börja städa upp lite i hallen tror jag innan pojkvännen bli galen för nu har jag räknat ihop att jag har fått sammanlagt 15 goodiebags på mindre än en vecka, helt sjukt! Vet inte vart jag ska göra av alla saker. Kanske dags för en liten tävling på bloggen snart, det var ett tag sen:)

Beslutsångest




Så här såg det ut i provrummet på H&M igår när jag och Jenny var där, jag fastnade för jeansjackan och den långa klänningen så de fick följa med hem, samt en snygg tygpåse. Problemet jag har nu är bara att min pojkvän tyckte att både plaggen var fula så nu har jag beslutsångest om jag ska behålla dem eller inte? Känns ju bra att 25% av intäkterna går till något bra iaf:)

Keep it or not? That is the question...

Sandaler


Nu ska jag och Jenny gå på fler pressvisningar idag sen ska jag försöka hitta ett par fina sandaler på stan, ett måste i den här sommarvärmen:) De här ovan är från Din Sko och ser rikigt fina ut.

Puss på er♥

Outfit + pressbilder

Här kommer lite bilder ifrån dagens pressvisningar:

Dagens outfit: Kavaj, tröja och skor från H&M, leggings från Gina Tricot och sjal från Kappahl

Jag och Jenny

Presslunch på Lindex

Massa god mat som vi åt idag

Snygga kläder från Lindex
Nu är jag helt slut i kroppen efter att ha sprungit runt hela stan hela dagen:) Plus att jag och Jenny var på H&M precis och handlade lite från nya AIDS kollektionen, det var sjukt lång kö när vi kom dit men det var inte så farligt som jag trodde. Nu ska jag äntligen få vila mina stackars fötter snart och sova sött. Vad jag köpte eller om jag köpte något får ni kanske veta imorgon. Puss o gonatt!

Wish of today


Väska - H&M
Cardigan - Bikbok
Solglasögon - H&M
Skor - Scorett
Jeansklänning - Lindex
Nu kom jag precis hem från dagens pressevent, jag får visa lite bilder på det sen. Men nu måste jag laga lite mat tills älsklingen kommer hem, sen blir det iväg igen på H&M´s visning av sin nya kollektion som ska släppas i butik imorgon. Se lite godbitar från den här<<<-----

Pressvisning

Idag och imorgon är det flera pressvisningar som står på schemat, först ut är Himla som bjuder in till pressfrukost på NK. Sen ska jag och Jenny vidare till Indiska, Åhlens, Kappahl, Lindex mm.

Bilder kommer sen... Puss♥

Summer weather


Jag och Jenny i Kungsträdgården igår

Jag idag på väg till jobbet, likadant linne på mig fast olika färger, finns på Bikbok för 149 kronor:)
Jag är så glad för att vi har fått sommarvärme, det är så soligt och varmt och man vill bara ut i det gröna och ha picknick, cykla, bada, äta glass, ja allt! Jag kom på att jag måste köpa ett par gladiatorsandaler bara så jag ska kika på det imorgon.
Jag och Jenny ska springa på massa pressvisningar på förmiddagen imorgon, sen förhandsvisning på H&M´s nya kollektion Fashion against aids på kvällen.

Bloggfest bilder del 1


Jag och min fina mask som låg på min plats

Jenny och Ulrika

Kelly hade kvällens finaste mask tyckte jag:)

Jag och Citty

Jenny och Citty

Jenny

Rosa välkomstdrink

Jättefin bordsdukning med rosblad, fjädrar och fina masker på varje plats

Söta värdparet Angelica och Therese som hade tänkt på allt och lite till:)

Beata och Jenny

Citty, Angelica B och Linda:)



Dagens outfit bok


Jag gillar verkligen den här nya boken som Maria Soxbo har skrivit om modebloggar. Den har precis kommit ut men Jenny var snabb med att köpa den så vi kan använda den till vårat projekt i skolan. Om du gillar modebloggar borde du verkligen läsa den!

Vi sitter just nu hemma hos mig och pluggar ihjäl oss samtidigt som vi svettas som grisar i denna tropiska sommarvärme, jag klagar inte, det är underbart men svettigt som sagt. Jag fick även besök av min kära far alldeles nyss som åkte förbi Stockholm och ville komma och fika, så jag slängde ihop kladdkakemuffins och kokade kaffe:)

This is me today




Kavaj: H&M, Leopardsjal: Thailand, Tröja: Bikbok, Leggings: Gina Tricot, Skor: H&M, Ringar: Glitter.
Nu har jag och Jenny suttit i Bibblan på Uni och försökt att plugga i tre timmar men mest har det blivit massa annat, jaja, vi ska plugga hela dagen imorgon också. Nu ska vi iväg på en liten intervju till nästkommande nummer av Modeflickan, sen blir det jobb för mig 17-19.30.

Puss♥

Goodiebags x4


Så här många goodiebags stod uppradade på festen i lördags

Jag fick fyra fina påsar

Massa fint smink fick vi från bl.a Lumene och Loreal och en plattång från Philips som man kan både platta och locka håret med.
Vi fick så himla mycket fina saker så det är helt sjukt, visar bara upp en tredjedel nu, men det finns mer bilder på Jennys blogg. Alla tjejer fick tre goodiebags var men jag fick en extra för jag var med i en liten ballongtävling och kom på delad första plats med Ulrika kan man säga, men jag fick ta priset som var en ansiktsbehandling värd 1290 kronor på Selma City Spa eftersom hon är så snäll och jag bor ju i Stockholm. Ska bli så himla härligt plus att Jenny vann ett presentkort där också på massage så vi kan gå dit tillsammans!

Om ni vill veta vart alla produkter i goodiebagen kommer ifrån kan ni gå in HÄR<<<<<-----

Bloggparty


Så här fina var alltså jag och Jenny igår när vi drog på bloggfest på Snaps på Medborgarplatsen:) Bilden är lånad av sötnosen Angelica B.

Tack till Angelica och Therese för en grym fest och "brutala" goodiebags som Citty beskrev det! Jag hade så kul med alla gulliga bloggtjejer och idag mår jag som jag förtjänar:) Fler bilder kommer så fort jag får tillbaka min kamera som jag glömde hos Jenny.

Puss♥

Panik


Nu har jag outfit panik över kvällens fest, jag måste skynda iväg på stan nu med Jenny och försöka hitta något fint, gärna något i stil med Burlesque möter Venitian mask tema. Jag vill iaf ha den här rosa kjolen från Bikbok och sen kanske en svart korsett till och en snygg mask till:)

Bild lånad av Jenny

Gynning loves Bikbok


Så jävla snygga jeans, sjukt snygga på Gynning dessutom. De kommer från Bikbok och jag vill ha dom nu! Big cravings!
Jag kom nyss hem från en lång arbetsdag, kändes jättekul att gå till jobbet imorse. Nu ska vi snart grilla massa gott kött, chorizo, och bakad potatis. Rosévin till det så klart! Puss♥

Looki look




Vilken gillar du bäst?
Nu har jag och Jenny suttit hemma hos mig och pluggat duktigt i flera timmar. Känns som att det skulle kunna bli bra till slut iaf och det är ju positivt. Nu ska vi snart äta middag, hemmagjord potatismos och ugnstekt falukorv, (min favorit), och sen är det tydligen hockeykväll, igen! Men jag längtar till imorgon för då ska jag jobba första dagen på mitt nya jobb! Wohoo:)

Tävling


För att deltaga i tävlingen måste du vara prenumerant på Modeflickan Magazine. Det är helt gratis. Tävlingsregler hittar du inne på ditt konto i vänstermarginalen under ”Tävling”. Klicka här för att prenumerera, LYCKA TILL!

My look today








Dagens outfit: Jacka: Gina Tricot, Tröja: JC, Jeansleggings: Vila, Sjal: Gina Tricot, Tygpåse: Weekday
Nu har jag och Jenny suttit och planerat och fixat hela dagen, det kommer bli så bra!! Snart är det dags för mig att åka hem och sen ikväll kanske det blir en liten utgång på Ljunggrens i Brunogallerian, vi var även där idag och åt supergod lunch.

Fina Emma







Här är lite bilder lånade av Karin från våran senaste photoshoot med Emma, resultatet kan ni ju se här i nya majnumret av Modeflickan.
Just nu sitter jag och Jenny på Wayne's Coffee och pluggar lite och sen håller vi även på att planerar ett roligt projekt som ni får veta mer om senare. Puss♥

My new job!!

Så här ser min nya arbetsplats ut:



Jag är så himla glad just nu! Jag har nämligen fått jobb på Bikbok! Jippie=) Gud har hört mina böner, haha! Det känns så himla skönt att slippa ha panik över sommarjobb, vi slutar ju skolan om 3 veckor så det här känns perfekt! Nu har jag en anledning och köpa lite nya kläder också;)
Jag och J har precis firat med god middag, rosévin och jordgubbar till efterrätt.





Bikini cravings



Hittade den här på Ellos i förrgår och jag kände bara wow! Vilken underbart fin bikini! Eller vad tycker ni?
Nu ska jag snart åka iväg och träffa Karin för lite fika-/lunchtime, sen har jag och Jenny seminarium på skolan mellan 13-15. Efter det ska jag träffa Matilda, min vapendragare och vän som jag reste med i Thailand och som ska bo i min lägenhet i sommar.

Glömde berätta att jag var på bio igår och såg Iron Man 2, jag gillade den men J tyckte att den var dålig, fast underhållande, så den får 2,5 i betyg av 5 möjliga.

Modeflickan Magazine #4


Nu är majnumret av MODEFLICKAN ute! På omslaget har vi den fantastiskt vackra och underbara Emma Malmlöf! Om du inte redan är prenumerant så kan du bli det GRATIS här<<<<------
Detta nummer är fyllt av härlig vårinspiration och massa shoppingtips från alla budgetkedjor. Dessutom bjuds det på TVÅ härliga bloggporträtt, sneak peak på höstens trender och massa mer!

Lång promenad









Idag blev det en långpromenad från Vasagatan, genom Gamla stan där vi fikade lite, sen över Mariaberget och ända ner till Hornstull:) Jätteskönt väder fast det var molnigt, jag hittade jättebra "picknick-locations" också till sommaren dessutom;) Nu längtar jag till picknick väder!

New dress


Den här långa klänningen kom på posten häromdagen från H&M. Jag är ju inte så säker på om jag gillar långklänningar men den är så skön och den var perfekt i längden så jag hoppas verkligen att jag kommer använda den i sommar. Ja, jag ska använda den!

Dagens outfit


Jeansskjorta: Acne (b-friends) Linne: H&M Leggings: Bikbok Skor: Din Sko
Bättre sent än aldrig men så här har jag sett ut idag
fast jag bara har suttit inne vid datorn hela dagen, kändes inge kul att ge sig ut i regnvädret. Jag tänkte hälsa på Karin först men hon är lite snuvig så vi kanske ska ses imorgon isätllet. Sen kommer min baby hem imorrn bitti också hoppas jag, känns tomt här hemma utan honom.

Nu ska jag kolla på en film sen är det läggdags:) Puss puss

Good hairday

Ibland är det skönt när det är helg och man kan ta lång tid på sig på morgonen utan att stressa iväg så man hinner allt det där som jag inte hinner annars. Till exempel tvätta håret, ansiktsskrubba, fila fötterna, smörja in hela kroppen, smörja in fötterna, måla naglarna och föna håret ordentligt, inte bara halvdant och sen springa till tunnelbanan med halvblött hår.

Tänkte visa vilka produkter jag använder till mitt hår om någon är intresserad:



Först tvättar jag håret två gånger med TRESemmés volume schampo, (superbilligt och väldigt bra tycker jag), sen tar jag TRESemmés volume conditioner i hela håret och låter det sitta i ca 3 minuter. Sen låter jag håret självtorka lite medan jag sminkar mig, och sen sprayar jag i TRESemmés Heat Defence spray (skyddar håret mot värme och frissighet) och Superstar Thickening spray från Tigi, (bästa volymen ever) i fuktigt hår. Sen fönar jag det på medellåg värme med huvudet upp och ner och så borstar jag håret framåt med en bred borste för att få mer volym i håret. Sen avslutar jag med att ta i lite silkesdroppar från Sunsilk på torra toppar och sen lite hårspray från Björn Axén, (bästa hårsprayen).
Nu känns håret fräscht, rent, mjukt och väldigt fluffigt och härligt!

Frågor på det?




Wish of saturday


Så här skulle jag vilja se ut idag, om det bara kunde vara lite varmare ute. Helst skulle jag vilja åka på picknick eller grilla korv, jag är så sugen på jordgubbar och rosévin och bara mysa på en filt i någon park någonstans. Näe nu får jag sluta drömma mig bort och fixa lite frukost och hoppa in i duschen istället.

Me in pink


Skinnjacka från H&M, leggings från Vila, väska från H&M, kofta, tröja och min nya rosa sjal kommer från Gina Tricot.

Nu är jag hemma igen, det gick jättebra att provjobba, hoppas chefen tyckte det också! Nu gäller det att ha is i magen och vänta tills jag får besked någon gång i början på nästa vecka. Jag ska be en liten bön innan jag somnar ikväll:)

Ha en mysig fredag kväll!♥

Mönster från H&M


Dessa tre godbitar hade ramlat in på H&M igår, kostar endast 99 kronor styck.
Nu har jag varit på en intervju på morgonen, kom nyss hem och äter lite lunch, äggröra och bacon blev det. Ska fixa lite med artiklar till deadlinen imorgon, sen ska jag provjobba 16-18.

My look today






Jacka: H&M, Tröja: Monki, Leggings: Gina Tricot, Sjal: Pieces, Skor: Din Sko
Jag och Jenny lekte lite i vitsippsparadiset utanför där hon bor, det var en hel skog full med blommor, kan inte bli mer vårkänsla än så!
Nu kom jag precis hem, intervjun gick jättebra btw, eller det kändes bra iaf. Och jag ska få provjobba imorgon mellan 16-18. Jippie!! Nu gäller det att jag ger järnet imorgon och säljer så mycket som möjligt och hoppas att jag får jobbet!

Fina skor i butik


Scorett

Vagabond

Vagabond

Vagabond



Nu har jag varit på kontoret imorse och lämnat tillbaka alla fikagrejer, och sen åkte jag till Farsta där jag är nu och har skrivit PM med Jenny. Snart ska vi in till stan igen för jag måste lämna tillbaka hyrbilen (vill gärna behålla den), och sen klockan fyra ska jag på intervju på Götgatan, wish me luck!

Its a wrap

Äntligen är jag hemma efter en sjukt lång arbetsdag, ca 14 timmar blev det totalt. Känner mig duktigt trött och har jävligt ont i ryggen efter allt som jag har konkat på idag. Tre olika locations innebär att alla saker ska plockas upp och dukas fram, sen packas ner och sen upp igen på nästa ställe. Det är vad jag har gjort hela dagen:) Nu längtar jag tills min baby kommer hem så jag kan få lite massage innan min rygg går i bitar. Puss & godnatt♥


Jag i tropisk miljö;)

Första location var Bergianska trädgården

Frukostbuffé

Dagens goda lunch

Mitt fikabord

Läggdags

Nu tänkte jag säga godnatt, det har varit en lång dag idag med bilhämtning, fixat fikagrejer, bubbat och burit, men det läre bli ännu värre imorgon. Jag ska gå upp ca 05.30 och koka kaffe och koka ägg, sen ska jag vara på inspelningsplatsen 07.00, kanske får sluta vid nio på kvällen om jag har tur. Så bli inte ledsna om det inte händer så mycket på bloggen imorgon.

Puss & Godnatt

Längtan






Visst längtar man till sommaren när man ser Bikboks härliga sommarkollektion?

Vaknade av ett samtal imorse från ett klädföretag där jag har sökt jobb, de ville att jag skulle komma på intervju på torsdag, jag blev så himla glad! Nu gäller det bara att hålla tummarna och hoppas att jag får jobbet också, då har jag jobb hela sommaren iaf!

Nu ska jag iväg till skolan på seminarium, sen efter det ska jag iväg och hämta en hyrbil inför morgondagens reklamfilmsinspelning, jag ska nämligen vara fikaassistent så ikväll är det storhandling som gäller. Fullt upp hela dagen:) Puss på er♥

Tapas middag


Här ser ni lite bilder från middagen i lördags. Maten var så himla god och stället var superbra! Om ni är sugna på tapas så ska ni boka bord på Azáfran i Hornstull:) Och här kommer en lista på allt smaskigt vi åt:
-
Champinjoner i vitlök

Klyftpotatis med aioli och persilja

Stekta vitlöksräkor med saffranskräm

Sallad med spansk getost, äpple och valnötter

Stekt bläckfisk med grönsaker

Spansk risotto med saffran, skaldjur, grönsaker och citronmousse

Vitlöksstekt oxfilé med grönsaker

Stekt spansk chorizo med piquillo-paprika

Spansk lufttorkad skinka med melon


Det var så gott!!

To do list


Så här händelserik är min måndag, det är fint väder ute och det känns tråkigt att sitta inne och plugga. Men snart ska jag gå ut och handla lite god mat tills ikväll och några fler blommor till balkongen så då får jag lite frisk luft iaf.

Söndags städning


Plockade fina vitsippor

Våfflor till söndagsbrunch (börjar bli tradition)

Liten titt på hur det ser ut på balkongen nu, men det fattas lite blommor fortfarande

Ska köpa fler lila blommor


Det här köpte jag på Ikea igår:
Utemöbler = Bord + två stolar
Röda sittdynor
Två blårandiga filtar
Ljuslykta
En stor kruka
Vattenkanna
Skolådor
Nu har jag och baby städat hela dagen känns det som. Vi har rensat hela förrådet nere i källaren så jag ska kunna få plats med mina saker lite bättre. Två stora kartonger och två Ikea-påsar ska slängas, fulla med skit. Gud vad jag älskar att få ordning och reda och kasta saker som man inte använder längre. Väldigt skönt när det är klart! Nu har vi även fått lite mysigare på balkongen, men jag ska köpa fler blommor bara. Tog upp grillen också och tänkte inviga den ikväll, kommer bli grymt gott med grillat kött och klyfpotatis!

Puss♥

Dagens


My outfit today: Jacka och väska från H&M, sjal från Monki, kofta från Lindex, leggings från Gina Tricot och skor från Din Sko.

Nu har det hänt mycket:

- Först en tripp till Naturhistoriska Muséet med Jimmy och hans familj
- Sen har jag och Karin varit på Ikea, jag har köpt lite saker till balkongen
- Kört en McDrive fika
- Sen har vi hämtat min älskade cykel
- Nu har jag bubbat och burit in alla saker i lägenheten
- Snart ska jag på tapas restaurang och käka middag

Måste skynda mig nu, men det kommer mer bilder sen eller imorgon, puss!

Mitt sista april

Det blev lite dålig bloggning igår, men jag hade en bra fredag iaf. Först sov jag länge och kände mig utvilad och pigg. Karin ringde och ville ha hjälp att hitta skor så då åkte jag in till stan en sväng. (se fler bilder här)
Sen åkte jag hem och städade lite innan Jimmys familj skulle komma (de ska bo här i helgen och kolla på hockey), sen var vi till hans syrra och åt middag på kvällen. Supermysigt sista aprilfirande, vi såg till och med lite fyrverkerier, och sen sjöng vi singstar också! Me lajki:)

Så här såg jag ut igår

Det var inte bara Karin som provade skor:)

Karin köpte 3 par skor totalt, bra jobbat gumman!

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite, har nyss ätit jättegod frukost med mannagrynsgröt. Sen idag ska jag hämta min cykel som står i förrådet i min gamla lägenhet (äntligen!), och sen kanske åka en sväng till Ikea och kika lite. Måste passa på när jag har fått låna en bil idag. Förhoppningsvis kommer Karin och håller mig sällskap:)