Craving for dresses





Åh dom har fått in så fina klänningar på H&M´s webshop idag och en svart fransjacka. Jag vill klicka hem nu, nu, nu!!

And Action


Fin utsikt vid Hornstulls strand igår

Jag njuter av solen lite

Tagning pågår inne på Bio Rio

Fint väder hade vi iaf:)

Min fina mobilväska (bra att ha när man inte har fickor på byxorna)


Så här såg det ut igår när vi spelade in en reklamfilmBio Rio vid Hornstull. Vi filmade även utanför biografen på kvällen och hade konstgjort regn. Kallt som f-n blev det för dom stackrarna som måsta stå i det (jag slapp som tur var, men det var kallt ute ändå). Det var reklam för ett norskt företag som gör ägg och som även gör korv och kött, samma företag som jag jobbade för i Norge för två år sedan. Tråkigt sen att man inte kommer att se resultatet, det visas bara i norsk tv.
Känner mig duktigt sliten idag efter en lång isnpelningsdag igår, totalt 18 timmars inspelning. Måste skynda iväg på mitt vanliga jobb nu...

Puss♥

My looks



Vilken outfit gillar du bäst?

New shorts


Så här ser mina nya shorts ut som jag hade på mig i lördags. De kommer från Bikbok och kostar 249 kr!

My favorite song



Puss & Godnatt♥

Me today






Jacka/Sisters, Poncho/Bikbok, Tröja/H&M, Leggings/Bikbok, Skor/Din Sko, Halsduk/Bikbok, Väska/Gina
Så här har jag sett ut idag, det blåste lite mycket imorse när jag skulle ta outfitbild så kameran höll på att trilla i backen. Först har jag jobbat på Bikbok sen nu har jag varit och handlat till en reklamfilmsinspelning som jag ska jobba med imorgon. Nu ska jag äta middag och sen förbereda inför morgondagen.

Puss♥

Cravings




Provade de här snygga kilklackarna på Scorett i söndags. Big cravings!
Jag vet att jag har köpt skor precis, men man behöver alltid fler:) Eller?

Smakprov


Redaktören har ordet (med mig)

Månadens trendfärg (med mig)

Skofrossa med Jenny

Spotted at Fashion week

Månadens tävlingar är träningskit från Stadium och läppglans från E.L.F.

Det här var ett litet urdrag ur tidingen, vill ni se mer? Gå in här:

modeflickan.se

Me today


Poncho/Bikbok, Kavaj/H&M, Halsduk/Bikbok, Leggings/H&M, Skor/Skopunkten.
Det blev ingen höstmarknad idag på Skansen. Jag blev nedröstad av Matilda och Marlene som hellre ville gå på stan än att åka dit och frysa, plus att det kostade 100 kr inträde. Men tydligen så hade det varit superbra enligt Kelly så jag ångrar lite att vi inte gick dit.
Men vi hade supermysigt ändå, strosade på stan lite, åt en (god) ceasarsallad, sen blev det bio. Vi såg "I rymden finns inga känslor" och den var faktiskt riktigt bra trots att jag hatar svenska filmer i vanliga fall. Den kan jag verkligen rekommendera:)

Puss♥


Reagge party






Det blev utgång på Berns igår, reaggekväll. Väldigt bra musik och vi dansade hela kvällen. Många goda mojitos blev det också! Sen drog vi på Max och käkade nattamat, mums!

Nu håller vi att fräscha upp oss så vi blir som människor igen, ska gå på Skansens höstmarknad idag.

Ha en fin söndag alla fina

Girls night


Så här ser jag ut ikväll:)

Inviger mina nya skor:)

Jag har gjort goda mojitos och vi har ätit supergod middag hemma hos Karin
Nu drar vi ut i Stockholmsnatten!!

Gårdagens shopping









Det blev lite shopping igår som ni kanske ser=) Lite nya underkläder och mysiga vantar från H&M, ett armband och två nagellack från Lindex, ett nytt läppstift från Make Up Store, ett iphone-fodral från Ordning & Reda och ett par leopardkilklackar från Scorett! Känner mig supernöjd med mina nya skor, ska nog inviga dom ikväll när vi ska ha tjejmiddag hemma hos Karin, sen utgång. (Vi bojkottar Blog Awards).

Puss♥

My look yesterday


Lite skräpigt i bakgrunden kanske:)

Jag och Matilda på stan igår:)
Dagens:
Jacka - Cubus
Poncho - Bikbok
Halsband - Lindex
Grön blus - Gina Tricot
Leggings - Bikbok
Skor - Skopunkten

So true



Jag blev helt tagen när jag såg den här bilden på Angelicas blogg. För det första så är hon sjukt vacker! Och för det andra så stämmer hennes citat så sjukt bra. Ibland måste man inse att man inte kommer att bli älskad så som man vill bli älskad. Man måste släppa taget om varandra. Inse att man kan inte bli lycklig utan att man får tillräckligt med kärlek, även om den personen ger så mycket han/hon kan.

Puss & Godnatt♥

Big cravings


De här snygga skorna i grå mocka hade Madelene med sig på våran Modeflickan plåtning. Bilden är lånad från hennes blogg. Visst är de sjukt snygga? Jag vill ha dom nu!!

Har varit på stan med Matilda idag en sväng, och nu sitter vi hemma hos Karin och myser i hennes soffa:)
Jag ska visa imorrn vad jag har köpt, det blev massa fint!

Puss♥

Tattoos


Så här ser mina nya tatueringar ut:) Fina va?;) Jag skulle gärna vilja ha en fin tatuering men jag vågar inte göra en riktig så då är det här perfekt ju! Billigt och gör inte ont någonstans!


Because of you



Har ni glömt att läsa nya numret av MODEFLICKAN?
Klicka på bilden så kommer ni direkt till tidningen:)


Animalprint



♥ Jacka - Bikbok
Kilklackar - Scorett
Leggings - Bikbok
Skjorta - Modekungen.se
Halsband - H&M
Ringar - Cocoo.se

My new bag


Jag har ju glömt att visa min nya väska ordentligt. Den är köpt på Gina Tricot för 299 kronor. Fin va? :)

Nu ska jag sätta på ett avsnitt av True Blood, sen blir det natti natti!

The sun is shining



Så här såg jag ut imorse när jag skulle till jobbet. Fick hoppa in och jobba hela dagen idag (från öppning till stängning) pga av sjukdom så jag blev väckt kl sju:) Hade bara sovit fyra timmar så det tog emot att gå upp, men nu känner jag mig pigg som en lärka!
Blev väldigt glad när det var soligt och fint iaf, trots att jag bara fick se solen i fem minuter.

Puss♥

September issue



Nu har septembernumret av Modeflickan äntligen släppts! Med underbart vackra MADELENE BILLMAN på omslaget! Visst blev det fint?!

Gå in här för att läsa tidningen:

modeflickan.se

Me today



Stress stress, jobb jobb. Har mycket som måste fixas men först måste jag iväg på personalmöte sen ikväll blir det ännu mera jobb framför datorn antagligen. Men så här ser jag ut idag iaf, har min älsklingströja på mig:)

Puss på er♥

Tre favoriter



De här är mina tre stickade favoriter i garderoben just nu. Den första tröjan kommer från Gina Tricot (älskar den mest), den svarta är från H&M och den svartvita koftan är från Bikbok.
Känns så skönt att ha lite mysiga tröjor att värma sig i nu när det börjar bli så kallt.

Vilken gillar du bäst?

Kurslitteratur säljes



Säljer de flesta av mina böcker från Modevetenskapskursen på Blocket just nu!

Gå in här om du är intresserad!

Sneak peak









Här är en liten sneak peak från plåtningen igår. Underbara Madelene var så söt, gullig, snäll, trevlig och grym framför kameran, fast det var första gången. Born to be a model säger jag bara!

Kolla in hennes blogg här<--------

Saturday evening


Jag och Jenny med sina rosa läppar:)

Jag och fina Mallis:)



The look: Overzize tröja/H&M, Leggings/Gina Tricot, Halsband/Indiska.
Hade en superhärlig kväll igår med mina fina tjejer. Först var vi på en liten förfest nästan hela kvällen, dansade och hade skoj, sen när alla skulle dra ut åkte jag hem. Ville ju vara pigg och fräsch inför plåtningen idag. Känns så skönt att inte vara bakishagga:) Plåtningen gick bra idag iaf, fast jag är helt slut nu i kroppen. Stort TACK till Madelene, Emma, Jenny och Armand! Alla har gjort ett grymt bra jobb!

Puss♥

Photoshoot



Just nu är jag och Jenny i studion och ska plåta omslaget till nästa numret av Modeflickan. Det är den här snygga tjejen som ska pryda framsidan! Någon som ser vem det är?=)

Which one do you like?





Här kommer lite outfitbilder från augusti och september. Har du någon favorit?
Lördagkväll, och jag har inga direkta planer. Det spöregnar ute och jag vill helst bara sitta i soffan och äta ost & kex hela kvällen:) Har mycket som måste fixas innan nästa nummer av Modeflickan kommer ut också.

Puss

Orange nails


Fick det här fina nagellacket från O.P.I i en goodiebag för några veckor sedan. Har inte hunnit prova det förrän nu, men visst blev det fint?:)

My look today






Jacka/Cubus, Tröja/H&M, Leggings/Gina Tricot, Leopardsjal/Bianco, Skor/Skopunkten.
Fick ta outfitbild själv idag, gick jättebra. Bara att ställa kameran på ett staket och sätta på 10 sekunders inställning och ignorera alla konstiga blickar:)

Nu har jag Matilda haft Idol-kväll med tacos och jag är så mätt att jag dör snart!

Hoppas ni också har en mysig fredagkväll!♥

At work



Vi har fått in så mycket fina stickade tröjor, cardigans, jackor, halsdukar och allt som behövs till hösten och vintern. Vad väntar du på? Kom till Bikbok och hälsa på mig:)

Karlaplan







Så här såg jag ut igår när jag åkte till Karlaplan och hälsade på Karin lite. Vi åt massa god mat, jag gjorde klyftpotatis i ugnen, sen hade vi stekt fläskfilé, bea och god sallad till. Jag orkar aldrig laga mat längre så det kändes skönt att få göra en riktig middag:)

Nu ska jag ta tag i mig själv och komma iväg till jobbet, ikväll hoppas jag att någon stackars själ vill umgås med mig så jag slipper sitta hemma själv på en fredagkväll:) Idolkväll och ett glas vin tack!:)

H&M News





Hittade massa snygga nyheter på H&M´s hemsida idag, allt kommer därifrån förutom det svarta kilklackarna längst ned som kommer från Ellos. Jag vill typ ha allting=) Big Cravings!

Nu sitter jag hemma hos Karin och myser lite i hennes soffa. Vi ha precis ätit världens godaste middag och nu blir det Idol på tv:n.

Puss♥

Desperat


Jag är i desperat behov av ett nytt läppstift, älskar det här från Lumene, färg nr 3 (Nude Beige), men mitt är snart slut för jag använder det dag som natt, och de verkar vara helt slut i butik! Hjälp!

What to do?
Är det någon som har sett sådana någonstans, på tex Lindex? Om det finns några kvar där ute i Sverige så skicka dom till mig så betalar jag:) Jag är lika desperat som Maria Montazami;)

I need you


Jag känner mig trött, jättehungrig och i behov av massa kärlek. What to do? Jag orkar inte laga mat just nu, det får nog bli kvällsfika istället med smörgås och yoghurt till middag.
Det är så mycket som går emot mig just nu, kan inte allt bara gå bra nångång?

Give me love♥


Grey morning


Idag är vädret lika grå som jag, det är slut på färgglada dagar för mig känns det som. Inte för att jag brukar vara så himla färgglad av mig kanske men på sommaren blir det lite mer ljusa, pastelliga färger ibland. Men jag trivs bäst i höstkläder, när det är okej att ha svart och grått hela tiden:) Älskar min nya tröja från Gina, den är mitt bästa köp hittills!

Vilken färg gillar du bäst att klä dig i?

I want you



Kan man ha för mycket skor? Svar: Nej!
Jag skulle vilja ha båda de här i min skohylla, helst så snart som möjligt. Måste kanske vänta på nästa lön...
Om ni vill se hur fin Jenny blev i håret igår kan ni kolla hennes blogg här<----- Det tog ju fyra timmar innan det var klart men det va det värt!

Nu är min kära mamma här och hälsar på, det är hennes födelsedag idag! ♥Grattis Mamma!!
Snart ska vi åka till Maja, Ulrika och Kerstin och äta födelsedagsmiddag med dom eftersom Maja också fyller år snart (på torsdag).

Me today




Dagens kläder: Jacka/Cubus, Tröja/Gina, Leggings/Bikbok, Skor/Din Sko.
En liten outfitbild från jobbet idag, blir lite snabb bloggning för Jenny sitter med folieslingor fulla huvudet:) Hon vill kunna ha håret utsläppt igen och jag hoppas kunna uppfylla hennes drömmar, ni får se resultatet på hennes blogg imorrn.

Puss o gonatt

Cravings




Bilder lånade från Modekungen.se
Måndag igen, en ny vecka, det regnar ute och jag ska till jobbet snart... Måste bara fixa tusen saker innan och sen ikväll ska jag direkt till Jenny och klippa hennes hår plus färga utväxt. Sen imorgon kommer min kära mamma till Stockholm och så ska vi fira hennes födelsedag! Till helgen blir det plåtning med Modeflickan och det ska bli så kul!

Karins place

Här kommer lite bilder från gårdagen när vi var hemma hos Karin på födelsedagsfest. Sen gick vi ut på Ljunggrens en sväng och drack lite goda drinkar. Det är blandade bilder från min och Karins kamera:


Karin fick presenter

Hon blev jätteglad!

Vi fick bubbel:)

Och jag blev jätteglad:)

Jag och Mallis

Jenny

Hela gänget hemma hos Karin

Jag och Karin i hissen

Goda mojitos på Ljunggrens

Hade en väldigt trevlig kväll igår, tack mina fina vänner!
Vad skulle jag ta mig till utan er?!


Love you all♥

Shopping


Provade lite kläder på H&M

Köpte en svart stickad tröja och leopardtights

Valde mellan två stickade tröjor på Gina

Men det blev den här gosiga istället:)

Sitter och söndagsmyser i soffan just nu med min nya gosiga tröja (den ovan), den är så mjuk och go! Idag blir det massa jobb hemifrån med Modeflickan sen ikväll kanske det blir bio, vi får se.
Nu har jag iaf officiellt köpstopp ett tag framöver:)

Look of yesterday

Lite bilder från gårdagen:

Jenny och Liza

Jag (och min nya kofta)

Alla tre på Götgatan



Jacka/Cubus, Tubhalsduk/Bikbok, Zebrakofta/H&M, Leggings/MQ, Skor/Din Sko.
Nu ska jag ta en powernap innan det är dags att åka till Karin ikväll och fira att hon har fyllt 24 år! Ska bli riktigt kul! Jag måste bara vila mina stackars fötter och huvud lite, gick upp halv åtta imorse och sen har jag jobbat till kl två. Shoppade lite på Götgatan igår också som ni kanske får se sen:)

Puss♥

Dagens tips




Den här fina ponchon hittar du på Bikbok och den kostar 399 kronor. Jag är så kär i den! Himla fin färg eller hur?:)

Nu har jag, Jenny och Liza strosat färdigt på stan och nu måste jag skynda mig iväg på kvällens partaj med Bikbok gänget.

Ha en fin fredagkväll alla söta♥

New shoes





Min nya fina kängor från Din Sko:) Vad tycks?
Nu är jag på stan och fikar lite med Jenny och Liza. Sen ska vi ta lite streetstylebilder till Modeflickan. Så skönt med en ledig dag, och ikväll blir det middag med Bikbok kollegorna:)



Nyklippt


Jag och Karin

Dagens: Jacka/Cubus, Tröja/H&M, Halsband/Lindex, Leggings/Gina, Kängor/Din Sko



Håret känns så fräsht och fint nu:)
Klipningen gick jättebra, hon tog bara topparna lite och sen klippte upp det lite mer. Känns så skönt nu!
Sen direkt efter träffade jag Karin på lunchen innan hon skulle flytta till sitt nya kontor:) Alltid nice med en liten pratstund och fika. Sen drog jag till jobbet och nu är jag hemma igen, fast jag ska iväg nu igen och klippa lite hår ikväll.

Puss på er♥

Black and white




♥ Linne - Monki
♥ Kavaj - H&M
♥ Skinnbyxor - Vila
♥ Väska - H&M
♥ Skor - Scorett
♥ Ring - Forever 21


Det var väldigt länge sen jag gjorde en önskeoutfit nu men bättre sent än aldrig. Den snygga kavajen har jag redan klickat hem och resten önskar jag att jag hade:) Nu ska jag iväg till Corinne & Friends och klippa mig, ni får se bilder på det sen.

Puss på er!

Yesterday





Jag från Götgatan igår innan jag och Jenny skulle ha ett litet möte med Modeflickan. Sen efter det blev det förhandsvisning av filmen The Blind Side. Väldigt bra film, verklighetsbaserad, synd bara att jag kom på efter fem minuter att jag redan hade sett den. Nu är det soffan ,en kopp te och True Blood som gäller.

Puss♥

Tre favoriter



De här tre plaggen är mina favoriter i garderoben just nu. Alla tre kommer från Bikbok så klart:)

Happy Birthday

Idag fyller finaste Karin och min käre bror Johan 24 år! Hipp hipp hurra hurra hurra!


Jag och Karin från i somras:)


Bild på Johan och Erika från Långholmen:)

STORT GRATTIS TILL ER BÅDA! Love you♥

True Blood



Nu är det dags för lite mys i soffan till True Blood, och så te och kex till det:) Jag älskar den serien, har börjat kolla på säsong tre från början nu bara för att jag inte orkar vänta tills nästa avsnitt kommer ut.

Puss♥

Höstjacka



Köpte den här varma och gosiga jackan på Vila häromdagen, kan vara bra att ha ifall det blir jättekallt helt plötsligt:)

Confused





En ny dag, en ny vecka. Har inte sovit där jag brukar sova inatt. Vill inte gå till jobbet, men jag vill inte sitta inne hela dagen heller. Det är så mycket som har hänt på sistone, eller snarare inte har hänt. Har bara gått runt i en ond cirkel som aldrig tar slut. Ibland önskar jag att någon kunde bestämma åt mig hur jag ska göra med mitt liv. Tyvärr går inte det, man måste bestämma allt själv...

Nu måste jag dra till jobbet! Puss på er♥

Style by Tyra


Jag beställde lite saker från Style by Tyra häromdagen och här ser ni resultatet. Jag beställde en jättefin ring också men den var alldeles för stor tyvärr, jag med mina spinkiga fingrar:) Men halsbandet och tatueringarna är jag supernöjd med! Det gick väldigt fort att få paketet dessutom.

Om ni vill beställa därifrån är det just nu 20 % rabatt så passa på! Klicka på bilden nedan för att komma direkt till shopen:

Make up Store

















Så här såg det ut i torsdags när Make Up Store visade upp sin nya höstkollektion Extreme på Berns här i Stockholm.
Det var väldigt extrema färger och former kan man säga och det syns ju på bilderna. Lite svårt att få bra bilder dock pga av att det var så dåligt ljus men det var en bra visning. Man kunde köpa billiga produkter från Make Up Store i deras shop också, sen fick man en liten goodiebag med sig hem.

Don´t worry be happy


Jag igår:)

Jacka/Sisters, Halsduk/Bikbok, Leggings/Gina, Skor/Din Sko.

Jag och Karin

Kom nyss hem från jobbet och jag ska snart iväg igen. Det blir tjejkväll ikväll med middag på Koh Pangan, ska bli så mysigt. Sen får jag se om det blir utgång, är inte så sugen på det just nu, känner mig mest trött:)

Puss♥


Tävla med Modeflickan



Skynda er att bli medlemmar på Modeflickan.se sen är det bara att maila din motivering till:

[email protected]

Autumn is here

Så här såg jag ut idag efter att jag och Jenny hade varit på Berns och kollat Make up Stores modevisning. Jag blev helt paff när jag upptäckte att löven hade börjat gulna och att det inte var apelsinträd. Kan inte fatta att det har blivit höst på riktigt!!


Dagens outfit: Jacka från Cubus, sjal från Bianco, tröja från Bikbok, leggings från Gina och skor från Skopunkten

Fick en goodiebag på Make up Stores visning

Mitt nya halsband från Ms Bijoux

Gula höstlöv (det såg verkligen ut som apelsiner på långt håll)

Godnatt alla fina♥

Goodiebag






Bilder lånade av Jenny

Alla dessa godsaker fick vi i goodiebagen på Angelica och Therese bloggmingel:

Nagellack OPI och Depend, Halsband Bijoux by us, Rosa produkter Fluffbabes, Topp ONLY, Presentkort på valfria jeans Dbrand, Hårprodukter Gliss/Got2be samt Waterclouds, Nagellack Trind/Claudia, Läppstift och mascara L’oreal, Morotsolja Rosenserien, Ansiktscreme Dr Brandt, Läppstift Lumene, Fuktighetscreme Rapsodine.

Tack så mycket!!♥

Me today


Jacka/Cubus, Cardigan/Bikbok, Tröja/Bikbok, Leggins/Bikbok, Skor/Skopunkten

Äntligen hemma från jobbet, ska försöka äta lite sen middag nu medans det är Fångarna på Fortet på tv:n. Är det bara jag som tycker att det är tråkigt? Det va bättre förr iaf=)

Puss♥

Totally finished







Så här såg det ut i fredags när jag träffade Mallan på stan:) Vi shoppade lite, fikade lite och pratade massa som vanligt! Hoppas det inte dröjer så länge tills vi ses igen, jag fick ju inte träffa lille Maxian heller för han ville inte gå på stan.

Nu ska jag skynda mig iväg på jobbet, känner mig duktigt mörbultad i hela kroppen efter två dagars filminspelning med mycket springande och bärande. Jag kunde knappt ta mig ur sängen imorse!

Puss på er♥