3 för 2



Från och med onsdag till fredag är det TAG 3 BETALA för 2 på hela sortimentet på BIK BOK! Passa på att handla om du behöver lite nya fina höstkläder, vi har hela butiken full av snygga jackor, stickade tröjor och snyggaste jeansen med hög midja!

Kommentarer
Postat av: Nicole

Du kan nu vinna Britney Spears nya parfym Cosmic Radiance och så har du även chansen att vinna 2 biljetter till hennes konsert i Stockholm den 16:e Oktober. Resan + hotell om man inte bor i Stockholm får man stå för själv. Tävlingen avslutas den 2/10.



Jag har blivit en av dom utvalda att ha denna tävling på min blogg vilket är så roligt för er och mig



Nu har ni chans att vinna biljetter till Britney Spears konsert den 16:e Oktober i Stockholm (Globen)och hennes nya parfym här i min blogg.

Ni mina läsare tävlar om Britneys parfym Cosmic Radiance (1 person vinner). Men alla som är med och tävlar har även chans att vinna 2 konsertbiljetter. Superkul! Kom igen nu kör vi!

För att var vara med i min tävling gör du så här:

Svara i kommentarsfältet på min blogg på frågan, KLICKA HÄR PÅ LÄNKEN: http://nickys.se/2011/september/ha-chansen-att-vinna-britneys-parfym-och-2-ko.html#comment och svara på frågan :"vilken din favoritlåt med Britney är! "

2011-09-28 @ 15:52:28
URL: http://nickys.se

Skriv gärna något snällt till mig här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback