London day one







Igår när vi kom fram till London blev det en taxi direkt till hotellet. Sen skyndade vi oss iväg direkt till en riktig engelsk pub och käkade middag. En stor köttbit med pommes till, det var välbehövligt efter resan.
Efter det blev det skumpa och bubbelbad på hotellrummet, väldigt mysigt!

Nu är det shopping som gäller idag! Hoppas på att hitta lite fina saker. Tex skor, väska, poncho, pälsjacka, klänning, underkläder mm. Som sagt om någon har något bra shoppingtips så är det väldigt välkommet!

PUSS♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gumman allt du ska köpa har du ju redan, haha! Mys på, miss you!

2011-02-04 @ 12:30:26
Postat av: Hanna

new look är en billig butik men har bra kvalitet för priset. Billigare än H&M och stor butik!

2011-02-04 @ 15:06:30
URL: http://hannalillan.blogg.se/
Postat av: Malin

Om du gar till stora Topshop vid Oxford Circus se till att du besoker alla vaningar, och inte minst den langst ner! Dar har du klader det bara finns nagra ex av - sa att du inte kommer hem med sant som alla andra har. ;) Newlook uppe vid Marble Arch ar bra, battre an den pa Westfield eller Brent Cross sa passa pa att ga upp till den. Primark mitt emot ar ju stor forstas - och det ar klart du ska till Primark - men det finns mindre butiker pa andra stallen som ar lattare att ta sig igenom, den stora ar stokig! Kor inte bara pa de stora gatorna utan ga ner sa att du far se de sma butikerna kring Covent Garden ocksa, och ga! Ak inte tunnelbana for det gar sa bra att ga och du missar de sma sma gatorna med de riktiga fynden om du aker tunnelbana dit.



Annars AR Westfield skont nar man ar trott pa att trangas pa Oxford Street, sa om du tar shoppingdag 2 eller 3 ocksa, sa kan det vara vart att helt enkelt aka dit, slippa slapa pa jackan, och ha allt under ett och samma tak.



Glom inte Liberty's! Och de dar sjalvklara som Harrods, Harvey & Nicks och Selfridges saklart.

2011-02-04 @ 20:49:15
URL: http://piccadillytears.blogg.se/

Skriv gärna något snällt till mig här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback