Maxidress



Klänning - Lindex
Örhängen - H&M
Skor - Nelly
Armband - H&M
Väska - Pieces
Om det inte blåste så satans kallt ute så skulle jag lätt vilja ha den här outfiten på mig idag, solen skiner ju iaf. Men jag och Jenny måste sitta inne hela dagen och plugga, plugga, plugga. Har deadline på onsdag för våran uppsats om Modebloggar. Den där klänningen från Lindex ska jag köpa iaf har jag bestämt:)

Kommentarer
Postat av: Karin

visade du plaggen som du köpte som dissades nån gång?:D vet inte om jag missade dom?

2010-05-24 @ 15:38:53
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: LaLizita

ÅH den där klänningen ska jag också köpa! Ska till Lindex imon när pengarna kommer! ;)



Sv: Tack för dina fina kommentarer. Det är jäkligt jobbigt när man känner sig så här nere. Började t.o.m gråta i skolan idag när några frågade nåt om operationen som de kom på närmar sig. Jobbigt! Tror jag ska skriva av mig här ikväll.. Får hoppas att folket där ute inte tycker jag här helknäpp och töntig.. Får se om jag vågar.



Jobbigt att du också varit ledsen. Hoppas det inte är något allvarligt.. Jag grät också lite imorse, och det var nära att jag inte gick till skolan faktisk. Det är ju inte så vanligt att man gråter sig till sömns och sedan vaknar upp superlycklig.



Jag blev nyfiken på vad du har opererat. Vi kan väl skrivas på facebook, om du vill berätta.



Jag kommer upp till sthlm lördag eftermiddag den 19e.. Ska ut då med några vänner. Ska fråga kirurgen nu på fredag om jag får festa. Kanske bäst att ta det lugnt. Ska ni ut hade det ju vart kul att mötas upp. Annars kan vi väl ta en fika på måndagen (dagen innan) om du/ni kan. Sedan stannar jag i sthlm minst 1v tills jag får ta bort gipset. Men då händer ju inget kul. Kommer nog bara ligga inne i sängen då antar jag. Så vi får ju se till att ses innan då :) Eller att du får hinna se mig när gipset är borta och innan jag åker hem till Öland :)



Kramar!

2010-05-24 @ 18:14:35
URL: http://lalizita.blogg.se/
Postat av: isabelle

the shoes the shoes!

2010-05-24 @ 21:52:10
URL: http://bellisima.se

Skriv gärna något snällt till mig här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback