Its a wrap

Äntligen är jag hemma efter en sjukt lång arbetsdag, ca 14 timmar blev det totalt. Känner mig duktigt trött och har jävligt ont i ryggen efter allt som jag har konkat på idag. Tre olika locations innebär att alla saker ska plockas upp och dukas fram, sen packas ner och sen upp igen på nästa ställe. Det är vad jag har gjort hela dagen:) Nu längtar jag tills min baby kommer hem så jag kan få lite massage innan min rygg går i bitar. Puss & godnatt♥


Jag i tropisk miljö;)

Första location var Bergianska trädgården

Frukostbuffé

Dagens goda lunch

Mitt fikabord

Kommentarer
Postat av: Karin

haha för att jag visade ryggen, vet inte vad som är vågat med det men.. ja SÅÅÅ skönt att va hemma, vet inte, vill bara vila upp mig nu, slliten och mycket jobb!

natti puss!!

2010-05-05 @ 23:14:05
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: LaLizita

Sv: Ja då tycker jag verkligen du ska se filmen. Den va jättefin men också sorglig eftersom hon liksom är död :) Den va lite seg på sina ställen. Den hade inte behövt vara över 2h lång. Men där jag tyckte den va seg visade dem ju det "overkliga", hur hon hade det i "mellanvärlden". Det va fint som sagt, men inte riktigt min grej. Men av mig får den 3,5 av 5 i betyg :D Men allt beror ju på filmsmak!



Med headern menade jag om det gick att förstora den ytterligare nu eftersom jag lyckades göra bilden större. Alltså så att headern går ut till där det gråa börjar både på sidorna och i överkanten. Så att det inte blir en vit ram runt den :)

Att vi inte gjorde det berodde ju på att vi först hade en mindre bild som blev suddig, men med denna nya kanske det går :D



Hoppas du får vila upp dig nu och får en nice massage efter den jobbiga dagen!! Men du lyckades ju få till ett fint litet fikabord iaf ;)



Kram!

2010-05-05 @ 23:21:31
URL: http://lalizita.blogg.se/
Postat av: Fredrica - The Daily Influence

Såg din kommentar hos Karin. Angående Lookbook. Man måste få en inbjudan, antingen från Lookbook eller från en som är medlem där. Kram

2010-05-05 @ 23:24:15
URL: http://thedailyinfluence.blogg.se/
Postat av: LaLizita

Sv: aha ok! Tack så mycket :) Vi hörs då :) Mamma sa precis att hon inte blev så glad för att hennes älsklingshund blev klämd där i hörnet, haha! Men varje bild borde väl även bli lite större när man drar ut den så.. Får vi hoppas :)



Kram o Godnatt

2010-05-05 @ 23:39:51
URL: http://lalizita.blogg.se/
Postat av: LaLizita

DU E BÄST! ;)

2010-05-05 @ 23:45:27
URL: http://lalizita.blogg.se/
Postat av: Fredrica - The Daily Influence

Tack!



Kan se om jag har någon inbjudan över, isf kan jag skicka iväg en till dig om du är sugen på att bli medlem :) Kram

2010-05-05 @ 23:54:18
URL: http://thedailyinfluence.blogg.se/
Postat av: Kelly

Vacker bild på dig! kramis!

2010-05-06 @ 15:08:16
URL: http://kellybiddle.se

Skriv gärna något snällt till mig här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback