Sonia Rykiel



Idag var det dags för H&M att lansera sitt stora designersamarbete med Sonia Rykiel. Det är första gången som H&M har en gästdesginer som har skapat en hel kollektion med lyxiga underkläder för kvinnor.
Jag har inte varit på stan idag och kollat, ska jag vara ärlig så orkar jag inte trängas med en massa folk i butiker idag. Men det verkar vara en hel del snygga saker, speciellt de svarta seten här ovan gillar jag extra mycket. Man kanske ska önska sig i julklapp?:)


Kommentarer
Postat av: Anonym

tyckte inte alls att de såg så lyxiga ut:( tyvärr..

2009-12-05 @ 17:24:46
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Anonym

nej ska nog inte ut:)

haha tror inte att du klarar det.. vi klarade det iaf inte

2009-12-05 @ 17:29:28
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: STYLEMIND

NU kom jag hem iaf. Jag har köpt upp mitt presentkort på sisters! en "bohem klänning" för 599:- heheheh i love it! ska ha den på julafton, inget för dig men för mig :)



RYIKEL grejjerna såg jag på stan. Mycket snyggT!! love trosorna och flera fina bh:ar sånna som jag gillar du vet.. men jag köpte inget.... blir hemma i kväll och ska kolla på robinsson :)



pussssss

2009-12-05 @ 18:13:15
Postat av: Your Dream Closet

Jag var som dig mycket förtjust i en hel del från della kollektion men jag måste säga att jag blev besviken när jag såg plaggen i verkliga livet, tyvärr. Ska ner imorn och kolla lite nogrannare, och hoppa spå att jag är mer förtjust då :P

2009-12-05 @ 18:51:32
URL: http://yourdreamcloset.blogg.se/

Skriv gärna något snällt till mig här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback