Fina naglar



Är det något som jag är riktigt trött på just nu så är det mina hemska naglar. Kan inte sluta riva och bita på dom, (äckligt jag vet). Ska ringa och boka tid för akrylnaglar så fort som möjligt. Vilket är bäst egentligen, akryl eller gelé? Jag har noll koll på sånt.

Puss♥

Kommentarer
Postat av: sevendaysaweek

åh, borde oxå boka tid för det!

2010-11-17 @ 13:37:46
URL: http://www.sevendaysaweek.se
Postat av: STYLEMIND

Gör det i Thailand!! det ska jag göra :)



Men inne på Ellinorak.blogg.se så står det mycket om sånt, hon har det som utbildning på sin frisörlinje på gymnasiet! :) jag tror Gele är bäst efter vad jag läst, man kan göra "bara tipaar" som en förstärkning sen lägger man ett lager gele över...



/nagelteknologen

2010-11-17 @ 14:08:05
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

mina är fina i någon dag tills jag lyckas bryta av en igen. skulle också vilja göra konstgjorda!

2010-11-17 @ 15:27:58
URL: http://emmasays.blogg.se/
Postat av: Karin

Ja! Mår helt bra idag igen, peppar peppar.. men har varit stressig dag, jobbat ända till nu, klockan nio, knappt hunnit prata med robert som varit ledig och drog till Hong Kong ikväll.. men nu är jag ensam i Dhaka då:) men han ska bara va där i två dagar ju.. reser hela natten inatt.. jobbar en dag + öppnar ett konto och åker hem.. men resan tar ju 6 timmar + 2 timmars skillnad så han kommer hem på fredag kväll.. Hoppas verkligen vi hinner prata imorgon var ju nån dag sen nu igen ju.. och imorgon har jag ff här;) PUSS love you!!

2010-11-17 @ 16:04:55
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: LaLizita

Vad kul att du ska fixa din naglar :) Jag har gele och tror jag gillar det bäst. Jag hade akryl i början för flera år sedan men kommer liksom inte ihåg skillnaden på hur det kändes nu..

Men sätt på en liten tipp, du behöver ju inte ha lika lång som mig ;) och lägg sen på lite gele.. Bra med tipp i början så dina egna kan växa ut lite :)

Visa upp resultatet sen :D

Kram!

Ps. skämtade lite om att det var en walk-in.. ;) Riktigt så stor är den ju inte ;) hehe

2010-11-17 @ 22:16:13
URL: http://lalizita.blogg.se/

Skriv gärna något snällt till mig här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback