Oscarsgalan 2011

Satt uppe halva natten och kollade på Oscarsgalan. här är mina favoriter från röda mattan:


Mandy Moore hade en guldig vacker skapelse och Mila Kunis en lavendellila dröm

Jennifer Lawrence och Michelle Williams hade ganska enkla men fina klänningar

Halle Berry och Hilary Swank hade långa drömklänningar med tyllsläp

Natalie Portman (gravid) och Scarlett Johansen var båda vackert klädda i mörklila

Anne Hathaway (kvällens värdinna) och Sandra Bullock var supersnygga i röda klänningar

Vilken är din favorit?

Uppesittarkväll



Tänkte inte gå och lägga mig riktigt än, jag vill ju se Oscarsgalan på kanal 9:)

Är det någon mer som är vaken och tittar?

Sunpocket












I torsdags var jag och JennySunpockets realesefest på SOLO. Det bjöds på bubbel, smirnoff och öl och alla i personalen hade 80-tals skidkläder på sig. Riktigt trevligt hade vi och jag gillade verkligen deras solbrillor! Man kan till och med vika ihop dom:)

You like?

Backstage photoshoot




Karin blir sminkad av duktiga Antonia

Snygga skor från Din Sko

Karins fina klänning från Zara

Jag ville också stå framför kameran

Karin var en naturbegåvning framför kameran




Nu har ni fått en liten sneak peak från gårdagens plåtning med Karin. Hon var så himla duktig, jag är verkligen imponerad!! Fotograf var Armand Dommer och makeupartist var Antonia. Ni får se resultatet sen när nästa nummer av Modeflickan kommer ut 15:e mars. Missa inte det!

Puss


Favoriter













Här är mina favoritbilder från London, vilken är din favorit? Man kan ju se att jag gillar leopard iallafall!
Igår blev det en hektisk men väldigt rolig och bra dag. Först plåtning för Modeflickan (backstagebilder kommer) och sedan födelsedagspartaj hos Citty. Efter det blev det mojitos på Ljungrens, trött som jag var efter en lång och hektisk dag så somnade jag på t-banan hem i min älsklings famn:)
Nu ska jag försöka rycka upp mig och ta mig iväg till jobbet. Blir en lugn kväll ikväll så jag orkar jobba imorgon också!

Puss♥

Look of today


Kofta/Primark, Leopardtröja/Bikbok, Jeans/Bikbok, Halsband/H&M, Ring/H&M.
Nu är det modeplåtning hela dagen som gäller. Vi ska fota underbara Karin idag och det kommer bli så fina bilder! Jag och Jenny har fixat kläder på morgonen från bland annat Lindex och H&M. Ikväll blir det födelsedagsfest för Citty och sen kanske en liten utgång.

Puss♥

Indiska Vår & Sommar




Här är lite bilder från Indiskas pressvisning som jag och Jenny var på i onsdags. Jag är ju egentligen inget stort fan av Indiska, inte riktigt min stil men inredingen är fin. Jenny däremot älskar allt så vill ni fler bilder kan ni kolla in hennes bilder här<------------

My new boots



De här bootsen "bytte" jag till mig på Skopunkten igår, kostar 399 kronor. Fina va?:)

Nu ska jag iväg och träffa Karin och Jenny, först blir det butiksinvigning med Fred Perry och sen pressvisning för Sunpocket.

Puss♥

Me today



Kofta/Bikbok, Tröja/Bikbok, Halsduk/Bikbok, Leggings/Bikbok, Örhängen/Bikbok, Skor/Skopunkten
Som ni ser så har jag bara Bikbok kläder på mig som vanligt, tråkigt kanske, men jag jobbar ju där:) Har inte råd att köpa massa nya kläder två dagar innan lön heller. Skorna provade jag på Skopunkten idag för jag skulle lämna tillbaka ett par andra och så blev det dom istället. Ni får se dom bättre sen. Nu ska jag skölja Matildas hår och sen klippa henne.

Puss♥

Turkosa drömmar





Vi har fått in massa nya fina smycken på Bikbok nu,
kom in och kika!! De här turkosa smyckena ovan ligger från 79-149 kronor.

You like?

Indiska Pressfrukost



Nu ska jag och Jenny till Indiska och kolla in deras pressvisning. Det ska bli härligt att få god frukost också!
Sen ska jag göra lite ärenden på stan innan jobbet, och ikväll ska jag färga och klippa håret på Matilda.

Puss♥

London looks






Vilken outfit gillar du bäst från London?

Cravings



De här snygga skorna hittade jag på rean på Topshop i London för 50 pund, cirka 500 kronor. Jag ångrar mig lite nu att jag inte köpte dom, kan inte sluta tänka på dom. Fast dom va lite jobbiga att gå i tyvärr...

It´s only you



Känner mig så sjukt seg idag efter helgens festligheter, vill bara ligga under täcket hela dagen och sova. Ska till Matilda en sväng nu sen blir drt jobb mellan 13.30-19.15.

Puss♥

White paint







Idag har jag mest legat i sängen och soffan och varit allmänt seg, men jag har målat lite också! Målade en fondvägg helvit så det blir snyggare till visningen som äger rum nästa helg. Snart ska jag iväg till min tremänning Maja och vara lite "barnvakt" till henne ikväll.

Puss♥


Dinner and dancing













Bilder lånade av Karin

Vi hade en grym kväll igår. Först middag hemma hos Robert och Karin (eller i deras "H&M-lägenhet"), sen drinkar och dans på Pure där det var Vip-mingel. Träffade massa söta tjejer som Citty, Kelly, Tora mm. Så fick man även en goodiebag med sig hem som jag tänkte visa en annan dag. Jag har känt mig helt förstörd hela dagen idag men nu börjar det det bli bättre. Sitter hos Karin nu med ett helt gäng med tjejer och dricker mangoshots! Nu kör vi!

Puss♥

Vip


Nu efter jobbet ska jag och J på middag hos Karin och Robert, sen blir det en sväng till Pure för lite vip-mingel!

Ha en fin fredag kväll♥

I want more boots



Hittade dom här på Din Sko igår och jag vill ha dom! Behöver ett par boots utan klack som man kan ha på jobbet:)

Modeflickan tävling



Skynda er att vara med och tävla nu!!

After work









Igår träffade jag Karin en sväng efter jobbet, hon är i Stockholm nu resten av sin Sverige vistelse så det känns bra. Det blev ett glas vin för mig och öl för henne sen firade vi alla hjärtans dag också, eller jag fick alla hjärtans dag presenter av henne♥ Tack gumman!

Det blir mera Karin i helgen, först ska vi äta middag tillsammans imorgon plus våra respektive och kanske en drink ute. Sedan på lördag blir det tjejkväll (jag, Karin och Matilda än så länge) med middag och utgång!

Puss♥


Looking good








Foto: Hannah Hedin Makeup: Andrea Engström

Hur underbara är inte dessa bilder på My? Underbart vacker tjej helt enkelt!

Vill ni se mer och läsa hela Modeflickan Magazine kan ni klicka här<------

Modeflickan Magazine



Nu kan ni klicka er in här och läsa det senaste numret av MODEFLICKAN MAGAZINE!
På omslaget har vi den vackra och inspirerande My Blomqvist. Förutom massa fina bilder på My så kan ni även läsa om de senaste modetrenderna, Stockholms bästa second hand ställen, designers från 80-talet, få outfitinspiration med Ellinorak, bloggporträttet med Kan Dee och mycket mer!

Gift from Victoria Secret





Den här fina presenten fick jag av Johanna när hon kom hem från Australien i söndags.
Så himla fina! Tack gumman♥

Roses





Fick en fin ros igår av världens finaste♥

Nu ska jag göra mig iordning till jobbet sen blir det fika med Mallis som jag har varit i Thailand i en månad!

Puss

Jeans lover

Om du är en jeansälskare och gillar Bikboks jeans så ska du passa på nu för vi har en speciell kampanj som startar idag. Om du inte är en jeansälskare och inte har provat våra jeans så är det perfekt tillfälle att göra det nu. Det är nämligen 100 kronor rabatt på alla Never Denim jeans på Bikbok hela veckan!




Valentine ♥





Bilder från weheartit.com

Idag är det alla hjärtans dag! Hoppas ni får en mysig dag!

Puss♥

Dreaming



Man skulle kunna tro att jag har legat i sängen hela dagen och inte gjort någonting, för det var det jag ville göra när jag vaknade imorse. Men först har jag varit iväg till Arlanda och hämtat upp Johanna som kom hem från Australien idag. Sedan har jag städat och "homestylat" en lägenhet som ska säljas.

Längtar tills imorgon för då är det alla hjärtans dag!! Ska ni fira det?

Puss♥

Cover all





Idag har jag först varit på Sabai Sabai och fått världens skönaste thaimassage. Det var helt underbart och välbehövligt kan jag lova, har haft så ont i nacken i flera veckor, men nu känns det mycket bättre. Sen har jag varit på stan och fikat lite och shoppat lite. Köpte en ny cover all mix från Make up Store för min är typ slut, klarar mig inte utan den. Jag har pennorna också men dom vill jag inte slösa så mycket på för dom tar slut mycket fortare. Hade presentkort på Åhléns som jag fick av min kära lillebror i julklapp så den var gratis. Tack Joakim♥

Nu tänkte jag ta ett glas vin, äta lite middagsrester från igår och sen vet jag inte vad som händer. Hemmakväll elller utekväll, det är frågan?

Sabai Sabai



Åh jag är så lycklig just nu, har precis fått veta att jag ska på massage klockan ett idag på Sabai Sabai. Bästa thaimassagen i stan! En liten överraskning är aldrig fel:)

Puss♥

My look of today



Kofta/New look, Tröja/Topshop, Leggings/Bikbok, Skor/Second hand, Halsband/London.

Nu är jag trött på allt som har med snö att göra, tänker inte gå utanför dörren en sekund nå mer. Ikväll blir det god middag, helsstekt fläskfilé a la Jessica med färsk pasta, rött vin och sen till efterätt; ost & kex!

Mums!


More shopping

Här är del tre i av min shopping från London:


Klockhalsband från Portobello Market

Fina sjalar från Portobello market





Två tröjor från Topshop

Vad gillade ni bäst?

Dagens detaljer


Örhängen från Bikbok

Halsband från London

Ring från H&M
Nu ska jag klippa och färga hår hela kvällen så vi hörs imorgon!

Puss♥

Mulberry look-a-like


Jag såg den här Mulberry kopian på Kappahl igår. Ganska fin tycker jag med tanke på att den bara kostar 249 kronor. Om man jämför med en riktig som ligger mellan 6000-12000 kronor så kan man ju spara in några tusenlappar. Fast helst hade jag ju velat ha en riktig förstås:)

Puss♥

Fika med min kärlek

Idag träffade jag min älskade Karin som är hemma i Sverige, vi fikade och pratade och kollade lite i affärer. Vi har ju inte setts sen innan jul så det fanns mycket att prata om. Sen har jag jobbat hela kvällen och nu ska jag och Jenny ha Modeflickan möte.


Karin♥

Jag provade en hatt på Bikbok

Dagens kläder: Blus/New look, Leggings/Zara, Kofta/Bikbok, Skor/Skopunkten, Örhängen/Primark, Väska/Bikbok.

New Look

Här kommer del 2 av min shopping från en butik som heter New Look i London:


Fjäderörhängen

Halsband

Örhängen

Ett till halsband

Kilklackar i beige

Kilklackar i svart

En mysig kofta och en blus/tunika




New Look låg också på Oxford street och fanns det massor av fina saker till bra priser. Speciellt snygga skor fanns det hur mycket som helst, och det kändes som att det va lite billigare än Din Sko. I was in shoe heaven!! Haha!
Allt detta gick på totalt cirka 85 pund, alltså 850 kronor.

Fina grejer va?:)

Primark

Här kommer del ett av min shopping från Primark i London:















Primark som ligger på Oxford Street var helt klart den billigaste affären jag var på. Billigare än H&M och det var sjukt stort där inne, flera våningar. Och dom hade allt mellan himmel och jord. Man fick lite Ullared känsla där inne men det gick ändå att hitta fina saker om man letade lite. Men det var liksom 100 personer i kön till provrummet hela tiden och till kassan så man orkar ju inte vara där så länge.
Jag hittade iaf lite smått och gott. Tre koftor, en klänning, två tygpåsar, fjäderörhängen, ormarmband, leopardparaply, stayups, strumpbyxor, strumpor, partyväska, pumps, solglasögon mm. Totalt gick det på 82 pund vilket är cirka 830 kronor.

Billigt eller hur?

Lelo



Jag fick ett paket på posten härom veckan som jag har glömt att visa. I paketet låg den här vackra skapelsen från Lelo. Det är nog den finaste och exlusivaste leksaken jag någonsin har sett. Har fått många vibratorer i goodiebags på senaste tiden så det här blir den fjärde i samlingen:) Kan ju vara bra att ha!

LELO introducerar en utsökt linje av Pleasure Objects som framkallar de mest intima känslor av lyx. Linjen består av Alia, Isla och Soraya, dessa fantastiska designobjekt upprätthåller LELOs rykte genom att leverera mer varierad njutning i en flytande vacker form.

Vill du ha din egen Lelo så kan du gå in här och hitta din favorit:

LELO.com

I need more space



Såg en bild på den här snygga klädstången från Ikea på Lcitys blogg. Jag skulle verkligen behöva den nu när jag har packat upp Londonväskan, vet inte vart allt ska få plats. Jag vill ha en walk in closet nu!!

Puss♥

New week










Lite mera bilder från London (saknar det redan)
Vi kom hem rätt sent igår från London, landade på Skavsta vid halv tolv och kom hem runt två tiden på natten. Hade tur att Jennys kille som kör taxi kom och hämtade oss vid centralen, tack Johannes!

Känner mig lite sliten idag efter helgens alla bravader. Shopping och sightseeing hela dagarna och sen hem till hotellet i cirka en halvtimme och iväg igen på middag och party. Det har blivit sena nätter och tidiga mornar varje dag. Nu är det en ny vecka iaf med nya tag, så fort jag har jobbat färdigt ska jag hem och ta det lugnt, kanske träffa Jenny en sväng. Sen ska jag ju ta kort på allt jag har handlat så ni får se!

Puss♥

I love London




Idag är det sista dagen på våran underbara Londonweekend.
Känns jättetråkigt, jag vill inte åka hem än, finns massa mer saker jag vill göra. Vi ska iväg på en liten guidad tur nu runt hela stan och få se Buckingham Palace, The Tower of London, Big Ben mm. Om jag har tur hinner jag springa i någon mer affär innanvi åker hem ikväll:)
Jag älskar London helt enkelt! Hoppas att det blir fler resor hit snart igen!

Puss på er och ha en fin söndag♥

Portobello Market















Idag har vi strosat runt på Portobello Road Market i Notting Hill där dom har en känd marknad. Massor av stånd längs hela gatan fullt med smycken, pälsar, mat, kläder och antika saker. Jag tyckte att de flesta grejer var lite för dyra så det blev inte så mycket shopping idag. Hittade ett halsband och två sjalar. Sen åkte vi in till stan en sväng och då hittade jag lite mera smycken som jag kan visa sen.
Nu är jag så sjukt trött i fötterna och ryggen efter att ha gått på stan i två dagar och sen var vi ju ut igår också. Ska upp till hotellrummet nu och göra mig redo inför kvällens middag, får se om jag orkar med någon utgång efter det.

Puss♥

Oxford Street






Dagens kläder: Trenchcoat/Bikbok, Sjal/Bianco, Tröja/Bikbok, Byxor/Zara, Skor/Second hand
Idag har det blivit en hel del shopping, vi har tyvärr inte hunnit så långt utan har bara gått på Oxford Sreet hela dagen. Eller bara och bara, den är ju ganska lång. Har varit på bland annat Primark, Next, New look, River Island, Selfridges, Topshop mm. Har fyndat en hel del schyssta grejer till ett bra pris. Tex tre par skor för totalt 550 kronor. Ni kommer få se allting sen men nu måste jag skynda mig att göra mig iordning inför kvällen. Först blir det middag på en tapasrestaurang och sen party på något uteställe.

Puss♥

London day one







Igår när vi kom fram till London blev det en taxi direkt till hotellet. Sen skyndade vi oss iväg direkt till en riktig engelsk pub och käkade middag. En stor köttbit med pommes till, det var välbehövligt efter resan.
Efter det blev det skumpa och bubbelbad på hotellrummet, väldigt mysigt!

Nu är det shopping som gäller idag! Hoppas på att hitta lite fina saker. Tex skor, väska, poncho, pälsjacka, klänning, underkläder mm. Som sagt om någon har något bra shoppingtips så är det väldigt välkommet!

PUSS♥

London here I come




Pälsjacka/H&M, Blus/Bikbok, Leopardleggings/H&M, Väska/Bikbok, Skor/Skopunkten

Nu är vi på flygplatsen, vi hörs i London när jag kommer fram! Längtar efter ett mysigt hotellrum nu och att bada badkar, sen imorgon blir det shopping på stan och eventuellt marknad i Notting Hill.

Puss♥

@ Café Opera


Ett fullpackat Café Opera

Josefin Crawford var konferencier och Babsan var en av kvällens prisutdelare

Jag och Matilda

Jag och Kelly

Min Idol Maria Montazami fick pris för årets TV-personlighet

Drack rosa vodka redbull



Kvällens vinnare:
ÅRETS MODEBUTIK WEEKDAY
ÅRETS MEDLEMSBLOGG RMK
ÅRETS RESTAURANG BAR
ÅRETS MODEBLOGG KENZA
ÅRETS NATTKLUBB ROSE
BÄST KLÄDDA KVINNA CAROLINA GYNNING
ÅRETS PERSONLIGA BLOGG PAOW
ÅRETS NYKOMLING I BLOGGVÄRLDEN ISABELLE STRÖMBERG
GÖTEBORGSPRISET ANDREAS WIJK
BÄST KLÄDDA MAN ANDREAS WIJK
ÅRETS TOPPBLOGG DANIEL PARIS
ÅRETS TV PERSONLIGHET MARIA MONTAZAMI

Tack till Finest och Matilda för en toppenkväll!! Nu drar jag till London över helgen!

PUSS♥


Finest Awards



Ikväll är jag bjuden på Finest Awards på Café Opera så efter jobbet blir det ett snabbt ombyte, möta upp Matilda och sen iväg. Ska bli kul att mingla lite innan jag åker till London imorgon och få se vilka som kammar hem bästa priserna.

Puss på er♥

Vill du bli modell?


Modell: Klara Martinpelto  Foto: Hannah Hedin Makeup/hår: Andrea Engström

Lilac brudarna Hannah och Andrea är på jakt efter nya ansikten så om du känner dig sugen på att bli modell har du chansen nu!


"I våran bransch kallas det att ”scouta”, att hitta nya förmågor framför kameran. Vi kommer en gång i månaden publicera en fotoserie med en helt vanlig tjej som vi tror har modellpotential. Samarbetet med  hårstylister och stylister för att få fram en riktig mode känsla i bilderna är en stor del i vackra serier. Vi kommer publicera bilderna här på bloggen och intervjua den tjej som tillslut blir vald."

Så har du det som krävs för att vara modell? Eller kanske du känner någon som har Det? Maila en bild och en liten text om dig själv och om drömmen att få stå framför kameran och visa upp en ny sida utav dig själv!

www.lilac.se

[email protected]


My lovely day

Jag idag: Pälsjacka/H&M, Halsduk/Vila, Väska/Bikbok, Jeans/Bikbok, Skor/Skopunkten

Älskar min nya väska:)

Efter jobbet blev det fika med Jenny

Som var brun och fin efter Thailand

Jag fick två fina ringar i present och en snygg t-shirt från Forever 21:)


Kom nyss hem från en supermysig kväll med Jenny, är så glad att hon är hemma igen! Vi fikade, pratade om allt som hänt den senaste månaden och sen gick på förhandsvisningen av "The Kings Speech" som har fått hela 12 oscarsnomineringar. Den var väldigt bra tycker jag, välgjord och bra skådespeleri av Colin Firth.

Tack gumman för de fina presenterna från Thailand♥

Semlor





När ska man äta semlor egentligen? Är det Fettisdagen idag? Jag är så sugen!

Nu ska jag iväg och kolla på en lägenhet sen blir det jobb mellan 13-16, efter det ska jag och Jenny på bio. Det ska bli mysigt att träffas eftersom hon har varit i Thailand i fyra veckor.