Gott nytt år till er alla!


Önskar mig från Vemdalen!

Last night



Jag och Linda

Live band

Jag och lillebror


Jag och Linda hade grymt kul igår. Jenny och Signe blev hemma för dom skulle upp tidigt idag och åka skidor, men varken jag eller Linda ville åka skidor nu när det är så kallt ute så vi prioriterar att festa istället:)
Hängde väldigt mycket med min lillebror och hans kompisar eftersom det var nästan bara 18-åringar där inne, men vi hade kul ändå som sagt. Lite konstigt att ha brorsan ute på krogen men han är så söt så man kan inte göra annat än bara tycka om honom!

Nu ska jag och Linda ta en liten fjällpromenad, sen blir det antagligen After Ski vid halv fyra tiden. Sen ikväll blir det nyårsmiddag med Jennys familj, jag tror det bjuds på trerätters-middag, sen blir det ju utgång så klart igen. Det är ikväll det smäller om jag säger så!:)

Puss


Modeflickan Cover



Nu är omslaget till Modeflickan Magazine äntligen färdigt och snart är det lansering av den nya och enda digitala modetidningen i Sverige!!
Gå in här och anmäl dig till vårat nyhetsbrev så du har koll på när tidningen släpps!

Framme i Vemdalen

'

Nu är vi framme i Vemdalen och vi möttes av en upplyst backe och massa som åkte kvällsåkning. Fast först höll vi inte på att komma fram för det var en bilolycka precis 2 km innan Vemdalsskalet så det gick inte att komma fram alls, och sen kom räddningtjänsten och brandbilen. Tydligen var det två bilar som hade frontalkrockat så vi fick vända bilen och ta en annan väg till stugan.
Nu är det snart partydags och vi tänkte gå ut på hotellet en sväng och svänga våra lurviga. Det är ju dagen före nyårsafton tänker ni och att man kanske inte borde gå ute, men här i Vemdalen är det nästan värre drag dan innan så då måste man ju passa på;)

Årskrönika

Januari:

Jag och Jenny bodde kvar i Tönsberg, Norge och livet var pest. Vi jobbade på fabrik dag som natt och slet som djur, samtidigt som det var kallt som fan ute! Både jag och Jenny bokade resa till Thailand och det var det enda vi kunde tänka på.
Februari:

Jag var i Vemdalen en sväng och lärde mig att åka skidor igen för första gången på tio år. Sen var Stefan, Laura och Isabella här på besök från USA och de följde också med till fjällen.
Mars:

Jag och Matilda var i Thailand i tre veckor. Bästa resan jag gjort hittills! Jag längtar tillbaka varje dag som går och förhoppningsvis ska jag göra en ny resa till Asien under 2010.
April:

Jag, Matilda och Jenny var nyss hemkommen från Thailand och alla var bruna och glada. Så hade vi fest hemma hos mig i Hudik på påsken och jag hade årets beslutsångest om jag skulle åka tillbaka till Norge och jobba igen eller om jag skulle flytta tillbaka Stockholm och söka nytt jobb.
Maj:

Jag bestämde mig för att flytta tillbaka till Sockholm och fick vara inneboende hos Johanna så länge. Sen träffade jag massa nya vänner och en kväll i slutet på maj träffade jag min underbara älskling för första gången och nu är det vi på riktigt:)
Juni:

Sommaren bestod av mycket fest och jag träffade massa nya vänner som jag fortfarande håller mycket kär.
Jag och söta Karin hängde mycket på Josefinas och drack massvis med rosévin och jag hade praktik på Finest hela sommaren och träffade underbara Citty.
Om ni undrar något är det bara att fråga, resten av årskrönikan kommer imorgon.

Puss

Wish of today


Väska - Ellos
Skor - H&M
Leggings - Ellos
Rutig skjorta - Vila
Pälsmössa - Ellos

Big cravings!! Jag vill ha allt detta nu, nu nu!!
Nu har jag nästan packat färdigt och snart ska jag iväg till bussen för att åka till Delsbo och möta upp tjejerna. Sen åker vi bil därifrån med Jenny upp till hennes stuga i Vemdalen. Jag har ju också en stuga där men den är tyvärr uthyrd denna vecka så vi får bo hos Jenny istället.

Tired



Idag har jag varit väldigt duktig och jobbat hårt. Kom just hem från mina släktingar som jag har klippt och gjort slingor på, höll på i fem timmar med tre personer men det var lätt värt det. Fick 1200 kronor i dricks och det behövde jag! Grymt nöjd!

Nu ska jag packa väskan för imorgon bitti för då åker jag, Jenny, Linda och Signe till Vemdalen för att fira nyår! Ska bli så kul och jag längtar! Hoppas det inte blir 30 minusgrader bara så vi slipper frysa ihjäl!

♥Puss

H&M Spring


Fick hem nya vårkatalogen från H&M och Ellos igår. Alltid lika kul att få på posten tycker jag så man kan bläddra i, annars kollar jag alltid på internet och det blir lite tråkigt ibland. Hittade massa fina saker jag ville beställa iaf, framförallt massa billiga sommarskor. Nu längtar jag våren och varmare tider!!

Shopping day



Det blev en heldag i Sundsvall idag. Jag hittade tre tröjor som jag ville ha men det fick bara bli en, den i mitten från JC, 199 kronor. Ingen var på rea (typiskt) så jag hade inte råd med flera just nu. Så jävla surt att man ska betala in hyran imorgon annars hade jag känt mig rik. Sen köpte jag även lite nya strumpor, strumpbyxor, örhängen och en klänning på H&M med paljetter på axlarna, ni får se sen. Jag har inte ens orkat provat den själv än.

Nu är det msn date med baby igen sen ska jag sova. Har mycket att stå i imorgon, ska klippa och färga håret på tre personer!

♥Puss och godnatt


I love Sale

Nu ska jag, Linda, Signe, Julia och mamma åka upp till Sundsvall en sväng och shoppa loss på rean.
Jag vill ha/jag behöver:

En lång randig mysig tröja

Stickade strumpbyxor
Hjärtmönstrade strumpbyxor
Svart midjekort kavaj
Pälsmössa
Strumpor
Varmfodrade skor
Silverörhängen
Mössa

Paljettshorts
Rutig flanellskjorta
Svart skinnväska


Till Jenny

Denna video är tillägnad Jenny som inte kunde närvaro igår:


Lazy Sunday

Nu har jag legat i soffan och slappat hela dagen, eller först sov jag halva dagen till ett typ och sen har jag suttit i soffan nästan hela tiden. Förutom att jag har gjort alldeles egen tomtegröt (risgrynsgröt) och åkt iväg och köpt thai mat (take away), gud vad gott det va!

Just nu har jag en msn date med min darling som befinner sig på andra sidan jordklotet, i Rio de Janeiro för att vara exakt. Saknar honom så himla mycket! Idag är det bara 35 dagar tills vi ses nästa gång. Suck!



Våran sista kyss på perrongen i Hudiksvall♥

New stuff






De här köpte jag igår, leggingsen är från Lindex, väskan och trosorna köpte jag på rean på Gina Tricot. Allt som allt blev det bara 199 kronor eftersom jag hade presentkort på Gina som jag fick i julklapp.
Billigt!

Sigge Hill







Jag och Linda hade grymt kul igår trots att vi inte var ett dugg sugna på att gå ut först. Sigge Hill spelade grymt bra och vi dansade och sjöng för fulla muggar. Jag kan ju inte så mycket Sigge Hill låtar men jag sjöng ändå.
Känner mig duktigt trött idag iaf, klarar inte av tvådagars på krogen längre tror jag, man börjar bli för gammal, hehe:)
Nu ska jag bara kolla på film i soffan idag och ta det lugnt, sen imorgon kanske det blir en sväng till Sundsvall för lite shopping.

Getting ready





Nu sitter jag här och dricker en Bacardi Razz drink (smakar skit) och målar naglarna i sista sekunden som vanligt, ska snart iväg på Radjos med Linda och kolla på Sigge Hill!
Jävligt trist bara att Jenny sitter insnöad i Bjuråker med feber och Signe är tröttishagga i Via och Marlene är i Delsbo och tofflar, men vi klarar oss fint ändå!;)


"Jag ska ooa hela natten, ooa hela dan, ooa hela natten skrämma slag på halva stan. Ooa hela natten lång tills du upptäcker mig, aoo aoo aoaoaooo"

Annandagen

Efter vi hade städat huset imorse så blev det en stor pizza till frukost/lunch, "Hudik Special" med oxfilé och mycket bea på:) Mums!



Efter pizzan gick vi på stan en snabbis och kollade in mellandagsrean, men det var lite dåligt tycker jag, inte alls så mycket som jag trodde. Köpte iaf en fin väska på Gina och nya trosor och sen lackleggings på Lindex, ska visa sen.

Nu måste jag och Linda ta en powernap om vi ska orka med kvällen.

♥Puss

Stadt

Det blev en rolig fest hemma hos mig här igår och sen utgång på Stadt. Egentligen ville vi ju gå på Radjos men kön var så sjukt lång så vi sket i det. Sen hade vi lyckats få gratisbiljetter till Stadt så vi kände oss grymt nöjda ändå:)


Malla och jag

Jag och Mattan

Jag och Linda

Siggan och jag

Lisabi, Signe och Jenny
Härligt att träffa tjejerna, speciellt Mattan, Siggan och Lisen som jag inte träffar så ofta annars. Sen hade Jennys kille en massa kompisar med sig också så det blev ganska mycket folk, plus att både Joakim och Julia hade fest på nedervåningen. Inte så kul att städa idag när man är bakis och måste plocka snus och tuggummi från golvet men så är livet!

Juldags outfit


Klänning från Bikbok och tyllkjol från H&M.
Nu sitter jag här och förbereder inför festen ikväll, det kommer ju lite folk snart. Plus att mina syskon (Johan, Joakim och Julia) också har kompisar som ska komma hit. Hmm... hoppas huset står kvar imorgon när vi vaknar:) Just nu önskar jag att jag hade en egen hårstylist som kunde locka och fixa mitt hår för jag orkar inte själv, då får det bli uppsatt i knut hela kvällen.

Hoppas alla får en trevlig Juldag!

Juldagen

Nu har jag varit vaken en liten stund och ätit frukost. Klockan två kommer farmor hit och då blir det julbord. Sen ikväll blir det förfest hemma hos mig innan vi ska ut här i Hudik, hoppas bara man kommer in för alla förköpsbiljetter är slut till Radjos. Men jag ser fram emot att träffa alla vänner ikväll så det blir roligt vad som än händer.

Vet inte vad jag ska ha på mig än heller men jag skulle gärna se ut ungefär så här:

Bild från H&M

Jag = Tomte


Jag var duktig tomte idag och delade ut julklappar till alla, mest till mig själv förstås;)


Min julaftonsoutfit: Klänning från H&M och smycken från Gina och Ms Bijoux.

Julklappar

Jag fick presentkort på Sturebadet av älsklingen så vi kan gå dit och få massage tillsammans när han kommer hem:)

Tack så mycket!!

Sen har jag fått det här:

- Presentkort på Vila 600 kr

- Presentkort på H&M 500 kr

- Presentkort på Gina Tricot 300 kr

- Presentkort på Åhléns 300 kr

- 500 kronor av Mormor

- 500 kronor av Morfar

- Lila ljuslyktor från Glashuset i Oslo

- Ooga Chakka (musikspel) från Designtorget

- Svart tyllkjol (köpte till mig själv)

- Svart flytande eyeliner (köpte till mig själv)

Precis vad jag behöver!


♥Tack Jimmy, Mamma, Pappa, Johan, Joakim, Julia, Morfar & Mormor!♥

 


My best x-mas song

Band Aid - Do they know it's christmas

Bästa jullåten för mig i alla fall.

 

Vilken är din?


Julmaten



Jag gör ägghalvor med räkor och rom på

Vårat lilla julbord

Prinskorv och köttbullar är ett måste

Mina favoriter

Kakor och bullar
Nu har vi ätit så mycket julmat så vi orkar inte ens öppna julklappar... får se hur det går:)

Merry Christmas



Till alla söta snälla där ute!!
Nu har jag ätit julgröt, fått julklapp av min baby (ska visa sen, det var bästa julklappen ever) och sen har jag skjussat honom till tåget. *Snyft*! Nu dröjer det bara 38 dagar tills vi ses igen.

Snart blir det Kalle Anka på TV:n och sen ska vi äta julbord med morfar och mormor och hela famliljen, sen hoppas jag att tomten kommer!


Dan före dopparedagen

Nu har vi tjuvätit lite från julmaten eftersom Baby ska åka tidigt imorgon till Arlanda så han missar julbordet annars. Det blev allt från Janssons frestelse, prinskorvar, mammas underbara köttbullar, saffransgrynkaka (hälsingekaka), kallrökt lax, julskinka, ägghalvor med räkor på, rödbetsallad mm.

Nu är äntligen hela familjen samlad också, Johan (största lillebror) kom precis hem från Norge idag. Har inte sett honom på ett tag, känns skönt att alla är på plats för en gångs skull.

Slänger in en liten dagens outfit också:

Mössa (Julias), Jacka Everest, Kofta Only, Halsduk H&M, Leggings MQ, Stövlar Din Sko.

Puss

To do list

En dag kvar till julafton och paniken stiger:) Näe inte riktigt så farligt är det men lite. Mycket som ska göras idag känns det som i alla fall och jag har inte ens börjat:

♦ Klippa Jimmy
♦ Göra slingor på Mamma
♦ Göra slingor på Julia
♦ Klippa mormor
♦ Göra en toning på mitt eget hår
♦ Åka skoter med Joakim
♦ Göra egen mandelmassa
♦ Göra knäck
♦ Koka risgrynsgröt
♦ Bada bastu och tvätta håret


Kyla

Det märks att vargavintern har kommit till Sverige nu. Det är så kallt ute så det ilar i ryggmärgen och man kan knappt andas med näsan när man går ut. Och så mycket snö som det har kommit nu över hela Sverige var det länge sen det gjorde, till och med stockholmarna får en vit jul i år.
Största problemet för mig är vad jag ska klä på mig, har inte så mycket varma kläder och skor.


Just nu är det 18 minusgrader i Hudiksvall.
Update: 22 minusgrader nu!

Hur kallt har du?

Gucci



Gucci S/S 2010

Jag har blivit världens sjusovare helt plötsligt. Sover till halv tolv på dagarna, fast jag ställer klockan på tio så går det inte att kliva upp! Jag brukar vara duktig och kliva upp i tid, men jag är ju ledig nu så jag får väl passa på att unna mig lite extra sömn. Svårt att kliva upp när man har en varm och go älskling bredvid sig också... får se hur vi ska klara av att gå upp i tid på julafton för då är det mycket som ska hinnas med innan hans tåg går mot Arlanda!


Julgran

Nu har jag och baby varit duktiga och klätt julgranen! Jag vet att de flesta tycker att man ska klä granen dagen innan julafton men det tycker inte jag. Då hinner man liksom inte få in rätta "julkänslan" i tid. Några dagar innan eller en vecka innan tycker jag är lagomt. Sen när juldagarna är över vill man ändå ta väck den på en gång.
Roligt att få lägga alla paket under granen i tid också så man hinner sukta lite efter dem:)


Jag pyntar och gör fint:)

Våran fina (plast) gran


Klapparna är på plats

Det finaste paketet av alla (som min Baby har gjort till mig) Can´t wait to open it!!

Brukar du klä julgranen dagen innan julafton eller tidigare??

3 mån

♥ Glömde berätta att det jag och Baby firade tre månader igår!
He makes me so happy:)
Det blev en liten middag för två på Medelhavskällaren här i Hudik och jag åt världens godaste plankstek med oxfilé! ♥

Julbakning


Nybakta lussebullar!

Nybakta pepparkakor!

Nybakta syltkakor

Igår hade vi storbak här i köket. Jag, Julia och mamma bakade lussebullar och småkakor medans Baby gjorde julgodis (Rocky road). Hur gott som helst! Jag älskar nybakta lussebullar, speciellt min mammas!
Nu ska jag och Baby på stan en sväng och handla de sista julklapparna och kika runt lite i Hudik.
Bara tre dagar kvar nu till julafton och jag både längtar och gruvar mig. Jag längtar efter julmat och julklappar men jag gruvar mig tills min Baby ska åka till Sydamerika, han åker nämligen på Julafton och är borta i fem veckor! Fy f-n vad jag kommer att sakna honom!

CH









Bilder från igår.
Först var vi på CH en sväng sen blev det Stadt efter det eftersom de stängde klockan ett och då ville vi inte hem riktigt än:)
Nu är det lussebullar och kakor som ska bakas så jag måste springa till köket!

♥Puss

Vemdalen


Massa snö

Våran fina stuga

Baby är duktig och skottar snö

Kallt, kallt men mysigt med snö!

Goodiebag

Så här såg goodiebagen ut som vi fick igår:


Bilder från Jenny
Parfym, mascara, brun-utan-sol servetter, rabattcheckar, choklad m.m... väldigt uppskattat!
Nu har vi äntligen kommit hem från Vemdalen och nu sitter jag och Jenny i mitt kök och dricker lite bubbel medans killarna spelar NHL nere i källaren:)

F12


Gröna drinkar

Jag och Clara

Jag och Maria

Jag fick inte vara med för mitt ansikte såg missbildat ut.

Supertrevlig kväll och fina goodiebags fick vi också, kan visa det imorgon för nu har jag inte tagit några bilder på den. Är som sagt på väg upp till Vemdalen nu med Jimmy, mamma och Julia. Tur att jag har min dator och mitt mobila bredband med mig så jag överlever tills imorgon:)

Home sweet home


Våran fina julgran

Hur mycket snö som helst här hemma


Äntligen hemma i Hudik
efter en lång bilfärd igår kväll. Jag och Jenny var ju först på F12 salongen igår och träffade söta Maria (Vanillascented), Natalie och Clara från klassen för lite fashion party. Elin Kling var på plats så klart och vi blev bjudna på gröna cocktails och bubbel. Sen vid kvart i tio kom våra kära pojkvänner och hämtade upp oss och sen bar det av upp till Hudik, i en väldigt trång och fullpackad bil. Kunde knappt se ut för vi hade så mycket packning i bilen, det var alla julklappar som tog mest plats.

Bilder från kvällen kommer senare, vi ska åka upp till fjällstugan i Vemdalen nu.

♥Puss

Cravings



Är sugen på att buda på den här snygga pälsvästen på Tradera, synd att jag inte har så mycket pengar just nu. Klicka på bilden så kommer ni till auktionen, och hennes blogg hittar ni här<----

The winner is...


Jag har mailat dig och skickar vinsten idag:)


Snöstorm


Hjälp! Det är årets snöstorm ute och mitt fönster håller på att snöa igen. Om det är snöstorm imorgon vet jag inte om jag pallar att dra till skolan helt ärligt... vi får väl se.

Liten update: Jag gjorde även slingor på Marlenes hår och blev klar nu, ska packa lite sen sova.

Puss o godnatt!

Klappar och klippning


Söta Vincent

Julkort till mig:)

Julklappar till familjen:)
Idag har jag varit riktigt duktig. Först åkte jag till Annamaria och hälsade på henne och lilla söta Vincent som behövde en hårklippning. Jättesnäll och duktig var han när jag skulle klippa och det blev så bra!
Sen har jag, Marlene och Jenny varit och simmat, det blev ca 40 längder idag, tappade räkningen så jag vet inte exakt, bra känns det i kroppen nu i alla fall.
Även att jag har "packat in" nästan alla mina julklappar, med hjälp från Jenny (hon som älskar att slå in julklappar som tur är).
Nu har jag och Marlene kollat på "Bonde söker fru", man fick ju nästan en tår i ögat när man såg hur kära dom har blivit. Har klippt henne nu också och sen ska jag packa till resan hem till Hudik imorgon.

Puss

All I want for christmas

Min lilla önskelista: (bättre sent än aldrig)

1. Presentkort så jag kan köpa kläder.
2. Pengar så jag överlever januari.
3. En ny väska i svart läder eller grå mocka, helst en Mulberry väska;)
4. Ringar och halsband i svart och silver.
5. Biobiljetter uppskattas alltid.
6. En Pilatesboll som ska hjälpa mig med mitt nyårslöfte.

Jag hoppas att alla ni söta rara där ute som inte har köpt någon julklapp åt mig än ser det här och får några bra tips:) Hehe! Jag däremot är i princip klar med alla mina julklappsinköp nu, ska bara packa in dem också!

♥Puss

Väderrapport


Det ska bli MINUSGRADER!!



Dags att pälsa på sig inför helgen och de kommade dagarna, det ser ut som det ska bli duktigt kallt ute. Minusgrader och snö över hela Sverige! Jag vill ju ha en vit jul, men måste man frysa ihjäl på kuppen?

Älska eller hata snö & kyla?

Fashion Party

Yes! Jag och Jenny fick en inbjudan till den här festen av söta Maria:



Jag hoppas bara att vi kan gå, för tanken var egentligen att åka hem på torsdag kväll till Hudiksvall med våra kära älsklingar, men om vi har tur kanske de är snälla och väntar lite på oss så vi hinner gå på fest först!:)
*HOPPAS*

@ School


Först var jag och Jenny på Filmhuset imorse och såg en film som heter "The cook, the Thief, the Wife & her Lover".
Väldigt färgstark och framförallt magstark film med många riktigt äckliga scener. Det är Jean Paul Gaultier som har gjort alla kostymer i filmen och det är det som är mest intressant.

Kolla gärna på ett klipp från filmen så får ni se hur Helen Mirrens klänningar som spelar "The Wife" skiftar färg beroende på vilket rum hon är i:


Balmain S/S



I just love it! Don't you?

Lilla julafton

Nu har jag, Jenny, Karin och Emelie precis haft "lilla julafton" hemma i Karins julmysiga lägenhet.
Det blev lite julklappsutdelning, jag fick en ring, ett halsband, en chokladkaka och en tablettask av Karin. Sen bjöds det på glögg, chai te, pepparkakor, syltkakor och nötkakor (jättegoda som Karin bakat själv!).
Så himla mysigt och trevligt hade vi, och det kändes bra att hinna träffas innan jag och Jenny drar hem till Hudik på torsdag.



Så himla nöjd med mina fina julklappar! Tack!

Kolla även in Karins blogg för lite "crazy" bilder!

Julklappstävling

Glöm inte att tävla!!
Klicka på bilden för att komma till min julklappstävling:

Snö


Snö på balkongen idag


Trodde aldrig att det skulle ligga snö på backen när man vaknade idag, men det gjorde det! Mysigt med snö tycker jag, bara det inte blir blött och blaskigt.
Nu blir det en sväng på stan med baby, sen ska jag simma med Jenny och sen ikväll blir det "lilla julafton" hemma hos Karin med glögg och julklappar:)

♥Puss

Vila



Har hittat många fina saker från Vila som jag vill ha. Mycket paljetter och mycket svart, just the way I like it!
Mamma: Jag önskar mig presentkort där i julklapp!♥

Lucia


Jag cirka 5 år gammal
Idag är det tredje advent och dags att tända det tredje ljuset (detta är viktigt för mig, hehe). Sen är det ju Lucia idag också och jag hade mer än gärna tittat på ett Lucia-tåg idag men vart ska man göra det? I kyrkan eller?
Jag har ingen aning vart man kan gå här i Stockholm, sist jag såg ett Lucia tåg var nog 10 år sedan tror jag.

Har du sett ett Lucia tåg idag?

Mysig lördag

Jag och Karin
Goda munkar på Sergels torg
Karin fotar allt hela tiden:)
Fint julpynt i hela stan
Fin julbelysningen på Drottninggatan
Snöar gör det också!

Hade lite lördagsmys idag med Karin och Emelie först idag sen med b-friend och hans familj. Det blev mycket fika och lite shopping, jag hade glömt mitt Visa-kort hemma så det fick bli mest fönstershopping idag.
Nu blir det en lugn kväll med vita snöflingor som utsikt, jag bryr mig egentligen inte om det snöar här i Stockholm, lite mysigt är det ju men det blir oftast bara blaskigt. Huvudsaken för mig är att det snöar i Hudik på julafton!

Lördagshäng


Blev utgång på Collage igår med Jimmy och hans kompisar och så Natalie och Clara från min klass. Känner mig något sliten idag men nu är det dags att rycka upp sig. Ska träffa Karin på stan och "lördagshänga" med henne:)
Ska försöka handla lite julklappar också så jag blir klar med den biten.

Puss på er!

Erik vann!

Jag röstade på Tove förra veckan men hon gick inte vidare. Nu har Erik vunnit Idol 2009 och jag känner att han är en riktigt värdig vinnare!
Vad tycker du?

What a day

Först fick jag och Jenny punktering på bilen idag när vi var på väg ut till Järna och skulle rida. Så jävla typiskt, det har aldrig hänt mig förut men vi tog tag i saken och bytte däck (nästan) helt själva.
Fick stanna en bil och ta hjälp av en karl som hjälpte oss att få upp bultarna, de satt så sjukt hårt! Men sen fixade vi resten galant, trots att det tog lite tid. Grymt stolt över mig och Jenny som klarade det:)

Jag i ridhjälm
Efter vi hade fixat punktering tog vi oss äntligen fram till hästarna som väntade glatt i hagen. Jag red på söta Stjerna och Jenny red på Abba. Jag trodde inte att det skulle gå så bra som det gjorde, jag galopperade till och med! Och nu känner jag mig nästan som en riktig hästtjej:D Haha!


Nu är det dags för ett glas vin och Idol final!

Julklappstävling



Nu är det äntligen dags för en liten tävling här på bloggen! Tänkte att det är ju jul snart och då passar det ju bra med lite extra julklappar:)

Denna julklapp innehåller:
Backstreet Boys skiva
Hårband från Topshop
Schampo och balsam från Gliss
Coola skosnören från pimpmylaces.com
Lösnagelkit från Depend
Guldigt hårband från Åhléns
Smyckesputs handske från Björg



För att vara med och tävla måste du lämna en kommentar här och skriva ett kort julklappsrim på cirka två rader. Ett extra plus är om du tipsar om min tävling i din blogg.
Glöm inte att skriva in din mailadress (den är anonym för alla utom mig).
Tävlingen avslutas onsdag 16/12 klockan 23.59.

Lycka till!♥

Ridning


Klev just upp, ska bara trycka i mig lite frukost sen ska jag iväg och rida med Jenny idag. Ja ni hörde rätt, jag ska rida på en levande häst! Kan inte ens tro det själv men så är det. Marlene kunde inte så då får jag vara hennes stand-in idag. Vi ska rida islandshästar och dom verkar vara snälla så det går nog bra.

Puss så länge!♥

Tävling hos Jenny


Klicka på bilden för att komma till Jennys tävling! Man kan vinna massa fina saker!

Hos frisören






Fotograf: Jenny

Istället för skola blev det klippning idag istället. Jag passade på att ringa till Linda Vista och som tur var så fick jag en tid redan idag. Tänkte först vänta med en klippning till efter jul på grund av mina ekonomiska problem men jag kände att det inte gick att vänta så länge. Sen hade jag fått ett rabattkort av baby på 250 kronor också eftersom han alltid klipper sig där så då blev det lite billigare. Kände verkligen att det behövdes en ordentlig uppfräschning, och nu känns håret helt underbart mjukt och härligt! Tack söta Emmelie för att du gjorde mig så fin!

Look of today



Jacka -
Gina Tricot
Halsduk -
H&M
Stickad tröja -
Gina Tricot
Vantar -
H&M
Leggings -
Gina Tricot
Väska -
H&M
Stövlett - H&M

God morgon


Nu sitter jag på skolan och väntar på att filmvisningen ska börja någon gång. Först åkte jag och Jenny fel, vi åkte till filmhuset istället för Universitetet och nu har vi stressat ihjäl oss. Fick precis reda på att filmvisningen och föreläsningen är inställd idag. Tråkigt! Vad ska man göra nu liksom? Suck...
Får sitta här och blogga lite sen åka hem igen:)

Natti


Idag har jag och Jenny varit duktiga och simmat. Jag simmade 50 längder och är duktigt nöjd med mig själv. Efter badet blev det klippning av Jennys (lite) slitna toppar, känner själv att det är dags för frisören snart eftersom min förra tid blev avbokad i sista sekunden.
Nu är det i alla fall läggdags och en lång dag med filmvisning och föreläsning väntar imorgon.

Puss och godnatt!

Min namnsdag


Bild från Corinne&friends i september (önskar mitt hår kunde se ut så just nu).


GRATTIS
till mig idag som har namnsdag, jag heter nämligen Anna i andra namn. Jessica Anna Britt Stonegård för att vara exakt, men det tredje namnet ska vi helst inte tala om, jag gillar inte det!
Det är nog många som heter Anna kan jag tänka mig så grattis till alla er idag!♥


Questions


Lovar du att vara ärlig? Självklart!

Du heter? Jessica Stonegård.

Smeknamn? Jesse, gumman, baby.

Beroende av? Trocadero och sötsaker.

Vad tror folk om dig? Att jag inte äter tillräckligt kanske, men det gör jag:)

Vad får du oftast komplimanger för? Mina långa ben.

Hur imponerar man på dig? Genom att göra mig glad.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Fuck you bitch (från Jenny)

Sprit, cider, vin eller öl? Vin, helst bubbel.

Hur svarar du i mobilen? Beror på vem som ringer, men oftast "Halloo"

Antal timmar sömn inatt? 11

Brukar du komma i tid? Nja... jag försöker.

När mår du bra? När jag blir bjuden på god mat.

Vad tycker du om fötter? Äckliga, speciellt mina egna.

Rakar du benen? Näe, jag epilerar.

När brukar du oftast gå och lägga dig? Så sent som möjligt.

Är du blyg? Ibland, men det är inte ofta.

Har du spytt offentligt? Hoppas ingen har sett mig men det har väl hänt när man var ung och dum (fjortistiden).

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? Ha sex med en het tjej så klart!

Är du bortskämd? Absolut inte!

Vad längtar du tillbaks till? Jag längtar tillbaka till Thailand.

Har du bra vänner och äkta vänskap? Japp!

Hur gammal är du? 24 år.

Tycker du om någon just nu? Jag tycker om flera stycken, mina vänner, min familj och älsklingen♥

Vilken tid gick du upp idag? 8.15.

Har du sovit i din egna säng inatt? Nej.

Är det okej att gråta? Absolut, jag gråter till nästan vad som helst.

Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa en lägenhet i Stockholm, boka resa till Asien och köpa presenter till alla jag älskar!

Har du piercing? Räknas hål örat?

Vill du gifta dig? Ja! Helst innan jag fyller 30!

Vill du ha barn: Ja! Helst innan jag fyller 30!

Är du bra på att laga mat? Ja, om jag orkar laga mat.

Är du flygrädd? Ja, så in i helvete:)

Vilken är din favoritglass? Magnum Mandel

Tycker du om sushi? I love it!

Är du morgon- eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska totalt, vill aldrig gå och lägga mig!

Vilken ögonfärg har du? Grön/blå/gråa.


Hittade det här frågeformuläret på Merals blogg och kände att det var perfekt att lägga upp en tråkig onsdag som denna:) Nu utmanar jag alla som vill att göra en likadan lista! Kom igen!


Wish of today


En snygg men ändå bekväm outfit är det här för mig, egentligen har jag redan alla de här sakerna redan men jag ville visa ändå. Koftan är från H&M, sammetstightsen likaså, tröjan är från Monki och ringarna kommer fick jag på bloggfesten och de kommer ifrån Ms Bijoux. Önskar att jag hade det här på mig idag:)

Movie



Nyvaken och trött. Avundsjuk på baby som får ligga kvar i sängen och sova, det brukar vara tvärtom. Idag har vi filmvisning på Biograf Victor i Filmhuset mellan 10-12, sen föreläsning mellan 14-16 på Universitetet.
Filmen vi ska se idag heter "To catch a thief" och det är Alfred Hitchcock som har regisserat, ska bli spännande att se! Framförallt är det ju kostym och betydelsen av kläderna i filmen vi tittar på, men det ska bli kul att se en film med lite kända skådespelare, som Grace Kelly och snyggingen Gary Grant:)

Puss

Paljettjacka


Har helt glömt bort att visa denna underbara paljettjacka som jag hittade på Vila förra veckan för endast 149 kr! Det blev en tidig julklapp till mig själv kan man säga.

Bikbok


Tydligen så har Bikbok superutförsäljning på massa smycken och accessoarer, jag såg det när jag var förbi butiken på Götgatan förra veckan. Så passa på vetja!:)

Monday


Har sovit ut ordentligt idag och nu blir det en ganska lugn vecka att se fram emot, fast med mycket plugg.
Vi har föreläsning tisdag och torsdag men det är mycket att läsa. Sen nästa vecka har jag bara två föreläsningar kvar innan det blir hemgång till Hudik över jul. Längtar!

Tänkte jag skulle ha en liten jul tävling här på bloggen snart så håll utkik!

Puss

Heron city






Nu har jag och baby precis kommit hem från en heldag på Heron City. Först blev det shopping på Mediamarkt, ett Playstation 3 och tre tillhörande spel, (baby köpte julklappar till sig själv). Sen blev det bowling, hur kul som helst eftersom det var cirka 10 år sedan jag bowlade sist. Jag vann så klart! (nu ljög jag men det var inte långt ifrån, bara sex poäng).
Efter den svettiga rundan blev det pizza på Pizza Hut och sen bio som avslutning på kvällen. "Luftslottet som sprängdes" såg vi eftersom det kändes som ett måste när man har sett de två första filmerna.
Grymt bra film! Jag är imponerad av svensk film faktiskt, men första filmen var ändå bäst.

Nu ska baby installera sitt älskade Playstation och jag ska bara be en bön till Gud att han inte blir besatt som alla andra killar här i världen. Ska försöka se positivt på det hela och tänka att jag kommer att få mer tid för att blogga nu när han också har något att sysselsätta sig med:)

Gina



Hittade så mycket fina tröjor och klänningar igår när jag kikade in på Gina Tricot. Jag måste nog önska mig lite presentkort i julklapp tror jag:)

♥Puss

2:a advent


Dags att tända andra ljuset

Ciabatta med prosciutto, mozarella, tomat och basilika på till frukost, och apelsin/blodgrape juice.
Mmm.... det är min absolut bästa frukost!

Nu ska jag och baby njuta av lite mysig julmusik här hemma, sen kanske det blir en sväng till Kungens kurva i det gråa december vädret.

Rom & cola




Nu sitter jag och baby och kollar på Robinson medans vi dricker rom & cola. Inte så gott men jag behöver något för att komma igång på party humör, helst skulle jag bara vilja ligga i soffan och mysa och kolla på filma hela kvällen. Men om man väl kommer ut och det är bra musik blir det alltid roligt, så jävla jobbigt att det måste regna hela tiden bara, mitt hår blir förstört!!

♥Puss

Dinner




Det blev toast med löjromsröra och färska räkor till middag idag, och lite bubbel till:)
Jag dukade och gjorde fint och baby gjorde maten som vanligt. Man kanske inte håller sig mätt så länge på en smörgås till middag men jag tänkte ändå äta på Max inatt efter vi har varit ut.

Sonia Rykiel



Idag var det dags för H&M att lansera sitt stora designersamarbete med Sonia Rykiel. Det är första gången som H&M har en gästdesginer som har skapat en hel kollektion med lyxiga underkläder för kvinnor.
Jag har inte varit på stan idag och kollat, ska jag vara ärlig så orkar jag inte trängas med en massa folk i butiker idag. Men det verkar vara en hel del snygga saker, speciellt de svarta seten här ovan gillar jag extra mycket. Man kanske ska önska sig i julklapp?:)


The calender






Så här ser min nya almanacka ut för 2010. Jag hoppas det blir ett bra år!
Har beställt den från Tryckdig.se.

Igår blev det en lugn kväll med tacos och Idol, hade stora problem med internet så det blev dåligt med bloggandet. Men nu är jag hos b-friend och där är det snabbt internet som tusan!
Ska snart göra mig iordning för fest och eventuellt utgång... först blir det räkor och bubbel till middag:)

Björg





.
Jag och Linda drack bubbel igår samtidigt som vi fick se alla fina handgjorda smycken från Björg.
Efter det gick vi till Gamla stan och mötte upp Marlene som var ute med sina klasskompisar, och det slutade med vin och dans på Södra teatern. Inte så mycket folk ute på en torsdag men vi hade kul ändå!


Nu måste jag försöka fixa internet och datorn här hemma för jag får psykbryt när ingenting funkar som det ska, datorn är ju lagad nu i alla fall, men jag behöver installera lite program och sånt på den.
Ska visa sen vad jag fick i present imorse också....


NK Details


Nu kom jag nyss hem från skolan och ska göra lite mat åt mig själv, sen ska jag åka och hämta upp min dator som är fixad och klar (jippie!!). Efter det blir det iväg till NK Details för att kika in smyckeskollektionen från Björg.
Sen kanske jag och Linda möter upp Marlene och tar ett glas vin eller två, det är ju ingen skola för mig imorgon så det är lugnt:)

My look today

Först tänkte jag visa min nya skolväska:

Och min nya tröja:

Båda är från H&M



Kofta: Vila Tröja: H&M Leggings med skinndetaljer: MQ Halsduk: H&M Kilklackar: Din Sko


Nu har jag och Penny precis varit på filmvisning på Filmhuset och sett en film från 80-talet med Madonna i huvudrollen, "Desperately seeking Susan". Väldigt bra film och kul att se hur alla olika och färgstarka plagg fångas i filmen och gör karaktärena extra intressanta.

Nu blir det lunch paus med varm foccacia och Vitamin focus:)

♥Puss ♥

News

Nummer 1: 449 kr
Nummer 2: 499 kr
Nummer 3: 499 kr
Nummer 4: 449 kr

Hittade fyra snygga nykomlingar på Din Sko idag, några som jag såg redan på pressvisingen förrförra veckan, kul att de har kommit in i butik så fort. Mindre kul att jag absolut inte har råd med nya skor:( Men drömma får man ju som sagt och det är ju snart jul så man vet aldrig vad tomten kommer med... Nummer ett och nummer fyra gillar jag mest!



Vilka är dina favoriter?

Ikea

Me today
Jenny och jag i svart och grått
Det blev köttbullar till lunch:)
Handlade en hel del smått och gott till min kära älskling idag(han betalar som tur är), sen köpte jag även en tavelram (som kanske ska bli en julklapp) och två pastatallrikar.

Min dator har blivit fixad idag också, Tack Gode Gud! Eller tack till Lindas bror som fixade den åt mig!
Jag är så glad nu igen, men jag hinner inte hämta den förrän imorgon för jag måste plugga hela kvällen ikväll. Huvudsaken är att den mår bra nu och då mår jag också bra:)
♥Puss

God morgon

Nyvaken just nu med ett glas jordgubbsjuice från Brämhult i handen. Jag vet att mitt hår ser förjävligt ut just nu, men det gör ju det på morgonkvisten oftast och vi ska simma sen ikväll så då blir det tvättning, (jag lovar).
Måste skynda mig att hinna blogga innan baby tar med sig datorn till jobbet:) Jag har ju min älskade dator på lagning idag och jag hoppas allt löser sig till det bästa! Snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för en sväng till Ikea med Jenny.
Jag ska inte shoppa någonting jag lovar! Men jag ska handla lite saker till pojkvännen istället, saker som jag tycker att han behöver;)

Crasch



Jag är så ledsen och olycklig just nu, min dator krashade nämligen igår kväll så jag har inte kunnat använda den på hela dagen. Det verkar som hela hårddisken har pajat, och jag är orolig att alla mina bilder och att allting är borta!
Har lämnat den till Lindas bror nu och hoppas att han kan fixa den.
Håll tummarna!