Home again


HIttade massa fina ringar idag i Borgholm

Köpte en lite enklare för 199 kronor (äkta silver)

Sen åt vi glass i solen innan vi skulle åka hem

Gött:)

Äntligen hemma i soffan nu efter en lång biltur, jag fick köra mestadels som vanligt med det gick förvånansvärt bra. Ska bli underbart att sova i sin egen säng fast jag kommer att längta tillbaka till alla fina stränder imorgon när jag vaknar om solen skiner. Nu ska jag packa upp lite sen hoppa i säng!

Puss och godnatt♥

Last day in paradise







Nu har vi spenderat sista dagen på stranden innan vi åker hem till Stockholm. Hela helgen och allt har varit så härligt! Jag måste åka till öland snart igen:)

Leopardoutfit


Jag invigde min nya leopardklänning på Strand Hotel i söndags, vad tycks?:)

Hittade en jättegullig tjej från Norge också som ville vara med på bild med sin snygga leopardklänning. Min kommer från H&M och hennes är från Bikbok.

I am sailing



Idag har vi varit och seglat hela dagen, jag fick till och med styra båten. Sen stannade vi i en vik där vi la till och grillade och badade lite. Helt underbart fint väder och nu har jag äntligen fått lite färg på kroppen:)

Öland















Öland är så fint! Jag vill inte åka hem, jag vill stanna här:) Nu ska vi ut segla idag med Jimmys kompis, det är underbart väder!

Last night







Igår var vi ut en sväng på Strand Hotel igen. Det var halva priset i baren på söndagar så då kunde man ju inte hålla sig. Det blev en hel del rosévin med fanta hela kvällen och väldigt trevlig stämning. Somnade med kläderna och sminket på igår och vaknade med varldens huvudvärk, man mår som man förtjänar helt enkelt:)
Idag har vi varit på stranden hela dagen, sen drog vi in till Kalmar en sväng och shoppade lite. Jag fyndade två tunikor på Vila, en kavaj och en klännning på H&M som ni får se sen.

Årets första dopp

Gud vad det är härligt här på Öland! Jag vill aldrig åka hem:) Igår grillade vi igen sen blev det en sväng in till Borgholm för lite dans och partaj, jag röjde verkligen på dansgolvet så mina fötter är fortfarande lite ömma. Idag har vi legat på stranden hela dagen igen och bara njutit av det fina vädret.
Jag har till och med tagit mitt första dopp i år! Grymt nöjd:)


On the beach






Bikini från H&M, linne och shorts från Bikbok

Idag har vi varit på stranden utanför Borgholm hela dagen och stekt i solen. Så underbart väder och till och med varmt i vattnet, fast jag badade inte:) Sen blev det After Beach på Strand Hotel fast jag drack bara fanta, känner mig fortfarande sjukt sliten sen gårdagen men jag hoppas det vänder snart. Ikväll är det grillning med tonfisk och fläskfilé på menyn sen party.

Hoppas alla hade en trevlig midsommarafton igår! Puss♥

Midsommar outfit












Så här blev min outfit idag, klänningen är från Lindex och halsbandet är mitt nya från Cocoo:)

Nu har vi ätit massa god mat, jag har bakat jordgubbstårta och gjort tipsrunda. Snart ska jag dela ut pris till vinnarna. Det är jag som är fixaren i gänget om man säger så, hehe! Den som vinner första pris får en Sangria flaska från Don Sangria;) Mums!

Nude summer



Väska - Topshop
Armband - H&M
Halsband - Forever 21
Klänning - Vila
Ring - Cocoo.se
Skor - Nelly.se
Så här fin önskar jag att jag kunde vara idag:) Och så en midsommarkrans på huvudet så klart! Jag har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska ha på mig, ingenting känns bra. Men det löser sig väl.

Hoppas alla får en solig och härlig midsommarafton!

Midsommar 2009


Bild från förra midsommar:)
Nu sitter vi i bilen på väg mot Öland! Snart framme, det var lite trögt i trafiken mellan Stockholm och Södertälje med sen har det flytit på bra. Ska bli så härligt med midsommarafton imorrn! Hoppas på stekande sol hela helgen och att jag får det lika bra som förra året men jag kommer sakna alla där hemma så klart♥

Stripes

Så här ser jag ut idag fast bilden är tagen när jag var hemma i Hudik:)


Klänning från H&M

Nu är babys flyg försenat en timme från Frankrike så det kommer nog att dröja ett tag innan vi kommer iväg. Suck! Men jag hoppas den värsta trafiken har lättat då iaf.

Är det någon mer som ska till Öland på midsommar?

Midsommarklänning


Här kommer ett litet tips på en fin midsommarklänning från Vila för endast 499 kronor!

Själv har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig imorrn, det kanske blir en svart långklänning, men det känns lite dystert på midsommar kanske? Hmm, vi får se vad det blir=) Nu ska jag fortsätta packa lite sen måste jag åka och hämta hyrbilen. Kommer bli ett helvete att ta sig ut ur Stockholm i eftermiddag bara:(

What a lovely day

Vilken underbar dag jag har haft idag!

- Först träffade jag Karin en snabbis
- Sen spenderade jag 4 timmar på Corinne & Friends
- Fick världens bästa överraskning av min pojkvän
- Träffade Karin igen och solade lite i Tessinparken
- Köpte nya skor på Scorett


Jag är så himla nöjd med min nya hårfärg och mina permanentade ögonfransar, allt blev så bra! Och det bästa av allt var att det blev helt gratis för J hade ringt förra veckan och sagt att han skulle betala allt åt mig plus att han hade bokat in ögonfransuppböjningen. Så jag blev duktigt överraskad när jag skulle betala och hon sa att det redan var ordnat:) Hihi! Jag har världens bästa kille helt enkelt!

Här kommer lite bilder från min underbara dag:

Så här såg jag ut innan min makeover

Först blev det massa folieslingor i hela huvudet

Sen en toning för att dämpa alla varma pigment

Klippning och styling


Och så här fint blev resultatet! Känns som solblekta slingor, naturligt och fint!

Jag och Karin steker i solen=)

Bilder på ögonsfransuppböjningen och skorna får ni se sen. Nu ska jag vaxa benen, måla naglarna, packa inför midsommar och förbereda en tipsrunda:)

Stort tack till söta Jessica på Corinne & Friends som gjorde mitt hår så fint! Du är grym!

Äntligen






Äntligen är nya numret av MODEFLIKAN MAGAZINE lanserat! Ni hittar det senaste numret HÄR<<<------ Och det är underbart snygga och söta ANGELICA BLICK som är på omslaget! Plus att man kan läsa massa roliga reportage, intervjuer och annat smått och gott! Bli GRATIS prenumerant idag!

www.modeflickan.se

Goodnight



Kom typ nyss hem efter en lång dag. Först har jag provjobbat på Bikbok i Globen, det gick bra. Och sen åkte jag direkt till Ulrika (min mammas kusin) och klippte hennes hår och gjorde massa folieslingor, det blev superfint! Så nu är jag grymt trött och tänkte hoppa i säng, ser fram emot morgondagen för då ska jag först träffa Karin på lunchen, sen fixa håret på Corinne & Friends. Känner att jag också är värd att gå till frissan ibland när jag fixar alla andras hår hela tiden:) Plus att jag ska göra ögonfransuppböjning på samma gång men det var en present från b-friend. Han hade bokat det utan att jag visste om det, världens bästa kille♥

Puss & godnatt

Nytt från Cocoo




Har glömt att visa de här godbitarna från Cocoo.se som jag klickade hem förra veckan:) Och fick dem en dag senare, snacka om snabb leverans!! Åh jag är så nöjd!!



Här vill jag bo


Två klädkammare i hallen

Jättefin öppen planlösning i vardagsrum och kök

Fint trägolv och en härlig tegelvägg som jag älskar:)

Nyrenoverat kök precis i min smak

Värsta gasolspisen

Fint vardagsrum

Ganska litet sovrum men helt okej

Nyrenoverat badrum helt i min smak:)
Kom precis hem från en lägenhetsvisning, gud vad sugen jag är på att flytta nu! Jag och b-friend håller på och kollar lite på lägenheter, helst en 2:a som ligger lite närmare stan än vi bor nu. Jag vill gärna ha balkong, badkar, klädkammre, fräscht badrum, snyggt kök, öppen planlösning. Den här lägenheten som ligger vid Fredhäll har ingen balkong eller badkar, men två klädkammare, nyrenoverat kök och fräscht badrum väger upp nackdelarna.
Jag vill flytta nu!

Efterlysning



Jag har letat i flera Lindex butiker efter dessa skor, med de verkar vara slut. Är det någon som har sett att de finns kvar någonstans? Säg till mig isf! Jag måste ha dom till midsommar:)

Update:

Jag hittade dom på Lindex i Hudik precis i sista sekund innan tåget skulle gå till Sthlm, blev en aning stressigt men nu är de mina iaf:) See you in Sthlm!



Kalas

Här kommer lite bilder från gårdagens kalas hemma hos Signe:


Jag

Hela gänget samlat på ett och samma ställe (har inte hänt på väldigt länge)

Fina födelsedagsbarnet Signe och hennes kille

Jag och min älskade Linda som jag inte har träffat på cirka 5 månader

Myras var fin i håret:)

Jag och Jenny
Det var en underbar kväll igår, alla i "Hudik/Delsbo-gänget" var samlade och det händer inte ofta nuförtiden. Sen efter Signes härliga kalas drog vi in till Hudik och kollade på Engmans kapell på Bockarna och dansade hela kvällen:)

Tack alla för en härlig kväll!♥

Yesterday


Jag och Karin igår

Bilder från Karin
Igår jobbade jag hela dagen och sen blev det after work med Karin och Jimmy och hans kompisar. Först åt vi skitgoda hamburgare på Fridays, sen tog vi några drinkar på Story, sen gick vi till Riche en sväng och till slut blev det Obaren. Dansade lite sen åkte vi hem eftersom jag skulle upp ganska tidigt idag och skulle köra bil till Hudik. Fast jag vaknade ändå med världens huvudvärk imorse, men nu är det bättre.

Hemma i Hudik igen nu alltså och ikväll är det Signes 25-års party som gäller! Kommer blir grymt skoj och alla bästa vännerna är samlade! Ha en trevlig lördagskväll alla söta♥

Trippel Maxi


Har glömt att visa alla mina maxiklänningar. Jag har tre stycken just nu (och jag som inte skulle köpa någon), med tre olika mönster, tre olika modeller och alla är svarta och vita. En av dom har jag använt med de andra väntar fortfarande. Men jag gillar allihopa!

Vilken gillar du bäst?

Resultat

Så här såg håret ut innan:


Och så här blev resultatet:




Vad tycks? Visst blev det fint?

Jag klippte av ca 6 cm på topparna, klippte upp det för att få lite mer volym, sen lockade jag det med plattången. Huvudsaken är att hon blev nöjd iaf (läs bloggen och kolla själv vad hon tyckte) och jag så klart, frisören måste ju också känna sig nöjd:) Och jag är supernöjd!

Hemma hos Karin



Nu är jag hemma hos Karin och ska klippa hennes frilla lite. Försökte ta outfitbilder på mig själv i spegeln men det är inte så lätt när man har Karin bredvid, hon ska alltid ha mest plats:) haha! Näe nu måste vi sätta igång här och få något gjort, ni får se resultatet sen!

Puss♥

Wish of today




Örhängen - H&M
Shorts - Bikbok
Linne - H&M
Armband - Bikbok
Skor - Vila
Så här skulle jag vilja se ut idag,
solen skiner och det ska tydligen regna hela helgen så man får passa på att njuta. Jag ska iväg till jobbet snart, sommar rean startar idag så det läre bli mycket att göra!
Sen ikväll ska jag till Karin en sväng och klippa henne.

Dagens look


Dagens kläder: Topp från Carlings (fick den av J i helgen), halsband från Indiska, tights från Lindex, armband från H&M och Tokyo Jane.

Dagens detaljer: Rosa naglar med nagellacket "check me out" från H&M, ringar från Glitter och Ms Bikoux och blommiga spetstights:)

Uppfräschning

Jag har precis bokat in massage, ögonfransuppböjning, klippning och färgning/slingor. Känner att jag vill fräscha upp mig själv lite, det är jag värd!

Så här såg jag ut i håret förra sommaren:



Jag kan inte bestämma mig om jag ska färga håret mörkare:


eller ljusare?


I need help=)

Hemma



Äntligen hemma igen! Det gick superbra att köra när jag hade alla mina bästa favoritlåtar på mobilen. Nu ska jag krypa ner hos baby och imorrn väntar intervju och sen jobba med Modeflickan.

Puss & godnatt♥

Dagens tips



Klick! Klick! Klick!

Jag klickade hem de här superbilliga linnena igår kväll för min lillasyster hade såna, de är supersköna men slut här i Hudik så jag beställde dem istället. Ett tips är att ta lite större storlek så man kan ha dom till tights!

Nytt i garderoben


Svart tunika/klänning från Lindex

Blommiga spetstights från Lindex

Leopardklänning från H&M

Tunika från Bikbok
Lite saker som jag har glömt att visa upp här på bloggen, men nu har ni sett det iaf!
Nu är det snart läggdags för mig, det blir en lång dag imorgon. Först flytta massa saker till mammas nya lägenhet, sen köra bil själv till Stockholm. Ingen som vill åka med?

Things to do


Nu är det måndag igen och det är mycket som snurrar i mitt huvud just nu.

Så här ser min vecka ut:

Måndag: Träna, städa, plocka och flytta ur huset i Hudik.
Tisdag: Flytta in grejer i mammas nya lägenhet, åka hem till Sthlm på kvällen
Onsdag: Träna, jobba hemifrån, arbetsintervju kl 14.00, klippa Ulrika kl 17.00?
Torsdag: Jobba på Bikbok 12.00-19.15.
Fredag: Jobba på Bikbok 11.00-19.15, sen middag och drinkar ute.
Lördag: Åka upp till Hudik igen och fira Signes 25-årsdag!
Söndag: Förhoppningsvis ha gårdsloppis hos Marlene i Delsbo.

Examenspresent



Så här såg smyckena ut från Cocoo.se som jag köpte åt Julia i examenspresent.
Visst är de fina?

Sunday


Denna dag har bestått av att packa i lådor och rensa bland gammalt skräp som ligger kvar här i huset. Jag hittade massa gamla kort på mig när jag var liten, och även de bilderna nedan från min student och bal för sex år sedan. Ganska kul ändå och få rensa lite, sen ska jag spara lite saker till en loppis som ev jag, Jenny, Signe och Marlene ska ha nästa helg här Hälsingland. Hellre en loppis än att slänga saker i soporna, det förstör bara miljön. Det finns alltid någon som vill ha någon annans "skräp".

Nu ska jag ha frisörstuga här också, har 3 personer som ska klippas och färgas.

Puss♥


6 år sedan

Så här såg det ut när jag tog studenten och gick på balen för sex år sedan.


Klaga inte på outfiten, det är som sagt sex år sedan.


Så här såg jag ut på balen, det tog 3 timmar att fixa mitt hår men jag var så sjukt onöjd så jag grinade i lika många timmar efteråt. Idag kan jag säga att det var ju inte så farligt, men med tanke på alla pengar man la ned så hade jag hellre gjort det själv. Och valet av färg på klänning blev så klart svart eftersom jag inte är så färgglad av mig:)

Godnatt alla söta och Grattis till alla er som har tagit studenten där ute! Lycka till i livet!

Craving for studs




Friis & Company

Jag och J var på stan en sväng nu och höll på att blåsa bort pga av stormen som är ute plus att man blev helt dyngsur av regnet. Jag hittade iaf ett par skitsnygga skor på den coolaste butiken i Hudik -  Size 8 som min pappa har lovat att jag ska få om jag kunde ha dom, och de satt perfekt! Hoppas bara han håller sitt löfte nu:)

My look today




Dagens kläder: Kavaj/Vila, Tunika/Bikbok, Leggings/Gina Tricot, Skor/H&M.
Nu är det party som gäller för Joakim fast han däckade på gräsmattan tidigare idag efter han hade gått student tåget, hur orkar man? haha! Jag kanske ska ut men jag har inte bestämt mig än. Känns sådär att gå ut i Hudik på en studentkväll;)

Studenten


Grattis kära lillebror till Studenten!!♥

Jag och Jokke

Grattis finaste Julia också som har gått ut 9:an♥

Hälsingland


Så där fin solnedgång hade vi nästan hela vägen när vi åkte upp, hur vackert som helst!

Äntligen hemma i Hälsingland efter en lång biltur. Jag fick köra själv hela vägen eftersom mamma är nyoperererad och J hade druckit öl, har fått lite ont i rygg och nacke nu så det ska bli grymt skönt att få sova. Känns mysigt att sova i vårat hus också som jag inte har gjort på väldigt länge plus att det ska säljas snart, blir lixom sista helgen.

Gonatt alla söta♥

Mina Outfits


1                    2                    3

4                     5                  6
Vilken outfit gillar du bäst?


Idag är det massa småsaker som ska göras, först har jag varit på Arbetsförmedlingen i Globen, fixat jordgubbar till Joakims student kalas imorgon, tankat bilen, hämtat Natalies väska på Centralen, ställt den i förrådet i Kärrtorp. Och nu ska jag äta lite lunch sen städa mammas bil, och klockan halv fem ska jag möta Jenny på Götgatan, sen ska vi ha ett viktigt möte med Camilo klockan 17.15. Så ser min dag ut idag och efter mötet ikväll åker jag och baby och hämtar mamma på sjukhuset för hon ska få åka hem idag sen bär det av mot Hudiksvall.

Cocoo














Jag råkade åka förbi Cocoo.se (nya) butik som ligger på söder häromkvällen, och jag har velat gå dit länge men det har aldrig blivit av. Men nu när jag visste vart det låg så var jag där igår och köpte en fin examenspresent åt min lillasyster, jag hoppas hon kommer bli nöjd. Självklart så hittade jag massa fina saker till mig själv också, men jag får väl önska mig det i "midsommarfest-present". Man vill ha ALLT där inne!

My look today


Dagens kläder: Kavaj/Vila, Linne/Bikbok, Shorts/Bikbok.


Nu sitter jag i gräset utanför my old place och solar lite med Matilda, Anna och Isabelle.
Snart ska jag iväg till Globen och göra lite ärenden, sen hälsa på mamma på sjukhuset.

Puss♥

Ny necessär



Såg den här snygga necessärenLindas blogg och det är exakt en sådan jag behöver till allt mitt smink som bara ligger huller om buller i en skolåda:) Den kommer från Make up Store och kostar 495 kr.
Kan det inte bli julafton snart?=) Jag behöver den nu!

Bio + vinnare


Kvällens outfit: Kavaj/H&M, Tröja/H&M, Leggings/Bikbok, Sjal/Jennys, Skor/H&M.

Filmen var grymt bra, full av grym musik och schyssta dansmoves, jag fick gåshud flera gånger. Tack söta Karin för att du tog med mig:) Nu ska jag sova, men först tänkte jag berätta vem som har vunnit goodiebag-tävlingen!

VINNAREN ÄR:


Grattis Liza! Du la verkligen ner din själ i min tävling och du är så go och söt hela tiden och du är en av mina trognaste läsare:) Du är verkligen värd en somrig goodiebag! Maila mig din adress så kommer paketet på posten!


Streetdance


Nu ska jag skynda mig iväg och träffa Karin för hon har bjudit med mig på Galapremiär av filmen STREETDANCE i 3D:) Jag älskar ju dansfilmer så det passar jättebra!
Bilden är lånad av Karin. Ciao!

Cravings


Jag har ju en rabattcheck på 50% på Scorett och jag funderar på de här snygga kilklackarna. Fast de kostar ändå 799 kronor, och det är lite över min budget just nu. Men de var sjukt sköna att gå i och satt väldigt bra på. Jaja, jag får väl tänka lite på saken. Nu ska jag iväg och träffa Jenny och vi ska skriva in oss på Arbetsförmedlingen nu när skolan är slut.

Solsidan





Det har varit helt fantastiskt väder idag och vi har haft en helt fantastiskt utflykt i Saltjöbaden/Solsidan. Jag, Jenny, Marlene, Johannes och Jones åkte dit och solade och badade idag, fast det var bara Jones som vågade bada. Jag måste ha minst 28 grader i vattnet om jag ska hoppa i.
Nu är jag ju ledig i veckan så om det blir bra väder ska jag ta med min baby dit också så han får se hur mysigt det var. Jag kan behöva sola allt som går så blek som jag är just nu:)

Nationaldag

Känner mig lite sliten idag efter gårdagens utgång. Först var jag hos Karin och åt middag och återhämtade mig lite efter jobbet, sen gick vi ner till Strandbryggan vid djurgårdsbron och tog ett glas vin i kvällssolen. Vi tänkte gå till Gröna Lund men det var lite för kallt så vi hamnade där istället. Sen åkte vi till Marlene och hennes nya lägenhet som ligger lämpligt nära Stureplan och så drack vi lite vin med dom. Efter det blev det dans på Collage, det var grym musik och vi hade superkul! Kommer knappt ihåg när jag var ut och verkligen dansade sist:)

Lite bilder från igår:




Jag och Karin

Utsikt över vattnet

Solnedgång
Nu måste jag försöka komma ut i det fina vädret och fira Sveriges nationaldag:) Jag brukar inte fira det egentligen men jag kanske ska börja. Är det någon mer som ska fira idag?


Glöm inte att tävla



Nu är det bara en dag kvar innan tävlingen avslutas så skynda dig om du vill vara med! Gå in här och skriv en kommentar varför just du ska vinna denna somriga goodiebag!

Äntligen


Äntligen har jag hittat min långa svarta klänning på Lindex. Jag har ringt runt och varit och kollat på massa olika butiker men den har varit slut överallt, men till slut hittade jag den i Fältöversten igår när jag och Jenny var där. Jag köpte även en svart tunika/klänning och ett par blommiga spetstights och Jenny köpte en jättefin korallfärgad klänning som ni kan se mer på hennes blogg.

Nu måste jag skynda mig iväg till jobbet, puss så länge!

"Ny" kavaj




Dagens kläder: Kavaj/Vila (köpt förra året), Linne/H&M, Jeansleggings/Vile, Sjal/H&M (Jennys), Väska/H&M, Skor/H&M.

Nu är jag och Jenny äntligen klara med skolan och nu är det sommarlov kan man säga! Jippie=) Fast jag ska ju jobba i sommar men ändå, inge mer plugg iaf. Nu är jag hos Jenny och Johannes och Siggan/Farmor är här och hälsar på och snart ska vi in till Kungsan och käka och dricka vin! Jag har även köpt två nya klänningar på Lindex idag som jag få visa sen!


Inspiration från Columbine




Så snygg outfit=) Jag gillar knästrumporna, önskar bara att det kunde vara lika snyggt på mig:) Känns inte som min stil men man ska aldrig säga aldrig. Hennes inspirerande blogg hittar du här<------

Nu måste jag iväg till skolan och plugga det sista inför tentan, wish me luck:)

Mums







Fruktspett, smoothies, melon, ananas, jordgubbar, dip med grönsaker, snacks, kakor, bullar, saft, läsk, kex, smörgåsar, glass, äppelpaj, jordgubbstårta, choklad
med mera. Allt detta har det bjudits på dessa tre dagar, det låter kanske onyttigt, men det har varit mycket frukt och citronvatten mest, pga av att barnen i studion inte ska få sockerkickar och bli helt galna. Men nu är jag äntligen klar för idag och det ska bli så skönt att komma hem och få sova ut imorgon:) Nu är det bara tentan om marknadsföring som ligger och tynger mina stackars axlar, men sen efter det så är det SOMMARLOV!!

Summer chic


Sandaler - Friis & Company
Armband - H&M
Klänning - Topshop
Halsband - H&M
Väska - H&M

Den här somriga outfiten skulle jag vilja ha på mig nu, passar både till vardag och till fest eller en after work i solen:) Halsbandet har jag klickat hem från H&M men som vanligt så får man vänta hundra år innan det kommer fram.

God morgon


Uppe med tuppen idag igen, frukosten skulle vara uppdukad kl 06.00 idag. Kändes som att min kropp var helt lam imorse när jag vaknade, ville bara sova hela dagen:)
Det blir kanske inte lika lång dag idag hoppas jag, måste försöka hinna plugga lite till tentan imorgon också men det är svårt att göra det här när man jobbar och ska fixa fika till alla hela tiden.

Puss♥

Me today




Dagens kläder: Linne/JC, Väst/H&M, Leggings/Gina Tricot, Sandaler/Din Sko, Halsband/Bikbok.
Nu har jag jobbat i nio timmar och det är fortfarande fem timmar kvar. Jag vill bara ut i det fina vädret och sola istället! Kan inte någon sola lite åt mig?:)


Tävling

Äntligen är det dags för en tävling här i bloggen! Jag har fixat ihop en liten härlig goodiebag som man har chans att vinna!


♥ Schampo och balsam från Sunsilk
♥ Silkesdroppar från Sunsilk
♥ Läppbalsam från EOS
♥ Ögonskuggor från Claudia
♥ Svart nagellack från Claudia
♥ Glittereyeliner
♥ Trosor från Twilfit
♥ Nagelputs från Depend
♥ Iphonefodral från Mr Gizmo


För att vara med och tävla så ska du helst ha en blogg men det är inget krav. Först så skriver du en motivering i kommentarsfältet varför just du vill vinna den här fina goodiebagen och sen för att öka dina chanser att vinna får du gärna publicera ett inlägg om min tävling på din egen blogg. Kopiera bara bilden från mitt inlägg. Glöm inte att skriva din mailadress så jag kan kontakta vinnaren sen.

Tävlingen avslutas på söndag 6/6 kl 23.59.

Nu grönskar det


Mina fina blommor

Smultron

Det börjar växa...

Basilika, tomatplanta och lilja
Det går bra för våran lilla trädgård på balkongen, det växer iaf:)

My week

Så här ser min jobbiga vecka ut:

Måndag: Hämta ut hyrbil, städa ur min gamla lägenhet, jobba 13-19.30 Bikbok, handla mat till filminspelning.
Tisdag: Jobba 07.00- ca 20.00 filminspelning, seminarium på skolan 13-15 (får åka dit sen tillbaka)
Onsdag: Jobba 07.00- ca 20.00 filminspelning.
Torsdag: Jobba 07.00- ca 17.00 filminspelning.
Fredag: Lämna tillbaka hyrbil, tentamen kl 13-15.
Lördag: Jobba 13-17.15 Bikbok, deadline Modeflickan.
Söndag: Vilodag.

Jag vill bara att den här hemska veckan ska vara över! Näe nu måste jag krypa i säng, lägger upp några fina bilder så man blir lite glad iaf:)



1.

2.

3.

4.

Vilken bild gillar du bäst?