My outfit last night

Så här såg jag ut igår:

Klänning och halsband från H&M, skor från Din Sko.

Lovely sunday



Äntligen har det gått 38 dagar sen min baby lämnade Sverige, och nu ska jag snart åka till Arlanda för att möta upp honom, jag är så lycklig/pirrig/glad/nervös just nu! Inga fler ensamma nätter för mig nå mer:)

Party time


Nu har vi födelsedagsfest här hemma för Marlene och sen fortsätter vi till Café Opera för lite tjejmingel med goodiebags och drinkar. Kommer bli en grym kväll!

Puss

Birthday girls



Nu är klockan över tolv och jag vill gärna önska de här två sötnosarna en härlig födelsedag, min lillasyster Julia fyller 16 år och min sambo Marlene fyller 25 år. Stort Grattis till båda och många pussar

Spring Accessories


Snäckskalshalsband 99 kr, ring med strasstenar 49.50 kr, väska 149 kr, scarf 99 kr, halsband med träkulor 99 kr, rosa brosch/hårspänne 39.50 kr, silverhalsband 99 kr, lila snäckskalsörhängen 19.50 kr, armband 12-pack 69.50 kr.

Just nu finns det så många fina accessoarer på H&M´s hemsida som gör att man längtar till våren ännu mer. Inge mer snö för min del nu, jag vill ha vår!

Thank god it´s friday

God Morgon allihopa!
Äntligen är det fredag och den här veckan börjar lida mot sitt slut. Jag har sovit så gott hela natten och känner mig pigg och utvilad inför helgens göromål.
Idag blir det kanske lite träning, sen ska vi handla inför Mallas fest imorgon, det kommer att bjudas på smörgåstårta och bål, mums:)
Sen kommer Signe hit idag och förhoppningsvis blir det myskväll ikväll med ost och kex och Let´s Dance på tv:n.


Snöstorms outfit


Jacka från Whyred (lånad av b-friend), stickad tröja från Gina, halsduk från H&M, zebraleggings från American Apparel, uggs från Ellos, tygpåse från Elin Kling.
Äntligen hemma igen, först har jag varit i skolan och sen har jag varit på arbetsintervju. Nu vill jag inte ut i det här snövädret nå mer, men vi ska kanske simma ikväll så jag måste väl. Intervjun gick bra iaf, tyckte jag, det kändes jättebra, nu hoppas jag verkligen att jag får jobbet också. Jag vill så gärna!!
Nu är det inge mer skola iaf förrän onsdag nästa vecka, ska bli skönt med långhelg. Marlene fyller ju år på lördag så då blir det fest och partaj på Café Opera, sen på söndag måste jag bege mig till Arlanda och möta upp baby som kommer hem från sin långa resa, äntligen!

Puss

Den perfekta "skogshuggarskjortan"


Om jag bara hade 499 kronor så skulle jag köpa den direkt, så himla snygg och perfekt till pojkvännen, så kan man låna den av honom sen;) HIttade den på JC´s killavdelning igår.


Sushi lunch







Jag och Jenny gav oss ut i snöstormen en sväng och åkte till Sickla köpcentrum. Det blev en liten snabbis bara för att Jenny skulle iväg och jobba men vi hann med både shopping och en sushi lunch. Det var säkert tre månader sen jag åt sushi och det var så himla gott!
Jag har även lyckats få en arbetsintervju på en klädbutik där imorgon så det känns väldigt bra.
Nu gäller det bara att hålla tummarna för mig:)

Morgonstund har guld i mun

Jag har sovit ut ordentligt, har ingen skola idag och har precis tränat poweryoga med meditation här i vardagsrummet med tända ljus. Superskönt och väldigt mysigt. Känner mig så avslappnad i hela kroppen och mycket mjukare. Om allt går som jag har tänkt mig så vill jag göra det här minst en gång i veckan i samband med simningen så jag inte blir så stel och får ont i rygg och nacke.


Wishes



I wish my boyfriend finds something nice for me in Rio, maybe a necklace or som bracelets. That would be nice;)

Känner mig helt slut i kroppen efter simningen, men det var ändå superskönt att röra på fläsket lite;)
Nu ska jag och Linda krypa ner i sängen och kolla på Vampire Diaries, en ny serie som handlar om vampyrer och kärleksbekymmer. Vissa säger att den påminner om Twilight, men de filmerna är sjukt mycket bättre än den här serien iaf. Skådespelarna suger men den är ändå läskig och värd att se.

Puss och natti

Me today


Nya skjortan från Vila (nodoubt.se), lackleggings från Lindex, halsband från Accent.
Nu har jag precis kommit hem från skolan, ätit makaroner och falukorv och nu ska vi (jag, Linda, Malla och Jenny) iväg och simma. Måste skynda!

See you later!♥

Pics on my wall

Så här fint gjorde jag i mitt rum igår:


Så himla bra blev det och nu kan jag sitta och titta på mina fina vänner och min älskling när jag sitter och pluggar, perfekt!

Ett skepp kommer lastat...

...med lite flanellskjortor:

En till mig och en till Jenny:) Jätteskön och supersnygg!

Dagens "lånade" outfit


Skjorta - JC (lånad av Julia), halsband - Lindex (lånat av Julia), sammetstights - H&M (lånade av Malla).
Så här har jag sett ut idag, jag hade ju mina skor och min jacka på mig men det andra har jag lånat lite, det är det bästa med att ha en lillasyster och en sambo som man kan låna kläder av.

Fick ett paket på posten idag också som jag ska visa sen... Nu måste jag vila lite, det är jobbigt att gå i skolan:) Sen ikväll ska jag till Johanna och fixa hennes hår.

Puss♥

Animal print


Vouge Italia

bild från Lollo

bild från Emsedge
Måndag idag och en ny vecka. Första dagen på våran tredje delkurs på modevetenskapen som handlar om Modets roll i fransk och italiensk litteratur och kultur, låter intressant tycker jag!
Känner mig pigg och glad idag, dels för att jag har sovit bra med Linda bredvid, och sen har jag mycket att stå i den här veckan och det känns skönt för en gångs skull, plus att idag är det bara 6 dagar kvar tills min baby kommer hem och jag längtar!

Borta bra med hemma bäst

Vet inte riktigt vad som känns mest hemma faktiskt, både Hudiksvall och Stockholm känns ju som hemma. Men det är ju skönt att kunna fly ifrån ett ställe om man behöver. Det har varit så skönt att vara hemma hos familjen, men nu är jag glad över att vara tillbaka i Stockholm igen. Få sova i min säng, bara umgås med mina vänner, gå i skolan och ha mitt eget rum med alla mina saker och slippa bo i en resväska. Dröjer nog ett tag innan jag kan åka hem så här länge igen.

Hade fått nytt SL-kort på posten också som räcker ända till juni, skönt som f-n, och en ny tidning. Jippie!

This is me today



Tröja - Second hand (kupan Hudiksvall), leggings - Bikbok.
Jag ställde ingen klocka imorse och vaknade halv ett av mig själv, helt otroligt vad jag sover länge och mycket nuförtiden. Inte så konstigt med tanke på att jag går och lägger mig vid fyra, fem tiden på natten men ändå. Från och med imorgon är det slut på detta sjusovande tänkte jag, nu börjar ju skolan på riktigt igen och det är dags att kliva upp och göra rätt för sig. Måste ställa om dygnet ordentligt den här veckan, speciellt innan min baby kommer hem, för han vill alltid lägga sig tidigt:)

Snart kommer Marlene och Jenny hit för vi ska åka tillbaka till Stockholm idag. Känns skönt att få komma hem, nu är jag lite trött på Hudik måste jag erkänna. Fast jag kommer att sakna familj och vänner så klart, men både Linda, Signe, Mamma och Julia kommer ner och hälsar på till veckan så det blir fullt upp.



Beslutsångest


Linda ringde nyss och sa att de ska in till Hudik och dansa lite, och här sitter jag ensam hemma och känner mig väldigt rastlös. Jag är sugen på att dansa, älskar ju det, men det enda problemet är att det kostar 140 kronor att gå in plus garderob 20 kronor. Sen har jag ingen bil heller och inte råd att ta taxi så då får jag gå dit, det är inte så långt (ca 1 km) men det är kallt ute och jag vet inte om det är värt det.

Hur ska jag göra? Hjälp mig!

Tio favoriter

Mina bästa köp under 2009:










Nr 1:
Min älskade silvergråa tröja från H&M som jag kommer ha mycket använding för detta år också.
Nr 2: Leggings har jag köpt i massor, jag vet inte hur många par, men jag är så nöjd med alla, speciellt dessa från Lindex och MQ.
Nr 3: Min fina mockajacka som jag köpte på Vila för endast 300 kronor.
Nr 4: Jeansskjorta från Gina Tricot (tror jag), och en grå kavaj från Vila som jag knappt hunnit använda men jag längtar till våren och sommaren för då ska den användas duktigt!
Nr 5: Jeansshorts från Bikbok som jag köpte på sommarrean och som jag fortfarande älskar väldigt mycket, så himla sköna och väldigt användbara till nästa sommar igen.
Nr 6: Leopardbikini från H&M, min absoluta favoritbikini som har fått bada väldigt mycket sen jag köpte den och den känns fortfarande het till beach 2010.
Nr 7: Snygg randig tröja från JC, väldigt trendigt och användbart köp som kommer att hålla sig hela det här året om jag får säga vad jag tycker.
Nr 8: Snyggaste klänningen från 2009 är denna svarta med "Balmain" axlar från Topshop, I love it! (Dessutom var den gratis).
Nr 9: Min skönaste leopardcardigan från Vero Moda som jag har använt så mycket och som jag fortfarande kommer att använda under 2010.
Nr 10: Paljettjacka från Vila som jag hittade på rea för endast 149 kronor! Passar perfekt till alla fester som jag ska gå på det här året.

Fotovägg


Så här fin fotovägg ska jag göra i mitt rum när jag kommer hem, jag har ju framkallat massa bilder som bara ligger nedpackade och inte gör någon nytta.

Och sån här ordning skulle jag vilja ha på mitt smink och tillbehör.

Och så här skulle jag vilja ha mina kläder, så fint med ordning och reda. Bilderna är lånade av My.
Nu ska jag uppdatera bloppisen lite, sen ska jag försöka komma iväg och träna lite på Friskis.
Det blir nog en lugn och skön lördag för mig, orkar inte gå ut, vill inte dricka en droppe, har inte råd att göra så mycket än att sitta hemma men jag är glad och nöjd med det ändå.

Julia vs Taylor

Julia (min lillasyster), aka "Jenny Humphrey", aka Taylor Momsen.

Är det inte likt så säg? ;)
Och nej, jag sover inte än. Tänkte kolla på Haiti galan som börjar klockan 02.00, massa bra artister som ska uppträda och visa sitt stöd för offren i Haiti.

Fredagsmys

Jag vill så mycket, men jag orkar ingeting. Jag vill gå på bio, jag vill ta en promenad, jag vill åka skridskor, jag vill göra vad som helst utom att vara ensam hemma på en fredag kväll. Hjälp!
Men nu har jag köpt trocadero, choklad och nu ser jag faktiskt fram emot att sitta i soffan själv för en gångs skull. Ska kolla på Let´s dance också som börjar snart.



Vilken outfit från 2009 gillar ni bäst? 1, 2, eller 3?

♥Puss

Wish of today


Tröja - Monki
Sammetsleggings - Ellos
Armband - Cocoo
Skor - Bianco
Väska - Lindex

En lämplig fredagsoutfit helt enkelt, eller vad tycker du?
Sådär snygg och avslappnad som man vill vara på fredagar, speciellt om man har ett jobb och kanske vill ta en after work, men det behöver ju inte jag oroa mig för iaf. Jag hoppas på ett extra jobb snart åtminstone, bara någon ringer och vill ha mig!! Panik!


I need love


Gossip Girl


Kollar på tredje säsongen av Gossip Girl nu, hade glömt att jag hade dom avsnitten på datorn. Så himla bra!
Tänk om man kunde vara lika rik och snygg som Blair och Serena;)

XOXO "Gossip Girl"

Good girl

Nu har jag varit duktig och tränat igen! Jag ber till Gud att denna motivation håller i sig...

Pilatesövningar

Styrketräning
Nu ska jag hjälpa mamma att laga mat, det blir köttfärsbiffar med rotfrukter i ugn och tsatsiki till, mums!

New colour


Blev ett nytt vitt nagellack idag, precis vad jag ville ha!
Nu är det So you think you can dance på tv:n, Karin kollar du?:)

Dagens


Så här ser jag ut typ varje dag nu, min varma jacka från Stadium, mysig tröja från Gina, leggings från H&M, och "uggs" från Ellos. Fast tröjan och leggings varierar lite från dag till dag:)
Nu har jag suttit och letat kurslitteratur till en billig peng på nätet, men det känns inge kul att köpa böcker när man knappt har några pengar. På amazon har jag iaf hittat ganska billiga nu så det får bli ett köp där. Måste ju ha det när nästa kurs på modevetenskapen börjar på måndag.

Nagellack i vårens färger



Jag vill ha nya nagellack i vårens alla färger, helst vitt, creme, rosa, lila, och ett nytt svart, alltid bra att ha! Det bästa med Depend är att de är billiga och små och behändiga så man kan ta med sig dom överallt.

Kiss


Jag tänkte skicka iväg en liten puss till min baby som är på andra sidan jordklotet för jag saknar honom så, och idag är det våran dag:)
♥Puss♥

Magazines


Tidningar är det bästa jag vet, jag läser inte så mycket böcker, utan mest tidningar. Och det bästa som finns är att få dem hem i brevlådan en gång i månaden. Känns som julafton all over igen!

Min lillasyster fyller ju år nästa vecka och jag funderar på att beställa en prenumeration till henne, jag vet ju själv hur glad jag skulle bli om jag fick en. På tidningskungen kan man hitta alla tidningar man kan tänka sig och till ett bra pris dessutom, perfekt för mig som är fattig student:)

Ja, det var kvällens tips. Nu är det dags för sängen.

Craving for necklace


Så himla fint och finns att köpa på Lindex för endast 99 kronor, perfekt att piffa upp en outfit med.
Nu har jag och Linda varit på en liten second hand runda till Röda Korset i Forsa, hittade massa fina pälsmössor men det blev inget köp tyvärr, ångrar mig nästan lite nu. Sen har jag varit på stan och strosat lite och nu är jag hemma igen, finns som sagt inte så mycket att göra i den här stan.
Vi tänkte gå på bio ikväll och se "Snabba cash" men det får bli på fredag istället.

Är den verkligen så bra som alla säger?

Dagens fynd


Nya fina ringar från Dollarstores för 20/30 kronor styck.
(Dollarstores finns tyvärr bara i Norrland:)

Friluftsdag


Jag

Linda, Signe och Jenny i pulkbacken

Våran fina lägereld

Linda och Jenny grillar falukörv
Väldigt trevligt hade vi idag, vi åkte tefat och matta nedför backen och snön bara yrde, så kul har jag inte haft på länge. Plus att man fick ju bra kondition av att springa upp och ner hela tiden, bra där!
Sen hade vi ostmackor, varm choklad och korv med oss, hur gött och mysigt som helst:)

Ska försöka lägga upp en liten filmsnutt sen...

Good morning

Jag är uppe ovanligt tidigt idag, men vi ska nämligen iväg och åka pulka idag (tro det eller ej). Jag, Jenny, Signe och Linda. Så nu har jag gjort varm choklad, smörgåsar, och packat med mig täckbyxorna:)

Hoppas alla får en bra måndag! Puss♥


Workout


Min första träning i år! Ett steg i rätt riktning och jag känner mig grymt nöjd:)
Sen gäller det bara att köpa årskort när jag kommer tillbaka till Stockholm och fortsätta med mitt nya, förbättrade liv.

Kolla gärna in våran bloppis


Min nya halsduk


Den kom också i mitt paket från H&M, kostade bara 49 kronor! And I love it!

Sunday

Nu har alla vi panikstädat hela huset och tagit bort alla julsaker som fortfarande var kvar eftersom ingen har orkat. Vi ska ha vising på huset idag för det ska ju säljas så nu är det rent och fint iaf.
Äntligen! Nu hoppas jag bara att någon vill köpa huset.


Hudik igen

En vecka i Stockholm och nu är jag tillbaka i Hudiksvall igen. Pallade inte trycket i storstaden:)
Nu är Linda här och vi hade först tänkt gå ut och dansa, men ingen har råd så det blir en lugn hemmakväll med film och chipspåsen.

Delivery


Fick ett till paket häromdagen från H&M med ganska mycket fina saker:
Espadrillos
Ballerinaskor
Gladiatorsandaler
Trosor
Klänning
Örhängen
Ring

Totalt 630 kronor! Billigt billigt:)

My look today


Tröja från H&M, halsband med fjädrar från Lindex, leggings från MQ.
Befinner mig just nu i Eskilstuna, jag och mamma är på äventyr:) Tur att jag har min älskade bebis (läs dator) med mig! Jag hoppas på hemfärd till Hudik sen ikväll, annars åker vi nog imorgon. Vill helst inte missa Let's Dance ikväll.

Flanellskjorta


Jag är väldigt sugen på att köpa en flanellskjorta, de här kommer från Vila och kostar 259 kronor styck. Helst vill jag ha en svart/grå och en röd/svart. De är ju så mjuka och sköna och passar perfekt nu när det är kyligt ute, sen kan man ha dem även till våren också. Ge mig en nu!

Bloppis


Klicka på bilden för att komma till min och Jennys bloppis!!
Massor med fina fynd!
En annan bra sak är att nu är jag ledig från skolan igen tills den 25:e jan innan nästa delkurs börjar, så det blir en sväng hem till Hudik igen, kanske redan imorgon. Sen när jag kommer tillbaka till Stockholm igen är det bara en vecka kvar tills min baby kommer hem, gud vad jag längtar!

Fikastund



Nu sitter jag hemma hos Karin och har en mysig fikastund med semlor, bullar och kakor.
Jag är så mätt nu så jag orkar inte ta mig upp ur soffan!
Vi slogs om kakorna förut dessutom, men jag vann:)
Känns grymt skönt nu när tentan är klar i alla fall och jag hoppas att jag får bra betyg på den, fast det får jag inte veta förrän om två veckor.

Snart klar...

Är på skolan nu och är snart klar med hemtentan, ska bara finputsa lite. Ska bli så skönt när jag är färdig, och klar med den här delkursen, jag ser fram emot nästa som jag tror kommer bli mycket mer intressant.
Sen ska jag kanske hälsa på lilla sjuklingen Karin efteråt, och fika med henne, hoppas jag inte blir smittad bara.


Kate Moss

Beslutsångest

Jag provade ett par skor på rean förut när jag, mamma, Signe och Linda var i Sundsvall efter jul, men då fanns de inte i min storlek, och idag när jag in på Din Sko i Sickla för jag skulle söka jobb där så hittade jag dom i min storlek, ett par kvar! Är det inte ödet så säg?
Fast alla mina kompisar och min mamma säger att jag inte får köpa fler skor för jag har så många, plus att jag har ju knappt några pengar... men jag vill ha dom ändå! De kostar bara 249 kronor!

Vad tycker ni? Jag har årets beslutsångest (har lagt undan de tills imorgon).

Visst är de snygga? Och perfekta till vårens alla fester;)

Zebra


Kolla vilken snygg zebraklänning som min baby har hittat åt mig i Rio de Janeiro! Han har bara tittat på den än, men nu när han vet att jag vill ha den ska han köpa den när de åker tillbaka till Rio, hoppas den finns kvar bara!
Jag skulle bli såå glad:)

Hej mitt Vinterland



Så här ser min utsikt ut från våran balkong just nu, jag vill ha mer sol och mindre minusgrader!
Nu är det bara plugg som gäller hela dagen, måste bli klar med tentan så jag kan lämna in den imorgon. Egentligen har vi deadline på fredag men då vill jag åka hem till Hudik igen.
Ikväll ska jag, Jenny och Malla simma igen och jag längtar, nu ska julfläsket bort!:)

Snyggt i butik


Idag var jag duktig efter skolan och gick till fyra butiker och lämnade in CV, hoppas att jag ska få ett extrajobb, kan vara bra att ha nu när jag studerar.
Så såg jag de här två snygga tröjorna på Vila, en randig för 249 kronor och en transparant blus för 399 kronor (tror jag) som jag kanske ska köpa. Hade inte mitt presentkort med mig så jag får tänka lite på saken så länge.

Cocoo



Såg på Cocoo.se att de hade fått massa nya roliga ringar som jag inte har sett förut, jag önskar att jag hade lite mer pengar för då hade jag gjort en beställning direkt!

@ school

Nu sitter jag i biblioteket och ska plugga lite, våran filmvising blev kortare än vanligt idag pga tekniska problem, och sen börjar föreläsningen klockan ett så nu har jag lite tid för mig själv:)
Kändes lite jobbigt att ge sig ut i 10 minusgrader imorse när jag har varit hemma i värmen så länge, men det gick bra. På tiden att man gör rätt för sig!


Paket till mig



Det här fina paketet fick jag idag! Som en extra julklapp kan man säga, och på faktura dessutom så man slipper betala på en gång:) Perfekt med en ny skolväska tills imorgon!
Väskan kommer från Ellos och kostade 449 kronor.

Wish of today


Allt kommer från Lindex och det är exakt en sån här outfit jag vill ha idag, enkel men ändå snygg. Och så en varm jacka och varma skor till så klart!

Idag har jag lite småärenden att ta itu med, åka till baby´s place och kolla hans post, skicka paket, hämta paket, skriva klart hemtentan, panta burkar, kanske simma sen?
Måndagar brukar inte vara så roliga men jag ska göra det bästa av situationen.

♥Puss♥

I love my room


Hejdå Hudiksvall och 20 minusgrader!

Hej mitt älskade rum och min älskade säng och bara 3 minusgrader ute!
Känns skönt att vara hemma igen!

Home to Sthlm


Nu har jag packat färdigt och snart kommer Marlene och Jenny hit och hämtar mig. Längtar inte hem så mycket nu men det ska bli skönt att få träffa kompisar och gå i skolan igen. Nu har jag inte haft nåt vettigt för mig på en hel vecka känns det som. Dags att rycka upp sig själv!

Plugg




Idag är det bara plugg, plugg, plugg som gäller för mig och jag måste erkänna att jag har väldigt dålig framförhållning och väntar nästan jämt in i det sista innan jag tar itu med saker. Men det går framåt idag i alla fall, det är ju huvudsaken. Vi har inlämning av både hemtenta och peer-review uppgift på fredag (15/1) så nu gäller det att ligga i!

Dagens




Tröja - JC, Halsband - Lindex, Leggings - Lindex.
Halsbandet har jag egentligen knyckt från lillasyster Julia, men jag hoppas att hon kanske inte märker något så jag kan smuggla med mig det hem när jag åker till Stockholm imorgon. Tihii!

Ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen lite iaf, jag och Jenny börjar ju skolan igen på tisdag och vi åker till Stockholm imorgon. Jag saknar kompisarna och bara att ha något att göra, eftersom det inte finns så mycket att göra i den här stan.
Fast å andra sidan kommer jag att sakna Linda och Signe som ska vara kvar här hemma, och familjen så klart. Tråkigt att behöva laga mat och så igen när mamma gör ett så bra jobb!
Sen är kylan ett påtagligt problem, jag vill inte ens gå utanför dörren här hemma, jag hoppas det är lite varmare i Stockholm iaf, annars bryter jag sammen!

I just love this song

"Happy" med Leona Lewis

So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear my sound
Don't care about all the pain in front of me
Cause i'm just trying to be happy!


Godnatt♥

Premiär - Let´s Dance

Ikväll kloclan 20.00 är det ju pemiär för Let´s Dance och jag tänker sitta bänkad! Elin Kling är ju en av deltagarna och kommer i alla fall att vara mitt dragplåster till att titta på säsongens avsnitt. Sen älskar jag att se alla danser eftersom jag själv önskar innerst inne att jag kunde dansa så bra!

Någon mer som ska titta?



Här kan ni se ett smakprov på Elins dans:


Cravings


Vila 399 kronor.
Nu ska jag iväg och kolla på en lägenhet med min mamma och sen vet jag inte vad jag ska göra riktigt... det är riktigt kallt ute, ca 15 minus, så jag har ingen lust att vara ute mer än vad jag behöver. Det blir nog en dag inomhus igen, i soffan, ska försöka plugga lite också.

Ciao!

Säljes


Pumps från Belle Shoes


Pälsjacka i fuskpäls från Vila
Nu ska jag sälja lite saker på Tradera så jag har råd att köpa mat:)

Klicka på bilden om ni vill komma till auktionerna på Tradera!

H&M -The Garden Collection




Den 25 mars ska H&M släppa en kollektion som är gjord av helt återvunna eller ekologiska material, "The Garden Collection". En väldigt härlig och somrig kollektion, och det känns verkligen att inspirationen är hämtad från en trädgård, med blommor och mycket färgglada mönster.
Den röda klänningen med rosor är min absoluta favorit och den längtar jag redan efter!

Nu blir det snart en fika på stan med Mattan, Jenny och Signe, sen ska jag hem och försöka plugga lite.



Hudik suger


Nyligen hemkommen från en kväll på Bockarna, eller "Tre Bockar" som det heter. Sämsta stället här i Hudik att gå ut på, om det inte är sommar och solen skiner och man kan dricka rosé på uteterassen.
Jag, Mattan, Signe, Jenny, Linda och Malla drog dit för att umgås lite och käka en "pubmacka" för 25 kr, men när alla äckliga små Hudikbor började tränga sig in tröttnade vi och drog hem istället.

Puss och godnatt!♥

Kling Klänning


Bild från Elin Kling

Jag fick mail från min baby igår som är i Sydamerika och han sa att det fanns massa fina färgglada klänningar där och undrade om jag var sugen på någon. Han sa till och med att Elin Kling hade bloggat om en sådan klänning (fråga mig inte hur han visste det), men jag blev hemskt glad iaf och skrev att han får självklart köpa en fin klänning till mig om han vill! Vilken snäll kille jag har!:)

Visst är den snygg?

Natti


Dagens syssla har mestadels bestått av att ligga i soffan och inte göra så mycket, Jag har skrivit ett nytt CV i alla fall som jag ska lämna in till massa butiker när jag kommer tillbaka till Stockholm, jag vill verkligen ha ett jobb, och det är nu!

Sen har Mattan varit här och kollat på Paradise Hotel med mig, det är grymt spännande nu! Hon ska nog sova här och mysa med mig hela natten så jag slipper känna mig ensam:) Hon ska ju åka till fjällen och jobba så då får vi passa på att umgås nu.

Imorgon väntas ännu kallare grader, idag var det 22 minusgrader här i Hudiksvall och man vill helst inte gå utanför dörren alls. Men imorgon lutar det åt en sväng på Tre Bockar med alla girlsen, som en liten avslutning på det härliga "jullovet" och som avskedsfest för Mattan som drar till Ramundberget.

Godnight everybody!♥

Fina ringar



Några tjejer som går i gymnasiet har startat en sida där de säljer jättefina handgjorda ringar till ett väldigt bra pris.
Klicka på bilden för att komma dit eller på min banner på sidopanelen.

Mitt 2010

Istället för att ge massa nyårslöften som jag kanske kommer vara dålig på att hålla känns det bättre att bara göra en liten lista på hur jag vill att mitt 2010 ska se ut. Sen vet man ju aldrig hur det blir:)

2010:
- Skaffa ett gymkort och börja träna
- Söka ett extrajobb i en klädbutik
- Gå på Fashion Week
- Spara pengar till en resa
- Gå på spa med min älskling
- Åka skidor i Vemdalen
- Ta hand om mina vänner, familj och pojkvän
- Plugga duktigt så jag får bra betyg
- Skriva för Modeflickan
- Göra slingor i mitt hår till sommaren
- Gå på massa roliga fester
- Flytta ihop med min älskling
- Resa till Thailand, Malaysia, Singapore och Bali
- Fira min 25-årsdag med mina vänner

Framförallt hoppas jag att kärleken går bra och att jag kommer iväg på en lång resa till Asien.


Vad är din högsta önskan inför 2010?



Second hand shopping

Idag har jag, Linda, Signe, Jenny och Marlene åkt runt i snöovädret och letat second hand fynd. Det blev bara två saker för mig, en svart kavaj till lillasyster för 50 kronor, och en gråsvart jeansskjorta till baby för 30 kronor så totalt 80 kronor! Vilka fynd!

Hoppas de blir nöjda:)

Jenny däremot hittade hur mycket som helst, bland annat denna fina pälsjacka för 100 kronor!
Kolla hennes blogg för mer second hand shopping.

I miss you


Movie time


Nu har jag och Linda varit och handlat lite söndagsgodis och nu blir det filmtajm!

Imorgon ska vi göra en liten second hand runda tänkte vi, det finns en hel del bra butiker här i trakterna men det är en bit att köra mellan varje. Men det ska bli roligt att kanske göra lite billiga fynd. Förhoppningsvis hittar jag en pälsmössa, en flanellskjorta, ett par varma stövlar och en snygg väska. Vi får väl se hur det går:)

Årskrönika del 2

Juli:

Juli hade många soliga och varma dagar och jag passade på att få så mycket sol jag bara kunde när jag var ledig från jobbet. Det blev även mycket party och afterwork denna månad.


Augusti:

Linda kom hem från Australien efter att ha varit borta i ett år och vi mötte upp henne på Arlanda. Sen var jag på min första Stockholm Fashion week, och jag var i himmelen!


September:

Jag och Marlene och Linda flyttade ihop och skaffade egen lägenhet i Stockholm.Hade bott lite trångt hos min älskade Johanna hela sommaren så det var skönt att äntligen få ett eget rum.
Och jag kom in på Modevetenskap på Universitetet och började plugga.


Oktober:

Blog Awards ägde rum på Café Opera och jag hade grymt kul med alla mina snygga bloggvänner;)
Även att jag, Malla och Linda hade en väldigt lyckad inflyttningsfest.

November:

Jag och Jimmy reste till Egypten och hade världens bästa vecka med sol, bad, spa-behandlingar och romantiska middagar varje kväll.

December:

Jag åkte hem till Hudik och hade en underbar jul och ett fantastiskt nyårsfirande med familj och vänner. Det enda tråkiga var att min baby åkte till Sydamerika på julafton och ska vara borta till sista januari.

Del ett på årskrönikan hittar ni här<----

Party again




Jag och Linda är på ge igen. Efter en dags vila är det dags för utgång igen, jag vilade ju igår när Signe och Linda gick ut i Vemdalen men nu kan jag inte sitta i soffan och slöa längre.
Vi kanske bara tar ett glas vin ute eller så blir det party all night long, det vet man lixom inte än.

Skål!

Hejdå Vemdalen


Nu är vi på väg till Glada Hudik igen. Så tråkigt att åka hem när solen lyser och man blir sjukt sugen på att åka skoter och skidor. Fast det är ca 19 minusgrader så det är ändå lite för kallt för att kunna åka skidor.
Ikväll vet jag inte vad som händer men jag känner mig fortfarande lite sliten efter nyårsafton så det blir nog en lugn hemmakväll.

Nyår i bilder


Jag och Siggan vid middagsbordet

Jenny och Linda

Jag, lillebror och Jon-Erik.

Alla tjejer på dansgolvet

Vi skakar rumpan duktigt

Den klassiska skålen vid tolvslaget, alltid utomhus!

Och kolla på fyrverkerier så klart!

Lite wild and crazy framåt småtimmarna;)
Hela kvällen var grymt härlig och vi hade mycket roligare än tidigare år.
Inga långa köer innan heller så vi slapp frysa ihjäl, och inte massa glassplitter fulla golven så man bara halkar omkring, och vi tappade inte ens bort varann på hela kvällen som vi alltid brukar göra annars.
En underbar nyårsafton helt enkelt! Och jag kunde till och med ringa min baby på tolvslaget och önska honom Gott nytt år ändå ner till Buenos Aires!


Looks


Nyårsoutfit: Klänning från H&M, halsband från Glitter, väska från Gina och stövlar från Bianco.

Kvällen innan nyår: Tröja och halsband från H&M, lackleggings från Lindex och väska från Gina Tricot.