Happy Birthday ♥

Till mig som fyller år idag!!!

Äntligen är dagen med stort D här. Idag fyller jag år och det jag ser fram emot mest är när alla mina kära vänner kommer hit så jag kan få bjuda på tårta och mina goda bullar som jag har bakat. Hoppas att dom tycker det är gott! Igår blev jag bjuden på världens godaste tapasmiddag av baby och nu måste jag skynda mig att fixa till lite här hemma innan det kommer besök.

Puss♥

Tjejkväll på Oriflame



Nu har jag bakat och fixat hemma hela dagen, dags för att få komma ut i solen. Ska på tjejkväll på Oriflame med modevisning och massa roliga saker. Ska möta upp Jenny och Matilda snart.. måste skynda mig!

Puss♥


Stora bakdagen






Kanelbullar och recept från Kelly
Idag blir det stora bakdagen för mig, jag fyller ju år imorgon och tänkte bjuda på ett litet kalas. Ni som känner mig vet att jag inte gillar att baka men jag önskar att jag gjorde det för jag älskar att äta bakverk, hellre det än godis och chips. Men nu ska jag iaf göra ett försök på kanelbullar, har aldrig gjort det utan min mamma förut. Vi får se om jag lyckas få dom lika fina som Kellys här ovan, jag har nämligen knyckt hennes recept:)

Det här ska jag göra:

♥ Kanelbullar
♥ Kärleksmums
♥ Kladdkakemuffins
♥ Hallongrottor
♥ Chokladbollar
♥ Smörgåstårta


Wish me luck!

Look of today






Jacka/Sisters, Halsduk/Vila, Blus/Bikbok, Halsband/Bikbok, Jeans/Bikbok, Skor/Skopunkten
Känns som att jag har hunnit med mycket idag. Först möte med en jurist angående nya lägenheten, sen klippte jag håret på Amanda, jobbade 13-16, träning på Friskis & Svettis, handla mat och bakgrejer, laga middag och nu Big Brother. Nu är det bara två dagar kvar tills jag fyller år....:)

Puss♥

My new necklace




Mitt nya fina halsband från Bikbok som endast kostar 99 kronor, fast för mig blev det 50 kronor. Visst är det fint?:)

Gisele



Jag älskar verkligen Gisele Bundchen, därför blir jag extra sugen på H&M´s härliga sommarkollektion Bohemian Deluxe. Jag har tänkt att jag ska bli lite mer bohemisk till sommaren. Har börjat lite smått redan nu och jag vill ha hennes hårfärg!

Nu ska jag kolla lite recept på nätet på vad jag ska baka på onsdag, det ska bli den stora bakdagen. Kladdkaka, kanelbullar, kärleksmums mm.

Puss♥

New week


Kofta/Vila, Tröja/Topshop, Halsband/H&M, Leggings/Bikbok, Skor/Second hand
Så här ser min vecka ut:

Måndag:
Städa och hjälpa J att flytta, jobba 13.30-19.15
Tisdag: Klippa hår, jobb 13-16, klippa hår igen
Onsdag: Baka bullar och kakor till mitt kalas, tjejkväll på Oriflame, äta tapasmiddag
Torsdag: MIN FÖDELSEDAG!!
Fredag: Jobba 13.30-19.15
Lördag: Jobba 9.30-14
Söndag: Jobba 14-17.15

Shopping day

Igår hade jag en härlig dag med brudarna, först shoppade vi loss på Bikbok på Götgatan i typ tre timmar för både jag och Jenny hade fått varsin 50% check och då ville alla vara med och handla. Sedan gick vi till en indisk restarang på Söder och åt supergod mat och sen gick vi på bio. Vi var ju tvungna att se "Hur många Lingon finns det i skogen" eftersom den handlar om Glada Hudik teatern och utspelar sig i min kära hemstad Hudiksvall. Den var verkligen värd att se iaf och det var kul att få se sin hemstad på film. Kändes finare och mysigare på film än i verkligheten.
Jag ska visa vad jag köpte en annan dag men just nu ligger jag utslagen i sängen efter en lång arbetsdag.




Nöjda tjejer



Ny kofta från Vila och nytt halsband från Bikbok

Fick en ros på stan av TV 3

Puss♥

Sun is shining ♥



...and I love it!
Jag är så lycklig över att solen skiner! Äntligen kan jag ha min skinnjacka på mig och det känns underbart. Idag ska jag jobba 10.45-17.15, kom gärna förbi Bikbok i Globen och handla lite.

Puss♥

Bikbok wishes




Äntligen har lönen kommit och jag är så shoppingsugen så det kliar i fingarnarna (inte så bra jag vet), men jag ska iaf shoppa lite på Bikbok idag! Behöver lite nya "jobb-outfits".

Ser du något du gillar?

Pressvisning x2

VICHY:


Vi fick först jättegod frukost på Vichys pressfrukost igår och sen berättade dom om deras SPF-serie Capital Soleil och hur viktigt det är att skydda sig mot solens strålar, även vårens solstrålar. Jag har alltid tyckt att det är viktigt med spf så jag satt och lyssnade väldigt noga. Framförallt så vill jag inte få hudcancer, få rynkar i förtid och pigmentfläckar. Bränner man sig i solen på en semesterresa så kan det utvecklas till cancer om 10 år och det vill man ju inte. Sen får man en snyggare "solbränna" om man solar sakta och försiktigt och den håller dessutom längre! Vi fick en fin goodiebag med oss hem så nu är jag skyddad hela sommaren!





PEPE JEANS:


Sedan gick vi vidare till Selected Brands huvudkontor och fick se Pepe Jeans höstkollektion. Det bjöds på frukost "take away-påsar" och underbart söta små prinsesstårtor. Dom hade jätte mycket fint och jag blev kär i många plagg men fastnade speciellt för den snygga pälsvästen till höger. Skulle passa perfekt nu att ha över skinnjackan men jag får ha tålamod tills den kommer ut i butik i augusti eller september.

Puss♥

Önskelista



Om exakt en vecka fyller jag år (tänker inte säga hur mycket fast det är inte så svårt att räkna ut om man läser min infotext i sidomenyn), och jag tänkte ha kalas på torsdag med bullar, kakor och min goda smörgåstårta så klart.

Jag ska ju flytta snart så just nu är jag i behov av diverse hushållssaker, lite tråkigt men nödvändigt. Så om någon undrar vad jag önskar mig så ser ni det här:

♥ Presentkort på Ikea, Granit, Elgiganten, Onoff
♥ Klippning på Corinne & Friends
♥ Tekoppar och tekanna
♥ Resa till Thailand
♥ Vit morgonrock
♥ Nattlinne
♥ Underkläder
♥ Dammsugare
♥ Vattenkokare
♥ Sodastreamer
♥ Pengar


Me and my brother


Jag och lillebror

Första dagen med solbrillorna på:)

Fick träffa min lillebror lite idag eftersom han var och hälsade på i Sthlm, inte så ofta det händer. Vi åt en liten snabblunch på Snaps innan jag skulle iväg och jobba. Pressfrukostarna imorse var väldigt lärorika och trevliga, massor av god frukost dessutom, ni får se bilder på det sen. Nu ska jag skynda mig iväg och agera frisör hela kvällen.

Puss♥

Vichy tävling



Glöm inte bort den här grymma tävlingen som är med i Modeflickan just nu! Allt du behöver göra är att skicka din motivering till [email protected].

Lycka till♥

Pressfrukost



Nu ska jag och Jenny iväg på pressfrukost först på Vichy och sen på Pepe Jeans. Efter det ska jag träffa lillebror som är i storstaden och hälsar på sen blir det jobb 13-16. Efter jobbet ska jag jobba som frisör hela kvällen. Det blir en fullspäckad dag helt enkelt.

Puss♥

Workout



Nu har jag precis varit på gymmet, beach 2011 here I come! Förlåt att jag bloggar så dåligt... Har jobbat och inte haft tid helt enkelt. Imorgon ska jag upp tidigt igen för jag och Jenny ska på två pressfrukostar vid 8.30.

Puss♥

Me today


Poncho/Bikbok, Skinnjacka/Jofama, halsduk/Vila, Jeans/Bikbok, tröja/Bikbok, Skor/Din Sko
Idag blir det jobb 9.30-17 sen ska jag träna tänkte jag. Efter det blir det hem och laga middag och däcka i soffan.
Filmen igår om Justin Biebers liv var över förväntan i alla fall, den va riktigt bra! Lite jobbigt med alla småtjejer som satt och skrek hela filmen bara. Men den är verkligen värd att se!

Puss♥

Bloggalapremiär ikväll flyttad

Ikväll ska jag och mina vänner och några av Modeflickans läsare på bloggalapremiär av Justin Biebers film Never Say Never. Nu har jag fått veta att projektorn på Rigoletto har gått sönder och därför har dom flyttat premiären till Biograf Park på Sturegatan 18. Insläppet börjar 17.45 och filmen börjar 18.30. Kom dit i tid så ni hinner mingla och ta del av kvällens happenings!



Vi ses på Park ikväll♥

Sunny sunday










Pälsjacka/H&M, halsduk/Gina, Leggings/H&M, väska/Bikbok, tygpåse/Primark, skor/second hand

Min söndag har sett ut så här:

- Först frukost på sängen
- Lite shopping på stan
- Brunch med amerikanska pancakes
- Träning på Friskis
- Sola solarium
- Nu Solsidan
- Sen middag och film

Puss♥

Sneak peak - Modeflickan


Foto: Armand Dommer

Bloggporträttet med Annaritar.blogspot.com

Ekologisk hudvård

Sno stilen från Olivia Palermo

Stockholm Streetstyle

Gå in på MODEFLICKAN.SE och kolla in hela tidningen!

Cravings for springtime



Allt det här vill jag ha just nu!! (...jag kanske har råkat klicka hem några saker, men inte alla)
Hittar du något du gillar?

Puss♥

My look today









Så här ser jag ut idag, fast bilden tog Jenny på mig igår=) Nu ska vi på Modeflickan möte!
Wish us luck!

Puss


Dagens goodiebag



Idag var jag och Jenny iväg på ett litet bloggevent efter jobbet. Katarina Janouch släppte sin nya bok "Amandas bok" och vi var där med en bunt 12-åringar och fick varm choklad och macka. Vad gör man inte för en goodiebag?:) Hehe! Den var iallafall väldigt välfylld och bra så det var roligt och boken verkar vara jättebra om man är mellan 12-16 år typ.

Nu ska jag sova, puss och godnatt♥

Tävling - Justin Bieber



Glöm inte att vara med och tävla så ni kan få gå på bloggalapremiär på måndag!!

Maila ditt svar och motivering till [email protected]

No strings attached



Har precis kommit hem från en biokväll med tjejerna. Vi har varit på Finest förhandsvisning av filmen "No strings attached" med min favorit Natalie Portman. Den var verkligen asrolig och charmig, precis som en romantisk komedi ska vara, fast jag kan tycka att Natalie passar i lite mörkare och djupare roller än denna.


Puss o gonatt♥

Nya modeflickan är ute!!


ÄNTLIGEN är Modeflickan Magazine marsnummer släppt! Rykande färskt och med bloggerskan/min vän Karin på omslaget. Detta nummer har ett ekologiskt tema och är som vanligt fyllt till bredden med massor av inspiration, bloggar och shopping.


Månadens bloggporträtt är på Anna Ritar, en härlig konstblogg som verkligen inspirerar!

2 tävlingar har vi också CHECKA IN DOM HÄR!




WWW.MODEFLICKAN.SE




My look today


Kofta/Bikbok, Tröja/Bikbok, Halsband/H&M, Jeans/Bikbok, Skor/Second hand, Halsduk/Gina
Så här ser jag ut idag, trivs jättebra i mina nya jeans. Vi har förresten börjat med Midseason Sale på Bikbok nu med 50 % på massor av fina varor. Skynda er!

Puss♥

Tazzles



Jag är precis som Maria Montazami, jag gillar tofsar. Tänk va coolt att ha tofsar på skorna! Även en röd Chanel väska skulle inte sitta helt fel. Big cravings! Men nu måste jag sluta drömma om shopping och fortsätta jobba med Modeflickan så tidningen kan komma ut imorgon:)

Den som väntar på något gott... (läs februarinumret här så länge)

Dress weeks



Nu är det måndag igen, en ny vecka framför oss. Det är Dress weeks på Bikbok och vi kommer att få in massor av snygga klänningar och jumpsuits.
Så här ser min vecka ut:

Måndag: Jobba 13.30-19.15, jobba med Modeflickan
Tisdag:
Nya numret av Modeflickan kommer ut! Möte kl 10.00, jobba 13-16, träna
Onsdag:
Jobba 13.30-19.15, Finest förhandsvisning "No Strings Attached" 20.30
Torsdag:
Pressfrukost 8.30, jobba 13-16, bokrealese kl 17.00
Fredag:
Ledig, träna
Lördag: Jobba 14-17.15
Söndag:
Ledig, träna

Good sunday



Den här helgen har varit kort men händelserik. Jag var jätteduktig igår och städade och röjde i mitt förråd, det tog nästan tre timmar. Hela bilen blev full med skräp och idag har vi varit på tippen men massa skit och sen har jag lämnat två sopsäckar med kläder och en låda men köksprylar till Stadsmissionen, Dagens goda gärning helt enkelt. Nu blir det Solsidan och sen en god middag efter det.

Puss♥

Satarday night











Nu har vi haft tjejmiddag hemma hos mig och Johanna. Jag hade lagat baconinlindad kycklingfilé med timjan och fetaost i och ugnrostad potatis till. Sen till efterrätt blev det mina hembakta kladdkakemuffins med hallon och grädde. Nu kör vi så det ryker ikväll! Vi är lite besvikna att Danny inte vann Melodifestivalen men vi får försöka tänka på annat ikväll.

Känner ni att rätt låt vann ikväll?

Puss♥

Glassprovning


Jenny och jag

Min absoluta favorit (5 poäng av 5 möjliga)

Nya Cornetto Enigma, supergod med colasmak i mitten (4 poäng av 5)

Glass i stora lass

Nya Magnum Caramel & Nuts som var supergod (5 poäng)

Daimstrut med päronsmak var ingen höjdare (1 poäng)

Angelica, Jenny och jag



Vi provade totalt 13 olika glassar
och två av dom ser jag verkligen fram emot, Ben & Jerrys nya minibägare och Magnum Caramel & Nuts. Sen fanns det några glassar som jag aldrig vill smaka igen, men roligt var det iallafall!

Puss♥

Snöstorm



Så här roligt väder var det idag när vi skulle ta streetstylebilder på Götgatan, men det gick ganska bra ändå. Fick ihop sex stycken snygga streetstyle-outfits totalt. Nu är jag sjukt trött efter den här långa dagen. Jag har varit och handlat inför reklamfilmsinspelningen imorgon, det blev totalt 7 stora papperskassar. Nu ska jag hoppa i säng, ska kliva upp halv fem imorgon:(

Puss o godnatt♥

My Thursday



Dagens "to do list":

- Pressfrukost GB Glass
- Fota streetstyle för Modeflickan
- Fika/Luncha med Sofia, Jenny och Signe
- Hämta hyrbil till en reklamfilm
- Hämta fikagrejer
- Handla mat/fika till reklamfilm

- Cosmopolitan Beauty Awards 18.00 (kommer nog inte hinna det men jag hoppas)

Jag ska alltså få äta massa god glass till frukost idag, min favoritsmak är Chocolate Fudge Brownie! Sen ska jag träffa upp Jenny och Sofia och fota lite streetstyle och så kommer Signe in till stan idag också. Lite stressad över en reklamfilm som jag ska jobba med imorgon men det går nog bra, får se om jag hinner gå på Cosmopolitans Beauty Awards ikväll med Johanna, känns lite tajt om tid men jag vill hemskt gärna gå.

Puss♥

I need a haircut



Så här rufsigt och tovigt är mitt hår varje morgon när jag vaknar, och jag vill påpeka att det brukar vara mycket värre än så här. Det ser liksom helt okej ut på bilden men man kan inte ens se dom värsta tovorna som döljer sig i nacken, det är helt otroligt svårt att borsta ut. Oftast känns det så jobbigt så jag brukar strunta i att borsta håret och då blir det ännu värre så klart. Dagens i-lands problem helt enkelt. Jag måste nog klippa mig snart så man får bort det värsta som är slitet, men annars vet jag inte vad jag ska göra.

Någon som har något bra tips?

God morgon

Jag har inte klivit upp ur sängen än men jag är vaken iallafall. Ligger och surfar runt på olika ressajter och drömmer mig bort till varmare breddgrader, sandstränder och solbrända ben. Jag fyller ju år snart (31:a mars) och det jag önskar mig mest av allt är en solresa!





Bild från Egypten 2009

Fettisdagen + Kvinnodagen



Idag är det mycket att fira känns det som, både semmeldagen och internationella kvinnodagen. Jag måste bara äta en semla idag, tur att jag ska träna sen efter jobbet!

Någon mer som är sugen?

My lipstrick







På begäran så tänkte jag visa lite närmare hur mitt favoritläppstift ser ut på. Så ser det ut=) Svårt att få en bra bild, men nyansen blir ljusbeige och lite glansig. Perfekt till vardags och den är dessutom väldigt återfuktande.


Puss♥


Black Swan



Nu ska vi se den nya filmen med Natalie Portman, Black Swan, som hade biopremiär i fredags. Jag tror och hoppas att den är bra, fast den verkar vara väldigt mörk och dyster film men sånt gillar jag.

Puss♥

My sunday


Gårdagens och dagens outfit:)
Min söndag ser ut så här:

- Frukost
- Städa förråd
- Mäta väggar i nya lägenheten
- Lunch
- Baka med Johanna
- Bio med Johanna, Jenny och Matilda

Puss♥

Inredningsdrömmar


Jag idag

Jättestor och skön soffa

Fint soffbord

Coolt matsalsbord

Snygga stolar

Drömsovrummet

Fina lampor

Gulliga hyllor

Jättefin telåda

Underbart badrum

Idag har vi varit på massor av inredingsbutiker hela dagen och bara försökt få massor av inspiration. Hittade en jättefin soffa, matbord, stolar och massa annat. Ser ni något ni gillar? Jag gillar mest svart, vitt, grått och lila när det gäller inredning som ni kanske ser. Drömmen är ett fint badrum och en jättestor garderob.

Nu väntar en trerätters middag
(från Halv åtta hos mig kokboken) med älsklingen och en lugn filmkväll. Jag har gjort vaniljpannacotta med bärkompott till efterrätt, kommer bli så gott!

Puss♥

Sjuk



Jag har blivit sjuk, jag som aldrig blir det. Känner mig febrig, jätte matt i hela kroppen och hostar konstant. Tacka Gud att det är fredag idag och jag är lyckligtsvis ledig hela helgen. Ikväll väntar en mysig tacoskväll med tjejerna och imorgon ska jag till Kungens Kurva och kika på lite inredning. Tog en gammal bild från förra veckan när jag hade fläta, känner mig så ful nu när jag är sjuk. Mitt hår blir så himla tovigt och trassligt på vintern när man har halsduk hela tiden så jag får psykbryt. Brukar sova med en fläta så känns det genast mycket bättre när man vaknar!

Puss♥

Miss you already



Sista hissbilden med Karin på ett tag framöver... nu har hon åkt tillbaka till Dhaka och kommer inte hem till Sverige förrän till sommaren kanske. Känns supertråkigt, tur att det finns skype:)

Nu ska jag hem och laga en broccolisoppa till middag och försöka kurera mig tills imorgon. Känner mig sjukt hängig, matt i kroppen, febrig, hostig och väldigt snorig. Usch!

Puss♥

This is me today








Jacka/Bikbok, Halsduk/Gina, Tröja/Bikbok, Halsband/H&M, Jeans(nya)/Bikbok, Skor/Second hand, Väska/Jennys
Jag är så sjukt trött på min tjocka vinterjacka, jag vet att jag tjatar om det men jag fryser ihjäl utan den. Jag är ingen riktig fashionista som kan gå klädd i skinnjacka än, jag har sett många som har det. Men jag är så frusen av mig så det går bara inte. Jag har iaf mina nya jeans på mig idag och jag älskar dom! Trodde inte att jag skulle kunna bli en jeanstjej igen, använder mest bara tights men nu känns det riktigt kul att ha några schyssta jeans i garderoben, alla kommer från Bikbok så klart!

Visste ni förresten att det är 30 % rabatt på allt stickat på Bikbok den här veckan, så skynda er!

New stuff

Här är lite saker som jag shoppade igår:


Två nya halsband från Bikbok

Massor av läppstift från Lumene (mitt bästa)

Nytt linne från Bikbok

Nya vårjeans från Bikbok
Jag har precis haft lite drop in-salong här hemma och klippt en kompis och nu blir det halv åtta hos mig på tv:n. Ni vet väl förresten att jag är utbildad frisör? Så om du behöver en klippning är det bara att säga till mig:)

Puss♥

Ljusa drömmar



Jag satt och surfade lite på H&M´s hemsida igår och hittade massa fina saker som jag vill ha. Jag måste sluta köpa svarta kläder nu, ska göra mitt bästa för att bara handla ljusa plagg så man slipper känna sig så dyster!

Har du någon favorit?

Första mars


Bild från London, Abbey Road (så vill jag gå klädd idag)

Äntligen är februari slut och nu är det första mars. Känns som att våren och sommaren har kommit lite närmare, och även min födelsedag eftersom jag fyller år i mars. Jag hoppas att det blir plusgrader hela veckan så att all snö tinar bort!
Känner mig lite hängig idag med ont i halsen så det blev tyvärr ingen träning innan jobbet, jag som hade fixat en ny "workout-spellista" på spotify. TYpiskt! Men jobba måste man ju göra ändå.

Puss♥