Goodiebag Tävling



Nu tänkte jag ha en liten tävling här i bloggen som jag vet att några har längtat efter. Man kan alltså vinna en exlusiv goodiebag värde ca 2700 kronor.

Lämna en kommentar här om varför just du ska vinna en rosa, lyxig goodiebag. Du får gärna blogga om tävlingen i din blogg om du vill ha extra stor chans att vinna, (låna min bild isf).
Vinnaren dras på söndag 26/12 kl 23.59.


(Eventuell fraktkostnad får vinnaren stå för själv om du inte bor i Stockholmsområdet och har möjlighet att hämta upp den)

♥Lycka till♥

Kommentarer
Postat av: Annie Pettersson

Hej!



Jag skulle bli så glad om jag blev den utvalda att få goodiebagen. Detta år har varit supertufft med många dalar och få toppar.

Jag startade nyligen på lärarprogrammet som pågår i 3,5 år och redan nu dras jag mellan jobb och stuider pga arbetsbrist i förskolor.

Min farmor har blivit allvarligt sjuk och just nu är läget stabilt. Att få en goodiebag hade varit en glädje och jag har aldrig fått något förut så det är extra spännande. Smink och skönhet är något jag älskar men jag har prioriterat ekonomin till annat och äger endast en mascara och en ögonskugga. Tänk att få fylla på badrumsskåpet med massor av nya produkter!!! Lycka!



Jag bor på Gotland men jag betalar gärna fraktkostnaden det blir att skicka hit den.

2010-12-23 @ 09:27:06
Postat av: Micha

jag vill jätte gärna vinna den rosa goodiebagen. Jag älskar rosa och sen så har jag aldrig ägt en goodibag. vad jag har sätt från andra bloggare så verkar det som att man känner sig så speciell när man får hem en goodiebag och det skulle jag med vilja känna. Vem vill inte känna sig speciell ibland?

2010-12-23 @ 09:59:43
URL: http://ladydior.blogg.se/
Postat av: Elin S

Det skulle vara fantastiskt roligt att vinna denna goodiebag och få känna den lyckan över att vinna något! Det är ju extra roligt när man inte vet vad den innehåller, riktigt spännanade! Hoppas, hoppas...:D

2010-12-23 @ 10:08:29
URL: http://selses.blogg.se/
Postat av: Alice

Oh , den där påsen är lika med lycka. Det måste den ju vara för alla tjejer!

Jag skulle bli super glad om jag vann den. Framförallt för att jag jämt köper massa skit budget produkter till mig, och det är ju det sämsta man kan göra. Man har ju bara en hy och ett och samma hår hela livet! Kram ha en bra jul! :)

2010-12-23 @ 10:12:27
URL: http://junkyyard.blogg.se/
Postat av: Idun

Oh my, vilken underbar goodiebag! Jag vill gärna vinna den för jag har köpt så mycket julklappar åt släkt och vänner fastän ingen har ekonomi nog att ge tillbaka. Vore kul med en sådan här julklapp då! Frakten skulle jag kunna stå för.

2010-12-23 @ 10:18:57
Postat av: Sofkaa

Vilken underbar rosa goodiebag :D Bara färgen säger allt. Jag hade blivit världens gladaste om jag vann. Vilken fantastisk känsla det hade varit.

God jul !

2010-12-23 @ 10:20:47
Postat av: Daniella

Att få ta del av den där goodiebagen vore helt otroligt spännande och roligt! Jag har följt allt från början och att få vara en del av det och själv få en rosa, ursnygg påse vore den bästa julklappen man kan få! Alla sponsorer är ju verkligen guld värda och ni också för den delen! Vilken goodiebag!! Nu önskar jag er alla en jätte skön jul och jag hoppas att vi hörs på söndag! :) Kram Daniella

2010-12-23 @ 10:26:16
URL: http://bakecake.blogg.se/
Postat av: KLARA ♥

nu såhär i juletid vore det bra med något till sig själv, man glömmer bort sig själv i all stress och i allt handlande.

2010-12-23 @ 10:29:52
Postat av: Linn ♥

mitt inlägg om tävlingen :

http://linnhs.blogg.se/2010/december/jag-tavlat-om-en-goodiebag.html



Jag skulle vilja vinna denna goodiebag eftersom jag vinner nästan aldrig jag har ungefär tävlat i varje julkalender tävling på två bloggar och jag inte vunnit en ända.

Det hade varit kul och vinna nån gång faktiskt och nu så försöker jag.

Jag ska aldrig ge upp alla har lika stor chans som alla andra, eller hur?



Sen vill jag också vinna efttersom jag tycker om sakerna i goodiebagen t.ex aloevera drycken.

Den leta jag runt i hela stan och internet och nu finns den i din goodiebag, då vill man vinna ännu mera :]

Sen vem älskar inte goodiebags och rosa.

De är något jag gillar väldigt mycket :D

2010-12-23 @ 10:31:24
URL: http://linnhs.blogg.se/
Postat av: emmi

Jag skulle vilja vinna goodiebagen för jag har tävlat och tävlat på kicks.se men inte lyckats vinna, och nu såg jag din tävling som är tusen gånger bättre, minst! Innehållet är helt underbart och det finns så många användbara saker för mig! Och nu i juletid så har man inte heller så mycket pengar, när jag var färdig med julklapparna hade jag 150 :- kvar, tråkigt att vara en fattig student. Så det skulle vara roligt att vinna lite saker till en själv samt kunna ge lite försenade julklappar till mina bästa vänner. Det skulle verkligen vara underbart! Jag älskar att ge, hellre det än få, men denna goodiebag skulle vi alla dela på!

Kramar!

2010-12-23 @ 10:38:04
URL: http://fashiontwisted.blogg.se/
Postat av: Erika Gustavsson

Hejhej, vilken kul ide att ge ut en goodibag till någon som skriver. Jag skulle vilja bidra i tävlandet för att pengarna är alltid slut i jultider, och speciellt som student. Så man har inte råd att ge sig den lyxen som man egentligen skulle vilja. De skulle vara grymt kul att vinna och få lite lyx för en gång skull såhär i juletider. Hoppas du får en trevlig jul med släkt och vänner! :)

2010-12-23 @ 10:40:30
URL: http://erikagtaxen.blogg.se/
Postat av: LouiseMonica

Jag hade dött. Nej ok det hade jag inte. Men åh vad roligt det hade varit. Det hade varit helt underbart. En rosa smarrig goodiebag hade suttit prima ballerina nu till Jul. Åh. Åh. Åh vad jag vill ha. Massa kramar!

2010-12-23 @ 10:42:38
URL: http://louisemonica.blogg.se/
Postat av: Beatrice

Jag skulle vilja vinna för att det skulle vara den perfekta julklappen (i efter skott) till.... MIG själv! Ibland måste man skämma bort sig och som fattig student händer det ALDRIG. Så vardagslyx önskar jag mig i år! GOD JUL :D

2010-12-23 @ 10:45:47
Postat av: Emilia

Jag kommer nog aldrig bli så känd att jag får gå på event och få en goodiebag, så för ett ögonblick om jag vann skulle jag känna mig lite som en kändis. Vem skulle inte vilja det för en dag? :)

2010-12-23 @ 10:53:22
URL: http://superharen.tumblr.com
Postat av: Liz

Oj vilken mysig goodiebag. Jag vill jättegärna vara med och tävla och hoppas verkligen på tur. Hyrfilm från Headweb skulle vara perfekt då jag kommer att vara ensam från annandagen och över nyår. Känns lite trist men kommer samtidigt vara skönt, tänkte ta mig lite egentid. Inga hundar att passa och ingen mat att laga, förutom då jag själv blir hungrig :)

Så nu hoppas jag på tur och önskar dig en riktigt God Jul.



Kram från Liz

2010-12-23 @ 10:53:58
Postat av: Filippa Cervin

Jag vill vara med såklart!¨

Jag vill vinna för att jag inte får så mycket julklappar i år, och om jag vinner så blir det ändring på det. Jag vinner aldrig tävlingar, och har aldrig gjort. Så därför vore det jättekul om just jag vann :)

2010-12-23 @ 10:54:28
URL: http://elicie.blogg.se/
Postat av: jennifer

Jag vill vinna den för att jag helt enkelt vill vinna den. No sad story, just the truth. :)

2010-12-23 @ 10:56:09
Postat av: Sandra

Jag skulle jättegärna vilja vinna den här rosa underbara goodiebagen. Jag är en tävlingsmänniska, men när det gäller sånt här har jag aldrig tur. Goodiebagen skulle sitta perfekt nu efter jul, som en försenad julklapp. För sånt där skulle jag aldrig ha råd med, jag är ju trotts allt bara tonåring ;)

2010-12-23 @ 10:56:42
URL: http://justsandraa.blogg.se/
Postat av: Janine

Hejsan!

Jag vill jääätte gärna vara med och tävla om den gorgeous goodiebagen! :)

Jag har det lite jobbigt just nu och behöver något roligt och upp piggande! :) Och vem vill inte känna sig lite extra speciell med en rosa (sket snygg i mitt tycke) goodiebag :) Hihi!

Ha en super mysig jul! :)

2010-12-23 @ 10:57:13
Postat av: Maja

Vill jättegärna vinna goodiebagen, gå känna på hur det känns med lite tur och glamour. Har ingen vidare tur i spel, men i kärlek. Så kanske på tiden att vinna något nu:)

2010-12-23 @ 10:59:30
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: nea

Jas skulle vilja ha en goodiebag så sjukt gärna, verkar så himla kul att få en :) Och det skulle vara den perfekta julklappen till mig själv, i efterskott då men, ja, ändå :D Jag har inte så mycket pengar (eller ja, inga pengar alls) för jag går ju högstadiet men det skulle vara sjukt kul om jag vann ändå!



God jul!♥

2010-12-23 @ 11:00:02
URL: http://theycallmenea.blogg.se/
Postat av: jennifer

jag förtjänar den! har kämpat och slitit i butik som ett djur nu under julrushen och har inga pengar kvar att spendera på mig själv efter all julklappsshopping. det vore det ända rätta att skänka mig lite glädje under juletider och allt ;D

2010-12-23 @ 11:02:20
URL: http://whenloveandhatecollide.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag vill vinna denna lyckligt dyra och snygga goodiebag av den enkla anledningen att jag är cool och bra!



Hare bra! Kram.

2010-12-23 @ 11:02:43
URL: http://[email protected]
Postat av: Julia

jag är gärna med! bor 25 mil från stockholm men betalar gärna frakten hit om jag skulle ha turen att vinna :) god jul!

2010-12-23 @ 11:04:13
URL: http://juliaberg.se
Postat av: Michaela

Oh ser helt underbart ut.

Utan jobb och en liten påväg har man inte mycket pengar över till att lägga på sig själv. Varje krona man får går till att göra klart för att den lille skall ha det så bra som möjligt när han/hon är här att man sorterar bort sig själv. Kanske vore detta just vad som skulle behövas för att komma ihåg sig själv mitt i detta under.

2010-12-23 @ 11:04:21
URL: http://epituxia.webblogg.se/
Postat av: Josefine

Jag vill vara med för att jag älskar goodiebags!

2010-12-23 @ 11:04:22
URL: http://jossies.se
Postat av: Emma

Jag vill vinna denna lyckligt dyra och snygga goodiebag av den enkla anledningen att jag är cool och bra!



Hare bra, skumbanan!



http://aemm.blogspot.com/2010/12/tjo-jag-ar-med-och-tavlar-om-en-lyxig.html

2010-12-23 @ 11:06:25
URL: http://[email protected]
Postat av: Eda

Jag har inte så mycket mer unikt att säga mer än att jag går på gymnasiet och inte har köpt något till mig själv för jag sparar :) Men heller har jag aldrig vunnit, för jag har också som alla andra här varit med i jätte många tävlingar. Du kanske vill göra en tjej glad och häva denna oturen så jag en bland dem som vinner =D

2010-12-23 @ 11:09:16
URL: http://edisens.blogg.se/
Postat av: Amanda

Åh, jag skulle jätte gärna vilja vinna denna snygga & lyxiga goodiebag! Skulle vara den perfekta julklappen till sig själv efter att man spenderat alla sina pengar till klappar till andra. Bra produkter som man kanske inte själv kan köpa bara sådär, när man lever på studiebidraget. Skulle vara toppen att vinna alltså! Ha en bra jul! :)

2010-12-23 @ 11:11:26
URL: http://amandafoto.blogg.se/
Postat av: Petronella Nilsson

God Jul. Jag skulle bli helt ljuvligt överlycklig om jag vann en underbar goodiebag. Bor i Västerås men betalar absolut frakten. Skulle ge en trött.sliten småbarnsmamma extra energi och skulle behöva bli lite spoiled ;)



Kram kram

2010-12-23 @ 11:17:43
URL: http://www.frucupcakes.blogspot.com
Postat av: Malin

Jag skulle vilja vinna för att ge bort den till min mamma som har gjort allt för mig. Trots mina dåliga dagar, men eftersom vi inte ska ge bort så många julklappar i år så tänkte jag om jag nu vann att detta kan bli en julklapp att få efteråt för att tacka för allt hon har gjort för mig :D

2010-12-23 @ 11:18:26
URL: http://bymalin.webblogg.se/
Postat av: Nelly

Jag är en liten filur som aldrig har någon tur

Jag är en fattig student som vill ha en present

För jag är ledsen idag när jag borde vara glad

Postat av: matilda

en bloggerskas bästa vän, något som får henne att vara glad i flera dagar, en söt liten påse fylld med allt vad en bloggerska älskar...GOODIEBAGEN! eftersom att jag bor i en småstad så har mina möjligheter inte varit så stora när det gäller event, goodiebags osv. så därför skulle jag bli så otroligt glad om jag vann denna rosa lilla påse och få leka storstads-bloggare för en dag! :D

2010-12-23 @ 11:23:51
URL: http://mmmmatildas.blogg.se/
Postat av: regina

En goodiebag hade betytt väldigt mycket för mig, då jag är arbetslös och ekonomin är inte den bästa. Men en annan stor grej är att jag bor uppe i Norra sverige, där det aldrig finns möjlighet att gå på blogg fester där man får goodiebags. Så därför hade jagblivit super glad om jag vann en.

2010-12-23 @ 11:24:32
URL: http://konditorn.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Hallå! Jag har önskat mig goodiebags i julklapp/present flera gånger då det verkar så kul med en blandning skönhet och smått och gott. Har dock aldrig fått någon.

Mitt egna förråd av "unna-mig-själv-saker" har även minskat drastiskt sen jag blev student. Nu måste jag spara varje slant till en operation jag inte får hjälp med och kan inte ens mellandagsshoppa. En påse finfina grejjer skulle därmed verkligen muntra upp!



Sen måste jag säga att jag gillar din blogg - starkt!

2010-12-23 @ 11:32:59
URL: http://linneadej.blogg.se/
Postat av: Elin J. Claesson

den där goodiebagen skulle sitta fint vill jag lova. med tanke på att jag lever på mina föräldrar och mitt barnbidrag. Pengarna räcker inte riktigt till för att köpa alla dom där lite lyxigare sakerna eller att köpa så mycket överhuvudtaget.

Jag skulle bli jätte glad om jag vann!! :D

2010-12-23 @ 11:35:42
URL: http://newe.blogg.se/
Postat av: nelly

Hej! Jag skulle gärna vilja vara med. Har dock ingen bra motivering varför jag vill ha den. Det känns lite smörigt med motiveringar eftersom det som skrivs nästan aldrig är sant. kram från nelly

2010-12-23 @ 11:36:50
URL: http://nellu.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Goodiebags are a girl´s best friend!



En goodiebag till jul, och jag kommer bli en kul filur.

godis, smink vad det än är, så passar den perfekt här.

Nej nu ska jag sluta rimma och hoppas på tur, och önska er alla en riktigt god jul!

2010-12-23 @ 11:38:25
Postat av: Sabina

Hej! Jag har nyligen tagit studenten men tyvärr blev det inte mycket firande av det (ok, inget alls) då ekonomin inte ligger på topp och det blir inga julklappar i år heller i vår familj. För mig skulle det verkligen vara kul att vinna den då jag har aldrig i mitt liv vunnit någonting och då året har varit mycket svårt både psykiskt och fysiskt. Påsen ser så härlig ut och om jag hade en blogg hade jag verkligen skrivit om dig och din blogg samt tävligen men tyvärr har jag ingen då jag inte har något att blogga om... Med 3 kr på mitt konto och utan jobb kunde jag inte ens ge mig en studentpresent själv. Men som sagt skulle jag bli sjukt glad för det skulle bli den enda julklappen jag skulle få :) Ha en fin jul i alla fall och gått nytt år på dig!

2010-12-23 @ 11:38:58
Postat av: Ellen

Jag vill vinna för att jag vill ha en julklapp av dig!

nej men jag vet inte, älskar att vinna saker bara! ;)

2010-12-23 @ 11:42:15
URL: http://lnnylander.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Jag har slut på hårsprej....

2010-12-23 @ 11:43:49
Postat av: Anonym

2010 har vart det värsta året hmm.. någonsin?! har hänt så sjukt mycket så min tid har i stort sett gått till bearbetning av allt. Jag jobbade extra på ett SPA där jag sålde lyxiga behandlingar och produkter av hög kvalité, jag hoppades att till slut kunna handla därifrån till mig själv men så fick jag veta att jag blivit sjuk och blev sjukskriven. Därefter gick mina pengar till medicin och annat viktigt, jag hade inte en tanke på att köpa mig fina saker. Nu har jag kommit tillbaka till min skolan men kan inte fortsätta jobba eftersom jag bkan inte och köper då och då "peppande" presenter till mig själv så jag ssättakall orka ta igen allt som jag missat. Denna sjukt fina goodiebagen skulle vara som ett tecken på att turen faktiskt finns.

2010-12-23 @ 11:46:24
Postat av: Cajsa Torres Daahl

http://cajsadaahl.blogg.se/2010/december/update-ar-med-i-tavlingen-hos.html



Jag har varit med i MINST 150 tävlingar i olika bloggar och ALDRIG vunnit något ! :( och hoppas på att vinna denna gången. Då jag varken jobbar och fortfarande bor hemma finns inte pengar till allt man vill ha. Och denna goodiebag vore en ren dröm!

God jul & gott nytt år :)

2010-12-23 @ 11:46:58
URL: http://cajsadaahl.blogg.se/
Postat av: Billy

Bästaste julklappen, en härligt mystisk rosa goodie-bag, jag av tomten mig önskar. Min nyfikenhet och undrann grönskar.



Har länkat i min blogg

http://rubyred.blogg.se/2010/december/goodie-bag.html#comment

2010-12-23 @ 11:47:58
URL: http://rubyred.blogg.se/
Postat av: Klara

Det var jag som skrev kommentaren där jag klagade över år 2010, råkade skicka det innan jag var riktigt färdig vilket syns i texten (blev fel lite här och där). Jag hoppas på överseende med det. Kram



http://nothingserious.blogg.se/?tmp=23114704



Här skrev jag om tävlingen på min blogg.

2010-12-23 @ 11:49:58
URL: http://nothingserious.blogg.se/
Postat av: Anna

Goodiebags are a girls best friend! Vem drömmer inte om att någon gång i livet få ta del av en fet goodiebag? Min jul skulle bli så mycket bättre om jag fick vinna denna fina goodiebag!



God jul och Gott nytt år!

2010-12-23 @ 11:50:25
URL: http://sabben.webblogg.se/
Postat av: GUEVACCI

Jag är med:) godjul!

2010-12-23 @ 11:52:24
URL: http://guevacci.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag skulle verkligen vilja vinna denna underbara goodiebag! Jag har kikat på innehållet och det finns ingenting som skulle passa mig bättre än just detta innehåll!

2010-12-23 @ 11:52:49
URL: http://elinrobertson.blogg.se/
Postat av: Anna

Åh, vilken underbar goodie-bag! Tänk att få vinna den! Varför just jag skulle få vinna den är för att jag troligtvis inte kommer få någon annan julklapp i år! Tänk att få en denna underbara sak som lite försenad julklapp!

2010-12-23 @ 11:53:56
URL: http://smid.blogg.se/smidsfashion
Postat av: Karin S

Känner jag mig glåmigt trött :(

är mitt hårsvall torrt och sprött

Betraktar jag min bleka hy

i min spegel, ropar FY!:O

Så här kan man väl ej se ut,

det måste snarast få ett slut!

Då räddningen jag nu har fått

den här ska få mig att må gott,

ja med min klapp från Cravingfashion.se

så kommer du att vacker bli! ^^

2010-12-23 @ 11:58:21
URL: http://enkakasliv.blogg.se/
Postat av: petra

Jag skulle vilja vinna goodiebagen för att jag har inte fått unna mig något på över ett år.

Jag sliter med mitt körkort och nästan alla mina pengar går till de och resten går till räkningar.

Går man upp kl 6 varje dag och jobbar 40 timmar i veckan plus helger så blir man sliten.

Och jag skulle vilja vinna något som gör min vardag lite ljusare :)

2010-12-23 @ 12:04:08
URL: http://xologiskt.blogg.se/
Postat av: Jennie

jag är gärna med och tävlar!

jag vill vinna eftersom jag aldrig har vunnit något tidigare, och tycker att priset är fantastiskt! dessutom är det ju jul också :)

2010-12-23 @ 12:05:34
URL: http://sheislost.blogg.se/
Postat av: Janine

GODJUL först och främst! :)

Sedan är det klart jag vill vara med o tävla, tittade i innehållet och tappade hakan, klart man vill få hem en sån goding!! Har haft många motgångar nu men håller ändå huvudet högt och positivt, men något extra och ljust i vardagen är aldrig fel, bara för att lyfta lite till :) Skulle bli galet glad om jag fick vinna denna gång :)

Här är ett inlägg på min blogg, http://madlyinlove.blogg.se/2010/december/ny-tavling.html

Ha en super helg nu!!

Kram!

2010-12-23 @ 12:09:18
URL: http://madlyinlove.blogg.se/
Postat av: Stina

Jag skulle vilja vinna goodiebagen för att nu innan skolan drar igång igen vill man bli vinterfräsh. Med hjälp av goodiebagen skulle jag definitivt bli det!

Kram

2010-12-23 @ 12:19:14
URL: http://stinabelle.blogg.se/
Postat av: Sanna Källstrand

jag skulle jättegärna vilja vinna en goodiebag. Dels för att jag aldrig vinner något (måste ha någon slags extrem otur) och sen så har jag inte så jätte mycket pengar så dessa saker som finns i den skulle jag nog inte kunna köpa och lägga pengar på. Jag är en person som hellre lägger pengarna på att köpa till andra än att köpa till mig själv, speciellt nu inför jul. Skulle vara helt underbart att vinna! Går inte att beskriva med ord, de räcker inte till.



KRAMZ! ♥♥

2010-12-23 @ 12:39:57
URL: http://sannakallstrand.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag skulle vilja ha en goodiebag för att.... Ja, jag har aldrig lyckats vinna något ''värdefullt'' sen jag säkert var 8, nar jag vann en liten tiger på Liseberg, haha det lät löjligt men jag har alltid de oturen iaf ^^. skulle allt känns lite extra lyxsigt eftersom jag alltid har ont om pengar.... Kan bara sitta och hoppas nu då! :)

2010-12-23 @ 12:42:49
URL: http://justjennny.blogg.se/
Postat av: sarah

jag skulle vilja vinna en goddiebag!

Jag har aldrig vunnit något så, så det skulle vara jätte roligt! Jag skulle sen aldrig köpa något för så mycket till mig själv. :)

2010-12-23 @ 12:43:47
Postat av: laurie

hej :) jag tänker inte sitta och smöra och skriva ett långt brev utan vara helt ärlig: Jag älskar Goodie bags ( inte så att jag fått många) men jag brukar se vad alla bloggerskor brukar få och sukta efter en efter varje event. Vore kul att få en av just dig skulle kännas som världens finaste julklapp! Dessutom bor jag i Sthlm så skulle lätt kunna komma o hämta den. kram på dig!

2010-12-23 @ 12:49:20
URL: http://lauries.blogg.se/
Postat av: Madde

Jag skulle verkligen vilja vinna denna fina goodiebag! Jag köper sällan ngt till mig själv då jag främst tycker om att köpa till de jag älskar men det är ju inte helt fel att vinna ngt till sig själv:)

2010-12-23 @ 12:49:29
URL: http://tjockisbullen.blogg.se/
Postat av: Bex

Hej! Jag önskar mej vinna denna goodiebag då det imorgon är julafton men för mej blir det tyvärr inget firande. I min familj hände något overkligt för ett par år sedan, min storasyster försvann ifrån jorden den 15 november och vi har aldrig haft en bra jul sedan dess. Vi försöker att kämpa igenom oss dom stora högtiderna så som jul, nyår, födelsedagar, men som sagt så blir det aldrig detsamma. Håller tummar och tår för att lyckas vinna detta pris!



Skriver om tävlingen på bloggen :)

2010-12-23 @ 13:03:57
URL: http://bexiiee.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej jag skulle gärna vilja ha en goodiebag för att jag har köpt julklappar för alla pengar och jag älskar verkligen mdoe, smink o.s.v.. :)

2010-12-23 @ 13:08:04
URL: http://hannoy.blogg.se/
Postat av: julia

jag skulle jättegärna vilja vinna den rosa goodiebagen för jag har aldrig haft eller vunnit en goodiebag förut. min favoritfärg är också rosa så jag antar att det ligger något flickig, så som jag är. tack :)

2010-12-23 @ 13:13:15
URL: http://julles.blogg.se/
Postat av: Annamaria

Hejsan! Såg det här inlägget via blogg.se:s förstasida och tänkte genast att min dag var räddad!!

Det är som så att min bästa vän Ellen precis har bokat en resa till henne och sin flickvän Lisa till paris. Där hade hon tänkt fria till henne i eifeltornet (hur sött son helst!) Men så för bara tre dagar sedan berättar Lisa för Ellen att känslorna för henne inte finns kvar, att det numera finns någon annan i hennes liv.

Jag har aldrig sett Ellen så förstörd någonsin och det tär verkligen på en! Jag tycker så otroligt synd om henne verkligen!

Som litet plåster på såren så kanske den här goodiebagen vore något. Eftersom att jag inte har någon aning om vad hon skulle vilja ha är det kanske bra med lite olika saker... Vad vet jag.

Tack på förhand, kram Annamaria.

2010-12-23 @ 13:15:47
URL: http://mjaoo.webblogg.se/
Postat av: Rebecca

Hej. Jag är med och tävlar om en rosa och exlusiv goodiebag från dig. Jag skulle vilja vinna denna tävlig för jag har aldig vunnit någon tävlig tidigare! Kanske är för att jag inte har så fin blogg vet inte? Jag vet inte vad den lyxiga bagen innehåller men jag är en gravid tjej på 23år som om 3 månader ska få sitt första barn och vem vet kanske finns det något som kommer få mig att känna mig riktigt snygg efter att ha gått igenom en förlossning. Jag hoppas jag har turen med mig denna gång. Kram Rebecca

2010-12-23 @ 13:18:43
URL: http://aspegrenrebecca.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag skulle vilja vinna för skoj nog. Har aldrig riktigt vunnit nått genom bloggar, så skulle bli en najs ''efter-jul-klapp'' :P Sen en goodiebag, vem skulle inte vilja ha det? ^^



Har bloggat om dig oxå ^^

2010-12-23 @ 13:18:52
URL: http://theanna.webblogg.se/
Postat av: yasemin

Hejhej! JAg ser alltid storbloggare som får goodiebags hela tiden, dem visar vad som finns i osv, lite så man blir avis..jag har alltid velat ha en.. själv har jag aldrig haft/fått en så det skulle bli jätte spännande och askul! Och självklart som säkert alla tjejer, är min favoritfärg rosa. älskar rosa!

Nu får jag hoppas att jag vinner.. :D

2010-12-23 @ 13:22:01
URL: http://yaseminnadirler.blogg.se/
Postat av: Mickeila

oh vad roligt! goodiebags, vem älskar inte det?

jag skulle nog mest vilja vinna för skojskull, aldrig fel att vinna en lyxig goodiebag!

kul!



annars GodJul&GottNyttÅr :)

2010-12-23 @ 13:55:15
URL: http://mickeila.blogg.se/
Postat av: Helena

Precis som många andra skulle jag vilja vinna för att det vore himla roligt :) Självklart skulle jag visa upp vad det var i så att de som har sponsrat dig får lite extra reklam och detsamma gäller även dig :)

2010-12-23 @ 13:57:49
URL: http://helenaengstrom.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Skulle vilja vinna eftersom det skulle bli en rolig, lite-för-sen-julklapp :D

2010-12-23 @ 14:07:38
URL: http://essatjej.blogg.se/
Postat av: victoria

Precis som alla andra försöker jag komma på en bra motivering till varför jag ska vinna goodiebagen. Försöka går ju alltid, så jag skulle hemskt gärna vilja vinna den eftersom det vore en toppen julklapp till mig själv. Självklart vill jag också kunna känna mig som alla stor bloggare och kunna blogga om min "goodiebag".

2010-12-23 @ 14:14:18
URL: http://victoriaasberg.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag vill vinna för att jag aldrig vinner, alla vill vinna men mest jag! så sant som det är sagt.

2010-12-23 @ 14:26:12
URL: http://malinsofielindblom.blogg.se/
Postat av: Sofia Nagy

Hejsan, de skulle vara en härlig upplevelse att vinna denna rosa goodiebag :D! Det skulle vara så härligt eftersom det skulle kunna piffa upp vardagen, precis slutat skolan och jag behöver snart terapi! Skolan är svår och extremt jobbig, det gör att jag fått ett antal nervösa sammanbrott... Därför skulle det vara extremt kul att kunna unna sig någontig gott :D

Kram från Sofia!

2010-12-23 @ 14:30:15
URL: http://tjenakungen.blogg.se/
Postat av: Vanessa

Jag vill hemskt gärna vinna denna Goodiebag då denna jul inte kommer att bli som alla andra. Denna jul är speciell, men inte på ett bra sätt tyvärr. För just denna jul ska jag fira utan de två personer som betyder mest för mig i hela världen, mina föräldrar. De har åkt bort till värmen och lämnat mig ensam kvar. Så i år blir knappt några julklappar för min del. Då jag är en fattig student har jag heller inte råd att lägga pengar på julklappar till mig själv! Så det skulle betyda hemskt mycket för mig att vinna eftersom att jag inte har så mycket att se fram emot under detta jullov, skulle även vara ett trevligt slut på ett annars så ganska jobbigt år.



Hoppas du får en trevlig jul tillsammans med släkt och vänner! God Jul och Gott Nytt År! :)

2010-12-23 @ 14:42:00
URL: http://vanessaalmer.blogg.se/
Postat av: e

Jag skulle vilja vinna en goodiebag för att det skulle vara roligt att vinna en tävling någon gång och många storbloggare får oftast goodiebags gratis och man blir lite avis hihi, och det blir ju extra spännande när man inte vet vad det är i. Sen så vore de inte helt fel att få en goodiebag i julklapp till en själv :) Skulle bli jätteglad om jag vann, ha en fin dag!!

Postat av: Petra

Goodiebag? Choklad, spänning och överraskning i ett? :D



När julaftonsmorgon stundar och bjällrorna klinga

Petra inte har någon för stunden att mingla

Alla är upptagna med dittan och dattan

Petra bara får mysa med kattan

Familjen är borta och stämningen likaså

cravingforfashions goodiebag kan få mig att le sådetså!

2010-12-23 @ 14:46:05
URL: http://inpain.blogg.se/
Postat av: emelie

jag skulle vilja vinna för att jag aldrig vinner i tävlingar. jag har varit med i jätte många men ändå så vinner jag aldrig, så du hoppas jag att jag får chansen och vinna. Håller tummarna. God Jul & Gott nytt år!

Här kommer länk på blogginlägget om tävlingen!

http://emeliennygreen.blogg.se/2010/december/tavling.html



Ha det bra nu i Jul!

Kramar!

2010-12-23 @ 14:57:41
URL: http://emeliennygreen.blogg.se/
Postat av: Fia

Eftersom vi endast köper julklappar till barnen, så blir det inte många klappar man får, förutom dom man unnar sig själv förstås ;-)



Jag är också en relativt ung, studerande tvåbarnsmamma, så jag tycker att jag är värd lite extra vardagslyx! En försenad julklapp skulle göra mig superglad!! :-D

2010-12-23 @ 14:57:44
URL: http://maximilian06.blogg.se/
Postat av: batt

Jag skulle abslolut villja vinna denna goodiebag, för min mamma. Hon som sliter dagarna långa på jobbet och kommer sedan hem och måste förhöra 4 barn på läxor, laga mat, städa, uppfostra.... NEJ, det är bara för mycket. Jag vill gärna kunna ge henne något speciellt, inte ett hemmagjort jul kort! :( , Tack för mig! God juL!

2010-12-23 @ 14:59:29
URL: http://batoulfoto.blogg.se/
Postat av: Liuza

goodiebags är som en påse med överraskningar och jag älskar överraskningar, sen att ordet lyxig nämns i beskrivningen gör det inte sämre direkt :) håller tummarna!

2010-12-23 @ 15:02:22
URL: http://liuzaa.se
Postat av: Katarina

Jag är en fattig student som ägnar några timmar om dagen åt att sitta och tråna efter vackra saker på bloggar eller i tidningar... Tyvärr dröjer det åtminstone 1,5 år till innan jag kan köpa något mer än typ mascara. Så snälla, hjääälp!!! :D Ska genast blogga om detta lilla påfund, mycket fint tycker jag.



Hälsningar,

Katarina som också har cravings for fashion

2010-12-23 @ 15:04:34
URL: http://katarinatycker.blogg.se/
Postat av: Emelie - Crazynails

Jag skulle vilja vinna eftersom jag aldrig vunnit något stort som det här, och jag skulle aldrig ha råd att köpta allt det här själv, eftersom jag bara är 14 år XD Sen skulle jag också ge vissa saker till min syrra, för hon är bäst!

2010-12-23 @ 15:12:57
URL: http://crazynails.blogg.se/
Postat av: Therese

Jag skulle vilja vinna den för att jag aldrig har fått någon goodiebag och det skulle vara så spännande att nångång få en :) Tänk att sitta och plocka upp allt innehållet, titta på det och sedan använda det för det är just min goodiebag!

2010-12-23 @ 15:26:08
Postat av: FANNY

HEJ! Jag är gärna med och tävlar, lite lyx i vardagen skulle väl komma till pass nu när det är jullov och allt så att man inte drunknar helt av att gå omkring i mjukisbyxor och tofflor dagarna i ända, haha. Nä men skämt och sido, det skulle vara väldigt uppskattat om jag vann alltså! :)

KRAM

2010-12-23 @ 15:31:13
URL: http://fannyklingvall.blogg.se/
Postat av: Prinsessan Jacqueline

Jag vill vinna för att jag fyllde sweet sixteen igår :D

2010-12-23 @ 15:52:30
URL: http://anotherwonderland.blogg.se/
Postat av: tess ♥ foto

Jag bor så långt ifrån alla "goodiebags" då menar jag såklart alla galor. Jag har ingen förmån att ens få åka, eller kan ens ta mig dit! Att få en goodiebag, skulle ge mig känslan att jag nästan var där. Känna att jag är en av alla Dem som får, och KAN, åka på sånt. Någon vacker dag ska jag kunna ta mig till alla stora glaor, men idagsläget får jag vänta...många år!

God Jul

2010-12-23 @ 15:53:17
URL: http://tessfredriksson.blogg.se/
Postat av: Lina

jag skulle gärna vilja vinna en goodiebag :D det är beräknat att jag ska få barn den 26 dec. alltså om 3 dagar. vem vet när jag kan unna mej själv en runda på stan för att hitta lite smått o gott. så en goodiebag vore inte helt fel just nu :) tvivlar inte en sekund på att det finns mkt smaskigt där i :)

2010-12-23 @ 16:06:48
URL: http://millblomskan.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag flyttar utomlands om en månad, till USA närmare bestämt. Jag har jobbat i över ett års tid men inte unnat mig EN enda grej just för att jag ska ha råd med den här flytten utan att behöva ta studielån. Därför skulle det kännas lyxigt och otroligt roligt att få den här goodiebagen, eftersom jag inte unnat mig sånt som smink, tidningar eller hårprodukter på ett års tid! :)

2010-12-23 @ 16:07:11
URL: http://perfectmadness.blogg.se/
Postat av: Desiree

En goodiebag är en craving för mej, speciellt om den är från dej (haha, ditt namn). Att vara nyfiken och antagligen inte bli besviken har inte hänt på länge, och har jag tur kanske där i finns ett hänge. Jag om någon vill vinna denna chans, då skulle allt gå som på en dans. För ingen skulle behöva köpa en enda klapp, jag skulle kunna istället få en lapp. En lapp med den fina texten GOD JUL det hade varit extra kul!



Haha, nej jag vet inte. Men jag vill ha den för en extra julklapp på julafton är något alla vill ha, och när man inte vet vad som är i blir det extra roligt! :)



Kram och God Jul!

2010-12-23 @ 16:10:45
Postat av: Jenny

Har heller inte vunnit ngt via bloggar & nu har min familj valt att vi ska dra ned på julklappar så blir inte så många detta år därför skulle det vara extra kul med en bonus julklapp & nyfiken på va den kan innehålla för kul bara påsen faller mig i smaken, rosa sen samlar jag på sådana fina papperspåsar!

Önskar dig en God Jul!

2010-12-23 @ 16:13:40
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: julia

Skulle vara jättekul att vinna!

Och min syster skulle "flippa ut" när jag fick hem den ;)

2010-12-23 @ 16:20:36
Postat av: Olivia

Heej! Jag har alltid viljat ha en goodibag. Skulle vara jätte kul att vinna en..



Hoppas du får en God Jul!

2010-12-23 @ 16:22:13
URL: http://ollieslife.blogg.se/
Postat av: sheima

jag skulle jättegärna vilja vinna goodiebagen. i min familj firar vi inte jul vilket är galet trist, julen är alltid så deppig och grå för min del.. därför skulle det verkligen pigga upp med en starkt rosa goodiebag som en liten julklapp till mig. skulle göra mig jätteglad. håller tummarna :)

2010-12-23 @ 16:24:34
Postat av: Chili

En rosa goodiebag skulle förgylla resten av mitt liv. Rosa är min älsklings färg och fashion é mitt liv trots att de é lite "strange". Om jag hade fått bestämma skulle hela världen varit rosa och pastellgrön=) Hoppas du får en snöig och ljuvlig julhelg och Godjul

2010-12-23 @ 16:30:12
URL: http://hetchili.blogspot.com
Postat av: Chili

http://hetchili.blogspot.com/2010/12/goodiebag.html

2010-12-23 @ 16:36:05
URL: http://hetchili.blogspot.com
Postat av: sabina

Jag skulle bli lyckligast tjejen om jag vann. Jag har börjat fått dålig hy dom senaste dagarna och mår riktigt dåligt över det, jag vill inte ens gå ut och vill bara ligga i sängen hela tiden inte så roligt när det just nu är jullov och nyår som börjar närma sig. Om jag vann så skulle det hjälpa mig att känna mig lite finare för stunden och få upp mitt självförtroende som är botten just nu tills min hy har blivit bättre. Hoppas du har det bättre i julledigheten än vad jag har. Kram

2010-12-23 @ 16:36:53
Postat av: sussie

Jag tycker att jag borde vinna för jag är typ pank nu efter allt julhandlande , och mitt smink börjar att ta slut , och jag kan inte visa mig ute utan smink ,sen börjar även flaskorna som jag har för att min hy ska se bra ut , ta slut med och jag har verkligen inte råd att köpa nytt just nu =(

Så ingen skulle bli gladare än jag =)

2010-12-23 @ 16:58:59
URL: http://mondoblog.se/suzie
Postat av: tilda

Hej! Jag skulle jättegärna vilja vinna denna goodiebag :) Jag har aldrig tidigare vunnit när jag har varit med i någon liknande tävling så det skulle vara roligt! Jag skulle vilja dela den med min svärmor som har haft ett tufft år med skilsmässa och lite annat. Hon förtjänar verkligen att må bra och jag vill visa att jag verkligen bryr mig om henne genom att dela den med henne :) Hon är guld värd! Kram :)

2010-12-23 @ 16:59:45
Postat av: Emelie Johansson

Snälla? Nä men, jadu.. varför ska just jag av alla vinna denna? Därför att jag vill också känna mig fin för en gångs skull. Liksom, du skulle bara veta hur mycket det snackas i skolan om hur äckligt det är med dålig hy osv..osv.. Hur viktigt det är att ha snygga kläder och snyggt hår. Att sminket måste ligga perfa hela dagen. Även om jag vill vara mig så är det ganska svårt att inte bry sig... Det skulle bara vara trevligt att ha fin hy och allt sådant... Jag vet. Väldigt ytligt, men det är intressant på något sätt och väldigt kul att hålla på och fixa sig. Men som sagt, smink och hudkrämer och allt sådant kostar väldigt mycket. Och det utbudet som jag har råd med försämrar min hy otroligt. Aja, nog om detta. Det skulle i alla fall vara toppen att vinna denna goodiebag. :) Tack för mig.

2010-12-23 @ 17:04:02
Postat av: Micki

Varför skulle jag vinna?

Det skulle verkligen vara grymt roligt om jag vann. Eftersom sakerna är så dyra så får man ingen chans att prova på dom eftersom man inte kan slänga ut pengar på något som sedan kanske inte alls är bra...

Skulle även vara roligt att kunna ge bort lite av sakerna till personer som verkligen betyder för en och ställt upp för en. Det skulle vara det bästa!

2010-12-23 @ 17:06:25
URL: http://mickikarlsson.blogg.se/
Postat av: sofia

Jag har fan aldrig fått vinna någonting. Kanske är det du som gör min jul till något extra och låter mig vinna the goodiebag from heaven?! Jag hoppas det i alla fall :)

2010-12-23 @ 17:07:00
Postat av: sofie

Jag är en av dessa människor som jämt ser till att alla andra är glada och lyckliga och ställer gärna upp om mina vänner behöver en axel att stödja sig mot. Vad jag då gör är att glömma bort mig själv i allt vimmel och skulle därför bli superglad av att vinna en av dina söta rosa påsar så att även jag kan få lite lycka i min vardag!

2010-12-23 @ 17:07:24
URL: http://brunettans.blogg.se/
Postat av: Alicia

Jag vill vinna för jag tror att det är roligt med goodiebags :)

2010-12-23 @ 17:08:19
Postat av: Evelina

Jag borde vinna för att jag är awesome!

2010-12-23 @ 17:10:56
URL: http://getfit.webblogg.se/
Postat av: Alva

Jag skulle villja ha denna goodiebaag för i jul kommer jag inte få många julklappar eftersom vi sparar i hop till en bil (jag kommer få 4 små julklappar) så det skulle vara så kul om jag kunde få denna så jag kan vissa mina vänner. Som kommer få jätte många dyra julklappar. Tack i förhand och god jul!

2010-12-23 @ 17:12:03
Postat av: ana

Jag tänker inte skriva att det har varit ett jobbigt år eller att jag aldrig unnar mig någonting som jag sett att andra skrivit.

Jag tänker vara ärlig och säga som det är, jag vill helt enkelt vinna för att jag sett i ditt tidigare inlägg vad som finns i påsen! Och de var en hel del fina grejer som jag skulle ha användning av. Det är min anledning.

Jag har dessutom länkat till din tävling i min blogg.



http://fashionising.blogg.se/2010/december/vinn-goodiebag-vard-ca-2700kr.html



God Jul =)



2010-12-23 @ 17:13:33
URL: http://fashionising.blogg.se/
Postat av: Suzan

Oj, vad kan det vara i en sån goodiebag som e värd så mkt, klart man vill vara med o tävla o dessutom kan jag hämta upp den också =) god jul!

2010-12-23 @ 17:19:00
URL: http://www.ettdussinpannor.blogspot.com
Postat av: E M M A

Jag vill vinna denna goodiebag för att jag har inte råd att köpa allt som man kan vinna (sett vad som finns i tidigare inlägg) och jag skulle bli så glad om jag vinner. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att jag skulle bli så glad om jag vann

2010-12-23 @ 17:21:58
URL: http://lifebyemma.webblogg.se/
Postat av: isabella

Jagvill vinna för att jag skulle tycka att det var superkul :)

2010-12-23 @ 17:39:32
Postat av: La Monalisa

Då jag väldigt sällan har tiden eller lyxen att köpa något extra till mig själv eftersom man gärna spenderar alla pengar, tid och energi till barnen, familjen, vännerna och släkten så hade det varit roligt med en liten julklapp till mig detta året! En rosa goodiebag är ju perfekt! =) Skriver definitivt ett inlägg! God Jul och Gott Nytt år allesammans!! =)

2010-12-23 @ 17:40:27
URL: http://monaliiza.blogg.se/
Postat av: Jennifer molle

Hej! Jag vill gärna vinna denna Goodiebag. För att jag tror att innehållet i bagen kommer att göra så att jag känner mig vacker, har precis fött barn och han är på 7 månader så jag känner mig inte på topp. Från Jennifer

2010-12-23 @ 17:42:56
URL: http://jennifermolle.blogg.se/
Postat av: Sandra Olander

Jag e en 25 årig 2 barns mamma som skulle tycka det var fantastiskt roligt att vinna denna fina gåva!

Jag vill vinna för att jag har fött 2 st fantastiska och friska barn,men tyvärr försvinner skönheten lite.man blir lite sliten då det är 16 månader mellan dom.den yngsta tösen är 2 månader den 25.

skulle vara kul att få göra sig extra snygg till nyår.

läkar tävlingen i min blogg.

god jul.

2010-12-23 @ 17:52:41
URL: http://mondoblog.se/mitt/13985
Postat av: Maria

Oj vad härligt med människor som dig som sprider glädje med sig på julen med att dela ut saker och ting,detta skulle verkligen uppskattas här :)

God jul och gott nytt år!

2010-12-23 @ 17:54:01
Postat av: Hannah sunding

2010-12-23 @ 17:54:14
URL: http://hannahsunding.blogg.se/
Postat av: Emma

hejhej såklart vill jag vinna! jag vill egentligen inte skriva "jag vinner aldrig något, jag har aldrig vunnit någon nån gång".. visserligen är det ganska sant, förutom en gång när jag var kanske 7-8 (om ens det) då vann jag en korg på nån julgrej vi var på. enda jag minns därifrån var en supermumsig choklad, haha!! men i alla fall så tror jag på att innehållet i bagen verkligen skulle komma till användning. och vem älskar inte goodiebags? visserligen har jag aldrig någonsin fått en, men jag tror det kan vara skitkul haha :)) så jag hoppas verkligen på en lite sen julklapp! :) kram och god jul!

2010-12-23 @ 17:55:18
URL: http://emzaans.blogg.se/
Postat av: Katherine Altmann (Lumpentjejen!)

Efter att ha i lumpen varit, ute och vandrat i skogen och haft det lerigt. Så känner jag att jag är denna värd, en exklusiv lyxig och därmed rosa goodibag.

På ett hopp att denna goodiebag är fylld med lyxiga grejer

gjorda för att ta fram det vackra hos oss tjejer.



//LUMPENTJEJEN, den enda tjejen i plutonen som är riktigt feminin av sig :)<3

2010-12-23 @ 17:56:22
URL: http://mondoblog.se/kissandtell
Postat av: maya

jag vill vinna den för jag är nyfiken på vad som ligger i...."skrattar"



Nej men det hade varit en trevlig avslut på året.

God jul och gott år.

2010-12-23 @ 17:57:54
URL: http://mayalicious.blogg.se/
Postat av: Linnea

Att vinna en godiebag är att ha turen.

Att dela den med lillasyster hade gjort julen.

Inte hade man blivit en ful en.

Möjligtvis kanske en kul en.



Att göra någon annan glad är det bästa som finns♥



God Jul och Gott Nytt År!

2010-12-23 @ 17:59:16
URL: http://sweetpuffis.blogg.se/
Postat av: OTTILIA

jag har verkligen provat alla produkter, men inget hjälper mot torr hy,fett hår, orent ansikte osv osv. Skulle vara en perfekt feelgood-present om inte annat. :)

2010-12-23 @ 18:01:07
URL: http://ottiliastridh.blogg.se/
Postat av: paula

Jag vill ha en rosa exklusiv goodiebag för att jag ÄLSKAR rosa! ;) haha, nejmen jag vill ha en sån goodiebag för att jag vill ha något att glädjas utav. Det sista halvåret har inte varit så bra för mig, har hoppat av skolan och försöker hitta lyckan i livet och börja gå i skolan igen. Om jag skulle få en goodiebag, så skulle jag nog vara på bättre humör och känna att någon faktiskt bryr sig! :D & sen skulle jag springa fort somfan till skolan, och jobba arlset av mig ;)



KRAM!

2010-12-23 @ 18:04:11
URL: http://saftigthallon.blogg.se/
Postat av: emma nilsson (:

Hej! Jag är med och tävlar, har skrivit om tävlingen i min blogg också! Skulle vara jättekul att vinna den eftersom jag är en fattig student och inte har råd med att köpa något mer än mat till mig själv, så jag skulle bli överlycklig om jag vann! :)

God Jul! :)

2010-12-23 @ 18:06:32
URL: http://eeemman.devote.se
Postat av: Elisabet

Hej DU!:)

Jag skulle vilja vinna denna goodie bag och faktiskt ge bort den till min underbara plastsyster på hennes födelsedag så kan hon ha lite "time for herself" ;) Perfekta presenten ellerhur?

2010-12-23 @ 18:10:13
Postat av: My

Åh så roligt! Har alltid undrat hur ja någonsin skulle kunna få en goodie bag!



Jag bloggar om tävlingen på min blogg :)

2010-12-23 @ 18:16:34
URL: http://thebunnylife.blogg.se/
Postat av: Silvia Hoque

Halloj.. Jag tycker jag borde vinna för att jag är student och sällan har råd att unna mig lite egenompyssling! Mvh SIlvia

2010-12-23 @ 18:17:54
URL: http://silviaj.blogg.se/
Postat av: jeanette melin

åå denna goodiebag skulle jag vilja vinna till mig själv då jag har sparat pengar i 4 månader till julklappar och har då inte köpt något fint till mig själv på länge, skulle bli jätte glad om jag vann:)



god jul och gott nytt år!

2010-12-23 @ 18:21:30
Postat av: Anjelica

jag skulle jätte gärna vinna den här, men den är iså fall inte till mig. jag skulle ge den till min mamma eftersom hon gör så otroligt mycket för vår familj varje dag utan att be om att få något tillbaka, jag vill kunna visa henne den uppskattning hon förtjänar och dessutom visa henne hur mycket jag älskar henne. Hon har inte haft det lätt det här året heller med jobb och så har hon haft problem med ena handen och nu blivit handikapp förklarad på den. hon förtjänar verkligen något lyxigt och det kan jag tyvärr inte köpa henne eftersom jag är arbetslös :( hoppas att jag vinner så jag kan skämma bort min älskade mamma ^^

2010-12-23 @ 18:25:36
Postat av: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Jag borde vinna för att goodiebagen för att jag älskar rosa, lyx, goodiebags och att vinna. :)

2010-12-23 @ 18:25:51
URL: http://adara.blogg.se/
Postat av: viktor.

Jag drömmer om att en dag själv få hålla i en bloggmingelfest. Jag ska bli festfixare och goodiebags är ett krav vid varje lyckad fest. Därför skulle jag vilja vinna en goodiebag, och själv få känna på hur det känns att få en! Det som inte passar mig, med tanke på att jag är kille, kan jag då ge bort till min älskade syster!

Det vore fantastiskt, då pengarna just tagit slut med tanke på alla julklappar. Fina saker till mig själv finns inte på världskartan förrän sommaren kommit! Så en lyxig goodiebag vore nice!



God jul!

2010-12-23 @ 18:30:03
URL: http://knicket.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Jag skulle vilja vinna för att jag aldrig vunnit något i nån bloggtävling förut, hehe ;)

Sen vore det skönt med massa lyx efter all denna julstress... :)

2010-12-23 @ 18:33:51
URL: http://barajennan.blogg.se/
Postat av: Anneh

Hej och God Jul!

Jag skulle jättegärna vilja vinna goodiebagen, för då skulle jag ge bort den till min älskade syster som har det jobbigt. Hon har endometrios, så hon har väldigt ont när hon har mens. Hon har opererats, och även varit tvungen att sättas i klimakteriet, trots att hon bara är -91a. Blir kanske en ny operation snart. Så hon förtjänar den!

Kram

2010-12-23 @ 18:36:22
URL: http://anneh.blogg.se/
Postat av: Maria

Så som jag kämpat med studierna i höst tycker jag att jag skulle förtjäna en sådan goodiebag ;)

2010-12-23 @ 18:39:10
URL: http://marvelicious.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hej och god jul :)

Jag ska börja plugg till våren och kommer vara riktigt fattig en lång tid framöver. De skulle göra en mycket ljusare jul om jag vann en goodiebag :)

2010-12-23 @ 18:43:37
URL: http://bjmpersson.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Jag skulle jättegärna vilja vinna lite galmour i en rosa påse. Skulle behöva lite lyx i vardagen nu då magsjukor och förskylningar bara avlöser varandra. Känns som om jag inte gör annat än torkar spyor och snoriga näsor hela dagarna. Livet som mamma är långt ifrån glamouröst alla dagar.



God jul! Kram/Alexandra

2010-12-23 @ 18:51:49
Postat av: Linnea

Hejsan! Jag hade gärna velat vinna för att jag tycker att jag skulle förtjäna lite lyx i vardagen. Jobbar och går skola så det känns så kul när man väl får tid och ork att pyssla om sig själv.



Ha det bra och god jul!:D

/Linnea

2010-12-23 @ 18:57:18
URL: http://peanea.blogg.se/
Postat av: Sandra Johansson :)

Jag vill vinna den här goodiebagen därför att jag tänker inte skriva någon sånn där vanlig tråkig förklaring om att hag verkligen vill ha den för att den är rosa... Jag vill ha den eftersom jag aldrig direkt vart bortskämd eftersom jag lever med en tvilingsyster som tar upp otroligt mycket plats och tid... Jag och min syster har samma intressen som för det mesta innehåller handboll och kompisar...



I handbollen är min syster supermåvakten med typ 70% i räddningsprocent och jag den där dåliga kanten som inte kan träffa mål...

Det enda jag har för mig själv är fotograferingen, där jag inte fått någonting av mina föräldrar, utan jag har fått spara ihop till en kamera själv och verkligen försökt... men nu är det så att om man skulle få vinna något roligt kanske det skulle kännas som en stjärna i vardagen (:



tack för att du läser min tråkiga lilla kommentar



Kram Sandra

2010-12-23 @ 19:01:47
URL: http://enannandelavkarlstad.blogg.se/
Postat av: Tua

När man bor i kalmar och har en liten blogg blir man inte bjuden till sånnahär blogg fester.

De är väl allas dröm att bara få en goodiebag oavsätt inehållet.



Men jag tycker att jag är mer än värd denna goodiebag då jag är en mycket fattig student som just ska fira sin sista jul med familjen i Sverige.

En goodiebag skulle passa mig perfekt, eftersom inehållet är sådant som jag verkligen behöver men inte har råd med.



Hoppas jag vinner, de skulle bli den bästa och sista jul i Sverige någonsin.

2010-12-23 @ 19:03:40
Postat av: Magdalena

Har nu påbörjat min väg till ett liv utan anorexia då jag har insett att jag är värd MER än en massa svält. Skulle behöva uppmuntras nu i juletid då det mesta består av mat och godis och jag inte har styrkan att äta lika mycket som alla andra.

Tack för en bra blogg!

2010-12-23 @ 19:11:50
URL: http://darlinglilli.blogg.se/
Postat av: Me

Jag vill ha den där påsen av den enkla anledningen att ja aldrig någonsin vinner någonting, det är ju ändå jul eller hur :)

2010-12-23 @ 19:13:22
URL: http://thisthisismy.blogg.se/
Postat av: Terese

Jag vill verkligen vinna påsen för jag känner att det skulle pricken över i:et på den här julen. Jag är ju trots allt en student och som känt är de inte så rika så detta skulle passa perfekt hemma i mitt rum och hjärta :)

2010-12-23 @ 19:17:22
Postat av: MALIN - Längtar efter min prinsessa!

Vilken spännande tävling när man vet att det är ett BRA pris men inte riktigt vad :D



Jag vill vinna för att jag är tjock, gravid i vecka 38, har ont, är less på att heta valross i andra namn osv... Är alltså värd en fin present till mig själv. Finns garanterat andra det är mer "synd om" och det är alltså inte därför jag vill vinna. Utan bara för att jag skulle bli så munter och glad ;)



Kram på dig!

2010-12-23 @ 19:20:13
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Michelle

Jag vill vara med, men vet egentligen inte varför det skulle vara just jag som förtjänar att vinna denna Goodiebag påsen. Vem som helst kan jo får den men jag är ändå med för skojs skull. ^^

2010-12-23 @ 19:34:32
URL: http://feliciaochmichelle.blogg.se/
Postat av: sanna

Jag vill vinna för att få lyxa till det lite för mig själv för en gångs skull:) Jag är ganska osjälvisk och är ganska duktig på att lägga ner pengar på mina nära och kära istället för på mig själv.. :)

2010-12-23 @ 19:34:50
Postat av: jasmin

nu i juletid så finns det inte ens ett korvöre i min plånbok. skulle vara kul att kunna ge åtminstonde en julklapp till mina vänner. det är den främsta anledningen till att jag vill vinna denna. =)

2010-12-23 @ 20:00:15
Postat av: ♥Claaaudia ♥

Hej jag skulle gärna vilja vinna, för det skulle sitta fint! En liten extra julklapp till sig själv! Har faktiskt inte köpt något till mig själv än :o Nu på julen en liten extra present efter allt hårt jobb man gjort den här terminen. ;)

2010-12-23 @ 20:02:58
URL: http://claaaudias.blogg.se/
Postat av: filippa

http://filippamagnusson.blogg.se/2010/december/tavling-1.html



Jag skulle gärna vilja vara med :D har tillochmed skrivit ett litet julrim på min blogg om goodiebagen ;) hoppas du kollar!

2010-12-23 @ 20:03:46
URL: http://filippamagnusson.blogg.se/
Postat av: B R O W N S U G A R

Åh vill gärna vara med :) hade varit underbart att få lyxa till det lite med en rosa godbit! :D Om jag vann den här så skulle jag nog ordna ett "Goodiebag" party för mina vänner där vi testar produkterna och sen skriver om dem i våra bloggar :) Puss och Kram, godjul!

2010-12-23 @ 20:06:04
URL: http://brownsugar.blogg.se/
Postat av: hannah <3

Jag skulle gärna vilja vinna för att det hade varit väldigt kul. och det va många intressanta saker med i

påsen. Det hade varit som en extra liten julklapp till mig själv.

kram <3

2010-12-23 @ 20:15:10
URL: http://hhhaannahs.blogg.se/
Postat av: E M M A

Jag vill vinna den , bara för att få vinna. (;

2010-12-23 @ 20:16:50
URL: http://emmaahw.blogg.se/
Postat av: aliice:)

Heej :) skulle så sjukt gärna vilja ha en sån här najsig rosa goodiebag just för att få mig själv att må lite bättre och få göra mig fin och fräsh till nyår och få en bra start på 2011 :)



God jul :)

2010-12-23 @ 20:21:04
URL: http://tankarbyme.blogg.se/
Postat av: aliice

Hej igen :) har skrivit ett litet inlägg om tävlingen också :)

2010-12-23 @ 20:24:22
URL: http://tankarbyme.blogg.se/
Postat av: Josefine

Jag har aldrig vunnit någonting. Det känns som att jag är en sån där tjej utan tur. Jag har nyligen skaffat blogg och satsar stenhårt på den. Så det skulle vara jättekul att kunna blogga om denna fina rosa goodiebag

2010-12-23 @ 20:44:11
URL: http://josefinelo.webblogg.se/
Postat av: STINA

Tänkte vara helt ärlig. Jag brukar inte delta i såna här tävlingar alls, Men i denna tävling så vill jag ju verkligen ha priset! Jag menar en exlusiv goodiebag... vem vill inte vinna en sådan?

2010-12-23 @ 20:50:37
URL: http://sstinaericsson.blolgg.se
Postat av: Madeleine

Åh jag vill väldigt gärna vinna denna! Jag har nyligen flyttat hemifrån och därför har alla pengar det senaste året gått till lägenheten. Jag har alltså inte kunnat unna mig själv något på väldigt länge. Jag skulle blir så glad om jag väl vann!

2010-12-23 @ 21:12:09
URL: http://madeleinestal.blogg.se/
Postat av: Sabina

Shit va kul :) nu ska man bara komma på varför man ska vinna också :P om man säger så här istället, så är alla lika världa att vinna så jag kan bara hålla tummarna på att det blir jag :D Hoppas, hoppas...:D



och du, GOD JUL :D

2010-12-23 @ 21:13:31
URL: http://binalina.blogg.se/
Postat av: iqqi

åhhh jag skulle vilja vinna en sån för att har köpt massor med julklappar till alla nära o kära..det har tagit mkt tid och jobb och såklart har man spenderat mkt pengar..så man får ju inget över till sig själv för att kunna köpa en julklapp till sig..så hoppas att jag vinner den så att jag kmr kunna komma ihåg denna jul extra mkt :)

2010-12-23 @ 21:15:27
Postat av: Susann

Hej!

Jag skulle jätte gärna vilja vinna goodiebagen.

jag har varit hos tandläkaren idag (23/12) som kostade väldigt mycket (5234kr) har fått i "julklapps" pengar för att kunna gå till tandläkaren. så i år blire inga paket för min del,är glad att jag fick gå till tandläkaren men skulle alltid vara kul och få ngt annat också.

Ni skulle göra min dag om jag vann :)

KRAM!

2010-12-23 @ 21:18:33
Postat av: Anna

En rosa goodiebag är som en dröm för en trött och utarbetad student,

Rosa är nog den färg som jag gillar mest och därför passar denna goodiebag mig perfekt!

En toppen julklapp till mig själv så snälla tomten kom till mig!

2010-12-23 @ 21:19:47
URL: http://ladyannajansson.blogg.se/
Postat av: Ellinore

Har ingen blogg, tyvärr. Ska nog börja blogga snart dock, mest för min egen skull som minne till senare i livet. Jag är en 17 årig tjej som alltid är inne och läser modebloggar, bland annat din då jag är väldigt intresserad av modebranschen, går i skolan och på lördagar jobbar jag. Dock de pengar jag tjänar går till hemmet eftersom vi inte är en välbärgad familj. Och de flesta kläder syr jag själv då det blir billigare om man vill ha finare kläder. Nu har jag inte många julklappar att ge min älskade moder till jul, då det inte finns så mycket pengar i min börs. Några av sakerna kanske går itll mig, då jag är singel. Hehe. Men ja, lite till mina systrar och lite till mor främst. Detta får ju självklart komma lite efter julafton, men jag tror inte att de bryr sig. Och vinner nog inte, dock hade det varit kul. Mvh Ellinore, 17 år

2010-12-23 @ 21:19:51
Postat av: Julia

ÅH lottar du ut en av dina rosa goodiebags?! Har följt din blogg länge och vet därför vad som finns i den och det vore ju helt underbart att vinna den! Jag bor inte i Stockholmsområdet men betalar meeer än gärna frakten om jag skulle vinna! Är faktiskt i behov av sådana nödvändiga grejer som goodiebagen innehåller för jag är en fattig student och då har man inte råd med sådant tyvärr. Ha en GOD JUL! :)

2010-12-23 @ 21:32:14
URL: http://juliakjellin.blogg.se/
Postat av: KITCHI

Åh, jag vill ha en goodiebag! Skulle kunna dra till med värsta smöriga texten, men då ljuger jag bara, hehe. Jag vill ha en goodiebag helt enkelt!! :D

2010-12-23 @ 21:40:46
URL: http://kitchi.blogg.se/
Postat av: olivia

Det skulle vara jättekul att vinna en goodiebag, jag har ingen blogg och därför skulle det vara kul att vinna för då får man ju aldrig chansen att få det annars. Här uppe i umeå finns det inga events att gå på heller och om det så är det så blir man inte bjuden om man inte har blogg osv. så nä inga goodiebags för mig heller. Och nu till jul hade det vara extra roligt med en liten julklapp! godjul (:

2010-12-23 @ 21:41:06
Postat av: elina

skulle jättegärna vilja vinna denna goodiebag! inte bara för sakens skull att äntligen för en gångs skull få vinna något, utan för att jag verkligen skulle vilja ha det som finns i goodiebagen.

en liten extra glädje och uppskattning i vardagen och lite belöning skulle man nästan kunna kalla det, för allt slit, för allt man går igenom i vardagen, i livet, detta år. en present till sig själv. lyxa till det med riktiga kvalitetssaker.



har ingen blogg och bor inte i stockholm, men betalar gärna frakten!

:)

2010-12-23 @ 21:53:51
Postat av: Lisa

Jag har en dröm, en dröm som aldrig kommer gå i uppfyllelse. Jag vill bli en av dom stora, en bloggerska som alla känner till.

Gå på events, få goodibags, vinna priser och bara synas...

Jag har aldrig fått ett goodibag i HELA mitt liv, trodde bara man kunde få det på events men nu såg jag att dt finns andra sätt.

Vet inte vad jag ska skriva för att visa att jag e värdig eran bag mer än.. Jag vill verkligen ha den.



/ Mvh Lisa

2010-12-23 @ 21:54:43
URL: http://lisalill.blogg.se/
Postat av: Marre

Heej,



Om jag skulle vara ärlig så är det inte så att jag förtjänar priset mer än alla andra som vill vinna goodiebagen. Men jag vill verkligen vinna en goodie bagen eftersom jag har aldrig vunnit en goodie bag. Och jag vet verkligen känslan att ge bort en godie bag. Det gjorde jag på min praktikplats jag fick välja vad folk skulle vinna. Och jag skulle jättegärna vilja vinna nånting för första gången. Har deltagit i flera tidningar och aldrig vunnit något. Det gör en lite ledsen ibland, har deltagit i minst 100 tävlingar typ. Hur stor chans är det att man inte vinner något. Eftersom jag aldrig i hela mitt har vunnit något så vill jag verkligen vinna detta goodiebag. Och jag skulle kunna tänka mig att komma och hämta den eftersom jag bor i stockholm

2010-12-23 @ 21:59:12
Postat av: Lisa

http://lisalill.blogg.se/2010/december/vinn-en-goodibag.html

2010-12-23 @ 21:59:55
URL: http://lisalill.blogg.se/
Postat av: Fredrika :)

För ett halvår sen visste jag inte ens vad en goodiebag var för något, nu vet jag och jag tycker det verkar ganska intressant. Alltså, man vet ju inte vad det är i den :) Och det är alltid kul att bli överraskad, bättre motivering kom jag nog inte på ;)

2010-12-23 @ 22:01:01
URL: http://fredrikaemma.blogg.se/
Postat av: angelina

Det skulle var roligt att vina för deta skule vara min fösta vinanade tävling och det skule man kun ät mycket godis

2010-12-23 @ 22:01:28
URL: http://angelinasbloggs.blogg.se/
Postat av: Marre

Menade att jag hade deltagit i flera tävlingar

2010-12-23 @ 22:06:17
Postat av: mikaela

Det skulle vara perfekt för då jag haft skitsvårt med att hitta den perfekta julklappen till min mamma, så kunde jag ge henne denna goodiebag i försenad julklapp :)

2010-12-23 @ 22:07:58
URL: http://vhera.blogg.se/
Postat av: G

Hej! jag skulle vilja vinna en goodiebag som jag skulle ge till min sjuka kusin,jag gillar henne vi är som syskon vi har varit tillsammans sen vi var 6år jag & hon är som bästa kommpisar och skulle järna vilja ge henne en goodibags :)

2010-12-23 @ 22:08:07
Postat av: wiktoriak

Hello! Skulle jätte gärna vilja skämma bort mig själv lite, sitter med en tom plånbok nu efter all julhandel och det ser ut som om min julklapp inte ens har kommit i tid! Hade inte varit fel med en egen goodiebag då! :)

2010-12-23 @ 22:10:41
URL: http://thepastisdead.blogg.se/
Postat av: r som i rebecca

Tänk att få en rosa goodiebag i julklapp, det kallar inte jag bottennapp!



Här ser du inlägget där jag skrivit om tävlingen:

http://morelle.se/2010/december/en-kommentar-rackte-och-pasen-kan-bli-min.html#comment

2010-12-23 @ 22:11:08
URL: http://morelle.se
Postat av: Tiina

Det skulle vara så roligt att få en goodiebag med en massa roliga saker, att ge bort som en försenad julklapp till en vän som inte önskar sig någonting. Men jag vill ge henne något speciellt :)

2010-12-23 @ 22:13:57
Postat av: Tiina

Det skulle vara så roligt att få en goodiebag med en massa roliga saker, att ge bort som en försenad julklapp till en vän som inte önskar sig någonting. Men jag vill ge henne något speciellt :)



2010-12-23 @ 22:14:40
Postat av: Alicia♥

Jag tycker jag borde vinna för att jag själv inte hade råd att köpa fint till min syster och en Rosa Goodiebag är väl nånting alla vill ha eller hur?



JA tack säger man bara :)

2010-12-23 @ 22:21:28
URL: http://picturethisalicia.blogg.se/
Postat av: Nellie

Jag har läst kommentar efter kommentar om hur eländigt allas 2010 har varit.. några har rimmat och femtio till är panka... Och dom som varken är det ena eller andra har en blogg och hoppas att vinna genom den. Vad kan då lilla jag komma med för att ha en chans blad dessa tusen näst intill desperata personer??

Jag är glad och önskar en redigt god jul!! :)

Jag skulle också hemskt gärna ge lite fint till min syster och mamma! så kunde vi fixa oss überfina till nyår! :D

Men en av tusen blir sällan jag så ha det bra iaf!!

2010-12-23 @ 22:30:24
Postat av: Mikaela

Satt och läste igenom nästan allas inlägg om att vinna denna goá goodiebag. Hemskt att alla(nästan) sitter och kommer på massa saker för att vinna. Inte alla, men dom flesta. Det vet jag av egen erfarenhet.. nej, men inte för att vara negativ.

Jag har inte direkt något OMG att komma med. Jag skulle bara bli så glad av att vinna för en gångs skull, och då jag vet vad som finns i den = give me!

Det skulle bli en sån underbar julklapp i efterhand, då det är julafton i morgon! Och jag ä-älskar rosa! och.. Det är utsidan som ger insidan en chans, men det är insidan som ger utsidan sin glans. (a)

2010-12-23 @ 22:44:00
Postat av: Martina

Jag vill vinna för att jag aldrig vunnit en goodiebag någon gång. Och det hade vart kul att få iallafall en julklapp i år. Hade vart skönt med lite ljus i allt mörker.

2010-12-23 @ 22:50:40
URL: http://martinag.blogg.se/
Postat av: Emma

Vill du få hem GRATIS presentkort till olika värden

150:- 250:- 300:- el 500:- kronor på olika affärer?

OBS detta är helt gratis!!! Jag har fått presentkort på över

2500kr! Gå in på länken och registrera dig...

Det FUNKAR! Jag LOVAR!!!

Kicks, Åhlens, H&M, Nellys:

http://www.gratismakeup.se/?r=246154



2010-12-23 @ 22:50:44
Postat av: josefin

Jag skulle vilja vinna för att jag har ALDRIG vunnit något på någon tävling nån gång och sen så är den ju rosa o snygg ;) haha



God jul föresten :)

2010-12-23 @ 22:51:54
URL: http://tussex.blogg.se/
Postat av: Ida

känns nästan omöjligt att kunna vinna, men det är värt att ge det en chans? jag är en tävlings människa ut i fingertopparna, och vill jag ha någonting ger jag mig gärna ut för att tävla om det ;-) dock har turen aldrig varit på min sida, och jag har väldigt svårt att vinna någonting. men jag håller humöret uppe, och hoppas på att det kan bli min tur att vinna strax. denna goodiebagen är väl en tjejs dröm att få vinna speciellt nu till nyår. så jag håller tummarna nu, & hoppas på att turen har vänt & att jag har den med mig nu så jag får vinna denna skönhet! :)

2010-12-23 @ 22:52:56
URL: http://iidahedlund.blogg.se/
Postat av: Klara Nilsson

Skulle hemskt gärna vilja ha en rosa goodiebag, känns som att produkterna skulle sitta perfekt i mitt badrumsskåp! Sminkar mig inte så mycket till vardags, men vill gärna börja med mer ögonskugga mm. Kan kanske vända sminkproceduren från något nödvändigt ont (lider av acne) till något roligt :)

2010-12-23 @ 23:01:41
URL: http://http://kklaran.blogg.se
Postat av: mariat

Lite lyx och flärd, är varje kvinna värd.

Men jag hoppas på klöver, för denna dyrgrip är något jag behöver.

Kanske är "craving for fashion" min tomte i år,

och jag en lyxig goodiebag i julklapp får.

2010-12-23 @ 23:09:43
Postat av: Sannie

Jag skulle vilja vinna goodiebagen så att jag kan sedan ge bort den till min bästa vän Sofie som jag har känt i hela livet (20år). Hon förtjänar att bli bortskämd med tanke på all skit som hon har fått stå ut med det senaste året.

2010-12-23 @ 23:17:38
URL: http://sannie.blogg.se/
Postat av: ① ♛` ❤ » $aara $aariioniitaa ღ Җ Noя∂aғяίkaη Җ ღ Mar✩cko ❤ϟ ♫ ♥ ☺ ♫✩★✔✖♞☢▲♛ϟ☀❥①▄

Jag vill ha en Goodiebag :D !

eftersom jag vet att jag inte kommer att få några julklappar. för jag firar inte jul :/

2010-12-23 @ 23:25:55
URL: http://sarasaariioniitaa.blogg.se/
Postat av: Sanna

Som ensamstående och ungmamma prioriterar man sällan sig själv, likaså gör inte jag det och det sker väldigt sällan att jag unnar mig skönhetsprodukter, frisörbesök, kläder eller andra prylar som faktiskt behöver ibland och vill ha utan låter hellre pengarna gå till min dotter, därför vore det en väldigt roligt att få kamma hem en sådan här goodiebag till mig själv och få lite mamma lyx i mitt i vardagen.



Kram Sanna

2010-12-23 @ 23:30:27
URL: http://mammasvardag.blogg.se/
Postat av: Stella

Nytt år, nya tag brukar det låta,

lika så att älska, glömma och förlåta

livet är dessvärre en stor gåta men med lite tur,kärlek och glädje hoppas jag att du till mig denna lyxiga goodiebag kan överlåta!

2010-12-23 @ 23:31:10
Postat av: Dessi

Som ett litet färgglatt ljussken i mörkret skulle denna goodiebag lysa upp mitt liv!

Jag vill så himla gärna vinna för att jag bara älskar små presenter, det är så himla JAG. Just att det kommer i en rosa påse gör mig bara ännu mer lycklig!



Ingen skulle bli mer tacksam och lycklig av att få bli denna goodiebags ägare än jag helt enkelt.<3



/ Dessi

2010-12-23 @ 23:55:17
URL: http://dessiochandrea.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Jag vill vara med i tävlingen!

Jag borde vinna, eftersom jag varken brukar vinna någonting eller blir bjudna på bloggmingel.

2010-12-23 @ 23:57:34
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Barnens Hjältar

Haha, en goodiebag hade suttit fint nu när man känner sig stor som ett hus och osexigast i världen på grund av graviditet :P

Jag lägger in en bildlänk på min blogg och hoppas på tur!

God Jul hur som helst!

2010-12-23 @ 23:58:22
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Ida

jag borde vinna för att jag har verkligen OTUR när det gäller spel. Knappt så jag vinner när jag spelar "Vinst varje gång". Har heller aldrig fått chansen att få en goodiebag, så vore guld värt om det är jag som står där som vinnare :-)



God Jul! :-)

2010-12-24 @ 00:13:18
URL: http://ihuvudetpaida.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag vill vinna för att jag sällan skämmer bort mig själv med saker som brukar finnas i rosa förpackningar ;) men nån gång borde man väl börja, vilken trevlig "sen" julklapp det skulle bli till lilla panka mig :)

2010-12-24 @ 00:54:42
URL: http://sangster.blogg.se/
Postat av: mersihahadzic

jag skulle vilja vinna eftersom goodiebagen har den finaste färgen! Det var väldigt mycket saker där som jag skulle vilja ha och man inte har råd med sådant i vanliga fall, speciellt inte under julen då man köper julklappar. Jag är väldigt dålig på att unna mig saker själv så goodiebagen skulle uppskattas väldigt mycket! Tack!

2010-12-24 @ 01:08:07
Postat av: helen

hej ! jag ska vara ärlig nu och säga att jag kommenterar nu bara för att kolla om jul anden är på min sida :P har tävlat nu hela julen i massa olika tävlingar men inte vunnit något har aldrig vunnit någon blogg tävling... men jag skulle vilja vinna för att jag har inte råd att unna mig något extra eftersom att jag studerar. Och nu har jag spenderat alla mina pengar för någon månad frammåt på julklappar. så detta skulle sitta perfekt.

2010-12-24 @ 02:59:08
Postat av: Charloth

Hej jag vill väldigt gärna vinna den rosa godis påsen med massa kul i :-) varför jag vill vinna är för att jag göra min pojkvän lite avundsjuk ;-) för han älskar allt som är rosa :-) kram Charloth.

2010-12-24 @ 04:41:09
URL: http://sleepingangels.blogg.se/
Postat av: Eva

Hej. Detta är inte min blogg jag anmäler till tävlingen. Det är en blogg om 2st 16 åriga tjejer som anordnar en konsert till förmån för Hjärt och Lungfonden. En goodiebag hade varit kul för dem att ha i sitt lotteri på konserten. God Jul och Gott Nytt År.

2010-12-24 @ 08:42:55
URL: http://hjartbloggen.se/
Postat av: emma, mamma till julia [foto]

god jul!! hoppas du får en jättemysig julafton :) kram

2010-12-24 @ 08:53:06
URL: http://emmzien.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag vll vara med! :) Och jag vill vinna därför att nu då man köpt julklappar och kanske behöver nå mer kläder.. Så blir det inge pengar kvar till att få skämma bort sig lite tex:rämer M,m, Skulle verkligen vara kul att få en gångs skull få skämma bort sig själv lite granna.. :)

2010-12-24 @ 09:06:03
URL: http://linanhs.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Åh, vilken rolig goodiebag! Skulle vara otroligt kul om man skulle vinna den, är väldigt dålig på att ta hand om min hy och mitt hår ramlar snart av. (Fast, ungefär 70% av alla säger väl så..)



God jul :)

2010-12-24 @ 09:41:03
Postat av: Gitte

Jag vill gärna vara med och vinna en goodiebag. Har aldrig varit i närheten av en bag kallad goodiebag, så det vore roligt att se en sådan från insidan och se vad den kan innehålla.

2010-12-24 @ 10:00:29
Postat av: Ida

Hej, Förmodligen sitter de flesta av er med er familj nu. Ni kanske förbereder er inför julmaten, sminkar er inför alla julfotografier...



Det gör inte jag... Jag sitter ensam hemma. Framför datorn.

Jag vill inte vara ensam hemma.. Jag vill vara med min familj 65 mil bort. Jag vill träffa mina syskon barn och krama min mamma som jag inte sett på nästan ett år. Jag vill ha snökrig med min lillebror och prata om livet med farmor.



Tyvärr går inte det i år.. Och min sambo jobbar ändå fram till i morgon bitti... Såå ingen julskinka ingen dopp i grytan. ingen Kalle Anka vid tre eller någonting liknande heller... Bara jävligt ensam. Extra ensamt varje gå+ng jag hör att grannarnas ringklocka plingar... Jag vill oxå ha besök.. Vännerna är ju med sina familjer så det passar inte riktigt heller... :( Sååå skulle jag vinna godie bagen så skulle jag verkligen må så mycket bättre... Kunna ta hand om sig själv och i stället för ensamhet känna lite lycka över julhelgen.. :(

2010-12-24 @ 10:01:13
Postat av: narin

det skulle vara roligt att vinna en godiebag etersom jag inte firar jul skulle det vara som en julklapp till mig... förvarje gång jag säger att jag inte firar jul så tycker alla snd om mig så det skulle vara underbart att få något trots allt :) ha det bra och god jul

2010-12-24 @ 10:18:57
Postat av: linnéa

en finfin rosa goodiebag skulle passa mig finemang just idag då jag kikar in på julafton! och alla vet väl att man ska skämma bort sig själv lite ibland...? :-)

2010-12-24 @ 10:26:49
URL: http://purfection.blogg.se/
Postat av: melina

Skulle verkligen göra min dag om jag vann. Ska egentligen ta tåget från malmö till stockholm nu, men skippar för att jag inte pallar med risken att fastna ute i ingenstans under heeeela julafton. Japp, så jag får fira julafton hemma, med noll julstämning eftersom vi var 99% säkra på att åka.

+ jag har aldrig fått en goodiebag förut!

2010-12-24 @ 10:29:40
Postat av: Kimmey :)

Jag är gärna med och tävlar! Har aldrig vunnit något tidigare och då jag är student skulle jag aldrig ha råd att unna mig något finare. & nu i juletider skulle det sitta fint med en goodiebag eftersom jag knappt kommer ha några pengar framöver i ungefär 2 månader.



Ha en fin jul föresten!

2010-12-24 @ 10:42:01
URL: http://bimbolie.blogg.se/
Postat av: Emja

Jag vill gärna vara med och tävla om en söt rosa goodiebag :) Jag skulle verkligen behöva något som muntrar upp just nu. Det första jag fick höra när jag vaknade julaftonsmorgon var att en väldigt nära släkting hade dött. och att resten av dom vi firar jul med var sjuka så det blir en jul helt ensam med mor o far. Så detta blir nog den sämsta julen någonsin. Skulle verkligen kännas bättre om man fick en extra julklapp <3

2010-12-24 @ 10:43:51
URL: http://emja.blogg.se/
Postat av: Stina

Eftersom jag bor i Sundsvall så har jag aldrig en möjlighet att gå på events och sånt som är i Stockholm eller ännu längre söderut (det händer aldrig någonting här haha). Så därför kan man aldrig få några goodiebags, därför skulle det vara superkul att vinna :D

2010-12-24 @ 11:33:46
URL: http://happyt.blogg.se/
Postat av: Fia

Kort och gott: För att det hade varit så jäkla underbart att för en gång skull vinna :D

2010-12-24 @ 11:43:50
Postat av: olivia-drömmen mot att bli fotograf

Jaa..varför just jag skulle vilja vinna är för jag fyller år på onsdag och skulle vara en underbar present från en bloggare jag verkligen ser upp till. Jag har sedan liten alltid velat ha en "riktig" goodiebag men mamma har försökt med sina egna som kanske inte alltid blir de bästa. Så de skulle betyda något oehört att vinna de! :) Men jag är en liten bloggare med stor dröm, så kanske inte att jag vinner när sååå många andra är med. Bara att hoppas på de bästa! :)

kram

2010-12-24 @ 11:44:40
URL: http://oliviasfotoblogg.blogg.se/
Postat av: Annah

jag vill vinna för att det skulle vara en otroligt underbar julklapp. Får inte mycket nu för tiden, med tanke på att man blir äldre. Men en goodiebag skulle förgylla min dag och hela min jul! Skulle bli så himla glad!

2010-12-24 @ 11:50:30
URL: http://annnaaah.blogg.se/
Postat av: Sandra Forsberg

Är det dem vita handtagen? Eller den utsökta, karamellfärgade rosa färgen? Fast mest är det nog att det finns en påse, så speciell, hemlighetsfull och mystisk. Att man blir så pass nyfiken att man innerst inne önskar, mer än något annat, att den en dag ska stå placerad mitt på vardagsrumsgolvet med tindrande vita handtag som skriker "öppna mig".

Frågan kommer, varför man förtjänar det?

Och nej, inte kommer jag sitta och berätta hur glad jag skulle bli, att jag inte har råd eller att det är så pass synd om mig att jag ska få den av ren empati. Nej, det är mer känslan "jag har vunnit" För är det inte den känslan vi alla strävar efter? Att någon gång känna sig lite bättre än alla andra. Och alla gudomliga saker som befinner sig i blir givetvis ett +. Det är just därför jag vill vinna denna goodiebag, att få känna att jag förtjäna vartenda liten grej i den rosa påsen eftersom jag vann. Känslan "Jag vann, och den rosa, utsökta goodiebagen står nu placerad i mitten på mitt vardagsrum"

2010-12-24 @ 11:50:35
URL: http://timeofwonder.blogg.se/
Postat av: Lisa Selin

WOW! Blir alldeles ivrig så fort jag ser en goodiebag. Jag bor i norrland har inte varit i närheten att få gå på ett goodiebag-event i hela mitt liv, det närmaste jag har kommit är vell att få dra en lyckopåse på ett tivoli med nån skitgrej i. Det skulle kännas grymt fashion att få en nån gång:)

God jul förresten!!

2010-12-24 @ 12:58:17
URL: http://ugglemoor.blogg.se/
Postat av: meriem

hahahahaahahha, okeeej nu kööör vi, vet ej varför jag skriver eftersom jag vinner ändå aldrig något men det är ju värt ett försök ;) aoo, jag har som sagt aldrig vunnit ngt så det skulle va jävliiiigt kuuuul ! Jag går i skolan och kämpar ihjäl mig för att få bra betyg då skulle en sån därn påse sitta bra. ao, dt va nog allt, orkar inte sitta och mytta ihop ett helt meningslöst liv för att vinna, antingen vinner jag eller inte :D God jul och hare bra ;)

2010-12-24 @ 12:58:57
URL: http://mjamil.blogg.se/
Postat av: Ida

Att få hålla den här goodiebagen i handen är bättre än något annat!

Jag vet att jag inte kommer vinner, men det var värt ett litet försök :)

Ps, läser din blogg varje dag D.s

2010-12-24 @ 13:57:22
URL: http://sweetspeak.blogg.se/
Postat av: Katherine Altmann (Lumpentjejen!)

Efter att ha i lumpen varit,

ute och vandrat i skogen och haft det lerigt.

Så känner jag att jag är denna värd,

en exklusiv lyxig och därmed rosa goodibag.

På ett hopp att denna goodiebag är fylld med lyxiga grejer,

gjorda för att ta fram det vackra hos oss tjejer.



//LUMPENTJEJEN, den enda tjejen i plutonen som är riktigt feminin av sig :)<3



Mitt blogginginlägg: http://mondoblog.se/kissandtell/129649

2010-12-24 @ 14:16:31
URL: http://mondoblog.se/kissandtell
Postat av: alva [sweetestmemories]

En lyxig, rosa goodiebag står på spel,

Ja, det kan ju knappast bli fel!

Så underbart att se den falla ner i brevlådan,

Vem vill inte vinna en sådan?

Vad passar inte bättre nu i vintermörkret?

Ja, det här är allt annat än budget!

Den gär skulle göra mig så glad,

Klart att jag betalar frakten för att den ska skickas till min stad!



håller tummarna

2010-12-24 @ 14:22:48
URL: http://sweetestmemories.blogg.se/
Postat av: jenny

jag skulle vilja vinna för jag skulle bli såå glad .och skulle inte ha råd att unna mig sånt annars.håller tummarna

2010-12-24 @ 14:37:08
Postat av: Jeanette

Jag skulle jättegärna vilja vinna den för har nästan aldrig vunnit något. Är säker på att denna skulle pigga upp min vardag! :)

2010-12-24 @ 14:41:01
URL: http://neettee.blogg.se/
Postat av: mickis

jjag är med

2010-12-24 @ 14:43:19
Postat av: Elsa Allerstrand

Det vore verkligen en ära att vinna denna fina goodiebag! Och jag brinner verkligen för mode, så det vore då extra coolt att vinna från en modeblogg och även min favoritblogg! Ha en trevlig jul! :-)

2010-12-24 @ 15:16:43
URL: http://elsaslamode.blogg.se/
Postat av: Elsa Allerstrand

Länken till inlägget där jag skrivit om tävlingen: http://elsaslamode.blogg.se/2010/december/goodiebag-fran-cravingforfashionse.html#comment

2010-12-24 @ 15:34:03
URL: http://elsaslamode.blogg.se/
Postat av: Zanna

hej jag skulle vilja vinna eftersom jag inte fått fira jul, sitter ensam i min lägenhet å sörjer min son som mördades i juli i år. Han blev 2 år. Jag har ingen nära släkt eller nånting där jag bor. Aldrig känt mig så ensam som jag gör idag... Smärtsamt som kan inte beskriva med ord. Hade varit kul å vinna nånting och känna att det finns lycka i livet elr hopp i livet, för just nu känner jag bara tomhet.



God jul

2010-12-24 @ 15:34:23
URL: http://sorgochgladje.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag skulle bli överlycklig om jag vann. Jag behöver en goodiebag. Just nu är jag höggravid och kan inte röra mig. Min kvinnlighet är liksom borta. Med en goodiebag skulle jag få tillbaka känslan.



God jul

2010-12-24 @ 15:48:38
URL: http://mischomascho.blogg.se/
Postat av: Linnea

En goodiebag är väl alla tjejers dröm.

Något mer finns inte att säga!

God jul!

2010-12-24 @ 16:21:30
URL: http://turnitoff.blogg.se/
Postat av: elin

Jag skulle bli hur lycklig som helst om jag vann! Har flyttat till en egen lägenhet (pga att skolan är för långt bort) och lever på 1000 kronor per månad, så väldigt mycket får man skippa för att kunna köpa mat, det känns inte så kul att gå till skolan och känna sig nyvaken när alla andra är jättefina.

2010-12-24 @ 16:48:07
Postat av: Ida we

Jag behöver någonting att lysa upp i vintermörkret. Jag hatar vintern. Hatar att frysa. Skulle vara fint med en extra julklapp. Får inte så många (ska inte låta skrytig, jag är glad över de få jag faktiskt får, brukar ligga mellan tre och fyra). Och det var en fin färg på påsen, har aldrig fått tagit del av en riktg goodiebag förut.



God jul!

2010-12-24 @ 17:22:52
URL: http://idawe.blogg.se/
Postat av: linnea

hej!



jag skulle mer än gärna vilja vinna någon ynka sak efter alla tävlingar jag ställt upp i på olika bloggar. jag är dessutom en av dom alla som följer just din blogg. att vinna en goodie bag voe hyelt fantastiskt eftersom att jag alltid önskar att det vore just jag som fick gå på olika event och få plocka hem en massa olika goodiebags. hoppas verkligen jag vinner och att du får en underbar julafton!



jag har även lagt upp tävlingen på min blogg.

2010-12-24 @ 17:42:10
URL: http://hannahlinnea.webblogg.se/
Postat av: linnea, jag glömde skicka med länken.

http://hannahlinnea.webblogg.se/2010/december/tavling.html här kommer länken till mitt inlägg om tävlingen!

2010-12-24 @ 17:48:42
URL: http://hannahlinnea.webblogg.se/
Postat av: ida

Jag skulle gärna vilja vinna en för och kanske få lite mer lugn i vardagen och kunna lyza till det ibland mer än bara att jobba och slita varje dag.

Att vinna nått sånt med en massa roliga saker gör att man kan vara ner och bara titta och ha myisga stunder för sig själv.



Kramar Ida

2010-12-24 @ 18:35:50
Postat av: kamilla

Jag skulle gärna vilja vinna för att min familj firar inte jul så jag får varken julklappar eller julemys, så det skulle vara en fin julklapp ,kram

2010-12-24 @ 19:42:37
Postat av: Ebba

Om jag fick goodiebagen så skulle jag vårda den, skydda den och rå om den som om det vore mitt eget kött och blod.

2010-12-24 @ 19:46:06
URL: http://claesgitarr.blogg.se/paradebba
Postat av: Emma

hejhej! hoppas du har haft en bra jul!

jag skulle bli överlycklig om jag vann goddiebagen! du kan inte ana hur många tävlingar jag har varit med i om att vinna en, men alla gånger har jag fått det falaktiga svaret. Nu hoppas jag att turen ska vända och att jag kan bli den lyckligtlottade. Och vem vill inte ha en en extra julklapp? :) ha det bra!

2010-12-24 @ 19:58:19
URL: http://loveandsmile.blogg.se/
Postat av: Sanna

Jag hade velat vinna den så man unnar sig själv något nu i juletider :)

2010-12-24 @ 20:26:26
Postat av: Josefin A

Jag skulle bli så glad om jag vann,jag har nämnligen inte så mycket pengar men jag ÄLSKAR verkligen mode och jag älskar din blogg!

Jag har varit med och tävlat i varje tävling på metromode(om du känner till?)men aldrig vunnit så nu känns det som om det borde bli min tur.

Och vem skulle inte vilja vinna en goodiebag?

Jag hoppas att du får ett roligt nyår och fortsättning på julen! (Lite smör är aldrig fel:D)

2010-12-24 @ 20:28:15
URL: http://baraluft.blogg.se/
Postat av: Therese

Hej..



Jag skulle så gärna vilja vinna denna goodiebag. Det är nämligen så att min lilla familj (mamma och jag) har legat deckade i sjukdommar hela veckan, och veckan därinnan sjöng mamma en massa julkonserter med sin kör - så vi har inte hunnit(!!) köpa julklappar eller julmat..



Så en jul utan julklappar och med lasagne fick det bli, som jag inte ens kände smaken av. Mamma har även gått och lagt sig nu... sorgligt va?



Sitter vid datorn och dör av tråkighet. Detta skulle göra min dag. Hoppas!!

2010-12-24 @ 20:31:10
Postat av: Jenny

2010-12-24 @ 20:39:19
URL: http://jennkiss.blo
Postat av: Jenny

hej!

jag skulle gärna vilja vinna en goodiebag eftersom jag inte har tid o shoppa (eftersom jag precis har fått jobb på mcdonalds), så just nu klickar jag hem saker lite här o där.

och jag skulle gärna vilja bli inspirerad av modet 2011!!!!!!

god jul och gott nytt år //Jenny

2010-12-24 @ 20:43:36
URL: http://jennkiss.blogg.se/
Postat av: Payan

Efter att man köpt en massa klappar så står man här utan lappar, en rosa goodiebag skulle göra mig glad efter all dopp-i-grytan spad. God jul! =)

2010-12-24 @ 20:44:25
URL: http://noirrouge.blogg.se/
Postat av: Majda K

Hej!

Jag brukar mest ge men knappast få nåt tillbaka och jag vinner aldrig något:(Detta skulle göra mig skitglad:)

God Jul & Gott Nytt År!!!!!!

2010-12-24 @ 21:04:17
Postat av: Marie

Min 18 åriga mode intresserade dotter skulle bli grön av avund om hennes mamma (jag) vinner en bag.

Självklart skulle jag låta henne tjuvtitta i påsen för att nästa sekund tala om för henne att vi delar såklart. God Jul xD!

2010-12-24 @ 21:13:42
URL: http://kalas.blogg.se/
Postat av: Karin

Jag är väldigt intresserad av mode och skönhet, men jag har väldigt ont om pengar, så jag kan aldrig köpa någonting förutom det vanliga (mascara, foundation, concealer, rouge) och jag skulle så gärna vilja testa lite nya grejer! Det skulle vara ett otroligt härligt avslut på 2010!

Därför skulle jag vilja vinna :) Plus att jag aldrig har fått en goodiebag någon gång.

2010-12-24 @ 21:19:49
URL: http://mysigkudde.blogg.se/
Postat av: madeleine

hej jag skulle vilja vinna för att kunna skämma bort mig och en tjejkompis som gått igenom ett helvete i år vill få henne att känna sig speciell hitta tävlingen via hennes blogg



http://sorgochgladje.blogg.se

2010-12-24 @ 21:49:28
URL: http://mammagudomlund.blogg.se/
Postat av: Rachel

Wow! Vilken tävling! Självklart vill jag vinna denna lyxiga goodiebag! Som alla andra så älskar jag överraskningar =) Kram!

2010-12-24 @ 21:55:22
Postat av: Josephine

Oh my, vilken utlottning! Självklart vill jag vara med och tävla om denna härliga goodiebag. Har aldrig haft en goodiebag i min äga och då jag önskade massa fint i julklapp och inte riktigt fick det jag önskade önskar ag mig nu denna fina bag! God jul och ha det kalasbra. Och NEJ jag ville inte låta otacksam för jag hade världens bästa jul men... haha

2010-12-24 @ 22:01:23
URL: http://josephinesandstrom.blogg.se/
Postat av: Victoria

Jag har ingen blogg men jag hoppas ändå att jag har cahans att vinna!

Det skulle vara enormt stort och jag skulle bli hur glad som helt om jag vann, vilket jag aldrig gör. Jag vet inte vad som finns i goodiebagen men bara det ordet gör att jag vill ha en. Dessutom tycker jag att jag är värd en eftersom denna terminen i skolan pluggade jag som en galning för att höja mina betyg och verkligen har satsat på skolan, vilket resulterade att jag med all sannolikhet kommer komma in på frisörlinjen jag alltid önskat, dvs om jag behåller de betyg jag har.

Jag skulle bli enormt glad om jag vann och innehållet skulle garanterat komma till användning.

Jag håller verkligen alla tummar på att jag har turen på min sida! :D

kram

2010-12-24 @ 22:06:27
Postat av: MENIVER

Jag sitter här och drömmer mig bort, en rosa goodiebag är väll alltid nått. Mörka färger lockar mig, men rosa är väl en tjejs favo färg. Att vinna en skatt som är rosa och matt, är nog en flickas största dröm.



http://meniver.blogg.se/2010/december/goodiebag.html#comment

2010-12-24 @ 22:11:51
URL: http://meniver.blogg.se/
Postat av: semir

Önska jag var tomtefar så jag kunde ge min tjej allt gott som världen erbjuda har. En goodiebag full av glamour och lyx skulle jag gärna henne ge och lyckan i hennes ögon skulle jag direkt se.



(har ingen blogg)

2010-12-24 @ 22:15:32
Postat av: dani

Min motivering är simpel men sann: Jag skulle vilja vinna för att jag skulle bli glad att kunna säga att jag äntligen fått en goodiebag!

2010-12-24 @ 22:19:33
Postat av: Hny.

Skulle vilja ge den till min mamma i

födelsedagspresent. Hon fyller år precis efter

julen, och jag har inte råd att ge henne

någonting riktigt fint.

Tycker att hon förtjänar det eftersom

hon är ensamstående och har kämpat fram

en julafton alldeles själv.

2010-12-24 @ 22:37:28
URL: http://hnny.blogg.se/
Postat av: Swezin'

Jag skulle vilja vinna en goodiebag för jag har aldrig fått/ägt en sån och jag har aldrig vunnit en tävling förut. Vill gärna blogga om denna tävling men tyvärr har jag ingen blogg.

2010-12-24 @ 22:37:42
Postat av: Erika

Jaaaa, vill jättegärna vinna.. Men hur sticker man ut bland alla dessa kommentarer? Jag försöker..:



BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS ;)

2010-12-24 @ 22:48:14
Postat av: Marianne

Fast jag aldrig har fått en goodiebag så blir det så att när jag läser om dom så blir jag genast intresserad och det skulle vara kalas att få en som dessutom, troligtvis, är över alla slags förväntningar som en goodiebag (engligt mig) har. Så det skulle helt enkelt göra mig sjukligt glad och så blir det en första ordentlig goodiebag för min del!

2010-12-24 @ 22:58:04
URL: http://mmlindberg.blogg.se/
Postat av: Gadie

Jag vill vinna för att jag ALDRIG någonsin har fått eller vunnit en goodiebag jag vill veta hur det känns att ha en och hur det är att öppna den och se innehållet, ungefär som en julklapp kanske...?

2010-12-25 @ 00:14:32
Postat av: fanny

jag vill vinna just för att ge bort saker och ha dem själv. jag älskar att sprida glädje och folk är prylgalna så då hade dem blivit glada :)

2010-12-25 @ 00:31:32
URL: http://fannyelina.blogg.se/
Postat av: Olivia

blev inga julklappar för mig i år då vi är bortresta, har tyvärr ingen blogg men hoppas på att vinna iaf! =)

2010-12-25 @ 00:41:55
Postat av: Burcu:D

Hej!

Jag är verkligen med för att:

Jag har jätte dåliga skönhetsprodukter och allt annat.

Jag vill ha en goodiebag för jag har inte fått julklapp från mina föräldrar(jag är ju muslim så vi brukar faktist köpa till varndra,men inte denna gången:( ).



Jag har aldrig också vunnit något på någon blogg eller så...



Jag vill verkligen vinna:D

2010-12-25 @ 01:34:38
URL: http://burcus.webblogg.se/
Postat av: Maddiie

Efter ett år som inte riktigt blev som jag ville, ett år med mycket sjukdom och tråkigheter, föräldrar som går isär, olycklig kärlek m.m., så behöver jag någonting rosa som kommer hem till mig och gör mig glad. Jag vill börja det nya året med en positiv inställning, och jag kan inte komma på ett bättre sätt än att jag skulle vinna en rosa goodiebag! :)



2010-12-25 @ 06:45:07
URL: http://maddiies.blogg.se/
Postat av: Derya

Jag vill jättegärna vinna en fin rosa goodiebag för att jag firar inte jul men drunkar i allas julfirande, julklappar och julmat medan jag själv aldrig fått en enda julklapp i hela mitt liv. Så om jag vinner den där goodiebagen kommer jag bli superglad och tekniskt sett ha fått min första julklapp (även om det blir lite i efterskott) tack vare din bloggtävling. Looking foward to it!



Xoxo

2010-12-25 @ 08:37:19
URL: http://www.kth.se/derya
Postat av: Emma

Å denna lilla rosa skulle passa mig så fint, dem skulle plats så bra i mitt rosa hem! och jag har inte köpt mig någon julkapp i år, så denna är jag värd!

2010-12-25 @ 10:02:06
URL: http://princessemma.blogg.se/
Postat av: Hang

Det är jobbigt på julafton när man har hela sin släkt på andra sidan jordklotet (vietnam). Min julafton blev en besvikelse så lite skulle det ju hjälpa med denna fina goodiebagen :)

2010-12-25 @ 10:56:24
URL: http://hang.blogg.se/
Postat av: Jonna

Hej! Jag skulle vilja vinna en rosa goodiebag eftersom jag aldrig annars har chans att få några goodiebags! Det känns så lyxigt och det skulle vara jätte kul att se vad som finns i! :) Ska blogga om detta inlägget i min blogg! KRAM <3

2010-12-25 @ 10:59:01
URL: http://jonnatimonen.blogg.se/
Postat av: emma - 19årig mamma till hugo :)

Jag tycker att jag ska vinna eftersom jag inte kan lägga ner så mycket pengar på mig själv nu när jag blivit mamma. skulle göra min dag :)



kram!!

2010-12-25 @ 11:24:28
URL: http://emmasc.blogg.se/
Postat av: alexandra ;D

Höll mig nykter under julafton med min familj då gör man det bra! att kunna få lite extra lyx nu efter jul och nyår vore verkligen underbart härligt :)

2010-12-25 @ 11:37:48
URL: http://hebbz.blogg.se/
Postat av: becka

Hejsan, jag skulle jätte gärna vilja ha en goodie bag just nu eftersom jag inte fick något i julklapp, min familj glömde i stortsätt bort mig och fick bara två saker..

Så det skulle göra mig jätte glad av att vinna den här! :)

kram!

2010-12-25 @ 11:40:46
URL: http://beckyl.blogg.se/
Postat av: Therese Göthe

Hejsan.

Den 23:e var min födelsedag som lätt hamnar i skymundan i dessa jultider och detta skulle vara den perfekta uppmuntringen och därför vill jag vinna :)

2010-12-25 @ 11:41:47
URL: http://thereseelaine.se
Postat av: Diana

Hej!



En rosa goodiebag

Det är vad jag vill ha

Vad kan den innehålla?

Jo en massa gott skulle jag anta

Det är alltid massa kändisar som får goodiebags

Men i år, i år ska det bli ändring

Den är nämligen jag som ska få en sån,

Tjingeling Badring!



Haha, min förklaring till varför jag ska få en goodiebag :>

Kram& God Jul!

2010-12-25 @ 11:52:46
URL: http://silverpearls.blogg.se/
Postat av: Helena

Hej!

Goodiebags är något som var och varannan bloggare verkar få, men vi som inte har någon blogg har aldrig riktigt samma möjlighet att vinna något då vi inte kan länka till tävlingen. Vilket ofta är endera ett måste eller ett plus för vinstchansen, precis som nu. Provar dock ändå, bara för att det känns som att julen om någon tid är den rätta att försöka på!

En goodiebag skulle vara lite som en morot på vad som komma skall, när jag väl startar en egen blogg!

Kanske rentav nyårslöftet i år..?



God jul och gott nytt år iallafall!

/Helena

2010-12-25 @ 12:32:57
Postat av: natalie

Jag vill vinna för att jag verkligen älskar goodiebags, för många bloggare verkar det vara något vardagligt att få det men för oss andra är det något speciellt. :) Vill verkligen vinna!! :D

2010-12-25 @ 12:49:44
URL: http://nataliiiiiiie.blogg.se/
Postat av: EmmaK

Jag skulle vilja vinna för att det skulle vara en stor grej för mig att få en goodiebag, de är ju inte direkt vardag för mig som de är för andra kända bloggare. Jag skulle uppskatta om det bara var en liten mascara i liksom. Skulle också vara kul att få vinna för en gång skull då jag ofta inte har så tur eller rättare sagt aldrig har tur i sånt här. om jag vann skulle jag också ge något till mina nära och kära eftersom dom är bäst!



Hoppas jag vinner nu och nu håller jag tummarna :D



Mvh

Emma

2010-12-25 @ 12:51:08
Postat av: Linda K

I min familj bestämde vi oss för att hoppa över julklapparna i år, bara barnen fick. Kändes som ett bra beslut just då, men trots att jag ju är vuxen så får jag nog erkänna att det kändes lite tomt... :) Lycklig blir jag om jag vinner!

2010-12-25 @ 13:01:51
Postat av: Kasaal

Det hade varit kul att vinna för att det är bara stora bloggare som får Goodiebags typ.

Jag har heller aldrig vunnit någon tävling så det skulle vara roligt. Men nu är det bara att hoppas på att vinna! :)

2010-12-25 @ 13:15:48
URL: http://kasaalthaking.blogg.se/
Postat av: Abir

Jag skulle vilja vinna det skulle vara en enorm grej att få en goodiebag, och just att den är rosa gör det mer spännande. Jag har aldrig fått en goodiebag eller vunnit en tävling. Har sett kända bloggare med en goodie bag och, när jag ser innehållet så känns det som om de är specciella, och får en jag skulle gärna velat ha den!

Hoppas, att jag vinner blir lycjlig då.

håller tummarna!



http://abir.blogg.se/2010/december/goodiebag.html#comment

2010-12-25 @ 13:23:51
URL: http://abir.blogg.se/
Postat av: Katherine

Vintern kommit med isande vind,

jag har torr och narig kind.

Håret saknar spänst och fukt,

kroppen saknar vällukt!

Glåmig och trött, jag blivit en skugga så tråkig och grå,

Glitter, glamour och färger jag önskar mig så

Håller tummarna hårt och hoppas på turen

Denna rosa goodiebag vore rena dunderkuren!



länkad: http://mondoblog.se/kissandtell/129649

2010-12-25 @ 13:53:30
URL: http://mondoblog.se/kissandtell/129649
Postat av: ebbaho

Nu i vintertid så behöver man absolut något som gör gott för en SJÄLV, här före jul har man bara tänkt på allt annat än en själv.

En ego påse skulle jag absolut behöva nu!

Håller tummarna och hoppas att det är jag som kommer få njuta av denna goodiebag!

2010-12-25 @ 14:06:25
URL: http://ebbaho.blogg.se/
Postat av: Marie

Jag har en underbar jul med familj och vänner och har redan fått massa fina klappar. Men ingen ROSA!!! En exklusiv goodiebag skulle få mig att lysa ännu mer än jag redan gör under julen som jag äskar!

2010-12-25 @ 14:13:09
URL: http://elisabetmarie.blogg.se/
Postat av: ellenschutz

jag skulle behöva nått till mig själv., den här månaden har varit otroligt tuff.. föör mkt i skolan & så gick min farfar bort.. julen känndes tom utan honom och på torsdag är det begravning,. 2 dagar efter min födelsedag. Jag har till&med funderat på att inte fira min födelsedag för det känns inte rätt att fira den utan honom,. därför skulle jag behöva nått till mig själv och känna lycka och glädje i mörkret just nu. Att vinna något skulle göra mig glad och få mig att tänka på något annat än just farfar..



här är inlägget om tävlingen; http://ellenschutz.blogg.se/2010/december/tavling.html

2010-12-25 @ 14:19:21
URL: http://ellenschutz.blogg.se/
Postat av: Pierre Hedin

jag vill jätte gärna vinna en för jag skulle verkligen behöva en! jag har en kille och vill gärna göra mig snygg för han! jag driver dalarnas öppnaste blogg och skulle kunna göra dig väldigt överraskad när du får ökad procent för hela dalarna vill se dig!:D

Så en bag från dig skulle vara skit bra_:D

ps gillar din blogg enormt!

2010-12-25 @ 14:28:55
URL: http://storstadspojke.blogg.se/
Postat av: Mulattha

Jag är gärna med :D Lycka till- till mej sj! Haha



http://mulattha.blogg.se/2010/december/vinn-goodiebag.html

2010-12-25 @ 14:48:30
URL: http://mulattha.blogg.se/
Postat av: Debbie

Va roligt! Goodiebag är roligt, finns alltid något man aldrig testat förut :) Jag gillar att testa nya saker, så jag är gärna med och tävlar!

2010-12-25 @ 14:53:53
URL: http://debbie.nu
Postat av: Martina

självklart vill man vinna en goddiebag! (: vem vill inte men jag skulle gärna vilja vinna en för att jag är rätt säker på att innehållet är något riktigt spännande! och då får man ju som en extra julklapp :)

2010-12-25 @ 15:05:29
URL: http://maxstadh.blogg.se/
Postat av: Louise

Hej jag skulle sjukt gärna vilja vinna den här goodiebagen. Jag är bara 14 år och därför kan jag aldrig gå på några fester elr så för modebloggare och sånt. Jag vill jättegärna också få chansen att få en goodiebag någon gång för det är så roligt med sånna. Det skulle göra mig otroligt glad :) <3

2010-12-25 @ 15:12:55
URL: http://piruetten.blogg.se/
Postat av: ♥ Lizette - TÄVLING PÅGÅR!

Jag vill vinna för jag är en otroligt självisk människa, som i år faktiskt inte fått några julklappar, o känner att jag tamejfan behöver det! Haha. puss på den som vinner o på dig som lottar ut

2010-12-25 @ 15:18:36
URL: http://lizette.tk
Postat av: Malin Svensson

Åh jag vill verkligen vinna din goodiebag. Jag tycker att jag borde vinna för att jag aldrig har fått en goodiebag. kram!

2010-12-25 @ 15:32:37
URL: http://Http://svim.blogg.se
Postat av: Isabella

hej jag skulle vilja vinna detta för jag fick inget som jag hade önskat mig i julklapp, jag fick ingen bra julafton och jag tycker att det är något alla förtjänar, så jag skulle vilja vinna detta för då skulle jag kunna se det som att jag hade fått något bra i julklapp iaf :)

2010-12-25 @ 16:04:56
URL: http://yellowside.blogg.se/
Postat av: Laura

jag skulle vinna för att jag har faktist ingen aning om vad jag ska köpa till min syster och lite och jag tror att hon skulle bli väldigt glad om hon fick en goodiebag i julklapp ,24 får alla svenskar julklappar men själv är jag från spanien och vi firar 6 januari .kram :D!!

2010-12-25 @ 16:08:57
Postat av: fredrika

jag känner att alla fjäskar och berättar varför dom vill ha den här goodiebagen... Jag kan nog bara säga att den där skulle sitta sjukt fint hos mig just nu. Plus att jag aldrig har fått en, jag älskar att pyssla om mig själv med skönhetsprodukter, speciellt eftersom nyår nalkas runt hörnet! tror inte den här förklaringen kommer sticka ut från de andra på nåt sätt.. men jag köpte en elgitarr till min pojkvän i 18 års present! så nu e pengarna typ slut... och efter alla julklappar ^^och jag lovaaar, har varit en supersnäll tjej hela året! och tomten kom inte med något sånt igår :/ så jag känner helt enkelt att jag är värd den där lite extra än de andra! kram!

2010-12-25 @ 16:09:10
URL: http://freduus.blogg.se/
Postat av: maya westman

Jag skulle vilja ha den för att jag presenter och det är såp roligt att ta upp sakerna och få se vad det är,så spännande jag brukar ofta vara med och tävla i sådna här tävlingar,jag är faktiskt bara med en sådna här tävlingar. Snälla låt mig få en. Det skulle göra mitt bra,snälla.

2010-12-25 @ 16:25:45
URL: http://mayav.blogg.se/
Postat av: maya westman

Har lagt upp det på bloggen:D såklart man vill ha en extra stor chans att vinna!

2010-12-25 @ 16:26:58
URL: http://mayav.blogg.se/
Postat av: joanna

Jag brukar alltid köpa det jag vill ha istället för att tävla om det, eftersom chansen att vinna är lika med noll för mig (jag har alltid otur)men nu ska jag ge det ett försök! Jag vill vara med om att vinna en goodie bag! Man kan alltid hoppas. Trots att jag alltid råkar ut för oturliga grejer så lyckas jag jävligt bra med mitt liv! Jag är en glad och lyckosam tjej trots all otur.Ha det bra!!

2010-12-25 @ 16:34:00
URL: http://meeoow.blogg.se/
Postat av: Mia Johansson

En speciell bag till en speciell mamma! Min älskade dotter, en rosa liten filur gjorde en minst sagt oväntad entre! Inom loppet av 50 minuter kom min dotter till världen i mitt eget hem. Jag förlöste henne själv då det inte fanns någon tid att ta sig till BB. En rosa bag skulle kännas som en fin uppskattning och belöning till mig själv för ett fullständigt mirakel.

2010-12-25 @ 16:40:10
Postat av: Sanja

Hej!

att vinna en goodiebag vore kul :) Lite produkter att skämma bort sig med, nå mellandagsrean blir att skippa - inget jobb = alla pengar får gå till skolstart innan CSN kommer in.

Länkar även på bloggen :)

2010-12-25 @ 16:42:53
URL: http://sakitty.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag vill vara med och tävla!



Jag skulle vilja vinna en goodiebag för att jag önskar mig lite vardagslyx. Är riktigt dålig på att skämma bort mig själv, men där emot bra på att skämma bort andra. Därför skulle det vara underbart att få skämma bort sig själv med en fantastisk goodiebag!



Självklart har jag skrivit om dig i min blogg: http://grabyourthings.blogg.se/2010/december/tavlar.html



:)

2010-12-25 @ 16:46:06
URL: http://http://grabyourthings.blogg.se
Postat av: TOVE GUSTAFSSON

Att få en goodie bag är något som nästan alla vill få, även jag. Dock har jag aldrig haft turen att få någon sådan. Så jag hoppas att jag har tur denna gång och äntligen kan få min första goodie bag. :)

2010-12-25 @ 16:46:46
URL: http://tovegustafsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vill du få hem GRATIS presentkort till olika värden

150:- 250:- 300:- el 500:- kronor på olika affärer?

OBS detta är helt gratis!!! Jag har fått presentkort på över

2500kr! Gå in på länken och registrera dig...

Det FUNKAR! Jag LOVAR!!!

Kicks, Åhlens, H&M, Nellys:

http://www.gratismakeup.se/?r=246154



2010-12-25 @ 16:47:34
Postat av: Matilda Fridlund

Hej!

Jag skulle bli såå glad om just jag vann den rosa goodiebagen, har varit med i hundratals tävlingar på olika bloggar men aldrig vunnit :(

Skulle vara roligt att få hem en Rosa goodiebag, få öppna den och hitta massa roliga och anvädabara grejer! :)

Hoppas jag vinner! :)

Kramar

2010-12-25 @ 16:48:15
URL: http://matiildafriidlund.blogspot.com
Postat av: Nathalie

Skulle vara perfekt för mig, min syster & mamma att dela på :) Finns väll inge bättre än en goodiebag!?

Länkade och skrev lite i min blogg:

http://fotonatta.blogg.se/2010/december/vinn-goodiebag.html#comment

2010-12-25 @ 16:54:15
URL: http://fotonatta.blogg.se/
Postat av: Jana

Hej, jag skulle hemskt gärna vilja vinna och ge bort påsen till min moster som har legat sjuk jättelänge och inte kunnat fira jul alls. Eftersom vi aldrig ses känns det ännu tristare. Så snälla, snälla! Jag hoppas jag vinner! kram!

2010-12-25 @ 16:59:01
Postat av: Maria

Jag är jättegärna med!



Kolla dom bilderna som du lagt ut med vad man får. Satt med hakan i golvet för allt man fick! Jag skulle jättegärna vinna för det är sånt här jag aldrig har varken tid eller pengar till att köpa. det är säkert många som skriver att man inte har pengar till men jag har aldrig köpt en mascara äns. jag fyller 15 på tisdag. det låter säkert helt sjukt men det är 100% sant. för att jag ska få tag i mascara lånar jag mammas mascara som hon inte använder och dom är alltid nästan slut och ingen av dom är så kanonbra. hur kul är det att inte äga eget smink? alla mina pengar går till kläder som är ett måste. smink, hårprodukter, modetidningar, inget med det. det jag får smink ifrån är att låna mammas. pengar får man aldrig av henne heller. det är julklappar och födelsedagspresenter resten av året ska man klara sig själv på pengar man fått av farmor i födelsedagspresent.



Att vinna detta är en chans på miljonen för mig. denna lilla miljon händer inte varje dag. händer denna miljon är den mer än guld värd!

Att få läsa "du har vunnit denna goodiebag värd ca 27 000 kr" är en grej som händer en gång i livet. om jag skulle vinna detta vet jag inte vad jag skulle göra. hjärtattack, svimma, gråta av glädje? svimma hade inte förvånat mig. inte gråta heller, gråta är nog det jag skulle göra.

hoppas du läser allt detta när det är så långt och så många som anmält sig.

Hoppas du har haft en jättebra jul och god forsättning!

God jul och gott nytt år! :) <3

2010-12-25 @ 17:09:11
URL: http://marialund.blogg.se/
Postat av: beka

Vill jätte gärna vinna, men det tror jag att alla andra här med vill :)

hade vart jätte skoj o vinna för en gångs skull, har nyligen fått barn så alla pengar går åt till lillen, hade vart skönt och få något till sig själv nån gång :D

Må bäste man/kvinna vinna hihi :D

2010-12-25 @ 17:34:12
URL: http://dionb.blogg.se/
Postat av: Clara

Hejsan, haha när jag såg att det var en vibrator i så ville jag genast vinna, min vän johanna fyller 15 snart och vore inte det en lite ja va säger man, rolig present till henne ? Och självklart är allt det där andra superbra saker som jag inte skulle säga nej till, ja allt vill jag vinna ! Hoppas du haft en bra jul i alla fall, kram ! :-)

2010-12-25 @ 17:45:30
Postat av: Tricolore

Vore kul att vinna denna som en sen julklapp =)

2010-12-25 @ 17:58:07
URL: http://tricolore.blogg.se/
Postat av: evamar

Ja, jag har nog inte bättre skäl än nån annan att vinna men det vore härligt att bli utvald att få den fina rosa goodiesen.



PS. http://evamar.blogg.se/2010/december/goodiebag-26-dec.html

2010-12-25 @ 18:07:21
URL: http://evamar.blogg.se/
Postat av: B

Jag skulle vilja vinna den självklart för kul och sen kanske ja kan få insperation till min blogg, gillar din blogg och allt sånt, bor i sthlm:) kram

2010-12-25 @ 18:10:44
URL: http://issabeells.blogg.se/
Postat av: Annica Lind

Jag skulle bli glad om jag vann en sån här fin goodiebag då jag i somras blev mamma till en underbar son. Med honom i fokus så finns de inget utrymme för mammalyx riktigt. Får lite dåligt samvete om jag unnar mig själv något fint. Så detta skulle vara en fin mammalyx. tack för en bra blogg.

2010-12-25 @ 18:19:48
URL: http://snuppananni.blogg.se/
Postat av: erika

jag hoppas jag har någon tur här i livet och vinna en fantastisk goodiebag :D



Det skulle muntra upp min lite just nu, har precis blivit av med tandställningen efter 7 års tid med olika sorters, och nu har limmet på baksidan av tänderna där tråden sitter lossnat, så jag har fått en liten liten glugg, och jag skulle bli helt förstörd om det visar sig att jag skulle behöva tandställning igen. Men isf så skulle ju en goodiebag muntra upp mig.

2010-12-25 @ 18:25:14
URL: http://erikaakk.blogg.se/
Postat av: care69

Vem vill inte ha lite glitter och glamour i tillvaron.

Blir ju en fest att plocka upp allt innehåll...då skulle dottern och jag ha riktigt kul.



Har länkat:

http://care69.blogspot.com/2010/12/26-dec-vinn-goodiebag.html

2010-12-25 @ 18:34:11
URL: http://care69.blogspot.com
Postat av: Matilda

Detta vore toppen till mig som för jag är "running low" på skönhetsprodukter och fick inte heller några i julklapp, så de är otur nu när man har slut på pengar efter julklappshandlandet! Skulle bli toppen glad! :)



http://cottonfields.blogg.se/2010/december/tavlar-om-en-supergoodiebag.html#comment



Gjorde ett litet inlägg om det också :)

2010-12-25 @ 19:00:19
URL: http://cottonfields.blogg.se/
Postat av: Daniella [Makeup & Beauty by: Daniella]

Hejsan!

Jag vill vinna denna goodiebagen för att den har min all time favorite färg: ROSA... Jag såg lite av innehållet på delindas blogg och hos Jenny http://stylemind.blogg.se/2010/december/innehallet-i-goodiebagen.html och blev extremt sugen på den.



Här är länken till mitt blogginlägg där jag skrev om tävlingen... http://thisismed.blogg.se/2010/december/tavling-goodiebag-cravingforfashion.html



GOD JUL!

2010-12-25 @ 19:04:45
URL: http://thisismed.blogg.se/
Postat av: Erika

Sedan jag och sambon köpte hus (som vi flyttar in i 1 mars) så går alla pengar till att spara till en bergvärmepump. det betyder att jag inte kan unna mig NÅGONTING. Att då få vinna en rosa lyxig goodiebag (som skulle göra sig fint i badrummet) skulle vara perfekt.

Länkat på www.shopaholicans.blogg.se/tavlingar

2010-12-25 @ 19:05:18
URL: http://shopaholicans.blogg.se/
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Åh självklart förtjänar jag att vinna den! En småbarnsmamma med liten mammapeng ... ja, jag förtjänar denna spännande goodiebag absolut! :)

2010-12-25 @ 19:13:22
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Caroline L

Tycker synd om mig själv, är magsjuk på min födelsedag:( Inget blev som jag tänkt, önskar mig en lyxig present.

2010-12-25 @ 19:16:39
Postat av: Michelle

Jag skulle vilja vinna för att för en fattig student så finns det inte mycket pengar kvar till att köpa fina och lyxiga saker som säkerligen följer med denna goodiebagen. Jag skulle blivit så glad.



Hoppas in i det sista <3

2010-12-25 @ 19:18:44
Postat av: emma

Ojoj! Jag skulle vilja vinna för att jag har lagt alla mina pengar på julklappar till nära och kära, och det hade vart superkul och vinna en lyxig goodiebag. :)



kram!

2010-12-25 @ 19:27:42
URL: http://emmaraty.webblogg.se/
Postat av: Asse

Grym blogg!

2010-12-25 @ 19:28:42
URL: http://assejasselovesrabihjaber.blogg.se/
Postat av: Ligia

Jag har inte fått några presenter som jag kan ha nytta som kvinna, kram!

2010-12-25 @ 19:48:52
URL: http://ligia.blogg.se/
Postat av: Love and be proud

Jag deltar gärna i din utlottning!! :)

God fortsättning!

2010-12-25 @ 19:52:11
URL: http://lovebeproud.blogspot.com/
Postat av: Klara Lundberg

Jag är gärna med!

God Jul på dig!

2010-12-25 @ 20:04:40
Postat av: Hanna

Pengarna är slut, badrumsskåpet tomt och jag känner mig mig mest trött. mätt och frusen. Jag håller tummarna för en uppiggande vinst! :)

God fortsättning!

2010-12-25 @ 20:16:13
Postat av: Angelica Lindh

http://lifeofangelica.devote.se/blogs/7272733/taevling-om-goodiebags-.htm Jag skulle vilja vinna den för att det är så dyrt att köpa produkter idag,smink osv,en foundation kostar ju 200-300 och den tar ju slut på två månader tex och studiebidraget är ju så lågt och nu vid jul passar det ju perfekt med en extra juklapp!!

2010-12-25 @ 20:51:01
URL: http://lifeofangelica.devote.se
Postat av: johanna

konstigt nog så har jag alltid drömt om att få en goodiebag, kanske en lite konstig dröm, men jag som många andra bor långt ifrån sådanna event och sådant som ger goodiebags, och själv så har jag inte råd att ge mig en proppfull goodiebag och det kanske inte är lika roligt att själv plocka I MASSA smått och gott i en papperskasse och låsas som om man inte alls vet vad som finns inuti. och självklart skulle jag vilja ge mina nära och kära något ur denna goodiebag om jag vann.

2010-12-25 @ 21:06:39
Postat av: Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3

Jag är med :)



Det senaste tiden så har jag mått inge vidare av privata anledningar + att jag har haft otur i typ allt och nu behöver jag verkligen vinna en present till mig själv för att pigga upp mig helt.

Nu tänker jag var ego i tävlingen och vinna den för mig själv så att jag blir pigg och glad..lite grann iaf för att jag älskar goodiebags :)



Håller tummarna att jag får vinna + att jag har länkat med: http://mammah.webblogg.se/2010/december/tavlar-12.html#comment

2010-12-25 @ 21:24:27
URL: http://mammah.webblogg.se/
Postat av: Hanna

Jag skulle vilja vinna eftersom det skulle vara så kul att få en goodiebag (jag har aldrig fått en i mina 17 år) Och hur kul skulle det inte vara om jag skulle få den möjligheten att plocka lite smått och gott från goodiebagen och dela ut dem till mina nära och kära?! :)

2010-12-25 @ 21:25:33
Postat av: Liselotte

Hej! Vill gärna vinna för det hade varit kul med en överraskning till mig själv, har länkat http://liselottess.blogspot.com/2010/12/goodiebag-26-dec.html God Jul Liselotte

2010-12-25 @ 21:38:46
URL: http://liselottess.blogspot.com
Postat av: gabriella

Din blogg är ju inte dålig!

Hade du en fin julafton igår? :)

2010-12-25 @ 21:47:00
URL: http://ovesson.blogg.se/
Postat av: emelie

jag betalat gärna fraktkostnad om jag skulle vinna :)



[email protected]

2010-12-25 @ 21:56:14
Postat av: Nita

Jag älskar goodiebags men jag är alldeles för liten för att gå på event och jag blir aldrig inbjuden heller, så jag skulle verkligen vilja ha den. 2700 är ungefär lite mer än halva min månadspeng på ett år.

2010-12-25 @ 22:20:08
URL: http://nitaaa.blogg.se/
Postat av: monica

Hej hopp har ingen blogg,men skulle behöva denna fina kasse för få nytt hopp...

Och min humör skulle då vara på topp..

puss och kram från en tjej i en gammal kropp:-)

(Kvinna 65år).

2010-12-25 @ 22:23:14
Postat av: Ingrid

Jag är med och tävlar och ska vinna för jag har tre smink- och skönhetstokiga döttrar. När jag frågade en av dem varför man skulle vinna en blev hon helt stum (fick ärligt talat inte fram ett ljud :D) och jag kan bara hålla med henne!



Har tipsat i min blogg (och på facebook :)

2010-12-25 @ 22:25:00
URL: http://www.lagomtnormativt.blogspot.com
Postat av: Anonym

Hejsan! :) God fortsättning! (:



Vad var den bästa julklappen du fick och gav bort? :>

kramkram.

2010-12-25 @ 22:29:31
URL: http://robinhoods.se
Postat av: Sissa

Egentligen finns det inget speciellt som gör att jag borde få den mer än någon annan, jag har som vanligt inte lyckats göra något fantastiskt under detta år. Men helt ärligt, fattig småmaterialist som jag är så skulle en rosa goodiebag ge mig motivationen tillbaka. Jag har känt mig dålig för att jag aldrig lyckas på tävlingar, (jag tävlar hoppning med min häst) och när jag några ynka gånger ridit en ritt utan fel så har jag fått en sådan motivation till att jobba för att det ska gå ännu bättre tävlingen efter. Det behöver inte vara en hästtävling jag presterar i, det kan bara va att vinna en omgång i kategorileken(ja, jag borde tänka mer på att det finns annat än att vinna.) Men jag lovar att om jag vinner så ska jag se på mina resultat i skolan, på träningar och tävlingar med nya ögon, jag ska vara nöjd även om jag inte gör det helt perfekt, jag ska sluta leta brister i allt jag gör, jag ska bli en ny, gladare människa när jag börjar om 2011

2010-12-25 @ 22:32:17
Postat av: emma roos

jag skulle vilja vinna för jag bara ällllskar rosa och med all säkerhet det som finns i oxå;)



har länkat på min blogg http://bitskemma.blogg.se/2010/december/rosagoodiebag26dec.html

2010-12-25 @ 22:37:24
URL: http://bitskemma.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag skulle helt sjukt gärna vilja vinna denna goodiebag, med risk att låta väldigt.. typ fjäskig så är jag med och tävlar för att kunna ge goodiebagen till min bästa, vän som varken har tid eller pengar att unna sig något sånt här.

Jag skulle verkligen bli överlycklig ifall jag fick chansen att glädja min vän med detta! :)<3

Hoppas du haft en underbar jul och får ett gott nytt år! ♥

2010-12-25 @ 22:38:15
URL: http://hannaaalmgren.blogg.se/
Postat av: Josefine - mamma till Hugo

Jag har bloggat här http://joosefineatavlar.blogspot.com/2010/12/goodiebag-2712.html



Motivering:

I augusti föddes min UNDERBARA son, och det är på honom jag lägger i princip alla mina pengar. Som ensamstående får man prioritera, och då blir jag själv ofta bortprioriterad. Har kännt mig ganska hängig det senaste och tror att jag skulle behöva unna mig något lite extra! Denna Goodiebag hade verkligen förgyllt min dag! Hoppas,hoppas, hoppas!

2010-12-25 @ 22:41:59
URL: http://joosefinea.blogspot.com
Postat av: Spacegirl

Jag vill vinna därför att jag behöver lite glamour i mitt liv, och jag älskar överraskningar :-)

Blogglänk

http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg/2010/december/26-december-vinn-goodiebag.html

2010-12-25 @ 22:45:36
URL: http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg
Postat av: helena

jag är gärna med :)

vill vinna för att ... jaa, vem skulle inte vilja vinna den där goodiebagen? :p jag har inte riktigt någon motivering till varför jag BORDE vinna, vore bara väldigt kul då jag älskar att vinna saker :D



har länkat: http://hellavixx.devote.se/blogs/7274646/goodiebag.htm



kram Helena :)

2010-12-25 @ 23:06:22
URL: http://hellavixx.devote.se
Postat av: Madeleine Andersson

Jag hamnade på sidan blogg.se, kände att jag oxå var lite nyfiken på det här med bloggandet. Alla gör det ju och är det inte som att skriva dagbok egentligen. Och det gjorde jag ju flitigt när jag var yngre. Nåväl, på sidan lyste det rosa av goodiebags och tävling. Det lockade så innan jag börjar blogga så tävlar jag och vinner jag så vore ju det nåt att skriva om.

2010-12-25 @ 23:33:03
Postat av: Kajsa

Jag borde vinna denna lyxiga rosa goodiebag för att jag aldrig vinner något. haha. skämt o sido. men jag borde vinna för att jag känner för att unna mig själv något. Man måste ju faktiskt va snäll mot alla vid jul :D

2010-12-26 @ 00:40:41
URL: http://kajsha.blogg.se/
Postat av: Stina

Jag skulle bara bli så glad om jag vann, vinner aldrig något och skulle vara kul med en extra julklapp. Har ingen speciell anledning, skulle bara bli så glad om jag vann den :)

2010-12-26 @ 01:02:31
Postat av: Pania

Det finns många snyfthistorier jag skulle kunna dra men jag känner att många andra gör det bättre än mig. Så jag tycker att jag borde vinna för att jag har varit så duktig iår! Jag har tagit mig ur en svår svacka, vågat ge mig iväg på utbildning och jobb i ett annat land, kommit hem och lyckats skaffa mig ett heltidsjobb. Så.. Jag vill vinna för att jag känner mig duktig, och det tycker jag fler bore göra :)

2010-12-26 @ 01:17:51
URL: http://paniat.blogg.se/
Postat av: matilda

Att det skulle bli snålt med julklappar som vanligt visste jag. Min familj har en väldigt dålig ekonomi. Att sitta och titta runt på alla bloggar och på facebook där folk har skrivit och lagt ut bilder på allt de fått gör mig ganska nedstämd. Såklart jag också skulle vilja ha gåvor för tusentals kronor. Samtidigt så tänker jag på alla de andra som har det som jag och till och med ännu värre. Att det finns barn som knappt får mat och att det finns dom som sitter själva på julafton gör ont att tänka på. Att få vinna den här påsen skulle göra mig jätte glad. Även fast jag inte vet vad som finns i vet jag att det skulle vara fin julklapp, och om inte annat kan man ju ge bort det.

2010-12-26 @ 01:38:21
URL: http://acornerofuniverse.blogg.se/
Postat av: jossan

Fin blogg! :) Frågestund på min blogg.. Svarar på ärligt på precis alla frågor! Så kika gärna in och ställ en fråga! Kram ♥

2010-12-26 @ 01:59:46
URL: http://jjossansvensson.blogg.se/
Postat av: J I L L I Z

asså åh! SJUKT fin blogg du har! :D <3

2010-12-26 @ 02:37:47
URL: http://jilliz.blogg.se/
Postat av: yasemin

Jag skrev tidigare in en artikel till en tidning i utbyte mot en goodiebag. När den senare kom hem insåg jag att jag blivit lurad, för det var bara skitsaker förmodligen sådant de ändå skulle kasta typ orange hårfärg, ful färg p läppstift. Så för att få tron på att det finns goda människor som ger bort bra saker skulle jag vilja Vinna. :)

2010-12-26 @ 05:55:17
URL: http://yaseminskok.blogspot.com/
Postat av: Linnea

i love the paper bag, i love surprises. the paper bag because i could make wonderful fashion sketches using the paper, the content of the bag because i could possibly make and create a wonderful me...



Happy Holidays from Linnea

2010-12-26 @ 05:56:41
URL: http://linneapage.blogg.se/
Postat av: Vickan

Jag är en pinkoholic, alltså älskar jag rosa! Att vinna en rosa goodiebag skulle därför vara helt underbart! Om du kollar in på min blogg så förstår du, och jag ska absolut blogga om ditt inlägg här, nu direkt:)

2010-12-26 @ 09:40:22
URL: http://www.alltirosa.se
Postat av: Emma

jag skulle gärna vinna goodiebagen, för jag älskar smink, hårgrejer och massa såna saker. jag tycker det är riktigt roligt att experimentera med nya saker, och att prova nya make ups. sedan älskar jag överraskningar, och vad passa då bättre, än en hemlig goodiebag?! :D

2010-12-26 @ 09:41:12
URL: http://emmasol.blogg.se/
Postat av: minna

håller kommentaren kort, men jag borde definitivt vinna för jag ÄÄÄlskar ljusrött och lyx, och jag har aldrig vunnit något förut! god jul! :) kram

2010-12-26 @ 09:59:41
URL: http://minnass.webblogg.se/
Postat av: Sandra

Jag vill så gärna vinna en goodiebag för att det skulle kännas så lyxigt och uppmuntrande att få något så fint. Jag har nu haft ätstörningar i över 12 år och att gå i affärer och strosa är något jag inte klarar av, så nya sorter testar jag aldrig på.

2010-12-26 @ 10:07:20
Postat av: Maceda

Här kommer ett litet rim!

En rosa paperbag är precis vad jag vill ha, innehållet är ju garanterat superbra! Hade jag vunnit den hade jag hoppat av lycka, kroppen skall jag sedan smycka. Makeup, hårprodukter eller andra ting, jag och min väninna kommer känna oss som bling bling! Så om en goodiebag i min brevlåda kommer trilla, vi vet det är något vi kommer gilla!



Har länkat till bloggen här: http://ajmbetski.blogg.se/2010/december/tavling-hos-craving-4-fashion.html



Ha en underbar söndag och god fortsättning.

2010-12-26 @ 10:08:31
URL: http://ajmbetski.blogg.se/
Postat av: Anna L

Jag är värd att få vinna något lyxigt till bara mig själv. Tänker alltid på alla andra i första hand och glömmer bort mig själv mitt i allt.

Har tipsat http://annastipsblogg.blogspot.com/2010/12/goodiebag_26.html

2010-12-26 @ 10:39:23
URL: http://annastipsblogg.blogspot.com
Postat av: matilda björkstrand

Hej hej. Jag har egentligen ingen andledning till varför just jag ska vinna. Alla skriver ju något i stil med " jag har bloggat så himmla länge, och jag tycker att jag ska vinna för att jag deltagit i så många blogg tävlingar" Eller " Jag har precis börjat blogga och det hade varit en jättebra början med att få vinna den här tävlingen, och att bli lite kändare"- även om man bloggat i 3 år..



Men vad annars ska man skriva för att få din uppmärksamhet?



Jag skulle gärna vilja vinna för att jag alltid undrat vad det är i en sådan grej;)



Hoppas du kikar in i min blogg, pussar Matilda <3

2010-12-26 @ 10:43:41
URL: http://sonly.blogg.se/
Postat av: caroline rådahl

hej Hej



vad glad jag blev att jag har möjligheten att få vara med och tävla om denna, såg att tävlingen slutar ikväll :D

fin blogg du hade förresten, hit kommer jag fortsätta titta in.



Jag skulle verkligen, verkligen verkligen vilja vinna detta otroligt fina pris. Jag förtjänar väl egentligen inte att vinna mer än någon annan här. alla vill väl vinna lika mycket :D



Ähh va fan. Jag FÖRTJÄNAR att vinna, får man säga så ;)?



motivation:



Jantelag! Släng dig i väggen är du snäll! För detta inlägg kommer jag definitivt få skäll. I Sverige passar det sig inte att säga att man är bra, men det har jag bestämt mig för att strunta i,

ja! 
Jag är bonusmamma och snart riktig mamma vår son beräknas födas den 31/12 (snart som bara den)

Jag är dessutom oftast en jädrans bra mamma sådetså, jag leker, stöttar, uppfostrar och håller på! Förtjänas inte detta att firas så säg? Med en Goodiebag fylld med lyxiga saker, endast för mig?



håller tummar och tår att jag vinsten får



2010-12-26 @ 11:03:04
URL: http://kaolin.blogg.se/
Postat av: caroline rådahl

hej Hej



vad glad jag blev att jag har möjligheten att få vara med och tävla om denna, såg att tävlingen slutar ikväll :D

fin blogg du hade förresten, hit kommer jag fortsätta titta in.



Jag skulle verkligen, verkligen verkligen vilja vinna detta otroligt fina pris. Jag förtjänar väl egentligen inte att vinna mer än någon annan här. alla vill väl vinna lika mycket :D



Ähh va fan. Jag FÖRTJÄNAR att vinna, får man säga så ;)?



motivation:



Jantelag! Släng dig i väggen är du snäll! För detta inlägg kommer jag definitivt få skäll. I Sverige passar det sig inte att säga att man är bra, men det har jag bestämt mig för att strunta i,

ja! 
Jag är bonusmamma och snart riktig mamma vår son beräknas födas den 31/12 (snart som bara den)

Jag är dessutom oftast en jädrans bra mamma sådetså, jag leker, stöttar, uppfostrar och håller på! Förtjänas inte detta att firas så säg? Med en Goodiebag fylld med lyxiga saker, endast för mig?



håller tummar och tår att jag vinsten får



Länkar här för stjärna i kanten ;):

http://kaolin.blogg.se/tavlingar/2010/december/jag-tavlar-om-en-superfin-goodiebag.html

2010-12-26 @ 11:06:49
URL: http://kaolin.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jag borde vinna för att jag har en vän som jag skulle vilja ge sakerna till. Hon har haft en svår tid med bostadsbrist, dåliga förhållanden och en del djupare saker. Vill ge henne lite lyx i vardagen då denna vardag igentligen är väldigt kall och grå.

2010-12-26 @ 12:19:11
URL: http://ilbeyourcommander.blogg.se/
Postat av: malin

vill verkligen vinna denna goodiebag, skulle bli en bra julklapp så man kan koppla bort all stress lite :P!

2010-12-26 @ 12:35:10
URL: http://maliiinforsberga.blogg.se/
Postat av: Yrsa

Kul med en tävling! Jag förtjänar denna goodibag som en klapp på axeln för att jag äntligen lyckats ta mig dit jag vill. Jag har äntligen flyttat till Stockholm och fått tag i ett riktigt grymt jobb som kombinerar det mesta jag tycker om.



Här har jag bloggat om tävlingen: http://yrsavega.blogspot.com/2010/12/annu-en-tavling.html



2010-12-26 @ 12:40:56
URL: http://yrsavega.blogspot.com/
Postat av: Linnea

För att jag är såååå värd en rosa goodiebag ;)

2010-12-26 @ 12:43:17
URL: http://linnealujak.blogg.se/
Postat av: Tova

Jag vill vinna helt enkelt eftersom jag är en stressad, utmattad, pluggande, tränande småbarnsmamma som verkligen inte fokuserat på sig själv och sitt välmående under detta år.

Än är det inte försent - som en försenad julklapp skulle nog det här paketet fyllt med ego-lyx verkligen göra susen för mitt sinne och min själ!:)



Har länkat för extra lott: http://tovis88.wordpress.com/2010/12/25/lyxigvinst

och håller nu tummarna HÅRT!

2010-12-26 @ 13:30:22
URL: http://tovis88.wordpress.com
Postat av: Johanna mamma till 2 prinsessor

Jag vill gärna vara me doch tävla, skulle vara en perfekt julklapp så här i efterhand, skulle lysa upp vardagen med lite lyx som två barns mamma så skulle det behövas.

2010-12-26 @ 13:37:34
URL: http://johannamadeit.blogg.se/
Postat av: Karin

Jag är gärna med, skulle göra mig mycket glad och skulle verkligen lysa upp min trista vardag mycket.

2010-12-26 @ 13:56:16
URL: http://bojans.devote.se
Postat av: MENIVER

Jag sitter här och drömmer mig bort, en rosa goodiebag är väll alltid nått. Mörka färger lockar mig, men rosa är väl en tjejs favo färg. Att vinna en skatt som är rosa och matt, är nog en flickas största dröm.



2010-12-26 @ 14:09:01
URL: http://meniver.blogg.se/
Postat av: Fanny

åå det skulle vara en dröm o få vinna en sån goodiebag! Nu när det har varit jul har jag ju fått ge andra julklappar o det är verkligen kul att ge men faktiskt minst lika kul att få en så en goodie bag skulle inte sitta fel som en försenad julklapp till mig själv :D

2010-12-26 @ 14:33:35
Postat av: Amandalyn

Åh vad kul tävling!



Skulle bli så glad om jag fick en rosa goodiebag, har aldrig haft turen att vinna något men kanske skulle ha tur denna gången. Skulle vara skönt att fylla på med lite nya saker här hemma.



Mvh Amandalyn

2010-12-26 @ 14:34:37
Postat av: Kristina B

En försenad julklapp skulle aldrig sitta fel, alltid kul att få något nytt, speciellt om det är något rosa. Då jag dyrkar rosa skulle det vara underbart med en rosa goodiebag, perfekt avslut på 2010, och en perfekt start på 2011.

2010-12-26 @ 14:37:12
Postat av: Marcus

Flickvännen hade blivit så glad om hon fick den rosa goodiebagen, tror att hon skulle älska mig lite mer än vanligt. Skulle vilja ge henne något fint på nyår och en rosa goodiebag fylld med saker skulle göra henne överlycklig, skulle bli hennes bästa nyår.

2010-12-26 @ 14:42:15
Postat av: LINKÖPINGSSTOLTHET | | ELINN

jag är med!

jag har aldrig vunnit något så det vore super kul.

och en goodiebag på det med med massa saker i, jag har inte pengar till att köpa massa saker själv så att vinna vore super! :)

2010-12-26 @ 15:25:39
URL: http://elinnjl.com
Postat av: Malin

Heeej!

Jag skulle ge min högra hand för en sådan lyxig goodiebag. Som student lever man på varje öre och jag äe riktigt modemedveten så det är en match-varje dag. Att få en sån lyxig goodiebag skulle vara en enorm morot för mig att fortsätta plugga-tills jag är klar med det, inför arbetslivet! Jag ger inte upp, jag är en fighter och detta vore som sagt en belöning och en lyxig sådan!

Tack! <3

2010-12-26 @ 16:25:28
Postat av: Amanda

Alla andra har redan skrivit så himla bra motiveringar så min enda chans blir väl att bara skriva såhär:

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA



God fortsättning!

//Amandajmb

2010-12-26 @ 16:31:03
URL: http://amandajmb.blogg.se/
Postat av: Emilia

Varför jag skulle behöva en stor rosa goodiebag är för att jag känner att jag skulle behöva lite bra saker i mitt liv just nu. Jag har haft ett otroligt jobbigt år och jag skulle behöva lite lyx och att något bra händer mig. Att vinna en tävling om en fullproppad goodiebag skulle verkligen sitta fint då.



har länkat i min blogg: http://emiliars.devote.se/blogs/7281514/taevlar-om-en-goodiebag----avslutas-26-december.htm

2010-12-26 @ 16:45:00
URL: http://emiliars.devote.se
Postat av: Madeleine

anledningen till att jag vill vinna är vell för att de vore awesome att vinna. jag har varit med i över 50 tävlingar tror jag, men inte vunnit än enda gång född med otur -.- hehe. och vem säger nej till en rosa underbar goodiebag?? INTE JAG IAF :D så då får jag vell hoppas att jag vinner och att inte oturen är framme igen ;)



har skrivit om de på bloggen ;)

2010-12-26 @ 16:57:47
URL: http://maddelejon.blogg.se/
Postat av: Mikael K

Snart är årets höjdpunkt "födelsedagen" här,

klart jag vill glädja kvinnan jag har kär.

Men att finna en bra och uppskattad gåva,

är inte det lättaste - det kan jag lova.



Att köpa kläder är ingen lek,

"-passa dig om det är fel storlek!",

För stora kläder är aldrig bra,

för litet - då är det bara att packa och dra.

Köpa underkläder är helt åt pipsvängen,

"-jasså, jag duger inte som jag är i sängen?"



Sist köpte jag presentkort - men hujjedamej,

1000:- på Biltema var visst inget för min tjej.

Så de senaste åren har det väl hänt,

att hon själv fått gå och peka ut sin present.

Hon ler och är belåten,

jag ser prislappen och får nära till gråten.



Skämt åsido, jag älskar denna kvinna,

men vad det skulle underlätta om jag fick vinna.

Tänk att få imponera på henne så det dundra,

vad sägs om produkter för tvåtusensjuhundra?

Det vore verkligen toppen,

hon som älskar att rå om kroppen!



2010-12-26 @ 17:14:47
Postat av: Daban

Jag skulle jätte gärna vilja vinna goodiebagen för jag har tävlat och tävlat påmånga bloggar och hemsidor men har inte lyckats vinna.Och jag har väldig otur när det gäller sånt jag har aldrig vunnit någonting rent av en slump.Jag behöver verkligen produkter som jag inte har råd med, och är jättesugen på goofiebagen för det är absolut inget som jag har råd med:/ Jag förtjänar den verkligen och den skulle göra mig väldig väldig glad om jag vann :D / haa det bäst ;)

2010-12-26 @ 17:40:44
URL: http://misspreciouss.blogg.se/
Postat av: Frida

Min mamma är min bästa vän. Hon finns alltid för mig och ställer alltid upp för mig i vått och torrt. Jag skulle vilja ge henne något speciellt. Hon bryr sig inte om vad hon får, hon blir glad över det minsta, men det skulle verkligen vara så kul att få ge henne något kul, annorlunda, något som gör att jag får känna att jag åtminstonde får ge tillbaka lite till henne och skämma bort henne för en stund. Hoppas ni alla haft en toppen jul.

Julkramar från mig

2010-12-26 @ 17:48:36
URL: http://altdesign.blogg.se/
Postat av: Jojjo

Hej!



Denna tävlingen vill jag verkligen vinna. Varför? Jag vet inte varför igentligen. Jag ska äntligen få göra min dröm som jag har väntat sedan jag var väldigt liten. Jag ska plugga till make up artist och sparat och sparat. Så att få vinna denna som en push vore ju toppen. Men jag vet inte, jag tycker väl att jag förtjänar detta, och de är inte ofta jag känner mig stolt över mig själv...



Men har ingen story om någon tråkig historia som dem flesta verkar ha här? =/



Massa kramar =)

2010-12-26 @ 18:01:00
URL: http://joojjjjoo.blogg.se/
Postat av: Emma

Denna goodiebag skulle vara perfekt för mig då jag bor på ett litet ställe uppe i norrbotten.

Har finns varken de sminket jag använder eller den parfymen jag använder.

Så att få en goodiebag med en massa produkter m.m i skulle sitta mycket bra för min del.

Då skulle jag slippa åka minst 15mil till närmsta ställe för att köpa mitt smink m.m

2010-12-26 @ 18:05:30
URL: http://emmnie.blogg.se/
Postat av: Andreas

Denna goodiebag skulle jag vilja vinna , så jag kan ge den till min underbara flickvän, som alltid tjatat om att få vinna en goodiebag...

Så att vinna denna åt henne skulle nog bli hennes bästa present någonsin..

2010-12-26 @ 18:07:55
Postat av: Therez

Hejsan! Anledningen till varför jag skulle vilja vinna den här tvälingen är väldigt enkel. Jag ryckte in den 2 augusti detta året och gör nu lumpen i Karlskrona. Sen jag ryckte in har jag knappt unnat mig någonting. Det hade verkligen varit jättekul och behövligt för mig att få en sådan härlig goodiebag!



Ha det bra! Kram :)

2010-12-26 @ 18:10:15
URL: http://lumpenlivet.blogg.se/
Postat av: annie

Jag är en kvinna,

som älskar att något få vinna.

Nu ska det firas för det nya året,

då kan det vara kul att få bli fin i håret.

Jag lovar och svär att jag inte varit stygg,

så jag tycker att jag förtjänar att få göra mig snygg.

Att smycka och sminka kräver stor precision,

men det gör inget för det är min passion!

Tänk vad lycklig jag skulle bli säg,

om vinstlotten kunde falla på mig.

Gråta av lycka skulle jag minsann göra,

det kan jag lova att alla kommer få höra.

Dela med mig av det fina till mina vänner

ska jag göra, även till andra jag känner.

Åh vad spännande detta är,

nästan som när man är kär! <3



Jag har skrivit om tävlingen i min blogg :)

http://annieny.blogg.se/2010/december/tavling.html



Hoppas av hela mitt hjärta att jag vinner nu, skulle bli så glad!



2010-12-26 @ 18:25:51
URL: http://annieny.blogg.se/
Postat av: Lin

Hade gjort en höggravid mamma mycket lycklig. Ligger hemma med extremt jobbiga förvärvar så detta skulle förgylla min dag.

2010-12-26 @ 18:32:02
URL: http://lillawii.blogg.se/
Postat av: Eli

Vill du få hem GRATIS presentkort till olika värden

150:- 250:- 300:- el 500:- kronor på olika affärer?

OBS detta är helt gratis!!! Jag har fått presentkort på över

2500kr! Gå in på länken och registrera dig...

Det FUNKAR! Jag LOVAR!!!

Kicks, Åhlens, H&M, Nellys:

http://www.gratismakeup.se/?r=246154

2010-12-26 @ 18:33:19
Postat av: Kim - mamma till Bo

Jag skulle gärna vilja vinna denna goodiebag. Jag har precis kommit in i en hysteri över allt som har med smink och mode att göra. Jag läser alla bloggar som tar upp skönhet. Sminket som jag övar mig med morgon och kväll börjar ta slut och kläderna passar inte efter en graviditet å jag letar nytt för fullt.

Det vore så spännande att bli med en hel påse full utav hemliga saker!

2010-12-26 @ 18:38:35
URL: http://kimbo.webblogg.se/
Postat av: Huong

Hej jag skulle jätte gärna vilja vinna eftersom jag anser att det är väldigt exklusivt att få en goodiebag och jag älskar exklusiva saker:D samtidigt så vill jag alltid testa turen;)

2010-12-26 @ 18:55:28
URL: http://thuhuong.blogg.se/
Postat av: Therese

Denna vill jag vara med och tävla om! Varför jag förtjänar att vinna den? Well, kanske mest för att jag har varit fattig student de senaste 4,5 åren och verkligen inte kunnat unna mig sådär schyssta prylar!

2010-12-26 @ 19:05:59
Postat av: Ila

Jag skulle vilja vinna den för att ge den till min mamma som förtjänar att få pyssla om sig själv lite nu efter allt hon har gjort för oss här hemma och för sina elever i skolan. Hon förtjänar att få koppla av och bli lite ompysslad för att hon finns och hjälper alla hon kan.

2010-12-26 @ 19:15:49
URL: http://xenergy.blogg.se/
Postat av: Jonna

Hej! Jag skulle jättegärna vilja vara med och tävla om den här goddiebagen. Min motivering till varför jag vill vinna kommer låta lite egotrippad men jag tycker att jag ska vinna för att jag behöver något att bli glad över. Jag har känt mig lite nere den sista tiden och jag skulle verkligen behöva något uppiggande. Under all julstress så har jag helt glömt bort mig själv och nu när allt börjar lugna ner sig så hann allt ikapp mig. Jag skulle behöva något för att belöna mig själv efter allt arbete och slit. + att det skulle vara en liten tröstpresent om jag misslyckas med min uppkörning på tisdag ;)

Hoppas att du har haft en fin jul! kram

2010-12-26 @ 19:21:13
Postat av: Fröken M

Som mamma till en liten kille på 8 månader var det LÄNGE SEDAN jag unnade mig själv något ! Föräldrapengen är inget att skryta med och OM det blirr något över när räningarna är betalda går de slantarna direkt till saker viggo behöver. Ett typiskt "mamma betéende" antar jag ;) Så nu tar jag min chans att vinna något kul till mig själv !



Jag håller tummar och tår

för att "tomten" kommer med lite vardagslyx i efterskott i år !!



http://frokenmela.blogg.se/tavlingssida/2010/december/vinn-goodiebag-vard-2700-.html



Kram Fröken M

2010-12-26 @ 19:25:23
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Malin

Byggare bob,lego och toy story . Ja detta är såklart barnens tid och helg. Men va sjutton något rosa och överraskande till mor gör väl inga barn ledsna mån tro?



(använder mig av sambons mail)

2010-12-26 @ 19:46:28
Postat av: Erika

Jag hoppas att jag vinner bagen för att jag självklart super gärna vill ha den. Jag har en familj som lever i undre mellan-klassen, och jag skulle inte änns kunna tänka mig att köpa grejor för så mkt pengar. Och det skulle ju va kul med en exra julklapp!



Jag har gjort ett inlägg om tävlingen i min blogg. Det är det senaste inlägget:



http://cloja.blogg.se/index.html



Tack på förhand //Erika

2010-12-26 @ 19:52:18
URL: http://cloja.blogg.se/
Postat av: Kashaya

Är gärna med och har skrivit om tävlingen här http://kashayatavlar.blogspot.com/2010/12/tavla-om-goodiebag.html



Skulle vilja vinna eftersom jag verkligen förtjänar lite lyx efter en höst där jag kämpat med mitt examensarbete och tagit hand om min man som blev sjuk och har legat på sjukhus.

2010-12-26 @ 19:56:42
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com
Postat av: Pelin

Enkelt! För att jag var tvungen på att gå på världens tråkigaste bröllop istället för att komma till minglet och träffa er. Känns trist att jag missade det.

2010-12-26 @ 20:05:35
URL: http://pell.devote.se
Postat av: Emelie

Har du varit på mellandagsrean något? :)

2010-12-26 @ 20:07:24
URL: http://sunkish.blogg.se/
Postat av: supermami

wow!!!

mums för goodiebags, vill ha!

xxx

2010-12-26 @ 20:27:55
URL: http://supermami.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag skulle bli sååå överlycklig över att få chansen att vinna en goodiebag! :) Första dels så är den ju rosa! i love it



Men andra delen är för jag skulle så gärna vilja å skämma bort mig lite då jag inte hade råd att köpa några julklappar iår och därav fick jag inga tillbaka heller.



Må så gott

2010-12-26 @ 20:32:08
URL: http://fluffmonster.blogg.se/
Postat av: Madeleine Thorson

Vill gärna vara med och tävla om denna goodiebag.

Min motivering är att nu är det ta mig f*n MIN tur att känna mig som en prinsessa för en dag/stund.

Älskar att hjälpa andra och finnas där men nu är det min tur.

Tack för mig!

2010-12-26 @ 20:36:13
URL: http://muffinsmadde.blogg.se/
Postat av: Rebecca Bam

Just nu har jag Tur i kärlek och otur i spel. Grejen är att jag inte riktigt tror på sådant, och skulle gärna vilja vinna något. Sist jag vann var när jag var åtta. En barbie med rosa klänning, den var underbar, men har inte så mycket nytta (eller nöje för den delen) av den idag.

2010-12-26 @ 20:36:15
URL: http://bamsbox.blogg.se/
Postat av: Rebecca Bam

glömde att länka inlägget där jag skrev om tävlingen: http://bamsbox.blogg.se/2010/december/tips-awesome-tavling.html#comment

2010-12-26 @ 20:46:42
URL: http://bamsbox.blogg.se/
Postat av: Kikan

En goodiebag jag mig önskat har

då jag aldrig på sådana fester far.



Tänk att få en påse fylld med kul,

det skulle verkligen passa så här efter jul.



Och om jag en enda gång fick vinna,

jag brukar ju inte direkt först i mål hinna.



Tänk vilken givmild person du Jessika är,

som ger bort en present så härlig och kär.



Ja det säger mycket om dig,

så här kommer ett tack från mig.



Så nu skall jag tummarna hålla,

och din blogg stup i kvarten kolla.



För om påsen skall skickas till mig,

kommer jag vara evigt tacksam dig.

2010-12-26 @ 20:47:53
URL: http://hemmahoskikan.blogg.se/
Postat av: Hilda

Jag skulle vilja vinna denna rosa lyxiga goodiebag för att jag älskar skönhetsprodukter och små roliga saker så jag skulle bli super glad om jag vann, det skulle vara perfekt att vinna nu när det är vinter och kallt då skulle inte en goodiebag fylld med massor av bra ara fel. Den innehåller massor av skönhetsprodukter samt andra bra saker, det skulle vara super kul att vinna denna goodiebag som innehåller typ allt en tjej vill ha! Det skulle lysa upp min vardag med massor av lyx om jag vann!

2010-12-26 @ 20:58:14
URL: http://hildaaaaas.blogg.se/
Postat av: Bach

Åh vilken härlig vinst, skulle vara underbart med en goodiebag fylld med fina produkter. Perfekt inför 2011. Skulle starta året väldigt bra

2010-12-26 @ 21:02:26
Postat av: Angelica

Hej jag är gärna med och tävlar! Fick knappt några julklappar detta år, så hoppas på att vinna din goodiebag istället!



Har länkat till din tävling här:

http://linchies.blogg.se/2010/december/rosa-goodiebag.html



Kram på dig!

2010-12-26 @ 21:05:06
URL: http://linchies.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Dom senaste dagarna såhär före jul har det hänt mycket jobbiga saker för mig som verkligen fått mig nere och ganska deprimerad, gode otur såhär före jul också men jag försöker ladda om och ta nya tag inför det nya året så jag skulle tycka att vinna den här goodiebagen skulle verkligen få mig ännu mer glad och peppad inför det nya året!

2010-12-26 @ 21:05:45
URL: http://ceriksson.webblogg.se/
Postat av: Dessan

Jag vill vara med och tävla om goodiebagen. Som en tröst för att jag fått reda på att jag inte kan få barn. Det är otroligt stort för mig och jag vill ingenting annat i hela världen än att få barn, det har alltid varit en högsta önskan för mig. Att få bli mamma, jag kommer aldrig att få känna den där känslan när man plusar på stickan, när man väntar på förlossningstid, eller när man får se sitt barn för första gången. Ingenting sådant och det skrämmer mig nästan lite, vad gör då livet för mig?



Jag är gärna med och tävlar!

2010-12-26 @ 21:15:09
URL: http://thegreatpassion.blogg.se/
Postat av: Madelene S

Jag flyttade till Paris för någon månad sedan för att jobba som au pair. När julen kom fick jag mer och mer hemlängtan, och istället för att fira tillsammans med min familj och mina vänner fick jag gå på en massa franska middagar där jag mest kände mig socialt inkompetent eftersom att jag inte pratar franska speciellt bra (ÄN)! Jag trodde det skulle bli lätt att lämna Sverige eftersom att jag var arbetslös, rastlös och allmänt trött på allt innan jag flyttade, men det är riktigt svårt att inte kunna göra sig förstådd, inte ha speciellt stort umgänge och framförallt vara utan tryggheten som man har hemma. Jag vet att goodie baggen inte kommer göra så jag pratar flytande franska, eller får en bunt med nya kompisar som jag kommer bra överens med, MEN den det skulle verkligen lysa upp min tillvaro, och det skulle verkligen vara guldvärt!

2010-12-26 @ 21:29:53
Postat av: Elin

HEJ! I jul fick jag inte särskilt mkt för mamma säger bara åh, du har så mkt redan.. Och så skryter alla andra hur mycket dom har fått. Så denhär GOODIEbagen skulle betyda så himla mycket, i och med att det är min födelsedag imorgon! bästa födelsedags presenten skulle det bli!! :)

God fortsättning!

2010-12-26 @ 21:53:13
Postat av: Maya

Hej!

Jag är självklart med och tävlar om detta vackra pris!



Jag är tvåbarns mamma och jag älskar smink, mode och shopping men det är svårt att få pengar över till mig själv när alla räkningar har betalts så detta pris skulle verkligen göra mig oerhört glad!



Här kommer länken till min blogg om tävlingen:

http://mayaindianen.blogg.se/2010/december/tavla.htm

2010-12-26 @ 21:56:23
URL: http://mayaindianen.blogg.se/
Postat av: Evelin

Jag skulle vilja vinna en goodiebag för att jag helt enkelt är värd det. Jag har på senaste tiden inte haft tid eller ork att unna mig själv någonting, då jag har haft problem med min magen, och för det mesta har legat och sovit om dagarna. Goodiebagen skulle lysa upp mina dagar, och ge mig tidsfördriv medan jag väntar på nästa läkarbesök.



Jag tror inte att jag hinner blogga om tävlingen, men hade gärna gjort det annars!



Jag bor i Stockholm och skulle kunna hämta upp den:)

2010-12-26 @ 22:33:49
URL: http://nollsexfemton.blogg.se/
Postat av: Annica

Denna goodiebag verkar vara precis vad jag behöver, och den skulle vara en trevlig början på det nya året. Det skulle vara jättetrevligt att någon gång vinna ett sånt här pris eller vinna överhuvud taget. Hoppas kan man ju alltid.

God jul och gott nytt år

2010-12-26 @ 22:43:29
URL: http://puffbilbo.blogg.se/
Postat av: Camilla

Stackare som "måste" läsa igenom alla dessa komentarer! Jag skulle iaf vilja ha en goodiebad då jag ej fick några julklappar iår, bara massa jobb fast det var skönt för jag behöver värkligen pengarna. Skulle bli glad över att få en försenad julklapp =)



God fortsättning <3

2010-12-26 @ 23:02:44
Postat av: vickan

åååh hade jätte gärna velat vinna, men tappade en jävla spegel i golvet idag så sju års olycka då..spegelns fel att jag inte kan komma på någon bra motivering, men hade ju vart kul o vinna..för sånt gör jag liksom..aldrig :o

2010-12-26 @ 23:08:48
URL: http://vickanb.blogg.se/
Postat av: Eli

Vill du få hem GRATIS presentkort till olika värden

150:- 250:- 300:- el 500:- kronor på olika affärer?

OBS detta är helt gratis!!! Jag har fått presentkort på över

2500kr! Gå in på länken och registrera dig...

Det FUNKAR! Jag LOVAR!!!

Kicks, Åhlens, H&M, Nellys:

http://www.gratismakeup.se/?r=246154



2010-12-26 @ 23:11:22
Postat av: Emmie

Hej :) För det första vill jag säga att jag älskar din blogg! Och jag vill verkligen vinna en goodiebag för jag har aldrig fått en goodiebag! Skulle vara så himla kul att bara få en så där och känna sig lite speciel för en gångs skull, hihi :) Så spännande att bara öppna den och se alla roliga grejer som finns med. Åh hoppas verkligen verkligen att jag kommer vinna den! Snälla snälla :) puss och kram!

2010-12-26 @ 23:12:13
URL: http://emmiebengtsson.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hej! Det hade varit hur härligt som helst att kunna vinna denna goodiebag! Detta blir en extra härlig julklapp och nyårspresent, det hade verkligen behövts. Jag skulle behöva pyssla om mig lite extra och känna mig lyxig för en gångs skull och kunna koppla av från mitt stressiga skolliv. Du är grym om jag vinner :)

Har även lagt upp detta på min blogg, ha det bra pusspuss

2010-12-26 @ 23:17:35
URL: http://www.nattstad.se/wgaca
Postat av: Sally

Jag är i ''sista minuten med'' !! :D



Jag har alltid velat få en goodiebag o hade typ svimmat om jag hade fått en! Så jäääklans roligt!



Hade sååååååå gärna velat ha det som är i den, kanske inte riktigt vibratorerna, men rätt ball ändå XD



Hoppashoppashoppas det kan bli jag!



Tack för att du har en sån sjukt rolig bloggtävling <3



(tyvärr blogglös...)

2010-12-26 @ 23:21:24
Postat av: Vicktoria

Jag är gärna med och tävlar!

Om jag vann skulle jag bli otroligt glad och lycklig eftersom jag vart med i massa bloggars julkalender och andra tävlingar men jag har aldrig vunnit någonting och jag står inte ut med tanken att jag har lagt massa tid på det utan att få nått tillbaka. Men nu har jag chansen att faktiskt få MKT tillbaks så då är jag givetvis med! :)

2010-12-26 @ 23:21:57
Postat av: Lotta Fröjd

Jag har försökt med allt,

men ingenting går

mitt humör vänder tvärt när det är kallt

sur och ledsen hela vintern tills det blir vår

har prövat motion och att äta grönt

gått ner i vikt - vilket i och för sig är skönt

men vinterdepressionen består

så jag hoppas du förstår

hur gärna jag vill vinna - en rosa goodiebag som piggar upp denna deppiga kvinna.



Kram

2010-12-26 @ 23:43:04
URL: http://www.deliquate.se
Postat av: Anette

Oj, vad det skulle vara kul att vinna denna Goodiebag. Jag är för tillfället arbetslös så jag kan inte unna mig någon lyx här och nu. Måste också säga att innehållet var väldigt trevligt och det är kul att någon lägger ner tid för någon annans lycka att få denna fina Goodiebag. Själv skulle jag bli överlycklig om den tillföll mig, så jag håller mina tummar. Ha en god fortsättning på året :-D

2010-12-26 @ 23:43:38
URL: http://stormcrest.blogg.se/
Postat av: Louise

Varför just lilla jag ska vinna denna mystiska, rosa bag? Jag älskar överraskningar och behöver skämma bort mig själv lite. Jag är student och har därmed inte råd att göra det själv. Jag har alltid varit givmild snarare än egoistisk, och i juletid märks det inte minst av på ekonomin. Men ibland måste man tänka på sig själv också för att inte gå under med stress och allt, så jag hoppas jag vinner tävlingen och kommer med nytt gott humör till nästa termins skolstart! :)

2010-12-26 @ 23:48:03
URL: http://losan.se
Postat av: Annsoh

Oj vad kul! :)

jag skulle vilja vinna en!

2010-12-26 @ 23:48:20
URL: http://annsoh.blogg.se/
Postat av: astrid <3

hej, Jag skulle gärna vilja ha denna goodiebag för att jag hade blivit sjuuukt glad, & är ganska ung oxå så kan jag kanske göra det själv någon gång det hade vatt mycket skojj, och har ingapengar så kan inte köpa något nu heller :(

skulle bli jätte glad så hpoppas på det bästa

god fortsättning!

Mvh astrid

2010-12-26 @ 23:50:51
URL: http://astridmanglind.blogg.se/
Postat av: Sanna

jag vill mega supergärna vara med och tävla !!!

2010-12-27 @ 00:00:12
URL: http://moonzanna.se
Postat av: Sanna

ååå nej missa jag med 1 minut lessen i ögat

min sega dumma dator, suck

2010-12-27 @ 00:00:55
URL: http://moonzanna.se
Postat av: Anonym

Vill du få hem GRATIS presentkort till olika värden

150:- 250:- 300:- el 500:- kronor på olika affärer?

OBS detta är helt gratis!!! Jag har fått presentkort på över

2500kr! Gå in på länken och registrera dig...

Det FUNKAR! Jag LOVAR!!!

Kicks, Åhlens, H&M, Nellys:

http://www.gratismakeup.se/?r=246154



2010-12-27 @ 01:30:10
Postat av: ~ Vendela ~

Snyft,försent ute...

2010-12-27 @ 03:11:12
URL: http://cherryize.blogg.se/
Postat av: Cass

Kolla in min stora bloppis !! :)

2010-12-27 @ 13:13:29
URL: http://salebycass.blogg.se/
Postat av: ida knutssson

Det skulle vara fantastiskt roligt att vinna denna goodiebag och få känna den lyckan över att vinna något! Det är ju extra roligt när man inte vet vad den innehåller, riktigt spännanade! Hoppas, hoppas...:D<3 pöss trevlig dag

2010-12-27 @ 21:40:39
URL: http://idaalinneaa.blogg.se/
Postat av: issapissabell

För att jag är så fattig att jag köper mina kläder och smink m.m på Rusta/Dollarstore! (lånar dator av kompis för att kunna läsa din blogg, har ingen egen)

2010-12-28 @ 19:05:52
Postat av: Stina

Har aldrig fått äran att vinna något, eller ens få en goodiebag av något slag heller för den delen...

Ekonomin som studerande är knaper och det finns inget utrymme för annat än räkningar, skolböcker, mat och resor i min ekonomi.

Studerar i Borås på textilhögskolan och det vore verkligen toppen om jag skulle vinna!

Självklart skulle jag stå för frakten om jag skulle vinna, dessa kronor skulle jag lyckas fixa fram kan jag lova. :)

Jag länkar detta inlägg i min blogg: http://yrkis.blogg.se/

2010-12-28 @ 22:29:26
URL: http://yrkis.blogg.se/
Postat av: Nicklas

Exklusiv tävling, riktigt roligt att kunna ge sina läsare gåvor som denna goodiebag, det skulle vara riktigt nice att vinna den också, så jag är med och deltar! :)

2010-12-29 @ 18:02:26
URL: http://fejkadblond.blogg.se/
Postat av: ROjin

Jag skulle vilja tväla för att jag igentligen aldrig har tävlat internet ngn gång tyckte att jag skulle prova en gång, kanske för att jag inte har så mkt råd som vissa har att köpa dyra o fina saker, skulle vara roligt om man vann ngt love ur blog btw :)!

2010-12-30 @ 12:39:18
Postat av: Ida

Jag skulle vilja vinna för att jag har en sån jäääkla otur! Skulle vara kalaskul om jag vann. Plus att jag har precis opererats för endometrios, så jag skulle bli jätteglad att få lite "lyx" istället för bara blod och stygn! tack!

2011-01-01 @ 21:32:40
Postat av: sandra

jag har aldrig vunnit något. har alltid haft otur i spel och tävlingar. Så det skulle vara himla roligt att vinna!

2011-01-02 @ 19:14:38
URL: http://sandrapetrovic.blogg.se/
Postat av: emma

jag har aldrig vunnit något, fast jag har vart med i så många tävlingar, så får jag aldrig den turen, så det skulle vaa super roligt och jag oxå fick vinna iaf en gång..



kraam

2011-01-18 @ 19:51:36
URL: http://emmastrombergs.blogg.se/
Postat av: emma

jag har aldrig vunnit något, fast jag har vart med i så många tävlingar, så får jag aldrig den turen, så det skulle vaa super roligt och jag oxå fick vinna iaf en gång..



kraam

2011-01-18 @ 19:52:05
URL: http://emmastrombergs.blogg.se/
Postat av: Astrologi

När kommer nästa tävling?

2011-05-05 @ 15:18:24
URL: http://www.horoskop.nu

Skriv gärna något snällt till mig här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback