Lördagshäng










Me today: Jacka från Sisters, sjal från Pieces, jeansskjorta och leggings från Gina Tricot, tröja från second hand och mina nya skor som invigdes idag från Din Sko.
Idag blev det en ganska tidig morgon eftersom vi måsta skynda oss att lämna tillbaka alla grejer från gårdagens filmning, sen hade jag några böcker från bibblan i Solna som skulle lämnas tillbaka. Efter det blev det en långpromenad från Skanstull till Centralen genom Gamla Stan där vi tog en mysig fika/lunch på "Old Town Café". Jag fattar inte varför jag inte går där oftare, det är så mysigt med alla små butiker och caféer, synd bara att det blåste storm idag och inte var strålande sol.

Nu håller baby på att laga tapas till middag, vi ska ha lite knytkalas ikväll med Jenny, Johannes, Fredrik och Johan. Först var det tänkt att jag och Jenny skulle ha tjejkväll, men vi blev överröstade så nu är det tydligen "hockeykväll" istället. Suck:)

Kommentarer
Postat av: LaLizita

haha, jobbigt att gå från tjejkväll till hockeykväll! :) Men ni får det nog kul ändå!

2010-04-17 @ 20:05:48
URL: http://lalizita.blogg.se/
Postat av: delinda

fina bilder, mysdag!!!

2010-04-18 @ 13:42:59
URL: http://www.delinda.se
Postat av: Karin

hey darling!

stackare!!! jag har haft världens härligaste dag! Min mobil dog dock när jag läste ditt sms och har varit helt dött hea eftermiddagen så kunde inte svara:)

pusspuss

2010-04-18 @ 18:03:39
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Nia B

Love the outfit!

2010-04-18 @ 23:54:47
URL: http://www.dubaisitgirl.com

Skriv gärna något snällt till mig här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback